پاسخ سونی به هکر های PS3

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
PS3.jpg

همونطوری که میدونید چند وقتیه که سیستم امنیتی PS3 به طور کامل هک شده

سونی در پاسخ به هکر های PS3 گفته است : ما این مشکل رو (هک) با استفاده از آپدیت ها رفع میکنیم ، از اونجا که این یه مسئله امنیتیه ما نمیتونیم در این باره بیشتر توضیح بدیم "

بر خلاف اطمینان سونی ، تعدادی از هکرها به BBC گفته اند تنها راه برای رفع این هک اینه که سونی با یه سیستم کاملا جدید بیاد ( سیستم امنیتی رو کلا عوض کنه )

هکر ها : " کل کنسول هک شده (راهش رو پیدا کردیم ) ، دیگه راه برگشتی نیست "

----------------------------
منبع رو یادم رفته بود :d

آخرین ویرایش:
خداییش این یکی دیگه نوبره!
X360 vs PS3 تو زمینه هک نداشتیم که بحمد الله جور شد. بعد جالبیش اینه که هر کی هم یه جوری تفسیرش میکنه. تفسیر اول اینکه چون PS3 دیرتر هک شد خوبه و چون X360 همون اوایل هک شد بده، تفسیر دوم هم اینه که چون برای هک X360 احتیاج به پیچ گوشتی هست خوبه اما برای هک PS3 احتیاج به پیچ گوشتی نیست بده.
:))

• Like
Reactions: FaRd!N and Dinosaur
X360 vs PS3 تو زمینه هک نداشتیم که بحمد الله جور شد. بعد جالبیش اینه که هر کی هم یه جوری تفسیرش میکنه. تفسیر اول اینکه چون PS3 دیرتر هک شد خوبه و چون X360 همون اوایل هک شد بده، تفسیر دوم هم اینه که چون برای هک X360 احتیاج به پیچ گوشتی هست خوبه اما برای هک PS3 احتیاج به پیچ گوشتی نیست بده.

اره واقعا ادم كم مياره بعضي وقتا كه چيزايي ميبينه!:d
جلل خالق!:d

شدن که میشه تا حالا که تا ps2 اومدن بقیه راهم میان.:d انشالا.البته شاید 2 3 سال دیگه یا وقتی PS4 بیاد.
تا اون موقع که بازی های PS3 حکم فسیل را دارن :دی

میریم میخریم و کپی خورم میکنیم و تو دهن سونی میزنیم :دی

پ.ن: سونی هیچ غلطی نمیتواند بکند :دی

دقیقآ ! بحث هر دو طرف انقدر خنده دار و بچگونه هست آدم شک میکنه شاید حالت شوخی داره !
هروقت PS3 درست حسابی و بدون دنگ و فنگ هک شد خودم اولین نفری هستم که میرم کپی خور میکنم تا اون همه بازی ای که از قبل براش اومده (و امسال بیشتر هم میاد) رو تجربه کنم ولی مسخرست که بگیم PS3 هک شد پس بخندیم ! اگه این طوری باشه باید کلهم به همه کنسولهای عالم هستی خندید ! =)) دلایل دوستان هم جالبه ! چون یه عده از هک نشدن PS3 دفاع کردن (به هر دلیلی که خودمم دلیلش رو نمیدونم) حالا که هک شده باید بخندیم ! =)) پس بخند که دنیا به روت بخنده ! =)) (یعنی رسمآ فرهنگ تمسخر رو ترکوندیم ! ماشالله به این فرهنگ 2500 ساله !!!)

• Like
Reactions: FaRd!N

آقا این حرفتو باید بزنن سر در بازی سنتر:d

اين همه بحث و مسخره كردن سوني واسه هك شدن كنسولش نميدونم واسه چيه!!!!
خود سوني هم ميدونست كه بالاخره كنسولش هك ميشه و اين خيلي طبيعيه.
حالا اونها هر روز در فكر اين هستن كه چي كار كنند كه راهاي هك كردن رو سخت تر و دشوارتر كنند و شما.....................

از كجا معلوم شايد سوني هنوز يك برگ برنده داشته باشه و بتونه جلو اين هك بگيره همه كه از فردا خبر ندارن.
باو چی میگی برای خودت. سونی ترکید رفت پی کارش.:d

شاید دیدین تا 2-3 ماهه دیگه شبیه ساز بازیهای PS3 رو PC هم اومد، اونوقت Killzone 3 رو با Antialiasing 128x رو PC میزنیم.:d

تا اون موقع که بازی های PS3 حکم فسیل را دارن :دی

میریم میخریم و کپی خورم میکنیم و تو دهن سونی میزنیم :دی

پ.ن: سونی هیچ غلطی نمیتواند بکند :دی

عیبی نداره.من به خاطر resident evil : gold edition و سناریو lost in nightmare میخوام بیشتر و همچنین بازی uncharted .

کلا الان دیگه سونی با یه سی دی فروش فرقی نداره بهتر به همین کار خودش ادامه بده تا ظرر بد از این جبران کنه :))

فن بوی هک ندیده بودیم که توی این تاپیک چشممون به جمال اون هم روشن شد ! =))
دنیا وارونه شده ! یه کنسول همون هفته اول هک میشه و به به و چه چه میکنن , یکی چهار سال طول میکشه و بعد مورد تمسخر واقع میشه ! =))

البته برای من مشخصه که این موضوعات کلا همیشه دست خود کمپانی تو ماجرا و این هکر ها خود اونها پرورش میدن برای سود

:دی خو خدایش حرف خنده داری زده این قبله عالم:دی من جداً نتونستم جلوی خودم رو بگیرم،جالبه با اینکه هک شده باز هم دارن از بت عالم،قبله هستی دفاع میکنن!خو مین نمیتونم چیزی نگم.انگاری زیر اسمون ابی باشی بعد عاشقان قبله عالم میفرمایند: نه این سبزه
دقیقآ ! بحث هر دو طرف انقدر خنده دار و بچگونه هست آدم شک میکنه شاید حالت شوخی داره !
هروقت PS3 درست حسابی و بدون دنگ و فنگ هک شد خودم اولین نفری هستم که میرم کپی خور میکنم تا اون همه بازی ای که از قبل براش اومده (و امسال بیشتر هم میاد) رو تجربه کنم ولی مسخرست که بگیم PS3 هک شد پس بخندیم ! اگه این طوری باشه باید کلهم به همه کنسولهای عالم هستی خندید ! =)) دلایل دوستان هم جالبه ! چون یه عده از هک نشدن PS3 دفاع کردن (به هر دلیلی که خودمم دلیلش رو نمیدونم) حالا که هک شده باید بخندیم ! =)) پس بخند که دنیا به روت بخنده ! =)) (یعنی رسمآ فرهنگ تمسخر رو ترکوندیم ! ماشالله به این فرهنگ 2500 ساله !!!)
خو به نظرت،با توجه با عقل ادم،وقتی هکرها همه چیز یک کنسول رو کشیدن بیرون،بعد صاحابش میگه نه حلش میکنیم!نباید بهش خندید؟ این بیشتر شبیه جوک هست!

پ.ن:در هر صورت هر چه از MS اید ،خنده جایز است(جایز که چه عرض کنم به سخره گرفتن کوچکترین کاره)،ولی هرچی از سونی باشه حتی در زمینه هک شدن و افزایش پورت های USb نباید بخندیم.

اون بحث VS رو قبول دارم،بهر جال فن بوی بازی تو سایت بیداد میکنه،این هم از عوامله دیگه. یسری عقده اینوریا از اونوریا دارن،و نقطه مقابل هم به همین شکله،منتظر فرصت هستن که VS براه بشه.

--------------------------------------------

اون تریلر Starwars که برای کینکت اومد،خدایش خنده دار بود. این حرفی که اینا هم میزنن کمی از اون نداره.دقیقا خودشون رو مسخره کردن!و مسخره شدن رو خودشون شروع کردن.

آخرین ویرایش:
:دی خو خدایش حرف خنده داری زده این قبله عالم:دی من جداً نتونستم جلوی خودم رو بگیرم،جالبه با اینکه هک شده باز هم دارن از بت عالم،قبله هستی دفاع میکنن!خو مین نمیتونم چیزی نگم.انگاری زیر اسمون ابی باشی بعد عاشقان قبله عالم میفرمایند: نه این سبزه
PS فن ها اینجا ما شالله زیادن.
اگه باز هم بگن یه هکر اومده یه کارت GTX 580 رو PS3 جاسازی کرده و فیلم و مدرک هم نشون بدن باز هم دوستان لول!:d از قبله عالم حمایت می کنن.:d
آقا جان این برای شونصد بار سونی آبروش رفت، PS3 هک شد. بیشینید سر جاتون و هی نگید نه!!!

ویرایش:
راستی:
Death to PS3!:d

• Like
Reactions: Soap McTavish

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or