پاسخ سونی به هکر های PS3

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
PS3.jpg

همونطوری که میدونید چند وقتیه که سیستم امنیتی PS3 به طور کامل هک شده

سونی در پاسخ به هکر های PS3 گفته است : ما این مشکل رو (هک) با استفاده از آپدیت ها رفع میکنیم ، از اونجا که این یه مسئله امنیتیه ما نمیتونیم در این باره بیشتر توضیح بدیم "

بر خلاف اطمینان سونی ، تعدادی از هکرها به BBC گفته اند تنها راه برای رفع این هک اینه که سونی با یه سیستم کاملا جدید بیاد ( سیستم امنیتی رو کلا عوض کنه )

هکر ها : " کل کنسول هک شده (راهش رو پیدا کردیم ) ، دیگه راه برگشتی نیست "

----------------------------
منبع رو یادم رفته بود :d

آخرین ویرایش:
چيزي كه مشخصه اينه كه هكرها private key رو به دست اوردن و چيزي كه تا اينجا مشخصه اينه كه با اين كد براي ps3 خيلي كارها ميشه كرد. و اگر هم كسي نخواد كه آنلاين بشه سوني نميتونه باهاش كاري بكنه.مگر اينكه سوني از چيزي توي ps3 خبر داشته باشه كه به كمكش بياد و هكرها هنوز ازش خبر نداشته باشن(كه خيلي بعيد به نظر مياد).
اما دور از ذهن نيست كه ميتونه جلوي آنلاين بازي كردن با بازي كپي رو بگيره و يا نزاره كه با cfw يا mfw (يا modified firmware )به psn وصل بشي.

البته هكرها تو همين چند روزه بلايي مشابه سر psp هم اوردن ...

کلا بعضی از دوستان ( کلی میگم و اشاره به شخص خاصی نیست ) طوری از این که سونی 4 سال سیستمش هک نشده دفاع و ابراز خوشحالی میکنند که هرکی نفهمه فکر میکنه طرف خودش طراح این سیستم امنیتی بوده :d

4 سال یا 4 روز الان هک شده در ضمن نه من و شما این سیستم رو نوشتیم و نه هک کردنش رو ما انجام دادیم پس طرفداری کردن از هر طرف به نظر من کار بیهوده ایی هست ( بحث اونایی که به دلیل کپی خور شدن از هکرها طرفداری میکنند جداست )

خب من اول تبریک میگم به حامیان همیشگی هک و کپی.
در درجه بعد به خانواده آن مرحوم که دارن حسابی براش سوگواری میکنند.
حالا:
خب این کنسول هک شد اما آن اریج خور اریج باز را چه باک؟
دوستان یعنی الان معادله به این آسونی انقدر مجادله داره؟
کنسول هک شد ، عده ای خوشحال= عده ای ناراحت.
نکنه چون خدایی نکرده عده ای از دوستان پزشون بهم خورده ناراحتن؟ یعنی انقدر افتخار داره؟ خب عده ای که از سالیان دور روی کنسول های نسل های قبل و PC بازی اصل میگرفتند آیا با هک و دزدی مشکلی داشتند؟
شما تو خیابون رانندگی میکنید. یک عده ای قانون رو رعایت و یک عده ای قانون رو زیر پا میگزارند و کاریش نمیشه کرد.
بحث بی فایدس و سر انجامش هم معلومه. این کنسول بالاخره هک شد و یک قشری که مثل من نمیتونستن بازی ارجینال آن تایم بخرند حالا میتونن آن تایم کپی بخرند و بعداً اصلیش رو.(من همیشه 2-3 روزی بعد از عرضه داخلی بازی رو میگرفتم چون روز های اول پولم کم بود برای خرید)
فعلاً

• Like
Reactions: aliatlas
جالبه دوستان تا همین چند وقت پیش هم میگفتن که کنسول سونی هیچگاه هک نمیشه و این حرفا. مثل عبارت مضحک "the ps3 never hacking" که یه بنده خدا شور حسینی گرفته بودش و تو یکی از کلاب ها نوشته.
سونی در پاسخ به هکر های PS3 گفته است : ما این مشکل رو (هک) با استفاده از آپدیت ها رفع میکنیم "
سونی کلاً علاقه ی خاصی به آپدیت داره، هم برای کنسولش هم برای بازی هاش:دی یه بازی رو نصفه نیمه میده بیرون و بعد میگن چرا بازیت ناقصه میگه عیب نداره آپدیت میدیم کاملش میکنیم:دی
سونی براحتی یک اپدیت میده و کاری میکنه که همه هکرها نابود بشند.lol

پ.ن:کنسولی که بدون باز کردن یک پیچ هک شده دیگه نمیشه جمعش کرد!بهتره کنسول رو پرسی تولید کنن که هزینه پیچها هم کم بشه،اینطوری قیمت کنسول رو میتونن کاهش بدن lol p2
کاپیتان باز که اومدی اینوری! چی شد یهو؟:-/ فکر کنم HR ِخونت اومده پایین برو دوباره بازیش کن:دی
کسی که ps رو هک کنه و بشینه بازی شو بریزه رو هارد گیمر نیست! بیشترین لذت برای من اینه که collection بهترین بازی هارو داشته باشم و بهش افتخار کنم! نه اینکه تو هارد باشه! و از همه مهم تر کسانی که هک کردن و الان بازی میکنند به جرات میتونم بگم که بیشتر بازی هارو چون مفت بدست آوردن تموم نکردن چون ارزش بازی رو نفهمیدن! من خودم ps3 20 تا بازی بیشتر ندارم ولی بهشون افتخار میکنم! ولی PC دیگه جا ندارم بازی بخرم !!!
دوست عزیز شما تعریف جدیدی از "گیمر نبودن" ارائه دادی و برنده ی مسابقه شدی، بهتون تبریک میگم و جایزه ی مسابقه رو بهتون تقدیم میکنم:

86042146128136300450.jpg

این تیکه هم خیلی جالب بود.
دمِ پیریه PS تریو معرکه گیری:))
تا قبل از اینکه PS3 هک بشه هم هک ناپذیر بود و هم تمام نشدنی! یعنی دوستان معتقد بودن که عمر PS3 هیچوقت تموم نمیشه. حالا که هک شد همه میگن تا حالا یادشون نبود و سر پیری و دیگه عمر PS3 تموم شده و سونی فردا کنسول بعدیش رو میده و این حرفا...

==========================

در کل روح و روانمون شاد شد، ممنون برادر Dante Never Cry :d اعتبار حلالت:دی

• Like
Reactions: Bretta_1994
از طرفي به نفعه سوني هستش :d
حداقل حالا ميتونه اندازه xbox 360 بفروشه =))
( ps3 فن ها گير ندن من خودم از هر كدوم 2 تا دارم :d )

خدمت دوستان باحالی که میگن اگه سونی میتونست جلوشو بگیره میگرفت یه نگاه به کنسول xbox360 بندازین ببینین که کی هک شد !!!!!!! و ps3 کی!؟ کسی که ps رو هک کنه و بشینه بازی شو بریزه رو هارد گیمر نیست! بیشترین لذت برای من اینه که collection بهترین بازی هارو داشته باشم و بهش افتخار کنم! نه اینکه تو هارد باشه! و از همه مهم تر کسانی که هک کردن و الان بازی میکنند به جرات میتونم بگم که بیشتر بازی هارو چون مفت بدست آوردن تموم نکردن چون ارزش بازی رو نفهمیدن! من خودم ps3 20 تا بازی بیشتر ندارم ولی بهشون افتخار میکنم! ولی PC دیگه جا ندارم بازی بخرم !!!

ميدوني چندتا از بازيهاي ps3 من حتي به نصفه كاره هم نرسيده؟
تعريفتون درست نيست

Last edited by a moderator:
خوب دوستان کمونم بوی الرحمن PS3 اومده دیگه private key هم توست تیم fail0verflow شکسته شد خبرش هم تو کنفرانس Chaos Communications گفتند بدبختی اینجاست

یک هکر دیگه به نام KaKaRoToKS nickli تونسته یک firmware بسازه و تو بلاگ از تیم بالا تشکر کرده و گفته این firmware کاملا اجرا میشه . :d

http://kakaroto.homelinux.net/2011/01/ps3-first-custom-firmware-now-working/

آخرین ویرایش:
دمِ پیریه PS تریو معرکه گیری:)) اگر جربزه داشتین همون 2006 یه کاری میکردین...
یه بنده خدایی وقتی هک PS3 رو شروع کرد و ییهو ناپدید شد،فرمودید کم اورده!
بعدش رفت و یه key برای سونی هدیه سال نو اورد که دکوراسیون کنسولش اومد پایین!
این چند سالی هم که هک نشده،مطمئن باش چیزی توش بوده!

این 5 سال هم نبود و 4 سال بود.که بلاخره کلش کردن

پ.ن:میخوام مدعیانی که میگفتند ما کنسولمان را کپی خور نخواهیم(هِر) کرد رو ببینم=))
شنیدم چچنتاییشون تا قبل GT5 شل رفتن،ببینیم باقیشون کجا میرن:دی

کاپیتان باز که اومدی اینوری! چی شد یهو؟:-/ فکر کنم HR ِخونت اومده پایین برو دوباره بازیش کن:biggrin1:
بابام که برام نخریده،فعلا یدون بازی کپیش رو برام خریده،گفته درسات رو بخونی برات میخرم>:d<
پ.ن:بابایـــی جونم>:d<:x;;)

جواب سونی در مورد custom firmware

درود .

همینطور که تو دو تا پست بالا گفتم یک custom firmware برای PS3 ساخته شده و این رو تونستن به راحتی روی سیستم عامل Linux هم استفاده کنن سونی گفته هر چند هکرها میگویند custom firmware را فقط برای linux ساختیم ولی ما میدانی نیت انان از این کار استفاده از بازیهای کپی میباشد و برای اینکه دردسری با شرکت ما نداشته باشند این حرفها را میزنند .

فن بوی هک ندیده بودیم که توی این تاپیک چشممون به جمال اون هم روشن شد ! =))
دنیا وارونه شده ! یه کنسول همون هفته اول هک میشه و به به و چه چه میکنن , یکی چهار سال طول میکشه و بعد مورد تمسخر واقع میشه ! =))

همینجوریش 100 تومن گرونتر تو بازار میفروختن حالا دیگه معلوم نیست چه بلایی سرمون بیاد!
ولی در کل اینا همش حرفه! سونی خودشم از این قضیه زیاد بدش نمیاد!

فن های زیاد ایکسباکس که بست نشسته بودن تا این کنسول هک شه بریزن تو تاپیکت :d

نیست هی 3 چراغ میشد اون فن های 12 ولت و فن های اضافه موند الان اومدن اینجا که بیکار نباشن :))

حداقل سونی تونست یه کنسول با کمترین عیب ممکن و ضریب امنیت بالا ارائه داد که هکر ها نتونستن تا 4 سال هکش کنن
ایکسباکس چی همون هفته اول هک شد :))

3 تا مادربورد عوض کرد ولی نتونست مشکل کنسولش رو حل کنه تا مادر بورد 4 که جاسپر باشه

کلا این کنسول مایکروسافت سوژه خنده
همینجوری ببینیش از خنده روده بر میشی :))

• Like
Reactions: DoppelGang3rX1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or