پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام بچه ها ps3 من یه مشکل جدی داره.وقتی میرم تو بازی بعد این که میخوام از بازی در بیام دکمه (علامت ps3) رو میزنم .بعد مثل همیشه صفحه سیاه میشه تا لود کنه .ولی لودش طول میکشه بعد گیر میکنه.حلا نمیدونم چیکار کنم .وقتی هم میخوام دسگاه و خاموش کنم از power این کارو میکنم.

تو توپخونه پیدا میشه!
همچین چیزه تفه ای هم نیست که پیدا نشه قیمتشم حدودا 12 تومن است...
اين كار غلطه :biggrin1:
من هم همين كارو كردم تا ... رفت تو پاچم.اون ادم هايي كه اين جوري هستن تويه توپخونه مشكل از ...
منم همين تبديل گرفنم 12 يا13 تومان بعد يه رفتم يه مغازه ي ديگه يه حايه ديگه همون ديدم فقط پكش فرق ميكرد يارو ميداد 5 تومان.اوني كا تويه توپخونه بود روش نوشته بود تيديل دسته ps2 به ps3 فكر كنم پكش زرد يا ابي يود اما اين يكي روش نوشته بود تبديل ps2 به usb يا pc
كلا هميشه سعي كنيد از اونجا زياد چيزي نگيريد البته به غير از بعضي هاشون .

سلام بچه ها ps3 من یه مشکل جدی داره.وقتی میرم تو بازی بعد این که میخوام از بازی در بیام دکمه (علامت ps3) رو میزنم .بعد مثل همیشه صفحه سیاه میشه تا لود کنه .ولی لودش طول میکشه بعد گیر میکنه.حلا نمیدونم چیکار کنم .وقتی هم میخوام دسگاه و خاموش کنم از power این کارو میکنم.
لطفا کمک کنید .بد جوری رفته رو اعصابم.

فكر كنم دفعه ي 60000 اين سوال مطرح ميشه.
يه پوشه درست ميكني تو FLASH با نام PS3 بعد توش يه پوشه به نام THEME درست ميكني بعد تمو ميريزي توش.(همه پوشه ها فكر كنم بايد با حرف بزرگ باشن.)

مشکل

فكر كنم دفعه ي 60000 اين سوال مطرح ميشه.
يه پوشه درست ميكني تو FLASH با نام PS3 بعد توش يه پوشه به نام THEME درست ميكني بعد تمو ميريزي توش.(همه پوشه ها فكر كنم بايد با حرف بزرگ باشن.)

سلام دوست عزیز ما همین کارو کردیم اما وقتی میزدیم نصب میگفت فایلی واسه نصب نیست.
ببینم تو فلش فقط باید همین پوشه PS3 باشه یا مشکلی نداره فایل های دیگه هم تو فلش باشه مثل عکس یا فیلم.

سلام دوست عزیز ما همین کارو کردیم اما وقتی میزدیم نصب میگفت فایلی واسه نصب نیست.
ببینم تو فلش فقط باید همین پوشه PS3 باشه یا مشکلی نداره فایل های دیگه هم تو فلش باشه مثل عکس یا فیلم.

دوست عزیز اولا احتمال داره اسمو شاتپ نوشتی

دوما هم مشکل از فلشه چون یکی دو تا از بچه ها همین مشکلو داشتن
----------
نه اشکال نداره میتونی عکسم بریزی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or