پاسخ سونی به هکر های PS3

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
PS3.jpg

همونطوری که میدونید چند وقتیه که سیستم امنیتی PS3 به طور کامل هک شده

سونی در پاسخ به هکر های PS3 گفته است : ما این مشکل رو (هک) با استفاده از آپدیت ها رفع میکنیم ، از اونجا که این یه مسئله امنیتیه ما نمیتونیم در این باره بیشتر توضیح بدیم "

بر خلاف اطمینان سونی ، تعدادی از هکرها به BBC گفته اند تنها راه برای رفع این هک اینه که سونی با یه سیستم کاملا جدید بیاد ( سیستم امنیتی رو کلا عوض کنه )

هکر ها : " کل کنسول هک شده (راهش رو پیدا کردیم ) ، دیگه راه برگشتی نیست "

----------------------------
منبع رو یادم رفته بود :d

آخرین ویرایش:
@Dinosaur
دیدی چی شد آریا ؟ :(
هم آبروی سونی رفت ،هم آبروی مایی که فن تعداد کثیری از بازیهاش هستیم ... :(
دیگه با چه رویی بشینیم سال دیگه بدنام 2 و سرزمین ناشناخته 3 و آخرین محافظ و ... رو بازی کنیم :(( ؟
نه بابا، اتفاقا سونی که آبروش نرفته. تازه سرافراز هم شده.:d

فن بوی هک ندیده بودیم که توی این تاپیک چشممون به جمال اون هم روشن شد ! =))
دنیا وارونه شده ! یه کنسول همون هفته اول هک میشه و به به و چه چه میکنن , یکی چهار سال طول میکشه و بعد مورد تمسخر واقع میشه ! =))

بايدم فن پيدا كنه

ديگه ابنات هم تا چند وقت ديگه 100 تومن گرون تر مي شه كي ديگه پول بازي اصل مي ده پول نگه دار يه چند ليتر بنزين بزن:d

6 صفحه رفته جلو فقط با جک گفتن .

بابا شما مگه بچه هستین انقدر تو سر و کله هم میزنین .

اینم دیرو زود داشت اما سوخت و سوز نداره . درسته شاید یه تعداد از افراد که حال کرده بودن بازی اورجینال بگیرن بازی هاشون رو دیگه بازی انقدر زیاد یافت نشه در بازار مثل قدیم .

به شما چی میرسه که Ps3 یا تا الان حک نشده بود یا این که ... همین شما هنوز فکر کنم با وجود هک هم زورتون باید PS3 بخرین این جا هم فقط میاین که یه حرفی زده باشین .

آخرش باید باهاش بشینین بازی کنید حالا اون ها که تا الان واقعا نمیتونستن بازی اورجینال بخرن هم میگیرن بازی میکنن .

الان هم سونی باید تو سر و کله خودش و هکر ها بزنه چرا شما ها و .... ها تو سر خودتون میزنید؟

تمامش کنید این مسخره بازی رو دیگه .

به خدا زشته بعضی از حرفاتون رو که ادم میبینه میخواد گریه کنه ... چه ایرادی داره که یه شرکتی نهایت تلاشش رو بکنه که کنسولش یا دستگاهش هک نشه ... چیز عجیبیه مگه؟ به منو شما چی میرسه اخه هر کی یه نظری داره یکی دوست داره بازی اورج بگیره یکی دوست نداره .... انقدر همو کوچیک نکنید بابا ..... اگه کپی خور شد هر کی دوست داره میره کپی بازی میکنه هر کیم دوست نداره اورجینال بگیره . از هر دستگاهی که بگیرین و از هر شرکتی که اسم ببرین هک کردن هکر ها حالا یکی بیخیال میشه یکی نه هی زور میزنه حالا به هر شکلی شده جلوش رو بگیره
یه جوری میگین ابروی سونی رفته که انگار این اولین باره که یه کنسول هک میشه ... بیخیال شین نصف کسانی که هی تیکه میندازن معلومه مشکلشون چیه اخه .. ملت که خنگ نیستن میفهمن 4 ساله شما پول پدر گرامی رو گرفتی و کردی تو خیک دوستان و خودت .. خوش گذرونی ... یکیم چون عشق God of war بوده و یا هر چی رفته سر کار پول در اورده گیم اورجینال بگیره
حالا شما 4 ساله شدین دشمن این ملت بیچاره همشم به خاطر اینه که فکر میکنین مثلا فلانی بچه پولدار بوده یا ..... به خدا کار خوبی نمیکنین ... پس فردا زن میگیرین میفهمین ... دوستتون اگه یه ماشین مدل بالاتر از شما داشته باشه میخواین ازش کینه بدل بگیرین؟
کسیم از حرف من بدش نیاد خدا شاهده از ته دل گفتم ......

فقط سونی نیست که این حرفا رو میزنه ! مایکروسافت هم همون اوائل که کنسولش هک شد , اومد بیانیه داد :
"The core security system has not been broken. However, it is reported that the authentication protocol between the optical disc drive and the console may be attacked, which if accurate could allow people to play illegally copied games. Our security team is aware of this and we are investigating potential solutions to this issue. The Xbox 360 platform was designed to be updated, and we are prepared to respond appropriately should any unauthorized activity be identified."

الآن مایکروسافت هم آبروش رفت ؟!
دقیقآ هم دوتاشون یه چیز گفتن !
حرف سونی :
"We are aware of this, and are currently looking into it. We will fix the issues through network updates, but because this is a security issue, we are not able to provide you with any more details."

حرف مایکروسافت :
Our security team is aware of this and we are investigating potential solutions to this issue. The Xbox 360 platform was designed to be updated, and we are prepared to respond appropriately should any unauthorized activity be identified."

کاری به بحثه هک و اینا ندارم ولی فکر کنم MS منطقی تر جواب داده. سونی همچین با فراغه بال و اطمینان گفته We will fix the issue !!! ( آره Perhaps ) !!! ولی باز MS گفته We are prepeard to respond appropriately ... حداقل MS اظهاره آمادگی کرده نه ایکه خیره سرش بگه مشکل حله مثله سونی.

فن بوی هک ندیده بودیم که توی این تاپیک چشممون به جمال اون هم روشن شد ! =))
دنیا وارونه شده ! یه کنسول همون هفته اول هک میشه و به به و چه چه میکنن , یکی چهار سال طول میکشه و بعد مورد تمسخر واقع میشه ! =))

دقیقآ ! بحث هر دو طرف انقدر خنده دار و بچگونه هست آدم شک میکنه شاید حالت شوخی داره !
هروقت PS3 درست حسابی و بدون دنگ و فنگ هک شد خودم اولین نفری هستم که میرم کپی خور میکنم تا اون همه بازی ای که از قبل براش اومده (و امسال بیشتر هم میاد) رو تجربه کنم ولی مسخرست که بگیم PS3 هک شد پس بخندیم ! اگه این طوری باشه باید کلهم به همه کنسولهای عالم هستی خندید ! =)) دلایل دوستان هم جالبه ! چون یه عده از هک نشدن PS3 دفاع کردن (به هر دلیلی که خودمم دلیلش رو نمیدونم) حالا که هک شده باید بخندیم ! =)) پس بخند که دنیا به روت بخنده ! =)) (یعنی رسمآ فرهنگ تمسخر رو ترکوندیم ! ماشالله به این فرهنگ 2500 ساله !!!)
:arrowd::arrowd::arrowd:

the ps3 never hacking

خدااااااااا....این دیگه چه بحثیه؟؟؟؟
360،پلی استیشن،آیفون و....یه عده اون طرف کلی زحمت کشیدند،تلاش کردند(معنی تلاش رو میدنید که؟) تا یه سحت افزار بوجور اومده،یه سیستم امنیتی درست شده.همه زحماتشون جلو چشاشون داره از بین میره....الان یکی بیاد پولاتو بدزده آبروت میره؟؟؟دیگه پاتو تو خیابون نمیزاری؟
آبروی مایکروسافت VS آبروی سونی!جل الخالق!!!
برید حال کنید.دیگه به آبروی اینا چه کار دارید.
پ.ن1:به محض ریلیز CFW درست حسابی امکان داره نصب کنم.امیدوارم ساپورت Codec....بیشتری رو شاهد باشیم.
پ.ن2:KM Player PS3 Version:d

• Like
Reactions: capitanrayan
جواب سنگین سونی به هکرهای PS3 : تو رو خدا دست از سر ما بردارین ! :))
اما به احتمال زیاد سونی در اینده یه کارایی میکنه که جلوشونو بگیره ! بیخودی که این همه سال در مقابل هک شدن PS3 مقاومت نکردن ! شاید بیاد پول بده به همین هکرا که براش یه کاری بکنن !

The Enemy Of My Enemy Is My Friend!!! :d
حالا مایکروسافت و سونی دست به یکی میکنن و یه طوفان بن راه می اندارن!:d
جالبه ببینیم Ban Wave سونی چطوریه!اگه سونی بن ویو راه بندازه خیلی بدتر از مایکروسافت بن میکنه چون آنلاینشم مجانی گذاشته بود.
البته نکته ی بسیار بسیار عالی این نوع هک اینه که اصلا نمیخواد به طور سخت افزاری عمل کنید و هر وقت پشیمون شدید میتونید راحت برش گردونید.
در ضمن کسایی که میگن آبروی کنسول و سونی ریخته شد پس با این حساب مایکروسافت خیلی بی آبرو تر و دیگه بی آبروترینشون Apple هستش که همه ی دستگاههاش خیلی زود هک میشن!بس کنید این بحث های مسخره رو :d

بر عکس من فکر میکنم این افتخاره که PS3 تونسته 4 سال دوم بیاره و در واقع دیگه که اخر های عمرش هک شده.
البته یک بدی هم داره چون امسال سونی بازی های پر خرج و عالی انحصاریش رو می ده بیرون که براش خیلی ضرر داره

نهایتش تعداد بازیهای پیراسی برا PS3 به پونصد هزار تا برسه و گرنه ملت 4 سال ساختن ُ نَسوختن...
این حرف رو نزنی جای دیگه!همین Gears of war رو که میبینی،خود Epic اعلام کرده بودکلی نسخه دانلودی و کپی ازش انجام شده.AW 1 میلیون دانلود داشته،تازه از یسری جاهای مشخص،ببین چند نفر کپی کردن و به بقیه دادن!!!
خودم که مسئول پخشم ،بالای 500 نفر ساپورت میکنم:دی بقیه رو نمیدونم دیگه....
همین هم خودش کلیه!فکر نکن 500 هزارتا کم عددیه(ولی قضیه بیشتر از این حرفاست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or