هک کنسول نینتندو سویچ به ساده ترین روش ممکن !

mahany_mahan

کاربر سایت
1.jpg

سلام

بعداز کلی جست و جو و دیدن روش های جور واجور تصمیم گرفتم که تجربه خودم رو توزمینه هک کنسول نینتندو سویچ در اختیارتون بزارم.من تا الان کنسولای زیادی رو هک کردم و این هک در بین همه اونها ساده ترینه ! پس نگران نباشید و اگه با دقت تمام مراحل رو به ترتیب دنبال کنید به راحتی از پسش برمی آیید.خب بریم سراغ هک:

مواد لازم:

کنسول نینتندو سویچ

کارت حافظه

کابل Type C

جیگ !

مرحله اول :آماده سازی مقدمات هک

اول از همه یه کارت حافظه کلاس ده U3 حجم بالا تهیه کنید.(ترجیحا 128).روی حجم بالا بودم مموری به این خاطر تاکید می کنم چون هر دفعه که میخواهید بازی بریزید باید به اندازه نصف حجم خالی مموریتون فایل بریزید چون نصف دیگش صرف نصب بازی می شه!

بعد کارت حافظه رو تو کنسولتون بزارید و اون رو روشن کنید و به آخرین فریم ور که الان 5.1 هستش آپدیت کنید.اگه هم آخرین فریم ور باشید باز هم با قرار دادن کارت حافظه کنسول پیام می ده که به آپدیت نیاز داره که باید اون رو انجام بدید.

مرحله دوم : بردن کنسول به حالت RCM مود:

اول از همه وقتی که کنسول روشنه دکمه پاورش رو نگه دارید و از منوی اجرا شده گزینه Power Off رو انتخاب کنید.حالا کارت حافظه رواز کنسول خاج کنید و به کامپیوتر وصل کنید محتویات این فایل سه مگابایتی رو توی روت کارت حافظه بریزید.کارت رو به کنسول برگردونید و جیگ رو در محل جویکان راست کنسولتون بزارید.کافیه که در حالی که دکمه + روی کنسول رو نگه داشته اید ، دکمه پاور رو هم برای حدود دو ثانیه نگه دارید اگه منوی بوت شدن و لوگوی نینتندو رو ندید ، تبریک می گم شما 90 درصد کار هک کنسول رو انجام دادید!

jig.jfif

مرحله سوم: اینجکت کردن Payload

Payload یه فایل 90 کیلو بایتی به فرمت .bin هستش که به کمک نرم افزار TegraRcmGUI به کنسول در حالت RCM مود انتقال داده می شه.اگه مرحله قبل رو به درستی انجام داده باشید گوشه پایین و سمت راست نرم افزار TegraRcmGUI باید سبز رنگ باشه .مراحل کارشم به این ترتیبه که بعد از اینکه کنسولتون رو با کابل Type C به پی سی وصل کردید از توی نرم افزار ابتدا به تب ستینگ برید و روی دکمه اینستال درایور کلیک کنید سپس Payload رو انتخاب می کنیم و دکمه Inject Payload رو می زنیم.روی کنسول یه سری نوشته های ریز به نمایش میاد و با کمک دکمه های + و – ، CFW رو انتخاب می کنیم و با دکمه پاور اون رو انتخاب می کنیم.کنسول ری استارت می شه و طبق معمول بالا میاد اما با یه تفاوت ! اگه به منوی گالری کنسول برید به جای عکس های معمول همیشگی یه سری فایل های دیگه می بینید که متوجه می شدی کنسولتون رو هک کردید !
دانلود نرم افزار

TegraRcmGUI.jpg

مرحله چهارم :نصب بازی

این روش هک بازیایی با پسوند .NSP رو ساپورت می کنه.بعد اینکه بازی های خودتون رو دانلود کردید اونا رو تو مسیر \SD\tinfoil\nsp کپی کنید و مرحله اول و دوم رو که در بالا توضیح دادم رو دوباره اجرا کنید.به گالری برید و نرم افزار tinfoil رو اجرا کنید.و از طریف این نرم افزار می شه تمام بازی ها رو یه جا روی نند کنسول یا کارت حافظه نصب کرد.

برای دانلود بازی ها من نرم افزار CDNSP رو بهتون پیشنهاد می کنم که بازی ها رو به همراه آخرین آپدیت و دی ال سی هاشون از سرور های خود نینتندو دانلود می کنه.

cdnsp.png

نکات تکمیلی:
بعداز هر بار خاموش کردن و برای بازی ریختن تو کارت حافظه نیاز به جیگ و اینجکت پیلوددارید چون برای ریختن بازی باید کارت حافظه رو در بیارید و مجبورید کنسول رو خاموش کنید .

در پایان می خوام تشکر کنم از اون ادمین محترمی که بدون اطلاع قبلی تاپیک هک وی یو و تری دی اسم رو حذف کرد و حتی به خودش این زحمت رو نداد که قبلش بهم اطلاع بده من حداقل یه کپی برا خودم بردارم ! تشکر به این دلیل که باعث شد این دفعه حواسم باشه که اینجا هستند عده ای که فکر میکنن برا هر چیزی که بیشتر ازبقیه می دونن باید پول گرفت و همچنین هستند افرادی که منافعشون تو ندونستن بقیه است.من هر چی که می دونستم باهاتون به اشتراک گذاشتم چرا که به ما آموختند ذکات علم نشر اونه .موفق باشید.

2.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان من آخرین ورژن اتمسفر رو نصب کردم و آخرین ورژن tinfoil رو هم تو پوشه switch کپی کردم ولی الان وقتی میخوام tinfoil رو اجرا کنم ارور corrupted data میده چند بار چند مدل مختلف برنامه رو هم تست کردم و حتی litium هم نصب نمیشه و ارور میده.

نکاتی که میگم انجام بده باید کار بده.

اخرین ورژن Tinfiol بگیر از این لینک و نصب کن مثل بازی و اگه قبلش این برنامه رو نصب کردی پاک کن تو فولدر switch و بعد نصب ایکونش میاد تو قسمت بازیهات از اونجا اجرا کن.

مموریت اگه فرمت Fat32 کنی بهتره و فرمت exfat به مرور فایلها خراب میشن روی سوییچ و فقط فرمت fat32 تنها بدیش اینه بازیها باید بصورت مستقیم نصب کنی از کامپیوتر یا از طریق فلش یا هارد ولی ارزش داره فایلهات دیگه خراب نمیشن و حتما هم از یه مموری مارک خوب و اصلی استفاده کن شاید ایراد از مموریت هم باشه و نکته بعدی برنامه ها از قسمت گالری عکس باز نکنی و باید دکمه R بگیری و همزمان یه بازی تاچ کنی و اجرا کنی تا بجای اجرای اون بازی بره قسمت برنامه ها.

• Like
Reactions: mahjub
عزیزان سلام
میخواستم بدونم راهی هست که از reinx بریم روی اتمسفر ؟

سلام
هک سوییچ مثل هکهای کنسولهای دیگه نیست لازم باشه کاره خاصی بکنی و کافیه فایلهای اتمسفر بریزی روی مموری و پیلود اتمسفر بزنی تا بالا میاد به همین سادگی و پک اتمسفر من همیشه اپدیت میزارم تو اموزش زیر کافیه پک ورژن 1.3.1 اتمسفر رو بریزی روی مموریت و پیلودی که گفتم بزنی و تا فریمور 14.1.0 هم ساپورت میکنه و برای بدون مشکل دراومدن کار هم همه پوشه های روی مموری به غیر از پوشه nintendo که بازیهات روشه یا کلا پاک کنی یا کپی کنی جایی و بعد پکی که گفتم بریز.

برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX

سلام
هک سوییچ مثل هکهای کنسولهای دیگه نیست لازم باشه کاره خاصی بکنی و کافیه فایلهای اتمسفر بریزی روی مموری و پیلود اتمسفر بزنی تا بالا میاد به همین سادگی و پک اتمسفر من همیشه اپدیت میزارم تو اموزش زیر کافیه پک ورژن 1.3.1 اتمسفر رو بریزی روی مموریت و پیلودی که گفتم بزنی و تا فریمور 14.1.0 هم ساپورت میکنه و برای بدون مشکل دراومدن کار هم همه پوشه های روی مموری به غیر از پوشه nintendo که بازیهات روشه یا کلا پاک کنی یا کپی کنی جایی و بعد پکی که گفتم بریز.

برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX
منظورتون از پیلود زدن چیه ؟
مراحلش موجوده همینجا ؟

منظورتون از پیلود زدن چیه ؟
مراحلش موجوده همینجا ؟
سلام
پست اول همین تابیک توضیح داده و با برنامه TegraRcmGUI در کامپیوتر میشه پیلود زد که در پست اول توضیح داده و اخرین ورژن از لینک زیر بگیر و اگرم گوشی موبایل اندرویدی فقط داری باید با برنامه Rekado انجام بدی.

لینک دانلود

سلام
پست اول همین تابیک توضیح داده و با برنامه TegraRcmGUI در کامپیوتر میشه پیلود زد که در پست اول توضیح داده و اخرین ورژن از لینک زیر بگیر و اگرم گوشی موبایل اندرویدی فقط داری باید با برنامه Rekado انجام بدی.

لینک دانلود
توی پست اول یه فایل سه مگابایتی رو بهش اشاره کردن که قابل دانلود نیست متاسفانه. اون فایل رو دارید شما ؟

توی پست اول یه فایل سه مگابایتی رو بهش اشاره کردن که قابل دانلود نیست متاسفانه. اون فایل رو دارید شما ؟

داری اشتباه میری کلا داداش و شما فقط پیلود زدن یاد بگیر و اون فایلی که میخوای فایل پک هک هست خیلی قدیمی هست تقریبا برای فریمور 5 هست و جدیدترین پک رو در اموزش زیر من میزارم که پک اتمسفر هست همون اولی در اموزش اون رو بریزی و پیلودی که گفتم بزنی دستگاه با هک اتمسفر بالا میاد و چند پست هم میزارم بخون که اگه کامل بخونی تقریبا صفر تا صد هک سوییچ گفتم و اموزشهای دیگم تو تابیک برنامه های کاربردی هست.

این پستها بشین سر حوصله بخون فقط اگه فایلی هست مال قدیمه شما با سرچ در گوگل و غیره جدیدترین پیدا کن و اون پک اتمسفری هم که گفتمت در اموزش دیبریک در بالا همیشه من اپدیت میکنم و برنامه هاش معمولا همه به روز هست و نیازی نیست اگه اون رو دان میکنی بری فایلهای قدیمی تر بگیری.

پست اول

پست دوم

پست سوم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: lostintheecco
داری اشتباه میری کلا داداش و شما فقط پیلود زدن یاد بگیر و اون فایلی که میخوای فایل پک هک هست خیلی قدیمی هست تقریبا برای فریمور 5 هست و جدیدترین پک رو در اموزش زیر من میزارم که پک اتمسفر هست همون اولی در اموزش اون رو بریزی و پیلودی که گفتم بزنی دستگاه با هک اتمسفر بالا میاد و چند پست هم میزارم بخون که اگه کامل بخونی تقریبا صفر تا صد هک سوییچ گفتم و اموزشهای دیگم تو تابیک برنامه های کاربردی هست.

این پستها بشین سر حوصله بخون فقط اگه فایلی هست مال قدیمه شما با سرچ در گوگل و غیره جدیدترین پیدا کن و اون پک اتمسفری هم که گفتمت در اموزش دیبریک در بالا همیشه من اپدیت میکنم و برنامه هاش معمولا همه به روز هست و نیازی نیست اگه اون رو دان میکنی بری فایلهای قدیمی تر بگیری.

پست اول

پست دوم

پست سوم
اول از همه ممنون از توضیحاتت، صفر صفر بودم توی این مورد ولی خب دقیقا به اون سه تا پست احتیاج داشتم تا کامل متوجه بشم.
همه ی کاراش انجام شد الان و آپدیت هم کردم به آخرین فریمور طبق آموزشی که درمورد daybreak زحمت کشیدی گذاشتی.
دو تا مورد فقط الان هست :
اول اینکه من هر کاری میکنم با تینفویل نمیتونم بازی نصب کنم. وقتی روی Reinx بودم سه چهار بار ریست میکردم درست میشد ولی الان اصن نمیشه و هر کاری میکنم فولدر usbf رو خالی نشون میده. این آیا راه حل خاصی داره ؟
دوم هم اینکه همون موقع که روی Reinx بودم وقتی بازی جدید میخواستم بریزم، بازیای قبلی یه سریاشون ارور خراب شدن دیتا میداد. این مورد برا شما هم پیش اومده و اگر بله اینم آیا راه حلی داره(چون روی اتمسفر هم الان همین داستان برام پیش اومد با این تفاوت که این سری اصن بازی جدید هم نمیاورد توی usbf ولی بازیای قبلی دیتاشون خراب شد) ؟

اول از همه ممنون از توضیحاتت، صفر صفر بودم توی این مورد ولی خب دقیقا به اون سه تا پست احتیاج داشتم تا کامل متوجه بشم.
همه ی کاراش انجام شد الان و آپدیت هم کردم به آخرین فریمور طبق آموزشی که درمورد daybreak زحمت کشیدی گذاشتی.
اول اینکه من هر کاری میکنم با تینفویل نمیتونم بازی نصب کنم. وقتی روی Reinx بودم سه چهار بار ریست میکردم درست میشد ولی الان اصن نمیشه و هر کاری میکنم فولدر usbf رو خالی نشون میده. این آیا راه حل خاصی داره ؟
دوم هم اینکه همون موقع که روی Reinx بودم وقتی بازی جدید میخواستم بریزم، بازیای قبلی یه سریاشون ارور خراب شدن دیتا میداد. این مورد برا شما هم پیش اومده و اگر بله اینم آیا راه حلی داره(چون روی اتمسفر هم الان همین داستان برام پیش اومد با این تفاوت که این سری اصن بازی جدید هم نمیاورد توی usbf ولی بازیای قبلی دیتاشون خراب شد) ؟

خواهش.برای بازی ریختن با Tinfoil اگه مطمئنی همه مراحل رو درست رفتی از ورژن قدیمی تر استفاده کن usbf رو میاره و داخل پک اتمسفر که تو اموزش دیبریک گذاشتم دوتا ورژن هست و ورژن قدیمی 12.1 هم گذاشتم و توضیح هم دادم در فایل متنی و ورژنهای بالاتر برای بعضیها نمیاره این قسمت و کلا برنامه بد قلقی هست و نهایت نتونستی از اموزشهای دیگه استفاده کن و با فلش جانبی وصل کردن به پورت usb-c بازی نصب کن و اموزش در زیر میزارم.

نصب بازیهای سوییچ با استفاده از فلش یا هارد اکسترنال

در مورد خراب شدن بازیهات باید فرمت مموری روی fat32 ببری و فرمت exfat به مرور فایلها خراب میشن و بعد قبل هر کاری اول مطمئن شو با دیبریک ساپورت هر دو فرمت exfat و fat32 فعال کرده باشی که ه دو فرمت ساپورت کنه و اگه طبق اموزشی که من گذاشتم رفته باشی پس حله و در کل فرمت fat32 این مشکلات نداره یا حداقل حین نصب بازی مشکلی پیش بیاد اون بازی که نصب داشتی میکردی خراب میشه و بعد اگه از همون اموزش نصب بازی با فلش که گفتم استفاده کنی این مشکلات به صفر میرسه و بنظرم مموری که فرمت کردی بازیها رو همه از نو نصب کن و حتی فایلهای هکم از نو بریز و همون پک من بریز و دستگاتم یه ریست کارخونه ای بزن این مشکلات دیگه کم پیش میاد.

• Like
Reactions: lostintheecco

یه روش جدید اموزش گذاشتم در اخره اموزش زیر و بقیه دوستان هم بخونن بدون Nut میتونید بازیها رو نصب کنید از طریق کامپیوتر.

اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium

سلام میخواستم بدونم که میشه با خود سوییچ هکی هم بازی دانلود کرد ؟
چون چندتا آموزش دیدم ولی اطمینان نکردم میخواستم راهنمایی کنید اگر میشه ممنون

سلام میخواستم بدونم که میشه با خود سوییچ هکی هم بازی دانلود کرد ؟
چون چندتا آموزش دیدم ولی اطمینان نکردم میخواستم راهنمایی کنید اگر میشه ممنون

سلام
بله میشه دان کرد ولی چندان توصیه نمیشه این پست(کلیک کن) و بعد چند پست بعد همون رو بخون متوجه میشی باید چیکار کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or