ويژگي هاي گيمرها

شما تا چه حد گيمر هستيد؟

• زياد از حد

رای‌ها: 19 26.4%
  • زياد

رای‌ها: 22 30.6%
  • متوسط

رای‌ها: 24 33.3%
  • كم

رای‌ها: 5 6.9%
  • اصلا

رای‌ها: 2 2.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
Hardcore Gamer
(معتاد)

1.شما خودتان را به مریضی میزنید فقط برای اینکه خانه بمانید و اخرین بازیتان را انجام بدهید.
2.بیشتر هارد کامپیوتر شما با بازی پر شده است.
3.بیشتر پولتان صرف خرید بازی میشود تا خوراک و پوشاکتان
Hardcore Gamer

* You accidentally sign your checks with your gamer screen name.
* Your social calendar is filled with dates of LAN parties.
* You turn down a date with the girl of your dreams to compete in a scheduled online gaming tournament

اون ترجمه اینه ؟ :blink: :blink: :blink: :blink:
یا من بد متوجه شدم؟ :confused: :confused: :confused: :confused:

اون ترجمه اینه ؟ :blink: :blink: :blink: :blink:
یا من بد متوجه شدم؟ :confused: :confused: :confused: :confused:

نه دیگه معنیش این میشه :

Hardcore Gamer : ( گیمر خفن یا خووف !! )

1- شما به طور اتفاقی با اسم در بازیتان ( Nick Name ) چکهاتونو امضا میکنید ! ( یعنی اینقدر آنلاین با نیکتون ترکوندید که خواستید چک امضا کنید اشتباها به جای اسمتون نیکتون رو میزارید :) )

2- تقویم شما پر از قرارهای Lan Party ـه !

3- شما قرارتون رو با دختر رویاهاتون ، بخاطر رقابت در تورنومنت بازیهای آنلانی لغو میکنید . :)

بابا من میتونستم ترجمه کنم ولی مزش میپرید دیگه ( هوووووو امین مگه من چی گفتم :biggrin1: ) در هر حال ممنون مهسا خانوم

Casual Gamer : گیمر الاغ !!!!! ( یا یکم با تربیت تر کلنگ! ) :biggrin1:

Sociable Gamer : گیمر خوشحال !!

Addicted Gamer : گیمر معتاد !

Hardcore Gamer : گیمر خووووف !

اسمم هم علی هسسس :smoke1:

من که یه گیمر معتاد شتاخته شدم.

:ninja: :ninja:

Addicted Gamer
(معتدل)

1.شما برای بازیهای جدید هر ماه 2 بار پول خرج میکنید.
2.شما برای به پایان رساندن هر مرحله یا مراحل دیگر تمام شب را مشغول بازی کردن هستید.
3.حتی افکار روزانه شما در سر کار هم سیر اخرین بازی منتشر شده میچرخد
سلام
اول از همه از مهسا ی گلم واسه ترجمه تشکر میکنم:love:
من خودم جز گروه معتدل هستم:biggrin1: ولی تابستون به امید خدا میخوام معتاد بشم:-"
3- شما قرارتون رو با دختر رویاهاتون ، بخاطر رقابت در تورنومنت بازیهای آنلانی لغو میکنید . :)

بابا من میتونستم ترجمه کنم ولی مزش میپرید دیگه ( هوووووو امین مگه من چی گفتم :biggrin1: ) در هر حال ممنون مهسا خانوم
قرار مهمتره:biggrin1:
حالا باز بگین a.z.z

ویرایش:
طی تماس هایی که با مهسا گرفته شد ایشون فرمودن اگه اشتباه معنی کردن شرمنده کار داشتم سریع معنی کردم
223.gif
83.gif

Hardcore Gamer
(معتاد)
1.شما خودتان را به مریضی میزنید فقط برای اینکه خانه بمانید و اخرین بازیتان را انجام بدهید.
2.بیشتر هارد کامپیوتر شما با بازی پر شده است.
3.بیشتر پولتان صرف خرید بازی میشود تا خوراک و پوشاکتان
این نکته باید ذکر بشه که معتاد بودن به بازی هیچ ربطی به HardCore Gamer بودن نداره !

سلام
اول از همه از مهسا ی گلم واسه ترجمه تشکر میکنم:love:
من خودم جز گروه معتدل هستم:biggrin1: ولی تابستون به امید خدا میخوام معتاد بشم:-"

قرار مهمتره:biggrin1:
حالا باز بگین a.z.z
امین تو دیگه کی هستی روز روشن میگی....................:cheesygri :cheesygri

من اونا رو نمی خونم اما اینا رو میگم

1. قرار بیقرار مگه اینکه شاکی بشه :eek: :cheesygri :cheesygri
2. جزو گروه معتدل معتاد
3. اول بازی بعد خواب البته اگه بازی در کار باشه همین امروز غروب داشتم ریمن 4 رو بازی میکردم عجب چیز باحاله واسه خنده :biggrin1:
3. یه موقع های هم چت میکنم تا بهتر بازی کنم: cheesygri کی گفته من معتادم آدم با هوا هم چت میکنه نمیدونستی بدون:mad:
4. پول واسه لباس نمیدم فقط بازی ( 8 10 سالی میشه که لباس برام میا رن از اون ور و :cheesygri ......)
5. حاضرم یکی از کلیه هامو بدم یه 360 ps3 بگیرم:cheesygri
6. دیگه ....دیگه...
7.علی چیزی خواسی همجورس هس خواسی بگو بچه ها برات بفرسن جون دادس خراب خرابم:cheesygri

نه دیگه معنیش این میشه :

Hardcore Gamer : ( گیمر خفن یا خووف !! )
1- شما به طور اتفاقی با اسم در بازیتان ( Nick Name ) چکهاتونو امضا میکنید ! ( یعنی اینقدر آنلاین با نیکتون ترکوندید که خواستید چک امضا کنید اشتباها به جای اسمتون نیکتون رو میزارید :) )

2- تقویم شما پر از قرارهای Lan Party ـه !

Casual Gamer : گیمر الاغ !!!!! ( یا یکم با تربیت تر کلنگ! ) :biggrin1:
Sociable Gamer : گیمر خوشحال !!
Addicted Gamer : گیمر معتاد !
Hardcore Gamer : گیمر خووووف !

خفن راه افتادیا .. امروز توی LAN Party حرفت بود .. بهت کلی امیدوار شدیم :biggrin1:

مورد سوم نکته داره .. وقتی که همش داری بازی میکنی اصلا با موجودی آشنا نمیشی چه برسه به اینکه دختر رویاها باشه و باهاش قرار بگذاری. البته ملت Hardcore هم اصولا دختر رویاهاشون توی بازی خلاصه میشه .. مثل بعضیا و Grace Park ... :-" (چه کتکی بخورم من از برادر Darkfie1d ! ) . یا مثل این صاحب Guild ما توی همون بازی با کسی آشنا بشه . روز تولد دختر رویاهاش براش Wii خریده بود :biggrin1:

یه گیمر واقعی:

1- هر چقدر هم که بازی کنه آخر همه ی نمره هاش خوبه!
2- گیمر بودنشو به رخ همه نمی کشه و وقتی چند تا Noob Gamer دارن در مورد بازیهای 100 سال پیش که دارن بازی می کنن حرف می زنن سکوت می کنه!
3- بازیهایی رو که می خره روز اول تموم نمی کنه بلکه باهاشون زندگی می کنه!
4- وقتی یکی میگه بازی Gears of War 10 اومده من بازی کردم بهش میگه باشه تو راست میگی
5- و...:biggrin1:

راستی تاحالا توی بازی عاشق شخصیتی شدین؟

به نظر من gamerبايدشكست ناپذير باشه من يادم ميياد بچه بودم ميشستم ps1 sheep dog"n wolf بازي ميكردم خلاص اين بازي پدر منو در اود ولي من كه از رو برو نبودم نشستم پاش تا تمومش كردم يادش بخير اون زمانا يه بار كه تو كلاس بودم بحث بازي راه انداختم منو معلم 3جلسه shooting out كرد لعنتي چه زود گذشت:evil:

نمی خواد بحث تاپیکو عوض کنید میشه یه تاپیک دیگه زد ولی خواستم بگم که ممکنه واسه ی یه گیمر واقعی این چیزا پیش میاد:biggrin1:

سم فیشر - الکس (hl2)

واقعا نمی دونم چی بهت بگم آخه اینم شد سلیقه؟؟ من خودم Yuna :blushing:

یه گیمر خوب تو بازی سنتر اواتورش تکه.:)

نه مثل بعضی ها :) که 60 و 10 عکس این بنده خودا رو زدن به کی بگم بابا من از این عکسش میترسم یاد ناظم راهنمایم میافتم :biggrin1: :biggrin1: امین به جون خودم ازش کتک نخوردم اما دیدم چطوری کتک میزده :cheesygri سورنا با توم :biggrin1: بر نمی دازی pm :biggrin1:

من دقیقا از آبان آواتارم دانته بود حالا که عوض کردم همه گیر می دین!؟!؟!!؟!؟!؟ من بیشتر از هر کس فکر کنم توی این سایت آواتارم ثابت بوده!!! در ضمن ربطی به بحث نداشت!

من دقیقا از آبان آواتارم دانته بود حالا که عوض کردم همه گیر می دین!؟!؟!!؟!؟!؟ من بیشتر از هر کس فکر کنم توی این سایت آواتارم ثابت بوده!!! در ضمن ربطی به بحث نداشت!

بر منکرش لعنت . خوبه:biggrin1: حالا چرا ترش میکنی . خوب بزار باشه .مشکل منه :)

منم دستم رو میگیرم رو اواتور :-" که دیگه نترسم:eek: تو هم ناراحت نشو:biggrin1: :biggrin1:

ای کلک:) بازی آخریه که نارنجی رنگه فقط واسه 360 اومده؟:cheesygri :cheesygri :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or