پاسخ سونی به هکر های PS3

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
PS3.jpg

همونطوری که میدونید چند وقتیه که سیستم امنیتی PS3 به طور کامل هک شده

سونی در پاسخ به هکر های PS3 گفته است : ما این مشکل رو (هک) با استفاده از آپدیت ها رفع میکنیم ، از اونجا که این یه مسئله امنیتیه ما نمیتونیم در این باره بیشتر توضیح بدیم "

بر خلاف اطمینان سونی ، تعدادی از هکرها به BBC گفته اند تنها راه برای رفع این هک اینه که سونی با یه سیستم کاملا جدید بیاد ( سیستم امنیتی رو کلا عوض کنه )

هکر ها : " کل کنسول هک شده (راهش رو پیدا کردیم ) ، دیگه راه برگشتی نیست "

----------------------------
منبع رو یادم رفته بود :d

آخرین ویرایش:
خو به نظرت،با توجه با عقل ادم،وقتی هکرها همه چیز یک کنسول رو کشیدن بیرون،بعد صاحابش میگه نه حلش میکنیم!نباید بهش خندید؟ این بیشتر شبیه جوک هست!
خب مگه مایکروسافت این کارو نمیکنه ؟! تا حالا 3,4 بار ban wave راه انداخته به طوری که هر سال پاییز تن همه اونایی که live میرن به لرزه می افته ! (دفعه آخر که زد هارد کنسول رو هم ناکار کرد ولی بعد تصمیمش عوض شد به دلایل واضح) الآن یکی تاپیک میزنه که آیا ban wave جدید شروع شده , همه میرن توی ترس و وحشت ! دقیقآ هر سال هم یه سری آپدیت جدید میده که باید بریم firmware نمیدونم lt و lt مثبت و ... بریزیم تا بتونیم بازیهای جدید رو انجام بدیم ! این کارا مبارزه با هک کنسول نیست ؟! :دی برای عشق و حال این کارار رو میکنه ؟!

من این جور پستها برام جالبه :
آقا جان این برای شونصد بار سونی آبروش رفت، PS3 هک شد. بیشینید سر جاتون و هی نگید نه!!!

یعنی دقیق متوجه نمیشم چطوری یه کنسولی که هک میشه آبروش میره ! مثلآ PS1,PS2,Xbox,GC,Wii,X360 قبلآ آبروشون رفته بوده و حالا نوبت PS3 هست که آبروش بره ! یا مثلآ هرچی کنسول بیشتر از هک شدن در امان باشه بیشتر هم آبروش میره ! دفعه بعد سونی باید ماه اول هک بشه تا آبروش هم حفظ بشه !

من این جور پستها برام جالبه :
آقا جان این برای شونصد بار سونی آبروش رفت، PS3 هک شد. بیشینید سر جاتون و هی نگید نه!!!

یعنی دقیق متوجه نمیشم چطوری یه کنسولی که هک میشه آبروش میره ! مثلآ PS1,PS2,Xbox,GC,Wii,X360 قبلآ آبروشون رفته بوده و حالا نوبت PS3 هست که آبروش بره ! یا مثلآ هرچی کنسول بیشتر از هک شدن در امان باشه بیشتر هم آبروش میره ! دفعه بعد سونی باید ماه اول هک بشه تا آبروش هم حفظ بشه !
بابا من منظورم از آبرو این هست که مدام می گفتن PS3 هک نمیشه و از این جور حرفها. ولی بالاخره شد. سونی هم داره هی پافشاری میکنه که با آپدیت و از این چیز میزا هک رو غیرفعال میکنه. من منظورم این هست.

بابا من منظورم از آبرو این هست که مدام می گفتن PS3 هک نمیشه و از این جور حرفها. ولی بالاخره شد. سونی هم داره هی پافشاری میکنه که با آپدیت و از این چیز میزا هک رو غیرفعال میکنه. من منظورم این هست.
فقط سونی نیست که این حرفا رو میزنه ! مایکروسافت هم همون اوائل که کنسولش هک شد , اومد بیانیه داد :
"The core security system has not been broken. However, it is reported that the authentication protocol between the optical disc drive and the console may be attacked, which if accurate could allow people to play illegally copied games. Our security team is aware of this and we are investigating potential solutions to this issue. The Xbox 360 platform was designed to be updated, and we are prepared to respond appropriately should any unauthorized activity be identified."

الآن مایکروسافت هم آبروش رفت ؟!
دقیقآ هم دوتاشون یه چیز گفتن !
حرف سونی :
"We are aware of this, and are currently looking into it. We will fix the issues through network updates, but because this is a security issue, we are not able to provide you with any more details."

حرف مایکروسافت :
Our security team is aware of this and we are investigating potential solutions to this issue. The Xbox 360 platform was designed to be updated, and we are prepared to respond appropriately should any unauthorized activity be identified."

• Like
Reactions: HL2-GF
بیانیه :

لذا از تمامی منتقدین . مفسرین. تاریخ نگاران . هکرهای سایت بازیسنتر . مخالفین با هک PS3 خواهشمند است اجازه هک این کنسول را داده تا اشخاص دیگر به هماننند بنده بتوانند از کپی خور شدن این کنسول نهایت استفاده را ببریم چون اگر شما این روند تفسیر را ادامه دهید هکرها دلشان برای سونی سوخته و این کنسول هک نخواهند کرد
تا درودی دگر بار بدرود

فقط سونی نیست که این حرفا رو میزنه ! مایکروسافت هم همون اوائل که کنسولش هک شد , اومد بیانیه داد :
"The core security system has not been broken. However, it is reported that the authentication protocol between the optical disc drive and the console may be attacked, which if accurate could allow people to play illegally copied games. Our security team is aware of this and we are investigating potential solutions to this issue. The Xbox 360 platform was designed to be updated, and we are prepared to respond appropriately should any unauthorized activity be identified."

الآن مایکروسافت هم آبروش رفت ؟!
عزیزم شما فکر کنم دوباره منظورمو نگرفتی.
از وقتی که کنسوله لعنت الله علیه سونی هک شد، داره میگه من با آپدیت کنسولمو نجات میدم. درسته یا نه؟
از طرفی دامنه این هک داره روز به روز بیشتر میشه، ولی باز سونی رو حرفش هست که می خواد با آپدیت جلوی این هک رو بگیره.
به جان خودم الان دوباره یه بهانه دیگه می تراشی و گیر میدی بهم.:d

هک این کنسول سخت افزاری هست پس هیچ middle ware ای دیگه نمیتونه اونو درست کنه چه برسه به software یا kernel جدید !

خوشحال باشید

میتونم بگم LoL !:d

خب مگه مایکروسافت این کارو نمیکنه ؟! تا حالا 3,4 بار ban wave راه انداخته به طوری که هر سال پاییز تن همه اونایی که live میرن به لرزه می افته ! (دفعه آخر که زد هارد کنسول رو هم ناکار کرد ولی بعد تصمیمش عوض شد به دلایل واضح) الآن یکی تاپیک میزنه که آیا ban wave جدید شروع شده , همه میرن توی ترس و وحشت ! دقیقآ هر سال هم یه سری آپدیت جدید میده که باید بریم firmware نمیدونم lt و lt مثبت و ... بریزیم تا بتونیم بازیهای جدید رو انجام بدیم ! این کارا مبارزه با هک کنسول نیست ؟! :دی برای عشق و حال این کارار رو میکنه ؟!

!
تا اینجاش رو که اطمینان دارم،توش حرفی نیست. ولی این تیریپ پاسخگویی رسمیش برام جالب بود.
کاری به 360 و هیچ کنسولی ندارم،ولی هکی که برای PS3 اتفاق افتاده خیلی مطلب داره،حتی بعد از بن کردن با کلی حالت میشه برگردوندش.ولی جدا از بن،کلیه بازیهای،DLC ها و خیلی چیزهای دیگه رو میشه استفاده کرد. این خودش کلی مزیت نسبت به کنسول همسایتست!

من الان بالای 500 تا ادم میشناسم که نمیدونن لایو چیه!یکیشون 3 ساله کنسول داره،تازی دیروز چشمش به جمال لایو روشن شد:دی .من که به شخصه از افلاینش به حالت خفن استفاده میکنم.

سونی به نظر من کار خاصی نمیتونه بکنه،همچین گفته مسائل امنیتی که نمیشه توضیحش داد که انگار با اپدیت میخواد کنسول رو بپکونه!دوستان هیچ غلطی نمیکنه رو خوب اومدن

البته من احتمالش رو میدم،توی سخت افزار یسری تغییراتی بده که تا یه مدت هکرا رو مشغل کنه،ولی 45 میلیون PS3 تو دنیا هست که able آین قضیه هستند:دی

عزیزم شما فکر کنم دوباره منظورمو نگرفتی.
از وقتی که کنسوله لعنت الله علیه سونی هک شد، داره میگه من با آپدیت کنسولمو نجات میدم. درسته یا نه؟
از طرفی دامنه این هک داره روز به روز بیشتر میشه، ولی باز سونی رو حرفش هست که می خواد با آپدیت جلوی این هک رو بگیره.
به جان خودم الان دوباره یه بهانه دیگه می تراشی و گیر میدی بهم.:d
حق با شماست ! چرا خودم رو خسته میکنم ؟! وقتی حرف مایکروسافت رو میذارم که اونم عینآ گفته بود با آپدیت مشکل رو برطرف میکنیم (و هنوز بعد از 5 سال داره آپدیت میده و امسال هم داد) و شما میگی بهانه تراشی , نمیدونم چی بگم !

سونی هم هیچ غلطی نمیکنه کنه و ایشالله هر روز بیشتر از قبل آبروش بره ! ای سونی بی آبرو که نتونستنی بعد از 4 سال کنسولت رو حفظ کنی ! ای خاک بر سرت !!!

• Like
Reactions: Police _ 110
حق با شماست ! چرا خودم رو خسته میکنم ؟! وقتی حرف مایکروسافت رو میذارم که اونم عینآ گفته بود با آپدیت مشکل رو برطرف میکنیم (و هنوز بعد از 5 سال داره آپدیت میده و امسال هم داد) و شما میگی بهانه تراشی , نمیدونم چی بگم !
نمیگم شما حرف بی منطق میزنی.
سونی هنوز قبول نکرده که کنسولش هک شده، من فقط دارم همینو میگم.
وگرنه چرا حرف مایکرو و سونی یکی بود که دم از عدم هک کنسولشون میزدن.
اما بعضی وقتها باید یه مسائلی رو قبول کرد.
سونی مدام میگه من با فلام آپدیت دیگه اجازه هک کنسولمو نمیدم. درسته یا نه؟
ولی همیشه میگن آبی که رفت دیگه بر نمیگرده. (یا یه همچین چیزی)!:d

بسی‌ حال کردیم :دی
هر کنسولی بالاخره هک می‌شه حالا چه تو همون هفته اول چه چهار سال بعد :دی الان ما باید خوش حال باشیم که ps3 که این همه شاخ بازی در میاورد هم هک شد و حالا راحت میتونیم به بازی‌ها بپردازیم :دی البته تا زمانی‌ که هک کامل نشه و بعد از کپی‌ خور شدن مشکلی‌ پیش نیاد، من کپی‌ خور نمیکنم :دی این سونی هم تهدیدی که کرده بیشتر بلوف هست چون که سیستم امنیتی ترتیبش داده شده و کار خاصی‌ نمی‌تونه بکنه مگر در psn :دی

ولی همیشه میگن آبی که رفت دیگه بر نمیگرده. (یا یه همچین چیزی)!:d
درستش اینه :دی : آبی که ریخت دیگه جمع نمی‌شه :دی

هکر ها : " کل کنسول مصالحه شده دیگه راه برگشتی نیست "

اگه کسی معنی بهتری برای کلمه compromised پیدا کرد بگه تا متن رو ویراش کنم

اینجا وقتی جمله میگه ما با PS3 به توافق رسیدیم منظور این هست که راهش رو یاد گرفتیم!

مثلا ترجمه عامیانش میشه، "ما سوراخش رو پیدا کردیم!"

وقتی x360 هک شد اینقدر نگفتن که آبرو مایکروسافت رفت که حالا شماها دارین میگین
خوب معلوم بود یه روزی بالاخره هک میشه حالا 4 سال یا 100 سال
بعضیا حرفایی میزنن آدم خندش میگیره اگه سونی بخواد با هک شدن کنسولش آبروش بره جمع کنه بره بهتره!

@Dinosaur
دیدی چی شد آریا ؟ :(
هم آبروی سونی رفت ،هم آبروی مایی که فن تعداد کثیری از بازیهاش هستیم ... :(
دیگه با چه رویی بشینیم سال دیگه بدنام 2 و سرزمین ناشناخته 3 و آخرین محافظ و ... رو بازی کنیم :(( ؟

تنها کاری که سونی میتونه بکنه جلوگیری از ورود افراد به PSN یا بن کردن اوناست. و امیدوارم که این کارو بکنه چون اصلاً دوست ندارم یه مشت cheater وارد بازی های انلاین بشن و همه چیز رو به گند بکشن. به علاوه خوشحالانی که تروفی هک می کنن.
آخ جون :دی !! بن ویو جدید به بازار آمد !

پ ن : به جای این جر و بحث ها برید لذت ببرید از این خبر !
واسه هرکی بد باشه واسه ملت غیور ما که خوبه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or