همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
در مجموع این نظر شخصی هست و ممکنه کاملآ غلط باشه :
به نظر من نویسنده ها بهترین حقه ممکن رو توی اپیزود آخر به کار بردن. از ابتدای اپیزود شروع کردن به نمایش صحنه های خاطره انگیز , صحنه های نوستالژیک و فوق العاده زیبای سیزن های قبلی. صحنه هایی که همه ما ازشون خاطرات خیلی زیادی داریم مثل جایی که جان لاک زیر بارون دستاش رو میبرد بالا (بهترین صحنه سریال به نظرم) یا جان و جک به داخل hatch نگاه میکردن یا صحنه های رومانتیک بین کاراکترها !
بعد هم از بهترین و زیباترین آهنگهای موجود استفاده کردن تا حس همدردی ما رو بیشتر هم بکنن. آخرش هم همه کاراکترهای دوست داشتنی توی کلیسا دور هم جمع شدن و در حال عشق و عاشقی !
ترکیب این چیزها باعث شد یه حس شیرینی از مجموع سیزن های قبلی به وجود بیاد که شاید (بازم میگم شاید) دلیل اینکه بعضی ها با این اپیزود حال کردن و از پایانش تعریف میکنن همین باشه. ولی شاید (و باز هم شاید !) 1 ماه دیگه که به عقب نگاه میکنن و از جو خارج میشن , می بینن اون پایانی نبوده که منتظرش بودن.

دقیقا منم همین نظر رو دارم(همین نظره اریا)!
کلا ویدمور میخواست از بن انتقام بگیره که تو فصل اخر اگه همون ماجرا رو ادامه میدادن و بمب رو میترکوندن خیلی از این شروورا قشنگ تر بود.کلا همه چی مذهبی شده (به قول دزموند:)بـــِرادِر:biggrin1:

من نفهمیدم چطوری دزموند تصمیم گرفته بود جزیزه رو نابود کنه!اگه اونم همین رو میدونست پس فرقش با جیکوب و جک (جیکوب ثانی)چی بود؟:confused:

لپ کلوم خاطرات قشنگ فصل 1 -2-3 رو برامون زنده کردند و بعدش بریدند!
کلا با ورود این یارو ژوپونیه و اون عشقه سفر در زمانه با اون دختره تعطیله سریال شروع شد به مضخرف رفتن .f* way:biggrin1:
هرچی علم و منطق بود اینا تبدیلش کردن به تخیل و در نهایت مثل Prison Break شد پر از باگ !همینا هم بیننده ها رو از بین برد و ما هم فقط بخاطر اینکه تا اینجا دیدیم مجبور بودیم پایانش رو ببینیم- اگه من جای jj ّودم توی فصل 4 و توی اوج سریال رو تموم میکردم نه 3 فصل که هر کدوم بدتر از قبلی و فصل 5 مضخرف ترین فصله سریال:-":sick:

خدا رو شکر میکنم فصله 7 نداره که بدتر از این بشه!همینش جای تقدیر دارهlol

آخه اريا يه چيزي را توجه نكرديد . اينا نميتونستن همه چي را توضيح بدن اينا چيزهايي هستند كه داشمندها هم توش موندن و جوابي ندارن انتظار داشتيد lost براشون جواب پيدا كنه ؟:biggrin1:
همون جهان هاي موازي و بعد چهار و شكاف در جهان و زمان و مكان .......همگي چيزي نيستند كه همه بتونن دركش كنن .
خيلي ها هستند كه وقتي چنين چيزهايي براشون توضيح بدي مغزشون سوت ميكشه :biggrin1: چه برسه جوابم بدي :biggrin1:
lost يه خوبي كه داشت تونست اين پديده ها و معماهي بزرگ دانشمندي را به شكل بسيار ماهرانه به عموم نشون بده و دركشون را در اين مورد زياد كنه .
من به شخصه از همين چيز سرياله خوشم ميومد كه تو ذهنم هرچي داشتم , داشتند ميگفتند و اصلا دوست نداشتم كه براشون جوابي داشته باشند چون اگه جواب ميدادند اونوقت بود كه تخيلي ميشد ! همون بهتر كه بنظر من هركي براي خودش جوابي داشته باشه .
من سريالها و فيلم زيادي ديدم هيچكدوم به اندازه و تاثير گذاري lost اين چنين پيچيدگي هاي دنيا را هر لحظه براي من معما نميكرد .

منكه كلا راضيم از سرياله و اينهمه سال برام شيرين شد :biggrin1: حالا شايد ژايانش زياد خوب نبوده ولي در مجموع از سرياله خيلي راضيم . حالا بعضي ها كه خوششون نيومد به ضرر خودشونه كه 5 سالشون را ريختند بيرون بايد به فكر اين روزها مي بودند :biggrin1: ها ها ها ها :biggrin1: بريد سرتونو بكوبيد رو چنگال شايد يادتون بره :biggrin1:

حالا اريا نميدونم تو كلا از سرياله خوشت اومده يا نه ؟ وگرنه مجبوري بري تو هم سرتو بكوبي رو چنگال تا اين 5 سال يادت بره :biggrin1:

آخه اريا يه چيزي را توجه نكرديد . اينا نميتونستن همه چي را توضيح بدن اينا چيزهايي هستند كه داشمندها هم توش موندن و جوابي ندارن انتظار داشتيد lost براشون جواب پيدا كنه ؟:biggrin1:
همون جهان هاي موازي و بعد چهار و شكاف در جهان و زمان و مكان .......همگي چيزي نيستند كه همه بتونن دركش كنن .
خيلي ها هستند كه وقتي چنين چيزهايي براشون توضيح بدي مغزشون سوت ميكشه :biggrin1: چه برسه جوابم بدي :biggrin1:
lost يه خوبي كه داشت تونست اين پديده ها و معماهي بزرگ دانشمندي را به شكل بسيار ماهرانه به عموم نشون بده و دركشون را در اين مورد زياد كنه .
من به شخصه از همين چيز سرياله خوشم ميومد كه تو ذهنم هرچي داشتم , داشتند ميگفتند و اصلا دوست نداشتم كه براشون جوابي داشته باشند چون اگه جواب ميدادند اونوقت بود كه تخيلي ميشد ! همون بهتر كه بنظر من هركي براي خودش جوابي داشته باشه .
من سريالها و فيلم زيادي ديدم هيچكدوم به اندازه و تاثير گذاري lost اين چنين پيچيدگي هاي دنيا را هر لحظه براي من معما نميكرد .

منكه كلا راضيم از سرياله و اينهمه سال برام شيرين شد :biggrin1: حالا شايد ژايانش زياد خوب نبوده ولي در مجموع از سرياله خيلي راضيم . حالا بعضي ها كه خوششون نيومد به ضرر خودشونه كه 5 سالشون را ريختند بيرون بايد به فكر اين روزها مي بودند :biggrin1: ها ها ها ها :biggrin1: بريد سرتونو بكوبيد رو چنگال شايد يادتون بره :biggrin1:

حالا اريا نميدونم تو كلا از سرياله خوشت اومده يا نه ؟ وگرنه مجبوري بري تو هم سرتو بكوبي رو چنگال تا اين 5 سال يادت بره :biggrin1:
فرخ مثل تاپیک های دیگه داری رو حرف خودت پا فشاری میکنی. بهتره یکم به نظرات دیگران توجه کنی.

لاست به هیچ وجه نتونست جهان موازی رو به خوبی به تصویر بکشه و این برمیگرده به توانایی نویسنده. کسی نیست بگه تو که هیچی از علم حالیت نیست مجبوری بری به مبحث جهان موازی.

با این حرفایی که زدی شرط میبندم فرینج رو نگاه نمیکنی. بورو اونو ببین، بعد ببین جهان موازی و فرضیه های دانشمندان رو چطوری پاسخ میدن و به تصویر میکشن. مثل لاست هم لوس بازی نداره.

فردین تا اونجا که میدونم سریال فرینچ کارگردانش همون کارگردان lost هست ؟!

بعدش کدوم پافشاری مگه من میگم شما ها اشتباه میگنید . من نظر خودم را میگم و میگم که در کل راضیم . و گفتم اگه شما راضی نیستید برای رهایی از فشار عصبی میتونید سرتون را بکوبید چنگال :biggrin1: شوخی .
همون فرینچ هم اگه بخواد چنین پیش بره اخرش مطمئن باش پایان دلپذیری نمیتونه داشته باشه ! برای جهان های موازی و اینا جوابی براش نیست و فقط فرضیست اگه انتظار داری جوابی براش باشه....................

فرخ این چیزا کجاش علمیه :
پرنده ای که Hurley رو دو بار در طول سریال صدا میزنه.
مجسمه به اون بزرگی که توسط یه نفر به اون جالبی و دقت ساخته میشه.
یه دود که میتونه خودش رو شبیه هرکسی میخواد دربیاره.
یه قرارداد که اجازه نمیده جیکوب و داداشش همدیگه رو بکشن.
و 10 ها مورد دیگه ...

خدایی تنها کاری که لاست نکرد همین بود :دی بیشتر اعتقادات مذهبی و دینی مردم رو بالا برد تا اطلاعات عمومی !!!

من که با 3 سیزن اول به شدت حال کردم. ولی از سیزن 4 به بعد به نظرم افت لاست هم شروع شد و کلآ سیزن های 4 تا 6 اضافه بود. یعنی میشد سر و تهش رو توی 1 سیزن یا حتی کمتر جمع کرد. اون گروه دانشمند و روح شناس (!) و ... که به جزیره اومدن , رفت و آمد در بعد زمان و ... همش اضافه بود !

فردین تا اونجا که میدونم سریال فرینچ کارگردانش همون کارگردان lost هست ؟!
همون فرینچ هم اگه بخواد چنین پیش بره اخرش مطمئن باش پایان دلپذیری نمیتونه داشته باشه ! برای جهان های موازی و اینا جوابی براش نیست و فقط فرضیست اگه انتظار داری جوابی براش باشه....................
Fringe کارگردانش همون کارگردان Lost نیست. فقط J.J.Abrams توی دو تا سریال نقش پدر معنوی (!) رو داره. ولی فرقش با Lost اینه که از اولین اپیزود تکلیف بیننده رو مشخص کرد ! توی همون دو سه تا اپیزود اول فهمیدیم با سریالی طرف هستیم که علمی تخیلی هست و حداقل برای هرچیزی حتی اگه تخیلی هم باشه , یه جواب منطقی (در بدترین حالت هم نسبتآ منطقی) داره. نه اینکه یه سری معما طرح کنه و بعد توی جوابش بمونه و به مذهب و تخیل محض متصل بشه. اگه سیزن 2 این سریال رو دیدی بخون :
توی همین Fringe هم افرادی رو داریم به نام Shape Shifters که دقیقآ مثل دود سیاه Lost میتونن خودشون رو شبیه بقیه بکنن. ولی فرقش اینه که این کار با اینکه تخیلی هست ولی حداقل با یه منطق خاصی مطرح میشه. طرف یه موجود خاص هست که با یک وسیله خاص که به جسد متصل میکنه , خودش رو شبیه اون میکنه. نه اینکه مثل دود با نگاه کردن به جسد یه دفعه تبدیل به اون بشه و حتی لباس اون رو هم برای خودش بدوزه ! یا هرجا دلش خواست دود بشه و بعد در صدم ثانیه لباس ببافه و دوباره شبیه جان لاک بشه !

آخرین ویرایش:
FaRd!N
لاست به هیچ وجه نتونست جهان موازی رو به خوبی به تصویر بکشه و این برمیگرده به توانایی نویسنده. کسی نیست بگه تو که هیچی از علم حالیت نیست مجبوری بری به مبحث جهان موازی.
لاست کی خواست جهان موازی رو به تصویر بکشه که حالا خوب بوده باشه یا بد ؟

مشکل ما اینه که خودمونو غرق شاخو برگا میکنیم که از کل قضیه قافل میشیم
حالا میومدن چند تا چیزو بهم وصل میکردن و جواب چندتا معمارو هم میدادن, چی میشد ؟
همیشه برای هر کاری میشه یه دلیلی جور کرد که خیلی هم کار ساده ای هست
بهتره بجایی که داخل داستان خودمونو گم کنیم بیایم به اصل داستان فکر کنیم
منم اولش خوشم نیومد از پایان داستان ولی الان خیلی راضیم از این پایان.
--------------------------
این دقیقا همون کاریه که سیاستمدارا میکنن تا مردم عادی فقط تو حاشیه باشن و به اصل ماجراها کاری نداشته باشن که لاست به ما نشون داد که میتونیم یخورده باز تر فکر کنیم و خودمونو تو شلوغیا گم نکنیم

Nice End
!
I screamed :((

ببینید، شما خیلی برداشت بدی از لاست داشتید. لاست که به ما نگفته بود خیالیه یا واقعی. شما اومدید لاستو با مذهب و دنیای برزخ و ... مقایسه کردید که به نظر من اشتباست. چرا نمیاد یه جور دیگه برداشت کنید. به عنوان یک سریال قشنگ و دیدنی حالا چه تخیلی چه واقعی.

فرخ این چیزا کجاش علمیه :
پرنده ای که Hurley رو دو بار در طول سریال صدا میزنه.
مجسمه به اون بزرگی که توسط یه نفر به اون جالبی و دقت ساخته میشه.
یه دود که میتونه خودش رو شبیه هرکسی میخواد دربیاره.
یه قرارداد که اجازه نمیده جیکوب و داداشش همدیگه رو بکشن.
و 10 ها مورد دیگه ...

خب چرا فقط اينا را مثال ميزني كه علمي نبود وخيلي چيزها هست كه همش علمي بود خودت هم خوب بلدي نام ببري ! در مورد فرينچ بگم عمرا نميتونه موفقيت lost را داشته باشه . lost يه سريالي بود كه همه سالها جزو پر بيننده ها بوده يعني هميشه تو دور بوده برعكس بعضي از سريال ها . درسته افت هم داشته ولي هميشه جزو پر بيننده ها بوده .
من كه كلا خيلي راضيم و تا الان بهترين سريالم بوده حتي اين lost يه چيزي هم داشت كلا بازيگرهاش هم باحال بودن و هم خوشتيب برعكس بقيه سريال چندتا خول و چل انداختن دارن اداي ارتيس ها را در ميارن :biggrin1: حالا نظر شما هم مهمه ولي به نظر من كلا سرياله خيلي جذاب و قشنگي بود .

• Like
Reactions: NaViiDii
من الان وقت خالی پیدا کردم و تونستم ببینم.

واقعا پایان بهتر از این انتظار داشتم...اصلا و ابداً راضی نبودم از پایان...دقیقا با حرفایی که آریا در مورد پایان زد موافقم چون من هم تحت تاثیر قرار گرفتم ولی اینجور صحنه ها قرار نیست پایان نه چندان جالب رو پوشش بده.

کل جزیره به همین چوب پنبه وصل بود ؟ :دی
در کل راضی ـم که LOST تموم شد و مجبور نیستیم دوباره 1 سال روی Awaiting گیر کنیم :دی

o 50 Questions Lost Really Does Need To Answer

the island is the place with the glowy light that's inside all of us. Does this mean the Island's alive? People talk about what the island "wants." What do they mean? Is the island Eywa?

How come the island heals people? Why does it heal them selectively?

Who was the woman who raised Jacob and the Man In Black, and how did she get there?

If Jacob was a Roman, why is he so into Egyptian gods?

What was with those Egyptian symbols that appeared in the Hatch when the countdown went past 108 minutes? That didn't seem like the Dharma Initiative's style.

500x_taweret-statue-four-toed.jpg

Jacob told Alpert some previous visitors to the island had built that Taweret statue. Did he tell them to build it? Why Taweret?

Is Jacob bringing people to the island, as the Man In Black suggests? If so, then who was bringing all those people to the island before Jacob did it? Why does Jacob want to bring so many people to the island? What was he trying to prove to the Man In Black?

Why did Widmore bring Desmond to the island? What's the sacrifice Desmond has to make?

Why was Charlie fated to die, exactly? What did Charlie's death accomplish, in the end?

Was that the Smoke Monster telling Ben and Locke to move the island, back in season four? If so, why did Smokey want the island moved? What did moving the island accomplish exactly?

500x_s2e18_libby_mental_hospital_01.jpg

Why was Libby in the same mental hospital as Hurley? What's her deal exactly? Why was she in Australia?

Why did the Smoke Monster kill Mr. Eko? Why did the Smoke Monster leave Rousseau alive after killing or "claiming" the rest of her expedition?

Who made the Rules? Like, what's preventing Smokey from killing the Candidates directly?

What was so special about Walt? No, really. They made a big deal out of it and everything.

500x_lost-walt-0001_01.jpg

Jacob was immortal, right? So what made him decide he needed to start doing such a huge head-hunting search for his replacement?

Why is Aaron so important? Why wasn't Kate supposed to raise him?

Why isn't Kate a candidate?

What was the Dharma Initiative really up to on the Island? What was their ultimate goal? Why did the Hanso Foundation regard the Dharma Initiative as a failure?

It seems like everyone who was a passenger on Oceanic 815 has numerous connections that they don't even know about. Like Jack and Claire being half-siblings, and Sawyer's ex-girlfriend helping Kate confront her mom. What caused this excessive degree of synchronicity?

500x_katecassidy.jpg

What really happens if the Smoke Monster leaves the island?

In the "flash-sideways" universe, the island is under water. When exactly did this happen?

How/when did Roger Linus and Pierre Chang get off the island before it sank?

500x_800px-the_shape_of_things_to_come.jpg

Why did Ben and Widmore hate each other quite so much? Why couldn't Ben just shoot Widmore in the face that one time when Ben came into Widmore's bedroom?

Why did Widmore order Keamy's gang to kill everyone on the island except for Ben? Especially since Widmore is so keen for Locke to lead the Oceanic Six back to the island a few years later. And why exactly is Widmore so keen for the Oceanic Six to come back to the island? Because they're Candidates? Or some other reason? If he is keen for there to be Candidates on the island, why did he order Keamy to kill them all?

After Richard Alpert met Jacob and Jacob explained the island to him, why didn't Richard repeat that explanation to everyone he met?

How did Richard and the Others decide whom to recruit from among the various people who came to the island after that? What was the deal with all those lists? The lists weren't lists of Candidates, since the Others didn't try to recruit Sawyer or Jack. So what were they?

Why did the Incident in 1977 leave the island's women unable to give birth? What's with the huge importance placed on fertility on the island, what with the Tawaret statue? Why are so many women separated from their babies?

So why was Widmore unable to return to the island? And then why was he able to return to the island after all? Also, why did turning the donkey wheel mean that Ben was unable to return to the island, except with the Oceanic Six?

What was the deal with that brand on Juliet's lower back? The cross/asterisk thing?

Where did that supply drop come from? You know, the huge pallet of food and stuff?

Who built that weird Dharma Initiative door that leads to a stone wall? Did the Others put it there as part of their fake village?

Was Rousseau "claimed" by the Smoke Monster the same way Claire and Sayid were?

What was the Sickness that the Dharma Initiative was vaccinating people against? Is it similar to the Smoke Monster "claiming" people, or something else?

When the Smoke Monster told Sayid that he could have Nadia back from the dead, was he referring to the "flash sideways" universe, or something else? Or just lying?

500x_pierre-chang-600x337.jpg

What was the deal with Pierre Chang having so many wacky pseudonyms?

What were the Others having Kate and Sawyer build? Was it really going to be a runway? For what?

So if the hydrogen bomb going off caused the "flash sideways" universe and prevented Oceanic 815 from crashing, how did it change Hurley's lottery numbers, or make Sawyer a cop instead of a con-man?

Is Ji Yeon the "Kwon" who's a candidate?

Who's the mother of Jack's son David in the "flash-sideways" universe? On a related note, where's alt-Juliet?

What happened to the body of Christian Shephard on the "flash-sideways" Flight 815?

500x_105-christian-03.jpg

Come to think of it, what happened to Christian's body on the island?

Sayid was "claimed" by the Smoke Monster, but he still had free will afterward. What did that being "claimed" thing mean anyway?

What does god need with a starship? I mean, why does Locke need an airplane to leave the island?

Why are the Numbers so important? I get that each of the Numbers corresponds to one of the remaining Candidates as of a while ago. But that's just another instance of the Numbers popping up in relation to something. Why these numbers? Why were they powerful long before Jack, Hurley, et al. came to the island?

And come to think of it, what was the point of having someone broadcasting the numbers over the radio over and over again for years?

If Jacob is dead, and his ghost is wandering around talking to Hurley, what's with the little kid version of Jacob? Why can only certain people, like Sawyer, see the little-kid Jacob?

Who was Juliet inviting to coffee? What sort of coffee? Can I come? Will there be biscotti, or madeleines?

Why can't the Smoke Monster cross a line of ash? What about the sonic fence?

So the Man In Black can't leave the island. But Jacob was wandering off the island all the time, buying Louis Vuitton luggage, touching the Oceanic Six and various other people, and stocking up on Flannery O'Connor books. At one point, Jacob opened a dance studio in Newark. What gives?

When Ben took Locke to Jacob's Cabin, there was a weird telekinetic storm and Locke heard a voice saying "Help me." Was that Jacob? Or the M.I.B.? What sort of help did the voice have in mind? More importantly, what's with the dog painting in Jacob's Cabin???

Source

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
هادی جان ممنون بابت مطلب !

فرخ :
خب چرا فقط اينا را مثال ميزني كه علمي نبود وخيلي چيزها هست كه همش علمي بود خودت هم خوب بلدي نام ببري ! در مورد فرينچ بگم عمرا نميتونه موفقيت lost را داشته باشه . lost يه سريالي بود كه همه سالها جزو پر بيننده ها بوده يعني هميشه تو دور بوده برعكس بعضي از سريال ها . درسته افت هم داشته ولي هميشه جزو پر بيننده ها بوده .
من كه كلا خيلي راضيم و تا الان بهترين سريالم بوده حتي اين lost يه چيزي هم داشت كلا بازيگرهاش هم باحال بودن و هم خوشتيب برعكس بقيه سريال چندتا خول و چل انداختن دارن اداي ارتيس ها را در ميارن حالا نظر شما هم مهمه ولي به نظر من كلا سرياله خيلي جذاب و قشنگي بود .
خب این طوری که نمیشه ! مثل این میمونه که بگیم تیم یونان توی اروپا هیچ عددی حساب نمیشه , ولی یکی بیاد بگه غلط کردی همچین حرفی زدی ! پس چرا سال 2004 قهرمان اروپا شد !
من میگم این همه معما رو جواب ندادن (که نصفش تخیلی بوده) اون وقت تو میگی خیلی چیزهاش هم علمی بوده !!!
دقیقآ همینی هست که میگی ! Fringe از اولین سیزن چیزی به نام صحنه ماچ و بوس و عاطفی نداشت ! شاید هر 15 اپیزود یه بار همچین چیزی رو نشون میداد. بازیگر خیلی خوشگل و خوش لباس (!) و ســــــکسی هم نداشت ! این جور چیزها در قرن 21 خوشبختانه یا متآسفانه یکی از مهم ترین دلایل موفقیت و محبوبیت فیلم و سریال و حتی آهنگ (آهنگی که صداش به درد خوندن توی دستشویی هم نمیخوره ولی خواننده ـش ...) هست.
کسی هم نگفته که Fringe از نظر تعداد بیننده به پای Lost میرسه ! چون یه سریال علمی تخیلی هست و تعداد بیننده های همچین چیزی به مراتب کمتر از سریالهای درام هست !
راستی :
معروف ترین سایت در زمینه سریالهای تلویزیونی هم TV.com هست. توی این سایت میانگین امتیاز هر اپیزود توسط بیننده ها مشخص میشه که دو اپیزود پایانی (The End 1,2) حتی توی 50 اپیزود برتر هم نیستن. امتیاز The End 1 فعلآ 9 هست که با اینکه امتیاز خیلی خوبیه ولی در مقیاس Lost جالب نیست (اپیزود 50 ام امتیازش 9.3 هست) و امتیاز The End 2 هم 8.5 هست که در مقیاس Lost میشه گفت ناامیدکنندست و کمترین امتیاز سیزن 6 محسوب میشه ! (البته احتمالآ اونهایی که رآی دادن چیزی نمیفهمیدن :دی)

• Like
Reactions: sinasafari

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or