ويژگي هاي گيمرها

شما تا چه حد گيمر هستيد؟

• زياد از حد

رای‌ها: 19 26.4%
  • زياد

رای‌ها: 22 30.6%
  • متوسط

رای‌ها: 24 33.3%
  • كم

رای‌ها: 5 6.9%
  • اصلا

رای‌ها: 2 2.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
بابا من نمیدونم چرا اینقدر بحث می کنید. گیمر کیلو چند . الان یارو میاد God of war بازی کنه چشاشو می بنده دکمه ها رو می زنه . بعد بازی رو تمومم می کنه کلی ام شاخ میشه . . یکی هم به قول یکی از بچه ها میاد MGS بازی کنه چون بلد نیست میگه بازی خوبی نیست . در کل بگم گیمر این ر زیادیه .

یه گیمر غیر واقعی باید مثل من باشه !
وقتی میبینه که نمیتونه سیستمش درست Oblivion رو بالا بیاره میره دنبال بازی هایی مثل nWn,Diblo II, Diablo میگرده و از این بین فقط Diablo II رو پیدا میکنه! نکته جالبش اینه که همون رو هم باهاش مشکل پیدا میکنه :lol:

به وبلاگ مربوطه برو.... ولی مواظب باشی بعد خوندن مطالبش بیمارستان نری:)

Diablo2 خیلی هم خوبه و بهترین Hack 'n Slash RPG ٍEVER !
. Oblivion رو میگذاره توی جیبش و ... !
خصوصا اینکه Multi هم داره و میزنیم .
فقط یک مشکلی داره اینه که Normal اش حوصله آدم رو سرمیبره و Hell اش برای Single و بدون Runeword درست حسابی خیلی سخته . همون Nightmare باید بزنیم .. همین Darkfie1d پایه نیست و نمیاد بزنیم!

به نظر من گیمر خوب کسیه که برای این که دیگران بگن چه گیمر خوبی بازی نمیکنه،برای این بزای میکنه که لذت ببره از گیمر بودن،حالا چه گیمر خوب بودن،چه گیمر افتضاح بودن....ولی دلیل نمیشه اگر کسی همه ی بازی های معروف رو نکرده یا گاهی از چیت استفاده میکنه(:-" )ما بگیم گیمر بدیه!

با با تو ایران دو دسته بیشتر نیستن
1. گیمر ...که همه رو شامل میشه کسی که بازی میکنه و وقتی هم مشکل پیدا کرد از چیت استفاده میکنه

2. بازی خور ...که اصلا سراغ چیت نمیره چون فکر میکنه خلاف اخلاقه ورزشکاریه .اما به خودش نمیگه که ای آدم ...... تموم شدن بازی مهتره نه تموم شدن اعصاب خودت . همین های که ادعای بازی خوریشون سر به فلک میکشه .تقلب کردن تو امتحانات خوراک روز مرشونه چرا اونجا خلاف مرام و اخلاق ورزکارانه نیست

حالا بستگی داره چه بازی باشه اگه devil may cry 3 باشه که تو مرحله 19 بدون چیت یا میزنی دسگاه رو داغون میکنی یا خودتو .جالب هم هست که خودشونم اعتراف کردن که شماره 3 رو خیلی سخت ساختن بازی به این باحالی!!!! اما یه سری هم هستن که نیازی ندارن با اینکه سختن اما منطقی هستن
copcom از اون شرکتهای که میره رو اعصاب آدمی .

اینا ویزگی گیمر بود . استفاده از چیت اصلا حال نمیده اما وقتی یه بازی شورش رو در میاره باید باهاش مقابله کرد .نه اینکه 60 دفعه یه مرحله رو بری که چک پوینت نداره .;) .هیجا هم نگفتن این کار درستیه که 60 دفعه بری . عین سیگار میمونه آزاد هست اما ضررشم زیاده ولی کسی چیزی نمیگه . یه گیمر از بازی لذت می بره نه چیزه دگری ای رفیق

آخرین ویرایش:
اصلا دلم نمیخواد اینجا ÷ست بدم ولی نمیذارین:
کسی که چیت استفاده کنه توی بازی اصلا گیمر نیست چه برسه به خوبش.گیمر بدون مشکل خودش بازی رو تموم میکنه.حالا هی بیاین بگین چیت خوبه چون بازی بلد نیسیتن:p
راستی کسی که توی زندگیه عادیشم از چیتو تقلب استفاده کنه(توی هر زمینه ای از تقلب گرفته تا دزدیو کلاه برداریو ....)اصلا ادم نیست;)

اصلا دلم نمیخواد اینجا ÷ست بدم ولی نمیذارین:
کسی که چیت استفاده کنه توی بازی اصلا گیمر نیست چه برسه به خوبش.گیمر بدون مشکل خودش بازی رو تموم میکنه.حالا هی بیاین بگین چیت خوبه چون بازی بلد نیسیتن:p
راستی کسی که توی زندگیه عادیشم از چیتو تقلب استفاده کنه(توی هر زمینه ای از تقلب گرفته تا دزدیو کلاه برداریو ....)اصلا ادم نیست;)

به به چه خوش گفت cheesygri m_unknown_r
خوب منم نمی خواستم این پست رو بزنم ولی :) یه گیمر بازی رو با تمام سختیش به پایان میبره .مثل درس خوندن :love:
بی شوخی اصلا ادم روش نمیشه :cheesygri بگه من چیت استفاده میکنم . من بعضی ها رو میشناسم بعضی ها رو میگما :-" :biggrin1: بدون چیت اصلا بازی نمیکنه :eek: . آخه کسی میاد re4 رو با چیت بازی میکنه دیگه هیچ حسی از بازی بهش منتقل نمیشه . استرس نداشته .:(

the person you trying to reach is ridiculously unavailable, why ridiculously?! becuz his Internet Provider -- datak -- is a DOZD-e-Razl-e-Sar-e-Gardaneh! and his ping sucks more than count dracula himself!...

well the person should change his ISP immidiatly

یه گیمر بازی رو با تمام سختیش به پایان میبره .مثل درس خوندن

البته بازی باید ارزششو داشته باشه!

تو ایران بازی کن ها چند دسته هستن:

1- کسایی که عشق کانتر و گیم نت و اینان
2- کسایی که یه سری بازی بخصوص رو بازی می کنن مثلا فقط NFS و FIFA و اینا بازی می کنن!
3- کسایی که فقط PC دارن و از کنسول بدشون میاد
4- کسایی که فقط PC دارن و به دلایلی نمی تونن کنسول بخرن.
5- کسایی که فقط PS2 دارن!
6- کسایی که همه ی کنسولها رو دارن.

از این موارد که گفتم هر کدوم ممکنه حرفه ای باشن ممکنه نباشن مثلا ممکنه یه کانتر باز توی کانتر خیلی حرفه ا ی باشه یا مثلا یکی NFS و FIFA رو توش شاخ باشه و.....

پس اینکه کی چی بازی می کنه کی چه کنسولی داره و کی نداره هیچ ربطی به این که حرفه ایه یا نه نداره!

این پست پست 1386 م منه
:biggrin1:

من فقط به یه نکته اشاره کنم:
اگر کسی می خواد گیمر باشه اول بره یه ذره زبان یاد بگیره که وقتی Mgs2 رو بازی کرد نگه این چیه همش دمو بود با دیالوگهای طولانی و سریع رد کنه این دمو ها رو که آخرش هم بهونش برای اینکه بگه بازیه بی خودیه دوربین باشه.
حالا از اینها که بگذریم بعضی ها تو تلقظ اسم بازی هم میمونن.
اینی که گفتم برام عقده شده بود و پست آقای Darkfie1ld رو دیدم یادم افتاد.

آخرین ویرایش:
یه ویژگی مهم واسه گیمر خوب بودن اینه که چیز های که تو بازی یاد میگیره رو در بیرون هم استفاده کنه . ماشا الله همه تیرانداز و مخفی کار و ادونچر هستین :) دست فرمونش هم مثل nfs باشه . تو اداره زندگی با استراتژی پیش بره :biggrin1:

فکر کنم دیگه یادم نره به جای ژ ز بنویسم :biggrin1:

تاپیک بیا بالا بابا :biggrin1:

به نظر من یک گیمر خوب کسی است که جز بازی به چیز دیگری اهمیت نده.مثلا یکی از افتخارات من اینکه در شب امتحان نهایی فیزیک در سال سوم دبیرستان Hitman را تموم کرد

اینجا هنوز هم بازه :)

گیمر خوب گیمریه که بره گیم نت مامانش با کتک بیارتش خونه :cheesygri
گیمر خوب گیمریه که مثل اون یارو که پای اینترنت مرد ، پای بازیش بمیره :eek:
گیمر خوب گیمریه که بخاطر GTA IV به خاله پولدارش تو اونتاریوی کانادا رو بزنه :-" :-"

کسی که چیت استفاده کنه توی بازی اصلا گیمر نیست چه برسه به خوبش.گیمر بدون مشکل خودش بازی رو تموم میکنه.حالا هی بیاین بگین چیت خوبه چون بازی بلد نیسیتن

به نظر من این اصلا درست نیست
چیت یه بعد دیگه ای از بازیه
خیلی کار ها رو نمیشه بدون چیت انجام داد
مشکل اینه که تا میگین ترینر یا چیت همه یاد GOD و Infinite ammo می افتن
ولی چیت امروزه خیلی روش کار میشه
برای ساختن ترینر های خوب باید خیلی حرفه ای باشید و وقت زیادی بذارید
اگه چیت ارزش نداشت و فقط برای آسون کردن بازی بود فکر نمیکنم انقدر پیشرفت میکرد
به نظر من گیمری که از چیت برای پیدا کردن قسمت های مخفی بازی استفاده کنه (از این نظر) خوبه و گیمری که بتونه خودش چیت و ترینر بسازه خیلی خیلی خوبه :cool:

آخرین ویرایش:
گیمر خوب یعنی این: :):):):)
6ewuagx.jpg

پ.ن.: تروخدا یکی به من بگه اون کیه که گفته اصلا گیمر نیست
24.gif

میخوام ازش بپرسم پس اینجا چیکار میکنه؟ :):):):):):):)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or