پاسخ سونی به هکر های PS3

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
PS3.jpg

همونطوری که میدونید چند وقتیه که سیستم امنیتی PS3 به طور کامل هک شده

سونی در پاسخ به هکر های PS3 گفته است : ما این مشکل رو (هک) با استفاده از آپدیت ها رفع میکنیم ، از اونجا که این یه مسئله امنیتیه ما نمیتونیم در این باره بیشتر توضیح بدیم "

بر خلاف اطمینان سونی ، تعدادی از هکرها به BBC گفته اند تنها راه برای رفع این هک اینه که سونی با یه سیستم کاملا جدید بیاد ( سیستم امنیتی رو کلا عوض کنه )

هکر ها : " کل کنسول هک شده (راهش رو پیدا کردیم ) ، دیگه راه برگشتی نیست "

----------------------------
منبع رو یادم رفته بود :d

آخرین ویرایش:
این همه خودشونو جر دادن بعد از 4 سال کنسول رو هک کردن به سونی انگشت نشون میدن. خب کاری که واسه Psp کرد رو واسه این کنسول میکنه تمام شد رفت.

همچون بعضیها میگن خاک توسر شده و ... سونی مال این حرفا نیست و .. که انگار تا الان هیچ کنسول دیگه ای هک نشده ... بازم 4 سال طول کشید تا تونستن ...

اگه CD فروشی نبود بعد 3تا آپدیت باز عین خر توگل نمیموند :دی

عزیز من خودم خوشحالم هک شده برای این که خیلی های دیگه هم میتونن با این کنسول بازی کنن .

اما هکی که تا قبل این بوده هیچ آنلاین نبوده و برای سونی که فرقی نداره وقتی شما بری لایو با بازی مجانی براش خرج میتراشی و مشکل ساز میشی نه وقتی که آفلاین بازی میکنی .

الان همین های که این گروه هک داره میگه هنوز مشخص نیست لایو میشه باهاش کار کرد یا نه دوم آیا قابل شناسای هستش یه وقت دیدی سونی از ماکروسافت بی اعصاب تر بود وقتی کپی دید بزنه دستگاه رو بترکونه .:d

اون روش قدیمی بهش هک هم نمیشه گفت . شاید به این جدیده بشه گفت اما بازم مشخص نیست سونی چیکار های میتونه انجام بده همون جوری که خیلی ها نمیدونستن ماکروسافت میتونه BAN شروع کنه .

خدمت دوستان باحالی که میگن اگه سونی میتونست جلوشو بگیره میگرفت یه نگاه به کنسول xbox360 بندازین ببینین که کی هک شد !!!!!!! و ps3 کی!؟ کسی که ps رو هک کنه و بشینه بازی شو بریزه رو هارد گیمر نیست! بیشترین لذت برای من اینه که collection بهترین بازی هارو داشته باشم و بهش افتخار کنم! نه اینکه تو هارد باشه! و از همه مهم تر کسانی که هک کردن و الان بازی میکنند به جرات میتونم بگم که بیشتر بازی هارو چون مفت بدست آوردن تموم نکردن چون ارزش بازی رو نفهمیدن! من خودم ps3 20 تا بازی بیشتر ندارم ولی بهشون افتخار میکنم! ولی PC دیگه جا ندارم بازی بخرم !!!

lol

ختی اگه مشکل رو هم حل کنه خیلی زود دوباره هک میشه

5 سال کنسولتون کپی نشد برین حال کنین دیگه:d

پس مایکرو چه دلی داره بیچاره>:d<

امید الکی نداشته باشید، سونی به هیچ وجه نمی تونه جلوی این هک رو بگیره. دقت کنید اون قضیه jailbreak جدا بود و به راحتی با update فریمور و سیستم کدگذاری بازی جلوش رو گرفت ولی این هک فرق داره.
بدست آوردن private key یعنی تیر خلاص... با این key هر برنامه ای توسط هکرها ساخته بشه، هیچ فرقی با برنامه ها و بازی هایی که خود سونی می سازه نداره و همه چیز برای کنسول signed هست. این key رو هم نمیشه با update نرم افزاری عوض کرد. تنها راهش تغییرات سخت افزاریه، درست مثل کاری که با PSP 3000 کرد.

تنها کاری که سونی میتونه بکنه جلوگیری از ورود افراد به PSN یا بن کردن اوناست. و امیدوارم که این کارو بکنه چون اصلاً دوست ندارم یه مشت cheater وارد بازی های انلاین بشن و همه چیز رو به گند بکشن. به علاوه خوشحالانی که تروفی هک می کنن.

• Like
Reactions: Bretta_1994
برام جالبه که در حالیکه هنوز این هک نیومده و صحت چیزایی که در موردش گفته هم مشخص نیست چطور بعضی ها رو این همه جو گرفته؟
حالا فرض کنیم هک کامل هم شده باشه نمی شه باهاش به psn وصل شد که این خودش مشکل بزرگیه.

اگه کسی معنی بهتری برای کلمه compromised پیدا کرد بگه تا متن رو ویراش کنم :d

یعنی اینکه سوراخشو پیدا کردیم :دی

معمولا وقتی حرف زدن جای عمل کردن رو میگیره شکست به وجود میاد... :دی

مثلا اولای DRM یوبیسافت اومد زر اضافی زد ولی 2-3 روز بعد DRM ترکید! ولی حالا که DRM کامل جواب داده ببین اصلا چیزی میگه؟! :دی

سونی اگه واقعا میتونست جلوش رو بگیره مثل 3 تا فریموری که داد راحت بعدی رو هم میداد احتیاج نبود که بیاد الکی حرف بزنه :d

خواهش میکنم طوری صحبت نکنید که آدم زورش بیاد!!!
فعلا که 4 سال تونست دووم بیاره البته من از اول اولش هم میگفتم هیچ کس نمیتونه جلوی هکر جماعت رو بگیره!!! ولی واقعا امنیتش قابل تحسینه.
قبول دارم چون private key هک شده دیگه قابل جمع کردن نیست ولی تنها راه مقابله باهاش همون بن کردنه.
البته همین هک نشدنش باعث شد حداقل یه ذره فرهنگ اوریجینال خریدن و استفاده کردن تو جامعه ای مثل ما که با دیسک ها و محصولات اوریجینال بیگانه بودن بهتر و سریعتر جا بیفته.

• Like
Reactions: shahab-gamer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or