ويژگي هاي گيمرها

شما تا چه حد گيمر هستيد؟

• زياد از حد

رای‌ها: 19 26.4%
  • زياد

رای‌ها: 22 30.6%
  • متوسط

رای‌ها: 24 33.3%
  • كم

رای‌ها: 5 6.9%
  • اصلا

رای‌ها: 2 2.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
بابا چه قدر شعر میگید!!!
بسه دیگه چه منحرف میکنید....
تمومش کنید ازمن گفتن...
یه دفعه دیدید کل کسانی که تو این صفحه پست دادن به رگبار کارت قرمز بسته میشن

یه گیمر واقعی:

2- گیمر بودنشو به رخ همه نمی کشه و وقتی چند تا Noob Gamer دارن در مورد بازیهای 100 سال پیش که دارن بازی می کنن حرف می زنن سکوت می کنه!؟

n00b ها هیچوقت بازیهای صد سال پیش رو بازی نمی کنند. چون صد سال پیش نمیدونستند بازی چیه. دقیقا برعکس همیشه بازی موردعلاقه n00b ها آخرین بازیشونه.

یعنی کسانی که Diablo2 - CS - Quake 1-2-3 - Starcraft - Warcraft3 - Heroes میزنند n00b شدند و ملتی که آخرین بازی که اومده تو بازار رو بازی می کنند شدند Gamer.

تمامی جامعه Pro Gamer های جهان (Pro با Hardcore فرق میکنه .. Pro کسی است که از گیم پول در میاره) با این جمله منهدم شد ! WCG که ترکید .. CPL رو هم جمع کنید!

گیمر خوب بازی رو برای تموم شدنش انجام نمی ده برای لذت بردنشه ( مورد توجه بعضی ها که می گن 2 ساعته فلان بازی تموم شد بعد میگی داستان چی بود می گه نمی دونم اما خیلی حال داد :cheesygri )

من عاشق بازی ها هستم ولی فکر نکنم خیلی Hardcore باشم
یه گیمر Hardcore باید تمام کنسول ها رو داشته باشه
اکثر بازی های بزرگ رو بازی کرده باشه
روزی 6-8 ساعت رو آنلاین بازی کنه
ولی من ....:biggrin1:
من وقتی که یه بازی میخرم میشم Hardcore
همچین میچسبم بهش که یه شبه تمومش میکنم
یعنی نمیتونم دل بکنم
هیچ وقت یادم نمیره تازه بازگشت به قلعه ولفن اشتاین رو خریده بودم
ساعت 5 صبح بود
هی با خودم کلنجار میرفتم که بخوابم
هی میرفتم 10 دقیقه بعد میومدم 1 ساعت بازی میکردم :biggrin1::biggrin1::)
دوباره میرفتم تا 10 دقیقه بعد
البته خیلی وقته که بازی ها اونطوری بهم نچسبیدن
اصلا از نسل جدید بازی ها خوشم نمیاد
همون ماریو رو بذاری الان 4 ساعت بازی میکنم تا پرنسس رو نجات بدم ;)
بد فکری هم نیست ها
برم نجاتش بدم بگم بیاد عضو بازی سنتر شه :cheesygri:cheesygri

یه گیمر خوب تو بازی سنتر اواتورش تکه.:)

نه مثل بعضی ها :) که 60 و 10 عکس این بنده خودا رو زدن به کی بگم بابا من از این عکسش میترسم یاد ناظم راهنمایم میافتم :biggrin1: :biggrin1: امین به جون خودم ازش کتک نخوردم اما دیدم چطوری کتک میزده :cheesygri سورنا با توم :biggrin1: بر نمی دازی pm :biggrin1:
همه اش تقصیر منه
من اومدم اون آواتار لئو رو گذاشتم بعد ملت جو گیر شدن همه گذاشتن :biggrin1:
من هم روم کم شد رفتم آواتارمو عوض کردم

هی من میخوام پست نزنم مگه میشه! مگه اجازه میدن؟...

مطلب زیر تکامل یافته پستیست که من یک سال قبل در یکی از ترد ها زده بودم. کلاً قسمتیش مربوط به جوابی میشه که به یک پستی در سالهای دور دادم ولی خوب حق مطلب به درستی ادا میشه!

البته تعریف شما از پرو گیمر واقعاً جالب بود... یک خاک اندازم ممکنه که روزی دوساعت بازی کنه.. و اخبار گیم هم دنبال کنه... پس خاک انداز ما پرو گیمره؟! نه عزیز من... یک گیمر حرفه ای کسی که حداقل این زمانی رو که گفتی بصورت حرفه ای به انجام بازی های حرفه ای به پردازه... و الا داریم ملتی رو که روزی 10 ساعت GTA بازی میکنن... این ها رو من کژوال گیمر هم حساب نمیکنم... چه برسه به پرو گیمر... اولاً تعریف گیم حرفه ای همونی بود که گفتم.. دوماً بین کسی که GTA بازی میکنه... با کسی که (بعنوان مثال) CS بازی میکنه قد جلبک دریائی با درخت ساکویا غول پیکر فرق وجود داره... تنها شباهتشون اینه که جفتشون سبزن... حالا این وسط هم یه عده هستن که یا Old School Gamer هستن و یا Hardcore Gamer ... این اولدسکول گیمر ها کسائی هستن که به بازیهای قدیمی علاقمند و وفادارن... که شامل یک گستردگی خاصی بین کنسولهای قدیمی هست.. مثلاً خوره پک من یا خوره ماریو و یا.... هستن...
و اما این هاردکور گیمرها .. پرو گیمر ها از دل هاردکور گیمرها بیرون میان... هادکور گیمر کسی که خوه بازیه و به یک سری اصولها هم پایبنده... و علاوه بر عشق و علاقه ای که به گیمی که میزنه داره... یجورائی تعصب هم داره... بقیه زیر این دو دسته کژوال گیمر یا (ا n00b (Newbie هستن... نتیجه اخلاقیش اینه که که من خودم رو یک پروگیمر میدونم با توجه به سوابقی که دارم و حداقل خودم میدونم که دنبال هر مزخرفی نمیرم... و دنبال بازی هستم که گیم پلی توش حرف اول و آخر رو میزنه... و با توجه به اصولی که بهشون اعتقاد دارم مثل عدم استفاده از کدهای تقلب و امثالهم... میدونم که حتی اگر پرو گیمر نباشم... کژوال هم نیستم...

رده های مختلف گیمر ها و چند نمونه و توضیح...

Pro Gamer
این افراد بصورت وحشتناک میشینن تمرین میکنن، بعنوان مثال من یه رفیق دارم (شیخ حمید دووم آبادی یا HamidoOs) که کلی ساله داره Quake 3 بازی میکنه... این آدم هر موقع بیکار میشه میشینه تو مپهای مختلف فقط Jump میزنه.. نمیدونی چطور از در و دیوار بالا میره... دیوارو پلاسما خور میکنه روش میدوئه.. پرو گیمرها در حال حاضر در بازیهای زیر فعالیت چشم گیر دارن.
Quake 3 (کلاً سری کوئک ملتی داریم که هنوز کوئک یک و دو بازی میکنن - کوئک چهارم که فعلاً زیاد استقبال نشده)
Unreal Tournament
Painkiller و...
Winning Eleven or PES
FIFA Series (گرچه من این بازی رو به دلیل داشتن باگهای زیاد و عدم شباهت به یک بازی فوتبال شخصاً قبول ندارم. اما در تورنمنتهای بزرگ جایی برای خودش داره)
Counter-Strike - شاید بشه گفت برترین بازی تیمی هست که تا کنون ساخته شده و مطمئناً روی دستش نخواهد اومد.. هنوز جزو پر کاربرترین بازیهای مولتی پلایره... حتی تا این لحظه Counter-Strike: Source هم نتونسته خودش بین پرو گیمرها جا بندازه با اینکه کاربرای انلاینش بیش از دوبرابر 1.6 هستن... ولی با این حال تو مسابقات معتبر نیست... شایدم یک دلیلش اینه که هنوز بتاست.
تو بازیهای MMO هم که WoW نیاز به توضیح نداره... یک نگاه به ساعت GuildWars بازی کردن شیخنا طیراغس (HardWired) بیاندازید تا فکتان برزمین چسبد و زبانتان بمانند فرشی قرمز روی زمین پهن گردد.
سبک استراتژی هم که از قدیم الایام در خدمت StarCraft و WarCraft بوده...

افراد بارز این دسته:
Johnatan "Fata1ity" Wendel (نفس من) قهرمان مسابقات مختلف در رشته های Death Match و پر درامد ترین گیمر دنیا. Team 3D هم که سالها قهرمان مسابقات کانتر بود...

Hardcore Gamer

این ها هم جانورانی هستن غریب. اینها هم گیم میخورن، هم گیم میزنن، هم گیم میبرن، بعضی هاشون هم مثل من با گیم زندگی میکنن... مثلاً تو زندگی من گیم خیلی بیشتر از خودم نقش داشته. مثلاً بابام همیشه بهم میگه خاک بر سرت تو سن تو مردم ازدواج میکنن... که منم گفتم منم ازدواج کردم نه با یکی اونم با دوتا... (PC - PS2 - توضیح اینکه جدیداً 360 هم بهش اضافه شده خوو، تازه چهارمیش هم تو راهه). این افراد همونطور که علی لیند گفت، یواش یواش، بصورت ناخداگاه حتی زیر چکاشونم با اسکرین نیمشون امضا میکنن، باور نداری؟! این امضاء من تا باورت شه!

البته این فیش بخاطر چند اشتباه جزمی، همینطور بدلیل کج درومدن امضام به تشخیص خودم باطل شد :)

Casual Gamer
اینجور افراد بشتر از اون چیزی که بازی کردن حرف زدن و میزنن... و به هیچ اصولی هم پایبند نیستن... نیازی هم به توضیح ندارن.. دور و برمون زیادن... بازیهای برجسته این سبک: The Sims یا خاله بازی دیجیتال، GTA Series, بزودی Spore، هاروست مون، یه همچین مزخرفاتیم قراره واسه 360 بیاد که اسمش یادم نیست آهان فکر کنم ویوا پینیاتا بود... و ... دستشون برسه هر کاریم برای اثبات خودشون نشون میدن... مثلاً انواع چیتها و ترینر ها و... خیلی اوقات حتی ازسیو بازی دیگران هم استفاده میکنن...

n00bz
به این ها خز گیمر هم گفته میشه... همه جا هستن همه چی رو هم به گند میکشن... یارو میاد تو مپ مثلاً کانتر همه رو هدشات میکنه در حالی که شاید دومین باریم نباشه که کانتر بازی کرده.. کاشف به عمل میاد که حضرت آقا Aim-Bot دارن و عین هولووو همرو پل و پخش میکنه... یا مثلاً واک کردی داری تو تونل میری یهویی به تیر غیب اعلامیه دیوار میشی... بعد که نگاه میکنی میبینی حاج آقا حتی کنار تونل هم نبوده و داشته واسه خودش از طریق Wallhack شمارو نگاه میکرده و طبق عادم همونطوری هم میمیری... بعد تازه ادعاشم میشه که من فلانم... معمولاً هم با نیکنیم های HeatoN یا تگهای SK و 3D و 3S و mibr و اینا میبینیشون... هرکی ندونه فکر میکنه جدی جدی خود HeatoN داره بازی میکنه... اینجور افراد در طول بازی معمولاً خانوادشون بجای ایشان مورد ملامت و ناسزا قرار میگیرن و در اکثر اوقات هم آب بندی شدن و بروی خودشون نمیارن...

خلاصه هرکاری برای خودش شان داره و شان مارو خراب نکنید... به صرف خوندن روزنامه کسی به شما دکترا نمیده و باید بابتش تلاش کنید. پس کسیم که سایت خبری میشینه روزی 15 ساعت چک میکنه بهش جایزه مسابقات WCGT ESWC و یا CPL رو نمیدن... باید براش تلاش کنی.. نمونش اینه که ما 6 ساله خودمونو کشتیم... هرکی از ایران میره اونور بصورت تحقیر آمیز میبازه و دست از پا دراز تر بر میگرده... و الا ما هم پرو گیمر داریم اما تجربه ما به دلیل جزیره بودن در دنیا به اندازه بقیه نیست که این خودش خیلی مهمه... شاعر میگه.. تو ندیدی که چه غریب جزیره / یه خاکه توی آب اسیره... البته من موقعیت جغرافیائی رو میدونم و میدونم ایران جزیره نیست بلکه به لحاظ جغرافیای سیاسی ما جزیره هستیم و از همه دنیا فاصله گرفتیم...

کمیک زیر نشون دهنده 3 دسته n00b، Casual و Hardcore gamer هست...

21ch7yq.gif

این هم نمونه یک پرو گیمر...

21ci3ig.jpg

Casual Hamingاز نگاه شیخنا طیراغس قیلدوارزی:

اصول مهمی که باید در Casual Gaming رعایت کنید !

1. قبل از خرید بازی باید حتما اول به دنبال Cheat و یا Trainer بگردید . در صورت یافت شدن آن ، بازی را خریداری کنید. می توانید از بازیهایی که به همراه cheat عرضه می شوند استفاده کنید.

2. قدرت کارت گرافیک شما در RAM آن نهفته است پس حتما ازین مدلهای درپیت با تکنولوژی برتر!! TurboCache استفاده کنید. بهترین انتخاب شما 7300LE TC است . با چهار pipeline که یک گاری رو هم نمیتونه render کنه! در صورت کمبود بودجه از 6200LE استفاده کنید که خیلی در پیت تره .

3. با خرید یک کارت گرافیک بسیار در پیت مثل موارد بالا ، بازی حداکثر با ده fps اجرا می شود. در این صورت شما وقت بسیار بیشتری برای نشان دادن عکس العمل خواهید داشت و بسیار خوش به حال شما می شود! فرض کنید که بازی به صورت slowmotion انجام می شود.

4. چون مورد چهارم همیشه گزینه درست بوده ازش میپریم.

5. استفاده از CD های easy Setup شرکت فخیمه Takin اجباری است. چون در Casual Gaming اصلا نباید فهمید که serial number و crack چیه . CD های Takin هم که اصولا یک چیزهایی کم دارند پس در نتیجه از تعداد مراحل بازی کاسته می شود و شما زودتر می توانید بازی را تمام کنید.

6. بازی باید حتما!!! و حتما روی آسانترین نوع difficulty بازی شود . به خصوص در بازیهایی که در روی console هم وجود دارند ، در این نوع difficulty اصلا امکان تمام نکردن بازی وجود ندارد . برای مثال به tourist در SeriousSam رجوع کنید.

7. از بازی کردن بازیهایی که بیش از دو سال از تولید آنها گذشته باشد باید اجتناب کنید. مثلا وقتی به شما گفته می شود که Quake 2 هنوز بازی می شود باید بگویید که Q2 دیگه قدیمی شده ، الان باید Quake4 بازی کنید (این یکی رو من تجربه کردم :) )

8. وقتی از شما پرسیده می شود که بازی موردعلاقه شما چیست همیشه باید آخرین بازیی که انجام داده اید را اسم ببرید. حتی اگر بازی نکرده اید و تنها اسم یک بازی خوب جدید را شنیده اید باید آن را نام ببرید ! مثلا در حال حاضر بازی موردعلاقه باید Scarface باشد !

9. از بازی کردن بازیهایی حرفه ای و محبوب که در مسابقات جهانی وجود دارند جدا" خودداری کنید زیرا ممکن است از حالت Casuality خارج شده و به یک بازیکن درست حسابی تبدیل شوید!! به عنوان مثال به جای Warcraft از Generals استفاده کنید!

10. شرکت EA games باید شرکت محبوب شما باشد.

11. حتما بازی Generals را "ژنرال" تلفظ کنید .

12. اصلا طرف Metal Gear Solid نرفته و این بازی را جواد نکنید. بچه تو رو چه به MGS برو Splinter Cell تو بازی کن!

13. انتخاب ID بسیار مهم است !!!
-- استفاده از "007" در نام بازیکن خود در بازیهای Multiplayer الزامی است . مثلا Goshtazm Daverni 007 ! اصولا 007 یک کلاس خاصی به ID شما میدهد.
-- با ترکیب آن با یک آیدی pinglish می توانید آیدی خوبی داشته باشید . مثلا ChaghoO 007 .
-- اگر در آیدی خود کلمه انگلیسی با املای غلط داشته باشید نیز امتیاز خوبی خواهید داشت. مثلا Snayper بجای sniper !
-- با ترکیب این سه تکنیک می توانید به بهترین آیدیهای Casual gaming دست یابید!
مثلا : Nife Khor 007 ! بجای Knife !

پ.ن: قسمتی از این اتفاقات (در زیر شاخه کژوال گیمینگ) را در گیمنت Blizzard که مطعلق به Aydin AMD فقید بود به عینه شاهد بودیم!
پ.ن: طیراغس: اگه کسی نفهمیده که تمام حرفهای بالا شوخی و مسخره بوده الان دیگه باید بفهمه !! این صحبت ها جدی نیست.

آخرین ویرایش:
:unsure:
سلام
:surrender: :biggrin1:
اولا از اقا علی و اقای دکتر تشکر میکنم که توجه کردین.همونطوری که امین جان هم گفته من دیروز اصلا فرصت نداشتم و خیلی سریع اون پست ترجمه رو فرستادم و البته تفریبا درست بود ولی متاسفانه یه کم جابه جا بود که من نبایستی کوتاهی میکردم:wallbash:
از اقای death khinght هم تشکر میکنم و دیگه به گیمر خفن نمیگم معتاد.:tick:
راستی دفعه های بعدی اینجوری میشم(:shocked: ) تا turn down اول جمله ها رو ببینم.
به هر حال ممنونم.
تا شنبه :flowers:
بای

یک گیمر خوب اونه که وقتی ببینه نمی تونه با سیستم نفتیش نمی تونه Double Agent بازی کنه بره برنامه Bink player فیلم هاشو نگاه کنه تا حداقل داغش به دلش نمونه. بگه که منم بودم!!!​

Casual Hamingاز نگاه شیخنا طیراغس قیلدوارزی:

Casual Gaming v1.1
بیشتر ایده های این patch از HamidoOs می باشد.

13. شماره گذاری های جذاب برای sequel بازیها .
به عنوان مثال C&C3 به "جنرال 3 " تبدیل می شود. (حالا اصلا Generals2 کی اومد خدا میدونه )
یا مثال معروف تر زمانی بود که Expansion برای Commandos 1 به اسم Commandos 2 وارد بازار ایران شد و Commandos 2 واقعی به نام Commandos 3 به فروش رسید.

نکته اخلاقی : Expansion هیچ وقت به نگارش بازی اضافه نمی کند.

نکته Casual Gaming : با اضافه کردن شماره نگارش بازی شما همیشه از همه دنیا جلوتر هستید . به عنوان مثال هنوز زمانی که Commandos 2 تولید نشده بود شما آن را در بازار ایران تهیه کرده و بازی کرده بودید. یا اکنون شما Commandos 3 را بازی کرده اید که در هیچ کجای جهان هنوز کسی بازی نکرده است.

14. اگر در همان ابتدای بازی یک شخصیت حرفی با زبان اصلی زد و شما درک نکردید یا متوجه شدید که برای اجرای این بازی نیاز به فکر وجود دارد و تنها کشتن تمام افرادی که در اطراف شما وجود دارند باعث پیشرفت بازی نمی شود . سریع از بازی بیرون آمده و در انجمن بنویسید " اه اه ... این چه جور بازی است دیگه ؟" البته غصه نخورید . 1500 تومن ارزش غصه خوردن را ندارد . "مگه یک بازی چقدر ارزش داره ؟"
سریع بازی را پاک کنید و منتظر نگارش فارسی شده آن بمانید.

تبصره : البته دقت کنید که در جریان پروسه فارسی سازی بازی ممکن است نام آن تغییر کند. به عنوان مثال بازی No One Lives Forever پس از فارسی شدن به نام "مامور مخفی کیت آرچر" تبدیل شود. ولی توجه داشته باشید که تمام این کارها برای راحتی شما است. اصولا چه معنی دارد که ما همان نام مزخرفی که خارجی ها انتخاب کرده اند را استفاده کنیم. به قول معروف "طرحی نو در فرهنگ کهن ایران ".

آخرین ویرایش:
به نظرم کسی گیمر کار کشته حساب میشه که بتونه با تمام ژانرها ارتباط بر قرار کنه و تو هر سبکی دست کم چند بازی رو تجربه کرده باشه. مثلا من خودم زیاد با دو سبک "ار پی جی" و شبیه سازی میونه ایی ندارم

شروع نکن
81.gif
64.gif

:) :) :)

البته امین جان این دوستمون شوخی شوخی چند تا تیکه هم انداختن ما هم به شوخی میگیم که MGS به درد همون شیخ قیلدوارزی میخوره :cheesygri
ولی خیلی باحال نوشته بودی رییس . برا خودت یه پا طنز نویسی ها!!

شروع نکن
81.gif
64.gif

دیدم 60 نفر اینو نقل قول زدن گفتم منم بزنم:cheesygri و بگم :

یه گیمر خیلی براش سخته که درجه بندی بشه تو ایران چون درجه بندی قانون داره و برنامه .
تو ایران همه چی داریم جز قانون و برنامه:-" :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: نمیگم نیستن اما....

یه موقه های هم که کسی ادعا کرد جلوش فقط میگه ( ( وچه بور کنار )):cheesygri

............................اه برق رفت شرمنده:-"

یه گیمر غیر واقعی باید مثل من باشه !
وقتی میبینه که نمیتونه سیستمش درست Oblivion رو بالا بیاره میره دنبال بازی هایی مثل nWn,Diblo II, Diablo میگرده و از این بین فقط Diablo II رو پیدا میکنه! نکته جالبش اینه که همون رو هم باهاش مشکل پیدا میکنه :lol:
ولی خیلی باحال نوشته بودی رییس . برا خودت یه پا طنز نویسی ها!!
به وبلاگ مربوطه برو.... ولی مواظب باشی بعد خوندن مطالبش بیمارستان نری:)

نکته:همین الان که دارم این ÷ست رو میدم از گیمریت من کم میشه:دی:biggrin1:
توی این تا÷یک بیشتر بهتره راجع به گیمر بودن بحث کنید تا گیمر خوب!
گیمر کسیه که به جای اینکه بیاد اینجا اس÷م بده ÷اشه بره 2 تا بازیه درستو حسابی رو تموم کنه و به فکر زیاد کردن تعداد ÷ست نباشه:p
میریم توی xbox live list سایت میبینیم از اینهمه یوسر که 360 دارن فقط چندتاشونن که درستو حسابی بازی میکنن.
شماها واقعا خسته نمیشین؟حداقل میخواین حرفم بزنین مثل سیاوش عزیز یه چیزی بگین که ارزش داشته باشه.
واقعا از دیدن این تا÷یک ناراحت شدم و به حال خودم گریه کردم.شاید یه سایت زدم به نام www.n00b&spammer-gamer-center.com تا دوستان راحت به بحث های مفیدشون ب÷ردازند
میدونین گیمره واقعی کیه؟
امیر نیک با یوزره NIK
نکته 2:کسی نیاد حرفهای بالارو به خودش بگیره بیاد نقل قول کنه بگه به من بی احترامی شده ....:دی برو خودت رو اصلاح کن:دی
نکته 3:این ÷ست رو کمی با طنز بخونین که در حالت خنده دار بودن دردها و رنجها رو نشون میده:دی
موفق باشید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or