ويژگي هاي گيمرها

شما تا چه حد گيمر هستيد؟

• زياد از حد

رای‌ها: 19 26.4%
  • زياد

رای‌ها: 22 30.6%
  • متوسط

رای‌ها: 24 33.3%
  • كم

رای‌ها: 5 6.9%
  • اصلا

رای‌ها: 2 2.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
همينجا ميتونم اميدواري بهت بدم كمپاني هاي بازي دنبالتن
نيان در خونتونو بشكنن بگن ما اين دستو نداشتيم چي كار ميكرديم؟
بيچاره سوني عمرش رو گذاشت رو طراحي جمع و جور پي اس2 حالا يكم تو تغيير داديش شده پي اس 2 ملي كنسول ايراني!!!!

به نظر من یه گیمر خوب فقط نباید یه گیمر خوب باشه
فقط نباید بازیو بخاطر اینکه بازی کنه بازی کنه
باید از بازی چیزی هم یاد بگیره
حتما تعجب میکنیو فکر میکنی چرت میگم ولی اگه بیشتر فکر کنی میفهمی چی میگم
اگه فهمیدی چی میگم واقعا گیمری
اگه نفهمیدی تا الان وقتتو پای گیم هدر دادی
به امید اینکه همه بتونن از بازیا چیزی یاد بگیرن

از این پست خیلی خوشم اومد ها
226.gif

منم همیشه همینو میگم.
ببخشید حرفی واسه گفتن ندارم اما این پست قابل ستایش بود
83.gif

سلام
ویژگیها و روانشناسی گیمرها به تفکیک سبک:
اکشن بازها:
تو بچگی بیش فعال بودن وهنوز هم هستند!!بسیار پر انرژی و به دنبال تخلیه انرژی
به معما زیاد علاقه ندارن .دنبال فیلمهای اکشن هستن با اسپیشل افکت بالا.عاشق هیجان ترس وفضاهای بسته رعب اور وهراسناک. از قدم زدن تو راهروهای تو در تو یک اداره و همچنین لابلای قفسه های کتاب یک کتابخانه بشدت ذوق میکنند.اولین انتخاب اسلحه اونا بطور قطع شات گان هست!!علاقه مند به رنگ قرمز وتبحر در ترکوندن تخریب انفجارو...شعله های خشم در وجودشان زبانه میکشد(هنگام بازی) .بزرگترین دغدغه زندگیشون کارت گرافیک هستش وبزگترین ارزوی انها (علاوه بر یک ازدواج موفق)-بازی crysis با 8800 هست!!.

استراتژی بازها:
بسیار رویایی در بچه گی. روحیه ای ارام ومتفکر علاقه مند به فیزیک وریاضی
کارهای مدیریتی رو دوست دارند وبسیار با صبر وحوصله هستند.به زندگی از بالا نگاه میکنند!!
وهمیشه افقهای دور مد نظرشان هست .علاقه مند به فیلمهای مستند خصوصا در مورد جنگ جهانی وتاریخ تمدن هستند.عاشق فضاهای باز هست بهترین و شیرین ترین خاطره زندگیشون رفتن به کوه بوده ودیدن شهر تهران از بالای کوه !!انها بدون شک مدیران خوبی خواهند شد واین را از طرز برخوردشان با دوستان و...میشه فهمید.ضمنا سیاست وبحثهای سیاسی رو دوست دارن و پر هستند از نظریه وراه حل برای همه گونه مشکل :اقتصادی-اجتماعی-سیاسی.به گرافیک کامپیوترشون هم زیاد اهمیت نمیدن. وبه تنها چیزی که فک نمیکنن کارت گرافیکه. واصلا از ارتفاع ترس ندارن.

بازیهای ماجرایی(بازها!!!)
علاقه مند به رمان وداستان .علاقه مند به فیلمهای اقتباسی از رمانها هستن
بچه گی وکودکی پر ماجرایی داشتند.تخیلات بسیار قوی دارند.پر حوصله هستند وشکیبا. از هیجان دورند وکمی رمانتیک.علاقه مند به زبان انگلیسی .شعر رو هم دوست دارن و شرلوک هولمز شخصیت مورد علاقشونه.اساطیر یونانی الگوی زندگی انهاست.جادوگری -فالبینی وپیشگویی جزو لذتهای زندگی انهاست.عاشق دویدن در سرزمینهای بی انتها هستند و سرو کله زدن با ارواح شریر وجادگران خبیث.علاقه عجیب وغریبی به کوله پشتی دارن.همیشه به گاو صندوقها با ولع نگاه میکنند(در کوچه وخیابان)واین شامل قفلها هم میشود..

بازیهای ورزشی(بازها!!)
در حقیقت وجود خارجی ندارند .تنها علاقه مندان به یکی از سه سبک بالا هستند که برای رفع خستگی و استراحت
یه دست N.F.S میزنن تا دوباره برن سراغ بازی تو سبک مورد علاقشون!!

بازیهای فکری(بازها!!)
عاشق کارت بازی ویندوز هستند.افرادی به شدت افسرده و روانپریش هستند.از اجتماع بیزارند ومردم گریز.شیزوفرنی و
منیک دپرسیو بیماری عموم انهاست .اغلب دو شخصیتی هستند وبارها فیلم روح هیچکاک را دیده اند. جز خود کشی نمیتوان برای انها عاقبتی تصور کرد.اغلب فرق هارد و کارت گرافیک را نمیدانند چه برسد به اسکرین سیور!!!!.این دسته به دنیای گیم خیانت میکنند وسرنوشت وحشتناکی در انتظارشان هست.
(بدین وسیله انتقامم را از یکی ازاین افراد که فقط کارت بازی میکند وسایر بازیها را بچه بازی میداند گرفتم.از سایر علاقه مندان این سبک پوزش میطلبم.)

آخرین ویرایش:
مشخصات گیمر حرفه ای
1.اخر سال 4 تا تجدید بیاره اگه دانشجو هست که باید مشروط بشه:laughing:
2.فیفا بازی نکنه:cheesygri
3.از خودش تعریف نکنه
4.هر روز یه سر به گیم اسپات بزنه

يه گيمر حرفه اي بايد 2 ترم مشروط بشه
وقتي به حالت مرگ افتاد بره سروقت غذا و از جينگولك بازيا. وقتي هم كه ميخواد بره دانشگاه كرايه ماشين نده و سوار ماشين دوستان بشه(چتر بازي) و با پولش بره blue dragon 3 DVD بخره.!!!

نوشته شده توسط golddante
به نظر من یه گیمر خوب فقط نباید یه گیمر خوب باشه
فقط نباید بازیو بخاطر اینکه بازی کنه بازی کنه
باید از بازی چیزی هم یاد بگیره
حتما تعجب میکنیو فکر میکنی چرت میگم ولی اگه بیشتر فکر کنی میفهمی چی میگم
اگه فهمیدی چی میگم واقعا گیمری
اگه نفهمیدی تا الان وقتتو پای گیم هدر دادی
به امید اینکه همه بتونن از بازیا چیزی یاد بگیرن
این رو خوب اومدی. یه مثال از خودت میزدی :punish: بزار من بگم.
از The Darkness یاد گرفتم همه چیز حالت خوب هم داره، حتی Power of The Darkness .
در Shadow of the Colossus درس امید، شجاعت و مقابله با مشکلاتی که از کوه بزرگتر بودن رو یاد گرفتم.
اهمیت تصمیم گرفتن و درست انتخاب کردن رو SC DA به بازبازش انتقال میده.
خلاصه اینقدر سطح فکر گیمرهای ایرانی بالاست و فکر نکنم کسی چیزی رو همین طوری ( فی سبیل الله ) بازی کنه.
دوست عزیز tv47 :love: حالا منی که به سبکهای اکشن، ماجراجوئی، فکری، ورزشی، مبارزه ای، Fun و یکم ریسینگ، علاقه دارم در چه دسته ای قرار میگیرم و از نظر روانشناسی منظورم بود:book:.
میرسیم به اصل مطب :x
یه بازیباز باید:
1. باید بازی Shadow of the Colossus رو Normal , Hard , Time Mode تموم کرده باشه.
2. 99% درامدش رو به گیم اختصاص نده( مثل منه دیوانه :wallbash: ).
3. کل محصولات و بازی های Nintendo رو دوست داشته باشه ولی نخره!!! :shocked:.
4. توهیچ بازی مخصوصا GTA ادم های بیگناه رو نکشه.
5. عضو بازی سنتر باشه :praying:.
6. شرکت SEGA رو هیچ وقت فراموش نکنه:coolgun:.
پیروز باشید :rose:

بنظر من یه گیمر خوب باید برای همه ی بازیها ارزش قائل باشه(حتی چرت ترین بازی) و سعی کنه نکات مثبت بازی رو ببینه...

. توهیچ بازی مخصوصا GTA ادم های بیگناه رو نکشه

موافقم :cool:

------------------------------
راستی لازم نیست که حتما چند تا تجدیدی بیاره..................:cheesygri

اتفاقا یه گیمره خوب اونه که از همه درساش نمره بیاره حالا 10 هم شد عیبی نداره:cheesygri(به قوله کلاه قرمزی اگه 10 کمه پس چرا گفتن قبولی:laughing:)
فقط شبا گیم بازی کنه(آخه کسی نصفه شب بهت نمیگه محمد پاشو برو فلان چیزو بخر:laughing:)
عشقش فقط online بازی کردن باشه;)
تو بازیسنتر حداقل 2 تا اخطار رو گرفته باشه(وگرنه که خیلی سوسولیه:cheesygri)
از همه مهمتر:eek: کنسولشو همه جا با خودش ببره حتی تو مسافرتایه 1 روزه

یه گیمر خوب کسیه که 24 ساعته بهش زنگ میزنن و میگن این جای بازی رو چی کار کنیم اونجایه بازی رو چی کار کنیم .

یه گیمر خوب کسیه که هرگز PS2 ش رو نفروشه ( چون باهاش خاطرات داره )

یه گیمر خوب کسیه که یه آرشیو 200 تایی بازی PS2 داشته باشه .

یه گیمر خوب کسیه که بازی ها رو برای GamerScore بازی نکنه .

به نظرم کسی گیمر کار کشته حساب میشه که بتونه با تمام ژانرها ارتباط بر قرار کنه و تو هر سبکی دست کم چند بازی رو تجربه کرده باشه. مثلا من خودم زیاد با دو سبک "ار پی جی" و شبیه سازی میونه ایی ندارم

اصلا موافق نیستم .

من خودم اصلا با سبک RGB حال نمیکنم .

یک گیمر خوب کسیه که
به خاطر احساساتی شدن بازی کنه
به خاطر عبرت گرفتن ازش بازی کنه
به خاطر بهتر زندگی کردن بازی کنه
در رابطه با تجدیدی هم کاملا موافقم چون به خاطر بازی کردن 3 تا تجدیدی آوردم ! :cheesygrin:
و همینطور یک گیمر خوب کسیه که وقتی بازی PES می کنه 2 گل جلو آخرین دقیقه بازی 2 تا گل می خوره
و DVD رو در میاره پرت می کنه طرف دیوار تا از وسط دو نصف بشه ! ( مثل من )

آخرین ویرایش:
یه گیمر خوب کسیه که :

خودش رو تو بازیها تخلیه کنه
بذاره بقیه ی اعضای خانواده هم بازی کنن
میکرو یا سگا رو داشته باشه
عضو بازیسنتر باشه
از یگانه چیزی نخره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or