همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
خوب آخه تعجبیش این بود که چرا اونجا توی کلیسا بقیه Oceanic 815 نبودن ؟ مثل MR.T یا اون لب شتری و اینا ؟ :دی هرچند که لب شتری رو نشونش دادند اما توی کلیسا نبود !
یا مثلا شارلوت هم یادش نیومد خاطرات جزیره رو !!

Mr Eko رو دعوت کرده بودن, خودش نیومد. گویا مبلغی که درخواست کرده بود 5 برابر چیزی بود که بهش پیشنهاد شد.
ولی میتونست کشیش خوبی بشه تو صحنه آخر

خُب من هم دیدم.
به نظرم با این همه پیچ و تابی که تو سیزن های قبلی داده بودن و سوالهایی که ایجاد کرده بودن بهتر از این نمیشد تمومش کرد.
موزیک دقایق پایانیش فوقالعاده تاثیر گذار بود.
یه سوال برام پیش اومد:
تو دنیای برزخ,اگه پدر جک نمرده بود پس قضیه ی تابوتش و گم شدنش و ... چی بود!!؟ یعنی تو فرودگاه استرالیا تابوت رو باز نمیکنن ببینن جسدی توش هست یا نه!!؟همینجوری هر کی بگه بابام توشه قبول میکنن!!!؟:biggrin1:

طبق چیزی که نشون دادن نمیشه غیر از این فرض کرد ! از اوائل سیزن همش میگفتن فلانی آماده نیست و اون یکی آماده هست و ... :دی بعد هم که میگفتن میخوایم ترک کنیم ! (خب مشخصآ برزخ رو میخوان ترک کنن به سمت بهشت !) آخرش هم که همه رفتن توی کلیسا و پدر جک هم زنده بود (توی دنیای واقعی که مرده) و در رو باز کرد و یه نور معنوی اومد و تموم !

اینا همزمان توی این دو تا دنیا نبودن ! اولین لحظه اپیزود 1 سیزن 6 که داخل هواپیما رو نشون میده , جایی هست که همه اینها مردن و به برزخ رفتن. وقتی جک از پدرش پرسید تو که مردی پس اینجا چیکار میکنی ؟ گفت خودت هم مردی پسر عزیزم ! بقیه هم قبل از تو یا بعد از تو مردن !

آريا به دنياي برزخ ربط نداره نميدونم چطور اينطوري برداشت كردي ؟ :biggrin1: بنظر من اين فيلم خواسته بگه انسان هاي در چند بعد از دنياي زندگي ميكنن . بعدهايي كه هيچ كدوم متوجه حال ديگر نيستند ولي اين فيلم يه چيزهايي را هم همراه داشت كه ژيچيدش ميكرد .
اخر سر خودشون همنفهميدند چي به سرشون اومده ؟:biggrin1:
مثلا همون جيمز و فلان و كيلر سوار هواپيما شده بودند هنوز نمرده بودند ولي داشتند تويك دنيلاي ديگه هم زندگي ميكردند .
بر فرض بذاريم كه همش قبلا مرده بودند همگي باهم , اونوقت جك بايد دوبار مرده باشه يه بار تو خود جزيره يه بار هم اخر فيلم كه بازم مرد . اوفت اين يعني چي ؟:biggrin1:

آريا به دنياي برزخ ربط نداره نميدونم چطور اينطوري برداشت كردي ؟ :biggrin1: بنظر من اين فيلم خواسته بگه انسان هاي در چند بعد از دنياي زندگي ميكنن . بعدهايي كه هيچ كدوم متوجه حال ديگر نيستند ولي اين فيلم يه چيزهايي را هم همراه داشت كه ژيچيدش ميكرد .
اخر سر خودشون همنفهميدند چي به سرشون اومده ؟:biggrin1:
مثلا همون جيمز و فلان و كيلر سوار هواپيما شده بودند هنوز نمرده بودند ولي داشتند تويك دنيلاي ديگه هم زندگي ميكردند .
بر فرض بذاريم كه همش قبلا مرده بودند همگي باهم , اونوقت جك بايد دوبار مرده باشه يه بار تو خود جزيره يه بار هم اخر فيلم كه بازم مرد . اوفت اين يعني چي ؟:biggrin1:

فرخ کلآ چیزی به جز برزخ نبوده ! اون دنیا قرار نیست حتمآ به صورت همزمان با جزیره باشه. میتونه مثلآ 30 سال دیگه اتفاق افتاده باشه ! زمانش مشخص نیست ولی وقتی هست که همه اینها مردن. یعنی همون طور که پدر جک بهش گفت یا پیش از جک مردن (مثل سعید و سان و جین و ...) یا بعد از جک (مثل هوگو و بن و دزموند و ...)
منظورت از دو بار مردن جک رو هم نفهمیدم ! کلآ یه بار مرد و تموم شد رفت !
==============
این هم نظر بازیگر نقش جک در مورد پایان سریال که کاملآ تئوری برزخ رو داره توضیح میده :
but at the same time, That's -- what's beautiful with The way it ends is there's room For interpretation depending on People's spiritual beliefs.
I think there are also religions That believe that when you die You go to a place -- and that Place can last for a nano second Or it can be an extended period Of time.
Where you have to remember your Own death and all of the people That were instrumental, that you Loved the most and helped The most and were the most Important to you. You have to remember all of Them. And remembering them, lead up
to The moment you died, before you Can move on to whatever's next.

لاست مثل یه فیلم سینمایی میمونه که داستان توش شروع بشه و سوالاتی توش مطرح بشه و یه سری جنگولک بازی ها ام توش انجام بشه و ییهو اون فیلم سینماییه تموم بشه :دی

فکر کنم خود سازنده هاشم توی سوالاتی که مطرح کرده بودن ، گم شده بودن :دی آخه یکی نیست بگه تو که عرضه سوال جواب دادن نداری واسه چی طرحش میکنی ؟

واقعا اینا تصور کردن با یه عده آدم کر و کور و کم حافظه طرفن و هر چی دلشون خواست می تونن به خوردش بدن !

در کل لاست سریال ضعیفی بود ! نمیشه بگی 3 فصل خوب بود ! فیلم سینمایی که نصفش سوال طرح کنه و نصف دیگه ش جوابی براش نده ، به درد لای جرز دیوار میخوره !

والله ! حیفه وقت !

هر چی بیشتر به سوالاتی که توی این مدت بوجود اومد و جوابی براش داده نشد فکر میکنم ، بیشتر بهم احساس حماقت دست میده !

فرخ کلآ چیزی به جز برزخ نبوده ! اون دنیا قرار نیست حتمآ به صورت همزمان با جزیره باشه. میتونه مثلآ 30 سال دیگه اتفاق افتاده باشه ! زمانش مشخص نیست ولی وقتی هست که همه اینها مردن. یعنی همون طور که پدر جک بهش گفت یا پیش از جک مردن (مثل سعید و سان و جین و ...) یا بعد از جک (مثل هوگو و بن و دزموند و ...)
منظورت از دو بار مردن جک رو هم نفهمیدم ! کلآ یه بار مرد و تموم شد رفت !

آريا نميدونم فيلم را از اول چطور نگاه كردي ولي خيلي از نكات را در اين جهان باز گو ميكنه كه دقيقا نظر داشمنداست .

داشمندا اين نظر را دارن كه وقتي سكه را مينداري بالا در نتيجه هر دو حالت شر و خط اتفاق مي افته ولي فقط يكي را در بعد خودت مشاهده ميكني و در بعد ديگر حالت ديگه را مشاهده ميكني كه هيچ كدوم متوجه حال ديگر نيستن.
تو وسطاي سريال ديدي كه اينلا تونستن از جزيره خارج بشن وقتي دوباره خواستن برن جزيره بهشون توضيح دادند كه وقتي هواپيما با يك سرعت معين در يك زاويه ي مشخص حركت بكنه در زمان تعيين شده ميتونه به اون جزيره وارد بشن . اين دقيقا حرف داشمنداست كه تونظريه هاي خودشون براي سفر به بعد ديگر يا چهار اينا را گفتند كه در مان زمان مشخس ميشه وارد بعد ديگر شد يا عباريتي ميگن كه در دنياي شكافهايي وجود داره كه عملا نميشه ديد يا ازشون گذاشت مگر در مكان و زمان و زاويه ي كه از اونها خبر داشته باشي . دقيقا نحوه ورود به جزيره هم همين بود .

فيلم
پيچيدگي زيادي داره اگر حرف تو در مورد برزخ درست باشه به معني واقعي برزخ خودمون نيست بلكه زندگي بعد از مرگ هست كه انسان هيچ وقت نميميره !

بر حسب حرف تو بايد اينا تو جزيره كه بودند مرده بوده باشند ؟! اگر اينا مرده بودند پس چطور وقتي جك و هوگو و كيت تو سيزن 6 از جزيره خارج شدند رفتند پيش خانوادشون ؟ و ازشون سوال كردند كه هواپيما چطور سقوط كرده بود ؟
دوم اينكه اگر اينا تو جزيره نمرده باشند ولي جك اخراي فيلم مرد ولي هوگو و بنجامين موندن تو جزيره تا از جزيره محافظت كنند پس اونوقت چطور توي كليسا كه هوگو و بنجامين نمرده بودند همگي اونجا باهم بودند ؟!
اخراي سريال هم نشون داد كه اينا تو يه بعد ديگه اصلا هواپيما سقوط نكرده بود و همگي رسيده بودند به مقسدشون و هركي به خانه ي خود و در نهايت جيمز هم پليس شده بود اخه دنياي برزخ پليس شدنو و غيره و .....:biggrin1:

مثلا توسيزن 5 اينا كاملا نشون ميداد تو جزيره هي زمان داره عوض ميشه بدن اينكه اينا پير بشن وغيره ... كلا زمان متوجه حالشون نبود و اونايي كه از جزيره رفته بودند مثل جك كه بنابه دلايلي دوباره برگشت جزيره , جزيره 50 سال عقبتر از زمان حالشون بود ! ولي جك هم كه نمرده بود چون رفته بود خانوادش و پسرش را ديده بود همچنين هوگو و غيره ..

اريا قبول كن كه فيلم خيلي پيچيده تر از اينهاست سوالهايي زيادي بود كه اصلا جواب داده نشد كه بنظرم بهتر كه خودمون واسش فكر كنيم :biggrin1:

اصلا اگه فيلم اينطور كه ميگي هست پس اونهمه فلسفه و پيچيدگي واسه ي چي بود ؟:biggrin1:

آخرین ویرایش:
پایان از این بدتر Available نبود؟! :دی I don't think so! :دی
حیفِ اون 4 فصلِ اول! :دی فصل های 5 و 6 هم به ترتیب "خوب" و "قابلِ تحمل" بودن! تنها چیزی که منو خیلی آزار میده همین پایانِ سریال هست. نویسنده ها اینقدر داستان رو پیچ داده بودن که فقط یه فصلِ (مثلا فصلِ هفتم) کامل باید صرف میشد تا جوابشون پیدا میشد!
هر چی بیشتر به سوالاتی که توی این مدت بوجود اومد و جوابی براش داده نشد فکر میکنم ، بیشتر بهم احساس حماقت دست میده !
من به جای احساسِ حماقت، زورم میگیره که 4 فصل رو به زیباییِ هر چه تمام تر ساختن، بعد گند زدن بهش! یعنی نمیشد یه پایانِ جالب تر برای سریال درست کرد؟!
به نظرِ من مسخره بازی دقیقا از بعدِ Flash through timeها توی فصلِ پنجم شروع شد!
به خدا هر وقت یادِ سکانسِ اولِ سریال میافتم، (باز شدنِ چشم های جک که بعدش میره سمتِ لاشه ی هواپیما و مسافرا) اشکم در میاد! :( شروعِ طوفانی، پایانِ آبکی!!! :(
دیگه نمی تونم حرف بزنم از بس از پایانِ سریال بدم اومده! :دی
منِ عقب-مونده (:دی)، بعدِ امتحانا تازه میخوام بشینم Prison Break رو ببینم! :دی (از فصلِ اول)
(از بس تعریفش رو شنیدم،) فکر کنم بعد از دیدنِ PB مثلِ دوستمون Aurlito بشم یه Anti-Lost! :دی

آخرین ویرایش:
mwyakjetexlmr4nc8ueq.png

هر چند که سریال به خصوص تو فصل های آخر ایرادای داشت,ولی من اونو فراموش نمی کنم و نمی شه بهش یه سریال ضعیف گفت.من که برای همیشه دوستش دارم....

آريا نميدونم فيلم را از اول چطور نگاه كردي ولي خيلي از نكات را در اين جهان باز گو ميكنه كه دقيقا نظر داشمنداست .

داشمندا اين نظر را دارن كه وقتي سكه را مينداري بالا در نتيجه هر دو حالت شر و خط اتفاق مي افته ولي فقط يكي را در بعد خودت مشاهده ميكني و در بعد ديگر حالت ديگه را مشاهده ميكني كه هيچ كدوم متوجه حال ديگر نيستن.
تو وسطاي سريال ديدي كه اينلا تونستن از جزيره خارج بشن وقتي دوباره خواستن برن جزيره بهشون توضيح دادند كه وقتي هواپيما با يك سرعت معين در يك زاويه ي مشخص حركت بكنه در زمان تعيين شده ميتونه به اون جزيره وارد بشن . اين دقيقا حرف داشمنداست كه تونظريه هاي خودشون براي سفر به بعد ديگر يا چهار اينا را گفتند كه در مان زمان مشخس ميشه وارد بعد ديگر شد يا عباريتي ميگن كه در دنياي شكافهايي وجود داره كه عملا نميشه ديد يا ازشون گذاشت مگر در مكان و زمان و زاويه ي كه از اونها خبر داشته باشي . دقيقا نحوه ورود به جزيره هم همين بود .

فيلم
پيچيدگي زيادي داره اگر حرف تو در مورد برزخ درست باشه به معني واقعي برزخ خودمون نيست بلكه زندگي بعد از مرگ هست كه انسان هيچ وقت نميميره !

بر حسب حرف تو بايد اينا تو جزيره كه بودند مرده بوده باشند ؟! اگر اينا مرده بودند پس چطور وقتي جك و هوگو و كيت تو سيزن 6 از جزيره خارج شدند رفتند پيش خانوادشون ؟ و ازشون سوال كردند كه هواپيما چطور سقوط كرده بود ؟
دوم اينكه اگر اينا تو جزيره نمرده باشند ولي جك اخراي فيلم مرد ولي هوگو و بنجامين موندن تو جزيره تا از جزيره محافظت كنند پس اونوقت چطور توي كليسا كه هوگو و بنجامين نمرده بودند همگي اونجا باهم بودند ؟!
اخراي سريال هم نشون داد كه اينا تو يه بعد ديگه اصلا هواپيما سقوط نكرده بود و همگي رسيده بودند به مقسدشون و هركي به خانه ي خود و در نهايت جيمز هم پليس شده بود اخه دنياي برزخ پليس شدنو و غيره و .....:biggrin1:

مثلا توسيزن 5 اينا كاملا نشون ميداد تو جزيره هي زمان داره عوض ميشه بدن اينكه اينا پير بشن وغيره ... كلا زمان متوجه حالشون نبود و اونايي كه از جزيره رفته بودند مثل جك كه بنابه دلايلي دوباره برگشت جزيره , جزيره 50 سال عقبتر از زمان حالشون بود ! ولي جك هم كه نمرده بود چون رفته بود خانوادش و پسرش را ديده بود همچنين هوگو و غيره ..

اريا قبول كن كه فيلم خيلي پيچيده تر از اينهاست سوالهايي زيادي بود كه اصلا جواب داده نشد كه بنظرم بهتر كه خودمون واسش فكر كنيم :biggrin1:

اصلا اگه فيلم اينطور كه ميگي هست پس اونهمه فلسفه و پيچيدگي واسه ي چي بود ؟:biggrin1:
متوجه منظور نشدی شما!اونجا کریستین به جک می گه کهه همه یه روز می میرند.منظور آریا این نبوده که با سقوط مردند.منظور اینه که در آخر همه می میرند.همون طور که کریستین گفت.همه می میرند,بعضی ها قبل از تو(بون,شانون,سعید,جین,سان و ..........)و بعضی ها بعد از تو(هوگو,بن,کیت,دزموند و ....
در کل چرا آخر سریال را برای خودتون سخت می کنید؟البته به نظر من آخرش خیلی ضعیف بود و هر سریالی را می شه اینجوری تموم کرد.یه جورایی مثل سریال های ایرانی ماندند که چه جوری تمام کنند,همه چیز را ول کردند و یه چیز جدید ساختند...همین!

دقیقا مسخره بازی و تلف کردن وقت ملت.

البته به نظر من آخرش خیلی ضعیف بود و هر سریالی را می شه اینجوری تموم کرد.
دقیقا. ضعیف ترین پایانی بود که میشد براش ساخت. نمی دونم پیش خودشون چی فکر کردن. اومدن با جا کردن چند تا صحنه احساسی همه چی رو از ذهنمون پاک کنن اما کور خوندن.
این پایان رو یه بچه هم میتونه بسازه. پایانی مبهم که همه چی رو به عهده بیننده میذاره. اما چیزی که هست اینه که چی رو؟؟!!! چیزی نیست که بخوایم فکر کنیم. اینهمه مدت فکر کردیم آخرش چی شد؟
الکی گفتن که سرکار بودین و تمام.

فرخ !
مرد مومن همه این حرفایی که زدی رو خودم قبلآ توی تاپیک گفتم ! جهان های موازی و بعد چهارم و ...

خب دو ساعت توضیح دادم که ! قرار نیست این دنیا (که به نظر همه به جز تو برزخ هست :دی) حتمآ همزمان با جزیره باشه ! میتونه 50 سال دیگه اتفاق افتاده باشه ! چون همزمان توی هر اپیزود دو تا دنیا رو نشون دادن , حتمآ نمیشه گفت همزمان هستن. مثل فصلهای اول و دوم و ... که همزمان هم داخل جزیره رو نشون میدادن هم گذشته هم آینده.
یعنی سعید و سان و جین و جان لاک و ... میمیرن , بعدش جک میمیره , بعد مثلآ 30 سال بعد کیت و سویر و ... میمیرن. وقتی همه اینها مردن , توی این دنیای جدید یا برزخ دور هم جمع میشن !

دقیقآ ! نویسنده ها فقط پیچیدگی و فلسفه و معما انداختن توی سریال و آخرش خودشون توش موندن. برای همین به جای جواب دادن به اون سوالات , رفتن یه دنیای جدید توی سیزن 6 ساختن تا حواس همه پرت بشه و آخرش هم فقط به این دنیای جدید فکر کنیم ! الآن توی هر فورومی بری (حتی فوروم lost.ir که مخصوص عاشقان لاست هست) ملت دو دسته هستن. یه عده میگن پایانش عالی بود و بهترین بود و ... یه عده هم میگن خب که چی ! 6 فصل دیدیم که چی بشه ؟! اون همه معما چی شد ؟!! چون عمه جان من هم میتونه با 10 ها معما سر اطرافیان رو گرم کنه ولی آخرش جواب نده یا بزنه به جاده تخیل محض ! جالبه درصد اونهایی که از پایان سریال ناراحت هستن هم اصلآ کم نیست ! توی همون lost.ir حدود 40% نظرشون اینه که پایان خوبی نبوده ! درصدی که واقعآ زیاده !!

در مجموع این نظر شخصی هست و ممکنه کاملآ غلط باشه :
به نظر من نویسنده ها بهترین حقه ممکن رو توی اپیزود آخر به کار بردن. از ابتدای اپیزود شروع کردن به نمایش صحنه های خاطره انگیز , صحنه های نوستالژیک و فوق العاده زیبای سیزن های قبلی. صحنه هایی که همه ما ازشون خاطرات خیلی زیادی داریم مثل جایی که جان لاک زیر بارون دستاش رو میبرد بالا (بهترین صحنه سریال به نظرم) یا جان و جک به داخل hatch نگاه میکردن یا صحنه های رومانتیک بین کاراکترها !
بعد هم از بهترین و زیباترین آهنگهای موجود استفاده کردن تا حس همدردی ما رو بیشتر هم بکنن. آخرش هم همه کاراکترهای دوست داشتنی توی کلیسا دور هم جمع شدن و در حال عشق و عاشقی !
ترکیب این چیزها باعث شد یه حس شیرینی از مجموع سیزن های قبلی به وجود بیاد که شاید (بازم میگم شاید) دلیل اینکه بعضی ها با این اپیزود حال کردن و از پایانش تعریف میکنن همین باشه. ولی شاید (و باز هم شاید !) 1 ماه دیگه که به عقب نگاه میکنن و از جو خارج میشن , می بینن اون پایانی نبوده که منتظرش بودن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or