چه ربطی به مدیر داره؟یعنی عقل ندارن انسانهای دیگه؟خودتون بیاید از خوبیای فصلهای اخر بگید ما هم استفاده کنیم- ببینیم کی درست میگه!
من نمیگم مضخرف و اشغال بود -اگه اینطور بود کلا نمیدیدم.
ولی وقتی نویسنده و کاگردان مخاطب رو بَبو فرض میکنن!ما هم ساختشون رو بَبو و بَبو ساخته درنظر میگیریم.
میدونم با من نیستی، () ولی من به شخصه هر 6 فصل رو دوست دارم! فصلِ 1 تا 4 که از نظرم عالی بودن! 5 و 6 هم به ترتیب خوب و قابلِ تحمل، و پایانِ سریال هم (از نظرِ من) یک فاجعه بود! شاید به خاطرِ پیچیدگی ها داستان درست نفهمیدم پایانِ سریال رو، و شاید اگه بفهمم نظرم عوض شه!
چه ربطی به مدیر داره؟یعنی عقل ندارن انسانهای دیگه؟خودتون بیاید از خوبیای فصلهای اخر بگید ما هم استفاده کنیم- ببینیم کی درست میگه!
من نمیگم مضخرف و اشغال بود -اگه اینطور بود کلا نمیدیدم.
ولی وقتی نویسنده و کاگردان مخاطب رو بَبو فرض میکنن!ما هم ساختشون رو بَبو و بَبو ساخته درنظر میگیریم.
سلام
نمیدونم چی بگم واقعا افتضاح تموم شد اصلا پایانی مناسب برای این سریال نبودکلا این فصل های اخر (از 4 به بعد) خوب نبود واقعا ضعیف بودن انقدر اینا در طول این 3 فصل اخر تصمیم گرفتن و تغییر دادن دیگه میخواستم سرمو بکوبم توی دیوار شده بود مهد کودک هرکی هر قسمت یک چیز میگفت اخرش هم که کلی سوال جواب نداده موند واقعا 3 فصل اول یک شاهکار و 3 فصل دوم یک سریال معمولی بود و بس
خودِ منم اون قدرا از پايانش رازي نيستم ولي اينكه يك دفعه بخوايم بگيم 3 تا سيزن آخر معمولي بودن خيلي خنده داره.
ضمنآ در iMDB هم امتيازش از 9.1 به 8.8 سقوط كرد!!!
خودِ منم اون قدرا از پايانش رازي نيستم ولي اينكه يك دفعه بخوايم بگيم 3 تا سيزن آخر معمولي بودن خيلي خنده داره.
ضمنآ در iMDB هم امتيازش از 9.1 به 8.8 سقوط كرد!!!
من اگه اون ها رو نوشتم منظورم نسبت به 3 فصل اول بود نیومد که سریال رو با سریال ضعیف مقایسه کنم
من گفتم نسبت به 3 فصل اول واقعا ضعیف بود
در ضمن به نظر من شخصیت های که توی این 3 فصل اضافه شدن هیچکدوم شخصیت قوی نداشتن
کدومشون جزء شخصیت های مجبوب شدن
جالبه اونهایی که با پایان سریال مخالف بودن یا به نظرشون 3 سیزن اول سریال بهتر بوده , یه دفعه تبدیل شدن به "آنتی لاست" lol
فکر کن طرف 6 سیزن (حدود 80 ساعت !!!) سریال نگاه کرده , بعد آنتی سریال هست !
من کاری به انتی لاست و اینا رو ندارم،هنوزم میگم سریال قشنگی بود و خیلی دوسش دارم-و دلیلم رو هم برای دنبال کردن فصلهای پایانیش گفتم تو پستهای قبل-ولی خدایش خیلی بده فن های سریال رو گاگول فرض کنن.
دلیلم برای دیدن باقیه فصلها:
برام بگید فصل 3 که تموم شد و تو اوج بود-حرفی درش نیست!
فصل 4 تا 6 چه قشنگی داشت؟من فقط برای اینکه ببیم چه بلایی سره جک و کیت و سویر و سعید و هوگو و بن میاد نشستم تا اینجا دنبال کردم!
جالبه اونهایی که با پایان سریال مخالف بودن یا به نظرشون 3 سیزن اول سریال بهتر بوده , یه دفعه تبدیل شدن به "آنتی لاست" lol
میشه به من بگید یکی از اون معماهارو!! ؟؟ که بی جواب موند.
یکی ؟!! اگه آدم خیلی وسواسی عمل کنه شاید 50,60 تایی پیدا بشه ! حالا این یکیش :
اون پرنده ای که Hurley رو صدا میزنه چی هست و چطوری بلده انگلیسی صحبت کنه ؟!
یه ویدئوی خیلی جالب هست که بعضی از معماهای حل نشده لاست رو با سرعت زیاد نشون میده لحن حرف زدن طرف هم خیلی باحاله !
یه تعداد از این معماها رو اینجا مینویسم :
اولین معما که همگی فراموش کرده بودیم : کلآ برای چی دود همون اولین لحظه خلبان بیچاره رو کشت ؟!!
چرا دود صدای مکانیکی میداد ؟! (دقیقآ راست میگه ! از اولین اپیزودها یه صدای ماشینی و مکانیکی میداد و برای همین بود که یه عده از بیننده ها میگفتن از تعداد زیادی نانوماشین تشکیل شده)
اسب سیاهی که کیت دید چی بود ؟!!
چرا مجسمه 4 تا انگشت داشت و کی ساخته بودش ؟
اون نمادهای هیروگلیف باستانی توی Hatch و معبد و ... نشانه چی بود ؟
چرا دود مستر اکو رو به اون صورت کشت ؟
چرا ملت توی جزیره نمیتونستن بچه دار بشن ؟
اون راهبی که توی گذشته دزموند دیدیم , چرا یه عکس با الوییس داشت ؟!
چطوری دود نمیتونست روی آب حرکت کنه ولی توی یکی از اپیزودها خیلی راحت به شکل کریستین شپرد پیش مایکل رفت ؟! (روی کشتی ای که ترکید)
قضیه خاکستری که دود نمیتونست ازش رد بشه چی بود ؟
سعید آلوده میشه و بعد خیلی راحت با دو تا جمله عاشقانه از طرف دزموند آدم میشه !
نامادری جیکوب و داداش کی بود و از کجا اومده بود ؟!
اون شراب جادویی واقعآ چی بود ؟!!!
قضیه چشمه نور چی بود ؟!!
اکو و مایکل و ... توی صحنه آخر چی شدن ؟!
یه ویدئوی خیلی جالب هست که بعضی از معماهای حل نشده لاست رو با سرعت زیاد نشون میده لحن حرف زدن طرف هم خیلی باحاله !
اولین معما که همگی فراموش کرده بودیم : کلآ برای چی دود همون اولین لحظه خلبان بیچاره رو کشت ؟!!
چرا دود صدای مکانیکی میداد ؟! (دقیقآ راست میگه ! از اولین اپیزودها یه صدای ماشینی و مکانیکی میداد و برای همین بود که یه عده از بیننده ها میگفتن از تعداد زیادی نانوماشین تشکیل شده)
چطوری دود نمیتونست روی آب حرکت کنه ولی توی یکی از اپیزودها خیلی راحت به شکل کریستین شپرد پیش مایکل رفت ؟! (روی کشتی ای که ترکید)
قضیه چشمه نور چی بود ؟!!
قضیه چشمه نور چی بود ؟!!
جواباتون اینجاست : http://screenrant.com/lost-finale-explanation-kofi-61464/
(البته بیشترش. چون بعضی هاش جواب نمی خواد. مثلا قضیه ی چشمه ی نور چی بود، خب قلب چزیره بود دیگه! )
ببینید در بعضی جهات منم با شما موافقم. اما شما دیگه خیلی نامرد بازی در میارید :biggrin1:
میدونم بعضی از معماهاشون (خیلی کم :biggrin1 بی جواب موند، اما شاید تئوری نویسنده همین بوده باشه که ما گنگ بمونیم. :confused::biggrin1:
جواباتون اینجاست : http://screenrant.com/lost-finale-explanation-kofi-61464/
(البته بیشترش. چون بعضی هاش جواب نمی خواد. مثلا قضیه ی چشمه ی نور چی بود، خب قلب چزیره بود دیگه! )
ببینید در بعضی جهات منم با شما موافقم. اما شما دیگه خیلی نامرد بازی در میارید :biggrin1:
میدونم بعضی از معماهاشون (خیلی کم :biggrin1 بی جواب موند، اما شاید تئوری نویسنده همین بوده باشه که ما گنگ بمونیم. :confused::biggrin1: