ويژگي هاي گيمرها

شما تا چه حد گيمر هستيد؟

• زياد از حد

رای‌ها: 19 26.4%
  • زياد

رای‌ها: 22 30.6%
  • متوسط

رای‌ها: 24 33.3%
  • كم

رای‌ها: 5 6.9%
  • اصلا

رای‌ها: 2 2.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
يه گيمر خوب شب امتحان رياضي ترم دوم هم مشغول بازي پدر خوانده هست. (خودمو گفتم)
شما از من ياد نگيريداااااا :biggrin1: اونوقت معدلتون 3-4 نمره افت ميكنه

یه گیمر خوب...کسیه که پول پای cd و dvd بازی نده :cheesygri
و هی PES بازی کنه و منتطر باشه تا بازی های ردیف بیاد و هی از اونا پیش رفیقاش
تعریف کنه تا اونا برن بخرن بعد ازشون بگیره... و لابلای PES اون بازی ها رو هم بازی کنه
بله....به این میگن یه گیمر خوب :cheesygri

به نظر من گیمر خوب کسی که عاشق بازی که انجامش میده باشه و برای بازی کردن بازی نکنه
بازی بکنه چون عاشق بازی شده
این حرف عجیبی نیست
توی سایت کسانی رو داریم که که بدون انجام بازی عاشق بازی بودن و وقتی توانایی انجام اون بازی براشون فراهم شده با عشق اون بازی رو انجام دادند .
به نظر من لازم نیست آدم دانش آموز بدی باشه تا گیمر خوبی باشه
من برای کنکور یک سال بازی و تمام علایقم رو کنار گذاشتم و یک سال این جا نیومدم(البته خیلی تاثیر نداشت)
گیمر خوب سعی نمی کنه کسانی رو که اطلاعات درستی در مورد بازی ندارند رو تخریب کنه
حتی اگه حرفشون خیلی مسخره باشه(چند ماه پیش یکی به من گفت که پی اس 2 بهترین گرافیک دنیا رو داره و هیچ چیزی به گرافیک اون نرسیده چون تلویزیون گفته من هم گفتم خدا حافظ و رفتم تا دعوایی راه نیوفته)

من باز هم چیزهای جدید یادم اومده.
یه گیمر خوب اونیه که وقتی از جلوی فروشگاهای بازی رد میشه به دوستش بگه جان من یه دقیقه وایسا اینجا....و هر چی دوستش غر میزنه نفهمه!:p
---------------------
توی سایت کسانی رو داریم که که بدون انجام بازی عاشق بازی بودن و وقتی توانایی انجام اون بازی براشون فراهم شده با عشق اون بازی رو انجام دادند
.
شدیدا باهات موافقم.خیلی خوب گفتی.من خودم یه نفر رو میشناسم که خیلی وقته به دلایلی بازی خاصی انجام نداده ولی جونش واسه بازی در میره.حالا یه بازی توپ براش سراغ ندارین؟:-" :biggrin1:
---------------------
یه گیمر خوب کسیه که وقتی مهمون داره اجازه بده اونها هم بازی کنن و خودش نشینه پای کامپیوتر و فقط خودش بازی کنه!!!!!!

گیمر خوب ...
هیچوقت فکر نکردم گیمر خوبیم.. شایدم باشم
بنظر من گیمر خوب فنبوی نیست یعنی نمیتونه باشه
گیمر خوب فقط گرافیک خوب براش مهم نیست
گیمر خوب اگه RE MGS FF SOTC Mario SilentHill رو بازی کرده باشه حتما عاشق این بازیا شده .
:confused:

گیمر خوب ...
هیچوقت فکر نکردم گیمر خوبیم.. شایدم باشم
بنظر من گیمر خوب فنبوی نیست یعنی نمیتونه باشه
گیمر خوب فقط گرافیک خوب براش مهم نیست
گیمر خوب اگه RE MGS FF SOTC Mario SilentHill رو بازی کرده باشه حتما عاشق این بازیا شده .
:confused:
این تایپیک شده معرفی اعضا از نظر گیمر بودن !!!
هر کس مشخصات خودش رو می گه ;)

رفقا اومد اینجا تا بگم :( یه گیمر خوب وقتی مهمون میاد واسش فقط بازیهای معمای رو رو میکنه تا کسی بازی نکنه :( . یه گیمر خوب وقتی واسه اون نفر سوم:( اتفاق بدی می افته:( از بازی سنتر میره .:((
یه گیمر خوب اونه که در مورد استعداد ش تو جمع خالی نبنده :( بلکه نشون بده .مثل من که از پشت تلفن معماهای رو حل کردم که هیچ بنی بشری به کلش نمیزنه :( ولی وجود خارجی نداشت و فک همه آویزون بمونه:( . من همین جا جایزه بهترین گیمر رو که به من دادی:( د با ناراحتی تقدیم میکنم :( به سلطان پست های ....... جناب دکتر امین خان نماینده مردم کرمانشاه:(

يه گيمر خوب شب امتحان رياضي ترم دوم هم مشغول بازي پدر خوانده هست. (خودمو گفتم)
یه گیمر خوب به کسی میگن که ترم دوم به خاطر cold fear اصلا لای کتاب رو باز نکنه و معدل آخر ترمش هم بشه 18....( خودمو میگم، خواستین کارنامه اسکن کنم تا باور کنید) همش به خاطر اینکه سبک cold fear نزدیک به re4 هست....
گیمر خوب به کسی میگن که 6 سال تموم شب روز در انتظار Re4 باشه....تا آخر بتونه روی صفحه 17 اینچ مانیتور leon رو ببینه...تا وقتی بازی میکنه یاد بزرگترین اشتباه زندگیش بیوفته...

گیمر خوب کسی هست که اصلا طرف cheat نره ...خودش بازی رو تموم کنه و از هیچ کس کمک نگیره....گیمر خوب کسی هست که.........

دلم تنگه ...دیگه نمیتونم بگم گیمر خوب چه کسی هست :( شاید به خاطر اینکه 15 سال بازی کردم ولی هنوز نمیدونم گیمر خوب چه کسی هست...( تو هم نمیدونی خالی نبند)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or