پاسخ سونی به هکر های PS3

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
PS3.jpg

همونطوری که میدونید چند وقتیه که سیستم امنیتی PS3 به طور کامل هک شده

سونی در پاسخ به هکر های PS3 گفته است : ما این مشکل رو (هک) با استفاده از آپدیت ها رفع میکنیم ، از اونجا که این یه مسئله امنیتیه ما نمیتونیم در این باره بیشتر توضیح بدیم "

بر خلاف اطمینان سونی ، تعدادی از هکرها به BBC گفته اند تنها راه برای رفع این هک اینه که سونی با یه سیستم کاملا جدید بیاد ( سیستم امنیتی رو کلا عوض کنه )

هکر ها : " کل کنسول هک شده (راهش رو پیدا کردیم ) ، دیگه راه برگشتی نیست "

----------------------------
منبع رو یادم رفته بود :d

آخرین ویرایش:
اگه اشتباه نکنم سونی رو هر کنسول به سود دهی رسیده (فکر کنم 64$) با هک شدن کنسولش فروش کنسولش بالا میره + افرادی که اورجینال خر هستند اورجینال هاشونم میخرند! این هک به نفع سونیه.!
اینم نظر ما بود!

اگه اشتباه نکنم سونی رو هر کنسول به سود دهی رسیده (فکر کنم 64$) با هک شدن کنسولش فروش کنسولش بالا میره + افرادی که اورجینال خر هستند اورجینال هاشونم میخرند! این هک به نفع سونیه.!
اینم نظر ما بود!
درود بر شما
من راضی .. تو راضی .. گور پدر ناراضی ....

همونطوری که میدونید چند وقتیه که سیستم امنیتی PS3 به طور کامل هک شده

سونی در پاسخ به هکر های PS3 گفته است : ما این مشکل رو (هک) با استفاده از آپدیت ها رفع میکنیم ، از اونجا که این یه مسئله امنیتیه ما نمیتونیم در این باره بیشتر توضیح بدیم "

بر خلاف اطمینان سونی ، تعدادی از هکرها به BBC گفته اند تنها راه برای رفع این هک اینه که سونی با یه سیستم کاملا جدید بیاد ( سیستم امنیتی رو کلا عوض کنه )

هکر ها : " کل کنسول هک شده (راهش رو پیدا کردیم ) ، دیگه راه برگشتی نیست "

----------------------------
منبع رو یادم رفته بود :d

اي بابا، يه هكر هم نشديم زورمون برسه اپل يا سوني رو تهديد كنيم ! :d
ولي حقشونه، گروني كنسول به ارزوني بازياش در !

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
این حرف رو نزنی جای دیگه!همین Gears of war رو که میبینی،خود Epic اعلام کرده بودکلی نسخه دانلودی و کپی ازش انجام شده.AW 1 میلیون دانلود داشته،تازه از یسری جاهای مشخص،ببین چند نفر کپی کردن و به بقیه دادن!!!
خودم که مسئول پخشم ،بالای 500 نفر ساپورت میکنم:دی بقیه رو نمیدونم دیگه....
همین هم خودش کلیه!فکر نکن 500 هزارتا کم عددیه(ولی قضیه بیشتر از این حرفاست)

ببينم كسي id تو هك كرده يا مغرتو كدوم؟

مگه چند نفر پايرت باز داريم الان 360 از اول هك شده تازه dvd خورم هست بحث هارد داخلي خارجي يا حجم هاي سنگينم در كار نبوده تازه اما فروش خيلي از بازي هاي مشابهش از ps3 بهتر بوده و انحصاري هاشم عالي بوده

همچين مي گين ضرر انگار سوني نون شبشو از همين راه به دست مي ياره تازه هك شدنش باعث مي شه ps3 فروشش افزايش پيدا كنه بعدشم به فكر زندگي خودتون باشيد ضرر سوني يا هر شركت ديگه اي به خودش مربوطه

بحث ابرو هم جالبه چون اصلا مهم نيست فقط دروغ گفته بود كه هيچ كسي نمي تونه كنسول ما رو هك كنه كه كردن ضايع شد

کاش زودتر این اتفاق می افتاد ... با این تفاوت قیمت ارز واقعا برای ما سخت بود !

پ.ن:استقبال می کنیم :d
اقا درود
دقیقا حرف دل من زدی.دوستان کمی فکر کنید بابا خدایش شاید یکی پولش نرسه دلش بخواد مثلا gow3بازی کنه حالا تکلیفش چی هست تا کی باید صبر کنه یاشاید هم بخاطر گرونی بازی باید بی خیال این عنوان بشه همه که وضع مالی خوبی ندارن
حالا با این حساب به نظر من هیچ کس نباید ناراحت بشه مخصوصا فن ها چون که هرکی پول داره ارجینال می خره هر کی هم که بوجه مالیش نرسه می ره نسخه کپی را می خره
در اخر مهم استفاده و لذت بردن ازهمه کاربران ایران ازکنسول هست.

آخرین ویرایش:
خوب من هم در اینده نزدیک میشم یکی از کسایی که Ps3 رو میگیره. و بعدا هم با خرید وسایل جانبی این کنسول پول بیشتری خرج میکنه و اگر تا حالا سری بازی های انحصاری مربوط به Ps3 رو بازی نکردم بعد از بازی کردنشون مزش میره زیره دندونم به اصطلاح و در نسل بعدی ممکن هست که منتظر نمونم که کنسول جدید سونی هک بشه و برم بازی اورجینال رو بخرم.

این نظر من بود حالا شما؟

گیرم که با یک آپدیت درستش کرد سونی، خب خیلی ها قید آنلاین رو میزنن و آفلاین بازی میکنن (تازه اگـــــــــر بتونه جلوگیری کنه)

در کل سونی باید قبول کنه که کنسولش هک شده! :d

• Like
Reactions: m0jtaba
این حرف رو نزنی جای دیگه!همین Gears of war رو که میبینی،خود Epic اعلام کرده بودکلی نسخه دانلودی و کپی ازش انجام شده.AW 1 میلیون دانلود داشته،تازه از یسری جاهای مشخص،ببین چند نفر کپی کردن و به بقیه دادن!!!
خودم که مسئول پخشم ،بالای 500 نفر ساپورت میکنم:دی بقیه رو نمیدونم دیگه....
همین هم خودش کلیه!فکر نکن 500 هزارتا کم عددیه(ولی قضیه بیشتر از این حرفاست)

حجم بازیاش بالاس حالا اگر خوده سونی تدبیری بیَندیشه و حجم هر بازی رو رو 50 گیگ قفل کنه که دهن سرویس میکنه , اصلا رو دیسکای 100 گیگی بده:d
آمار 360 هم با PS فرق میکنه 360 چند ساله هک شده جمعیت استفاده کننده هاش خیلی زیاد شده ...

حجم بازیاش بالاس حالا اگر خوده سونی تدبیری بیَندیشه و حجم هر بازی رو رو 50 گیگ قفل کنه که دهن سرویس میکنه , اصلا رو دیسکای 100 گیگی بده:d
آمار 360 هم با PS فرق میکنه 360 چند ساله هک شده جمعیت استفاده کننده هاش خیلی زیاد شده ...
این حرکت خیلی ستم هستش
سونی بیاد مثل مایکرو که حجمش بازیهاش را روی جدودا روی 7.9 ( یکم اینور اونور ) قفل میکنه، بیاد بازیها را روی 50 قفل کنه
هر بازی برای یک ایرانی دانلودش یک ماه طول میکشه

گیرم که با یک آپدیت درستش کرد سونی، خب خیلی ها قید آنلاین رو میزنن و آفلاین بازی میکنن (تازه اگـــــــــر بتونه جلوگیری کنه)

در کل سونی باید قبول کنه که کنسولش هک شده! :d
آخه قبول نمی کنه نه!
هر بار با یه ادعای جدید میگه من جلوی این کارو میگیرم. هر چند بحث آنلاین زدن جداست و برو بچس آنلاین باید برن اوریج خر کنن!

بعد این میشه روش پیشگیری از هک شدن کنسول؟ همه جا رو با ایران مقایسه نکنید. اون ور راحت و سریع دانلود می کنند. تازه خیلی از شرکت های ارائه دهنده اینترنت هستند که سرورهای اختصاصی خودشون رو دارند و شما می تونید با پرداخت کمی بیشتر از تعرفه ماهانه به سرور وصل بشید و از دیدن تمامی سریال ها و آهنگ و فیلم های جدید بدون دانلود کردن بهره ببرید. این شرکت ها به راحتی با اون پهنای باند اختصاصی خودشون می تونند خیلی خیلی این بازی ها رو سریع تر دانلود کنند و رو سرور برای مشترکاشون قرار بدنند و اون ها هم یک copy و paste بکنند. همه جا رو با ایران مقایسه نکنید.

این حرکت خیلی ستم هستش
سونی بیاد مثل مایکرو که حجمش بازیهاش را روی جدودا روی 7.9 ( یکم اینور اونور ) قفل میکنه، بیاد بازیها را روی 50 قفل کنه
هر بازی برای یک ایرانی دانلودش یک ماه طول میکشه
چند نفر میشیم مثلا با همکلاسی های پایرت خور عزیز, نفری چند پارت رو دان میکنیم:d
ایشالا برا چیزی مثل LT بیاد که بشه آنلاین شد باهاش>:d<

این نظریه کلا منتفی هستش. چرا؟! الان توضیح میدم خدمتتون. بازی های ps3 رو هارد ریخته میشه؛ درست؟ حجمی هم که روی هارد انتقال پیدا میکنه حجم واقعی بازی هستش نه کلا مثلا اون 50 گیگی که به قول شماها میتونه روش فقل کنه. مثال هم همین بازی های 360. مثلا SAW 1 ... مثل بقیه 7.29 گیگ هست اما وقتی میریزی رو هارد میشه 1.5 گیگ !!! پس حجم واقعی همون 1.5 هست و بقیه خالیه.

تونستم توضیح بدم اصلا؟ :دی

بعد این میشه روش پیشگیری از هک شدن کنسول؟ همه جا رو با ایران مقایسه نکنید. اون ور راحت و سریع دانلود می کنند. تازه خیلی از شرکت های ارائه دهنده اینترنت هستند که سرورهای اختصاصی خودشون رو دارند و شما می تونید با پرداخت کمی بیشتر از تعرفه ماهانه به سرور وصل بشید و از دیدن تمامی سریال ها و آهنگ و فیلم های جدید بدون دانلود کردن بهره ببرید. این شرکت ها به راحتی با اون پهنای باند اختصاصی خودشون می تونند خیلی خیلی این بازی ها رو سریع تر دانلود کنند و رو سرور برای مشترکاشون قرار بدنند و اون ها هم یک copy و paste بکنند. همه جا رو با ایران مقایسه نکنید.

اینورم همچین دست کمی از اونور (تو ضمینه دانلود بازی هاو....) نداره! نگاه به ISP خودمون نکنید.
قرار نیست که هر کس تو خونش بازی دانلود کنه . ماشاالله تو کشور ما با این قوانین کپی رایت
بازی ها سریع پخش میشن.:d

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or