ويژگي هاي گيمرها

شما تا چه حد گيمر هستيد؟

• زياد از حد

رای‌ها: 19 26.4%
  • زياد

رای‌ها: 22 30.6%
  • متوسط

رای‌ها: 24 33.3%
  • كم

رای‌ها: 5 6.9%
  • اصلا

رای‌ها: 2 2.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
به نظر من یک گیمر خوب باید اعصاب پولادین داشته باشه
یعنی روحیه خودشو با زخمی شدن و مردن و باختن و مخصوصا با حرف ها و حرکات دشمنش از دست نده
من چون خودم ورزشکارم (تنیس) میدونم روحیه چقدر میتونه تاثیر بذاره روی بازی

یه گیمر خوب اونیه که اول صبح کلاسشو بپیچونه و سر مامانش کلاه بذاره و بهش بگه که کلاس ندارم.اونوقت بشینه بازی کنه
66.gif
39.gif

یه گیمر خوب اونیه که یه وقتی یه اشتباه رو توی یه مرحله از بازی انجام داد و به اصطلاح سوخت:laughing: دوباره دفعه بعدی اون اشتباه رو انجام نده که اگه سوخت بگه ا ه ه ه ه ه بازم یادم رفت
301.gif

یه گیمر خوب 360 رو به هیچ چی نمیفروشه(یعنی به خاطر کسی بیخیال 360 نمیشه)
108.gif

یه گیمر خوب مراحل رو برای اینکه تموم بشن نمیگذرونه بلکه لذت میبره و بازی میکنه(یکی از دوستهام اینجوریه.یادمه igi2 بازی میکردیم.یه مرحله رو تموم می کرد.بعش میگفت نه قبول نیست بعضی ها زنده موندن.باید دوباره بازی کنم.save وسط بازی هم تو کارش نبود.)از بازی کردنش خوشم میاد
8.gif

تاپیک اومد بالا
294.gif

(یعنی به خاطر کسی بیخیال 360 نمیشه)
108.gif

بستگی به طرف داره اگه طرفم :-" باشه من میگزرم!!

یه گیمر خوب گیمریه که کلاس ریاضی رو بپیچونه و بشینه بازی چلسی رو نگله کنه اخرش هم چلسی قهرمان بشه:)

یک گیمر خوب باید بدونه وقتی مامان باباش نیستن بهش آب و دون بدن
باید وقتی دید شیکمش از غاروقور آنفکتوس زده بره سر یخچال یک چیزی بخوره

یک گیمر خوب بین راه اگه PSP نداشته باشه از اینکه دوروز سم فیشر یا اسنیک رو نبینه اعصابش خط خطی میشه بدجور

یک گیمر خوب باید دوست خوبی مثل slip_knotهم داشته باشه

باید وقتی دید شیکمش از غاروقور آنفکتوس زده بره سر یخچال یک چیزی بخوره
یه گیمر خوب در این حالت 4 بار میره سر یخچال دوباره پشیمون میشه بر میگرده.(یاد خاطرات خودم افتادم)
44.gif

یه گیمر خوب بی بازی نمیمونه و هر طور شده یه بازی واسه خودش جور میکنه آخه بدون بازی میمیره
13.gif

یه گیمر خوب از حرکات شخصیت های بازی تقلید میکنه و فکر میکنه جای اونهاست.مثلا وقتی میره میبینه در خونه قفله یه نگاه به این ور اونور میکنه اگه کسی نبود از دیوار میره بالا
247.gif

یه گیمر خوب تاپیک گیمر خوب رو میاره بالا
83.gif

_________
یه گیمر خوب گیمریه که کلاس ریاضی رو بپیچونه و بشینه بازی چلسی رو نگله کنه اخرش هم چلسی قهرمان بشه
چطور جرئت میکنی؟
167.gif

من فکر میکنم یک گیمر خوبی اونیه که:
با افتخار و شجاعانه،هر وقت که میخواد بره سر بازیش.اگر اهل بیت هم باهاش لج افتادن،باهاشون نجنگه و سعی کنه اونا رو هم گیمر کنه.
7.gif

باید همیشه یادش باشه از کجا شروع کرده.از همون اول که خبره نبوده.کم کم شده اینی که هست.پس به کسایی که تازه واردن گیر نده.
101.gif

اگر دوست نداره بره یک سری بازی هایی مشهور (مثل من که دوست ندارم متال گیر بازی کنم)رو بازی کنه،یک شناسنامه کوچیک از اون بازی بلد باشه که تو بحث ها نه کم بیاره نه گنگ بمونه.
288.gif

-------
این یکی برای تلقین به خودم:
یک گیمر خیلی خوب،وقتی با سونی گیمر بودن رو شروع کرده با اونم تموم میکنه.وسوسه نمیشه بره 360 بگیره.
254.gif
223.gif

يك گيمر خوب هميشه بايد تجربه ي كنسول خوب رو داشته باشه
حتي اگه بخواد به شركتي خيانت كنه...گيمر رحم نداره!!!!(چي شد؟)
يك گيمر خوب بايد به دوستاش حالي كنه كه جي تي اي تازه داره نسخه ي 4 مياد نه 8!!!(اتفاقي كه من مجبور شدم يك عكس از boxshotجي تي اي 4 بهشون نشون بدم)
يك گيمر خوب در كمترين زمان بهترين استفاده ميكنه حتي در صورتي كه مامان باباش رفتن خريد اون فقط بتونه اسم بازي رو روي صفحه نمايشگرش ببينه تا 3 روز با خيال آسوده ميخوابه
يك گيمر خوب نبايد زياد مجذوب بازي هاي عاشقانه بكنه چون اگه بخواد بره تو جلد شخصيت بخواد اون حركات رو جلو دوستش بكنه يكم بد ميشه مگر اينكه اون يكي دوستش هم رفته باشه تو جلد شخص روبروي بازي(فهميدين يا يكم دشوار بود؟)
يك گيمر خوب حتي ميتونه با 5500 oblivion رو روي high بازي كنه!!؟؟؟(اين مسئله رو من توي خونه ي يكي از دوستام ديدم بخدا راست ميگم اون كه نفهميد من چرا دهنم شده 10 سانت ولي شماها ميدونيد)
يك گيمر خوب هميشه خدا خدا ميكنه كه اي كاش وضعيت سرزمينش بهتر بود تا بتونه بازي هاي اورجينال رو بگيره نه هميشه توي تقلب روي دست اين و اون بزنه

به نظر من یه گیمر خوب فقط نباید یه گیمر خوب باشه
فقط نباید بازیو بخاطر اینکه بازی کنه بازی کنه
باید از بازی چیزی هم یاد بگیره
حتما تعجب میکنیو فکر میکنی چرت میگم ولی اگه بیشتر فکر کنی میفهمی چی میگم
اگه فهمیدی چی میگم واقعا گیمری
اگه نفهمیدی تا الان وقتتو پای گیم هدر دادی
به امید اینکه همه بتونن از بازیا چیزی یاد بگیرن

این یه عکس مستند از دست یه گیمره !
1bc.JPG

شاید بگین که چرا دستام اینقدر نامیزونه ؟
جواب سادس !

2bc.JPG

3bc.JPG

4bc.JPG

چون دستام طوری حالت گرفتن که به راحتی بتونم انواع دسته و موس رو دستم بگیرم

یه گیمر باید کنسولش این شکلی باشه

5bc.jpg

بچه ها بهش میگن تراکتور pc مو هم گه ازش عکس نگیرم بهتره چون گه ببینیدش ...
فقط همینو بگم که فرانکشتاین در مقایسه با pc م مثل تام کروز میمونه !!!

در آخر هم بگم به گیمر واقعی باید با عشق و علاقه بازی کنه حالا مهم نیست که چه سبکی بازی کنه یا چقدر مهارت داشته باشه و همیشه از اینکه این شانس رو داشته که گیمر باشه خوشحال باشه :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or