پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام
دوستان،یکی از آشناهای من تازگی یه PS3 گرفته یه دسته ی Dual Shock 3 هم باهاش گرفت ولی دسته مشکل پیدا کرده،شارژ نمی شه...
چکار باید کنه؟
ممنون.

خب!چجوری؟مگه چجوری دسته رو شارژ میکنن؟
حتما وقتی دستگاه خاموشه شارژ میکنی؟

وقتی دسته رو زدی اون دکمه ی وسطش رو بزن ببین درست میشه؟
نه مشکل از خود دسته بود...
زنگ زدم به فروشنده گفت این دسته ها سری تقلبین!!و بیار تا برات عوض کنم...
میدونین جریان چیه؟من همون 10/12 روز پیش که این بابا دستگاهو گرفت حس کردم دسته یه جور خاصیه ولی اینقدر تعریف کیفیت ساخت PS3 رو شنیده بودم حقیقتاً گفتم این حرفا نیست و دیگه ایرانی جماعت حداقل توی PS3 دست نبرده!!
جریان از این قراره که این دسته اصلاً پشتش کشور سازنده و سریال نامبر نداره!!یعنی توی اون کادری که برای این اطلاعات در نظر گرفته شده هیچی ننوشته و اصلاً فونت و رنگ نوشته های SONY و DUAL SHOCK 3 با دسته ی خود سیستم تا حدودی فرق میکنه...آخرین و جالبترین نکته راجع به این دسته هم اینه که اصلاً دکمه ی Reset نداره!!!

آقایون یه سوال خیلی خیلی خیلی پیش پا افتاده.(البته از نظر خودم)
خواهشا مسخره نکنیدا.
جریان این چیه؟
viewer.php
viewer.php
http://www.jpeghoster.com/images/i1mxiyzb4w7nw6wwbze7.jpg
viewer.php

دوستان عزیز عزیز من یک سوال داشتم. یکی از دوستان من یک Visa Card گرفته. میگه فقط از ایران قابل شارژ هست و اگه بفهمند که برای اینجا در صورتی که چیزی از PSN باهاش بخری دسترسیت رو از PSN قطع می کنند و دیگه نمی تونی وصل بشی؟ حالا من می خواستم بدونم که می توننم مپ های بازی KZ2 رو ازش بخرم یا نه؟

سلام دوستان
من یک مشکل دارم من یه رزیدنت داشتم 47 دفه تا آخرش رفتم بعد دادمش به یکی از بچه ها و بخاطر یکی دیگه از بچه یکی دیگخ خریدم باهاش لایو بزنم حالا سیوهای بازی قبلی رو نمیاره چیکار کنم بشه اونارو بیارم . رجیناشونم یکی بود جفتشون هم 3 بود . لطفا کمک

سلام دوستان
من یک مشکل دارم من یه رزیدنت داشتم 47 دفه تا آخرش رفتم بعد دادمش به یکی از بچه ها و بخاطر یکی دیگه از بچه یکی دیگخ خریدم باهاش لایو بزنم حالا سیوهای بازی قبلی رو نمیاره چیکار کنم بشه اونارو بیارم . رجیناشونم یکی بود جفتشون هم 3 بود . لطفا کمک
نه نمیشه باید همون بازی را بگیری که قبلا داشتی یعنی باید ریجن قبلی با این یکی یکی باشه تا بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or