ويژگي هاي گيمرها

شما تا چه حد گيمر هستيد؟

• زياد از حد

رای‌ها: 19 26.4%
  • زياد

رای‌ها: 22 30.6%
  • متوسط

رای‌ها: 24 33.3%
  • كم

رای‌ها: 5 6.9%
  • اصلا

رای‌ها: 2 2.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
داشتم تخته رو نگاه میکردم ولی به فکر Gow بودم
یه بار سر کلاس نشسته بودم استادمون داشت در مورد اربیتالها و جهت گیری فضاییشون حرف میزد و یکسره راه میرفت من هم اون ته نشسته بودم و توی دلم بهش میگفتم انقدر تکون نخور دوربینم از تنظیم می افته.نمیتونم بزنمت.....:biggrin1:

یه گیمر خوب بلده همه جور بازی رو نصب کنه:biggrin1:
گیر ندین ها:-"

سلام
منم کاملا با این حرف موافقم. خیلی ها هستن که گیمر نیستن ولی یه بازی رو که بازی میکنن اینقدر باهاش کلنجار میرن تا تمومش کنن. ولی اگر بهشون بگی یه بازی رو نصب کن (اونم از طریق ایمیج گرفتن) گیج میشن و نمیدونن باید چکار کنن در کل بازی رو حاضر و آماده میخوان.
یا علی مدد

به نظر من یه گیمر خوب کسی هست که بازی رو با تموم وجود بازی کنه و در واقع خودشو جای شخصیت اصلی بازی قرار بده و از بازی کردن لذت ببره و همینطور یه نتیجه خوب از هر بازی که انجام میده بگیره

یک گیمر خوب در زندگی شخصی یاد می گیره :
1.زود تصمیم نگیره شاید اتفاقی بیافته و بتونه انتخاب بهتری بکنه (اکشن ادموچر باز ها)
2.می تونه همه ی تمرکزش رو روی چیزی که می خواد برازه (بی توجهی از زمین و زمان و تمرکز فقط به یک چیز اشتباه نکنید رو درس هم می شه تمرکز کرد اگر واقعا بخواین)
3.زود عصبی نشه (انصافا وقتی 100 بار می بازی بعد می بری یاد میگیری دیگه!!! هرچند کسی که 100 بار می بازه گیمر خوبی هست ؟؟؟به نظر من که دلیل نمی شه نباشه)
4.تو دنیایی زندگی می کنه که همه چیز رو خودش خلق می کنه خیلی شیرین هست پس می تونه از هر شرایطی لذت ببره!!!(حتی از زیادی طبیعی بودن رفلکس ماشین های خیابون !!!)
5.یاد می گیره هر مشکلی راه حلی داره مهم اینه پیداش کنی و به موقع ازش استفاده کنی
6.همیشه ضعیف تر از اون هست اما دلیل نمی شه به بقیه فخر بفروشه چون قوی تر از اونم هست پس یاد می گیره به همینی که هست برای خودش افتخار کنه و به بقیه کمک کنه و همین طور از بقیه کمک بخواد
7.اگر گیمر خوب باشه از تموم کردم بازی زندگی با درجه ی Hard و بالا تر هم لذت می بره و اگه ببیازه این قدر سعی می کنه به هر قیمتی شده حتی cheat و walkthroughs و Patch و دیگه Save تا مشکلات رو حل کنه
البته این ها فقط نظرات شخصی منند شاید غلط باشه;)

رفیق mahsa:-" :biggrin1: یه بار سر کلاس نشسته بودم استادمون داشت در مورد اربیتالها و جهت گیری فضاییشون حرف میزد و یکسره راه میرفت من هم اون ته نشسته بودم و توی دلم بهش میگفتم انقدر تکون نخور دوربینم از تنظیم می افته.نمیتونم بزنمت.....

کاش میگفتی بعدشم چی میشه:cheesygri که لو میری و استاد با بیرون کردنت از سر کلاس
game over میشی:biggrin1:

یه گیمر خوب اونه که به خاطر بازی کردن 10 روز مدرسه نره:cheesygri وبعدش توبیخ بشه وبیاد سر عقل و درساشو بخونه . تشویق بشه و اما دوباره بره دنبال بازی اما این دفعه درسش رو هم میخونه
و یه گیمر خوب اونه که قبل عید سر کلاسا نره و 6 جلسه غیبت داشته باشه اما درسش رو حزف نکنن:eek: (با ور کن)

کاش میگفتی بعدشم چی میشه که لو میری و استاد با بیرون کردنت از سر کلاس
game over میشی

اخرش رو بگم؟
تو اون مرحله گیر کردم.یعنی مجبور شدم از فرط نفهمیدن اون درس 4 واحدی رو دوباره بگیرمش و سعی کردم ترم بعدی با اون درس ادونچر برخورد کنم چون اکشنش کارم رو ساخت;)
-------------------------------------
راستی یه گیمر خوب بلده با نگاه کردن به عکسهای روی کاور بازی بفهمه که بازی چرته یا نه.یا قبلش بیاد یه نظر خواهی بکنه از بچه ها تا بازیهای مضخرف نخره(تابلو شد امروز یه بازی مضخرف خریدم نه؟)

از همه مهمتر یه گیمر خوب میدونه dream fall چیه!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
به نظر من گیمر خوب کسی که درمورد بازی ها و طریقه ساخت اون ها اطلاع داشته باشه گیمر بودن فقط به پایان رسوندن نیست درک ساخت و زحمت طراحان + اطلا عات در مورد بازی ها هم میتونه فرد رو گیمر نشون بده این نظر منه ناراحت نشین یه وقت همه شما رو دوست دارم:love: ;)

یه گیمر خوب اونه که با وجود اینکه سیستمش خیلی پایینه دقت کنید خیلی پایینه اما با هزار جور برنامه و آچار کشی و دوپینگ کاری میکنه که یه سیستم با کارت 7600 نمی تونه بکنه

بعدش هم نگاه نمیکنه سیستم مورد نیاز بازی چی باشه. بازی رو میاره خونه و با حاش صحبت میکنه و خرش میکنه تا اجرا شه:) :biggrin1:

اینم بگم که در آخر یه گیمر خوب اونه که 20 واحد فقط ریاضی بگیره تا پاس کنه:((

اینجوری که من گفتم همه فکر میکنن من معدل ده نه بجونه شما فقط ریاضی بوده :cheesygri
بله دیگه یه گیمر یه گیمره

یه گیمر خوب مثل من 4 سال کلاس اول دبیرستان رو رد میشه
و در کلاس های شبانه درس میخونه:biggrin1:
ودیگه این که همه کنسول هارو داشته باشه ویک کامپیوتر غول که همه بازی هاره اجرا کنه:cool:

تایپیک داره می منحرفه ها (( ببینین کی داره این حرف رو می زنه :biggrin1: ))
گیمر خوب کسی هست که اگه توی مشکلات زندگی Game Over هم بشه این قدر Try Again کنه و راه حل های مختلف رو امتحان کنه که دموی پایانی و لذت دیدن لیست Creadits رو با Soundtack پایانی حس کنه حتی به قیمت cheat و trainer و تایپیک کمک در هر بازی توی بازی سنتر:biggrin1:

یه گیمر خوب گیمریه که در هر شرایط و در هر مکانی گیمر باشه !

با این حرف هم موافقم;)
نوشته شده توسط rezaigi2004:
به نظر من گیمر خوب کسی که درمورد بازی ها و طریقه ساخت اون ها اطلاع داشته باشه گیمر بودن فقط به پایان رسوندن نیست درک ساخت و زحمت طراحان + اطلا عات در مورد بازی ها هم میتونه فرد رو گیمر نشون بده این نظر منه ناراحت نشین یه وقت همه شما رو دوست دارم:love: ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or