alprh
کاربر سایت
درود
آدم این تایپیک رو که میبینه یاد یه جملع معروف میوفته :
یه سرخپوست خوب یه سرخپوست مرده ست . :biggrin1: (جدی نگیرید)
یه گیمر خوب حتما یک یا چند بازی رو به صورت تخصص دنبال میکنه و صد البته از تجربه دیگران هم تو بازی استفاده میکنه و همیشه آخرین ریپلی ها و فیلم مسابقات رو سعی میکنه ببینه تا همیشه یک قدم جلو تر باشه از حریفش . این گیمر معمولا به صورت ناشناس وارد سرور ها و گیم نت های مختلف میشه و یه جورایی تو کار دزدی اطلاعات هستش .
یه گیمر خوب سعی میکنه تو یه گروه عضو بشه و بازی رو به صورت تیمی یاد بگیره .
یه گیمر خوب به نظرم حتما باید یکی از دو شرط زیر رو دارا باشه :
1- یا قدرت پیاده کردن استراتژی و رهبری کردن گروهشو داشته باشه .
2- با اینکه بتونه خوب دستور بگیره از لیدر تیم و جلو بره همراه تیم .
من خودمو گیمر pro یا حتی hardcore نمیدونم ولی همیشه از اینکه در مقابل یا در کنار یک گیمر pro بازی میکنم لذت میبرم .
یه گیمر خوب اخلاق گیمی رو رعایت میکنه :
1- بازی رو شروع نمیکنه مگر برای تموم کردن (چه پیروز و چه شکست خورده )
2- وقتی که میدونه وجودش برای تیمش خطرناکه حد الامکان از مسابقه دور میشه .
من تنها نکته ای رو که تو گیم به نظرم خوب کار کردم اینه که هر وقت یه بازی باگ داشته باشه یه جاییش معمولا بی خیالش میشم و اگر هم خیلی حیاتی بود ازش استفاد ه نمیکنم.
آدم این تایپیک رو که میبینه یاد یه جملع معروف میوفته :
یه سرخپوست خوب یه سرخپوست مرده ست . :biggrin1: (جدی نگیرید)
یه گیمر خوب حتما یک یا چند بازی رو به صورت تخصص دنبال میکنه و صد البته از تجربه دیگران هم تو بازی استفاده میکنه و همیشه آخرین ریپلی ها و فیلم مسابقات رو سعی میکنه ببینه تا همیشه یک قدم جلو تر باشه از حریفش . این گیمر معمولا به صورت ناشناس وارد سرور ها و گیم نت های مختلف میشه و یه جورایی تو کار دزدی اطلاعات هستش .
یه گیمر خوب سعی میکنه تو یه گروه عضو بشه و بازی رو به صورت تیمی یاد بگیره .
یه گیمر خوب به نظرم حتما باید یکی از دو شرط زیر رو دارا باشه :
1- یا قدرت پیاده کردن استراتژی و رهبری کردن گروهشو داشته باشه .
2- با اینکه بتونه خوب دستور بگیره از لیدر تیم و جلو بره همراه تیم .
من خودمو گیمر pro یا حتی hardcore نمیدونم ولی همیشه از اینکه در مقابل یا در کنار یک گیمر pro بازی میکنم لذت میبرم .
یه گیمر خوب اخلاق گیمی رو رعایت میکنه :
1- بازی رو شروع نمیکنه مگر برای تموم کردن (چه پیروز و چه شکست خورده )
2- وقتی که میدونه وجودش برای تیمش خطرناکه حد الامکان از مسابقه دور میشه .
من تنها نکته ای رو که تو گیم به نظرم خوب کار کردم اینه که هر وقت یه بازی باگ داشته باشه یه جاییش معمولا بی خیالش میشم و اگر هم خیلی حیاتی بود ازش استفاد ه نمیکنم.