همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
- خب وقتی قلب جزیره (!) رو ترکوندن , خاصیت ضد ضربه بودن جک و دود از بین رفت دیگه ! بعد هم که بنده خدا رو پرت کردن پایین :دی ولی در مورد دود و اینکه اصلآ چی بود و چطوری رفت توی بدن داداش جیکوب و چرا بقیه که رفتن توی چشمه دودی نشدن چیزی گفته نشد !

پس با این تفاسیر سریال Glitch کاری توش زیاد بوده،همه هم cheater بودن:دی در نهایت با عرضه ی یک پچ توسط جک و دزموند همه چیز حل شد:دی(رمز ضد ضربه زده بوده:دی-شده بوده Under taker تو SEGA :دی yz میزدی دود سیاه میداد بیرون:دی)

پ.ن:دوست دارم از ماجرای تنهایی بن لاینس و هوگو هم چیزهایی میدیدم یحتمل g4y شدن:دی

-راستی جک چرا تو ابه دعا نخوند!جیکوب یه دعاهایی زیر لب بلغور میکردا!:دی احتمالا هوگورو سره کار گذاشتن باز اینا:biggrin1:

فقط سره بن این وسط کلاه رفت ، بن نتونست وارد بهشت بشه :دی
اون انقدر بار گناهانش زیاد بود خجالت کشید بره :دی

پ.ن:دوست دارم از ماجرای تنهایی بن لاینس و هوگو هم چیزهایی میدیدم یحتمل g4y شدن:دی
بیچاره هرلی :دی فکر کنم هنوز یه تعدادی بازمانده موندن با رز و برنارد (این دو تا چرا نرفتن بهشت ؟!) که هرلی باید از اینا هم محافظت کنه !

-راستی جک چرا تو ابه دعا نخوند!جیکوب یه دعاهایی زیر لب بلغور میکردا!:دی احتمالا هوگورو سره کار گذاشتن باز اینا:biggrin1:
یکی از بدترین و سطح پایین ترین قسمت های این 6 سال لاست همین تیکه بود. آخه یعنی چی جک بره یه بطری رو با آب جوب پُر کنه بده به هوگو ؟! نگهبانهای قبلی حداقل یه وردی میخوندن ولی دیگه این طوریش رو ندیده بودیم !

رز و برنارد (این دو تا چرا نرفتن بهشت ؟!)

بابا اینا که ردیف جلو تو قسمت لوژ نشسته بودن که :دی ! یه بار دیگه به کلیسا یه سر بزن :دی

این داداش جیکوب که بنده خدا از نوزادی در حقش جفا شد ! همون لحظه که به دنیا اومد میچوندنش توی پارچه سیاه :دی بعد هم بزرگ شد ننه هه به جیکوب میگفت جیکوب و به داداشه میگفت عزیزم ! گلم ! کلآ بی نام و نشان به دنیا آمد و بی نام و نشان از میان ما رفت ... :دی

قضیه وصال اینها هم پیچیده هست ! کلآ توی لاست هر دو نفر که تنها میمونن عاشق هم میشن و به وصال هم میرسن. وقتی جک و جولیت تنها هستن , عاشق میشن. وقتی سویر و کیت تنها هستن , استغفرالله ! وقتی جک و کیت تنها هستن , به فکر ازدواج می افتن ! وقتی هم سویر و جولیت تنها هستن , با هم زندگی میکنن توی کلبه محقرشون :دی
حالا مهم نیست دیگه ! همگی با هم رفتن بهشت و اونجا دیگه این مسائل مهم نیست :دی

خدا بگم چیکارت کنه آریا ، چقدر خندیدم از این تیکه حرفت :دی

آقا اون هواپیماهه که هر چند وقت یه بار آذوقه به اسم دارما مینداخت تو جزیره جریانش چی بود ؟ از کجای می اومد ،‌ به کجا می رفت ؟ :دی

ننه جیکوب چطوری زد رفیقای میب رو نفله کرد ؟ چجوری چاه به اون بزرگی رو با خاک پر کرد ؟ از کجا آمده بود ، آمدنش بهر چه بود ؟ :دی

بیچاره هرلی :دی فکر کنم هنوز یه تعدادی بازمانده موندن با رز و برنارد (این دو تا چرا نرفتن بهشت ؟!) که هرلی باید از اینا هم محافظت کنه !

قسمت برادر جیکوب خیلی خوب بود آریا :laughing:

هرلی هم رفت با اون دختره لیبی دیگه، خوب توجه نمیکنیدا! :biggrin1:

آقا چی شد آخر من زیاد با دقت داستان رو دنبال نکردم، یعنی کردم ولی کلاً به هیچ چیز فکر نکردم! الان بخوام فکر کنم همه چی نامفهوم میشه برام :biggrin1:
فقط جهت سادگی میتونم اینجوری فکر کنم که همشون اول داستان مرده باشن هان؟ اگه اینجوری باشه که پس دیگه شماها دنبال چی دارین میگردین این وسط؟ :biggrin1: طبق این نظریه بسیار شاخ، دیگه همه چی در عالم اموات بوده و هیچ چیز لازم نیست دلیل قابل درکی داشته باشه چون مدارک اون دنیا موجود نیست و همه چی برداشت آزادی بوده از طرف سازنده :biggrin1:

دلیل شاهد و کافی برای اینکه نویسنده ها هیچ برنامه ای برای نوشتن ندارن:
حتما ببینید دوتا پایان دیگه ی سیزن چهار هست.
http://www.youtube.com/watch?v=DWWMYFAycmQ
خدایش جان لاک از همه بیشتر میومد

بی برنامگی که می بارید همین طور-همون فصله 4 رو باید همه ی این 3 فصل رو قاطیل میکردن و تو اوج تموم میکردن!نه اینکه 20 میلیون بشه 13 میلیون بیننده !

snake_pianist
Mohammad
Aurlito
به ترتیب :دی

بابا اینا که ردیف جلو تو قسمت لوژ نشسته بودن که :دی ! یه بار دیگه به کلیسا یه سر بزن :دی
راست میگی حواسم نبود ! :دی

آقا اون هواپیماهه که هر چند وقت یه بار آذوقه به اسم دارما مینداخت تو جزیره جریانش چی بود ؟ از کجای می اومد ،‌ به کجا می رفت ؟ :دی

ننه جیکوب چطوری زد رفیقای میب رو نفله کرد ؟ چجوری چاه به اون بزرگی رو با خاک پر کرد ؟ از کجا آمده بود ، آمدنش بهر چه بود ؟ :دی
اون هواپیما که مشخص نشد !
چاه رو هم میشه مثلآ گفت جیکوب هم به ننه کمک کرده :دی البته این طوری هم نمیشه چیزی رو توجیح کرد ! دو نفر (که یکی شون یه زن نسبتآ پیر هست) چطوری اون همه آدم که مجهز هم هستن رو از بین بردن !

آقا چی شد آخر من زیاد با دقت داستان رو دنبال نکردم، یعنی کردم ولی کلاً به هیچ چیز فکر نکردم! الان بخوام فکر کنم همه چی نامفهوم میشه برام :biggrin1:
فقط جهت سادگی میتونم اینجوری فکر کنم که همشون اول داستان مرده باشن هان؟ اگه اینجوری باشه که پس دیگه شماها دنبال چی دارین میگردین این وسط؟ :biggrin1: طبق این نظریه بسیار شاخ، دیگه همه چی در عالم اموات بوده و هیچ چیز لازم نیست دلیل قابل درکی داشته باشه چون مدارک اون دنیا موجود نیست و همه چی برداشت آزادی بوده از طرف سازنده :biggrin1:
جزیره و هرچیزی توش اتفاق افتاد کاملآ واقعی بود ! :دی ولی این دنیای جدیدی که توی این سیزن ساختن کلآ برزخ بود و وجود خارجی نداشت ! یعنی هرکی مرده (حالا چه توی جزیره , چه خارج از اون) به این دنیا وارد میشه و بعد که همگی جمع شدن , در رحمت توسط یه پدر دائم الخمر که دو تا زن داره باز میشه و میرن بهشت :دی
ولی بحثی که پیش میاد اینه که این چه جور برزخی هست که این شکلیه :دی

کاکا سیاها و کسایی که باهاشون ازدواج میکنن به بهشت نمیرن. اکو، والت، مایکل هم بهشت نبودن.
:دی
اکو رو میخواستن توی اپیزود آخر بیارن ولی بازیگرش گویا دستمزد بیشتری میخواسته و نیومده ! lol
والت واقعآ معلوم نیست چی شد !!
مایکل هم احتمالآ به صورت روح توی جزیره موند :دی اون قسمتی که اومد پیش هوگو و گفت که انقدر کار بد کردم اینجا موندگار شدم :دی

از کجا میدونید که جزیره دنیای واقعی بوده لس آنجلس دنیای برزخ:confused:
تو سریال که نگفتن
بع مگه میشه آدم همزمان تو 2 تا دنیا باشه:confused:

منم این قسمت رو همین حالا دیم!
واقعا زیبا بود نمیدونم چی بگم ، اشکم اون آخر کار داشت در میومد !!
اون آخر تکلیف ریچارد چی شد پس ؟؟ :biggrin1:
جاودانه ها به بهشت نمیرن ؟؟ :biggrin1:

از کجا میدونید که جزیره دنیای واقعی بوده لس آنجلس دنیای برزخ:confused:
تو سریال که نگفتن
بع مگه میشه آدم همزمان تو 2 تا دنیا باشه:confused:

طبق چیزی که نشون دادن نمیشه غیر از این فرض کرد ! از اوائل سیزن همش میگفتن فلانی آماده نیست و اون یکی آماده هست و ... :دی بعد هم که میگفتن میخوایم ترک کنیم ! (خب مشخصآ برزخ رو میخوان ترک کنن به سمت بهشت !) آخرش هم که همه رفتن توی کلیسا و پدر جک هم زنده بود (توی دنیای واقعی که مرده) و در رو باز کرد و یه نور معنوی اومد و تموم !

اینا همزمان توی این دو تا دنیا نبودن ! اولین لحظه اپیزود 1 سیزن 6 که داخل هواپیما رو نشون میده , جایی هست که همه اینها مردن و به برزخ رفتن. وقتی جک از پدرش پرسید تو که مردی پس اینجا چیکار میکنی ؟ گفت خودت هم مردی پسر عزیزم ! بقیه هم قبل از تو یا بعد از تو مردن !

منم این قسمت رو همین حالا دیم!
واقعا زیبا بود نمیدونم چی بگم ، اشکم اون آخر کار داشت در میومد !!
اون آخر تکلیف ریچارد چی شد پس ؟؟ :biggrin1:
جاودانه ها به بهشت نمیرن ؟؟ :biggrin1:
ریچارد که جاودانگیش رو از دست داد و موهاش سفید شد :دی ولی نمیدونم چرا توی کلیسا نبود ! گویا این کلیسا مخصوص بروبچ Oceanic 815 بود و بقیه ملت توی کلیساهای دیگه به سمت بهشت حرکت میکنن :دی

• Like
Reactions: capitanrayan
ریچارد که جاودانگیش رو از دست داد و موهاش سفید شد :دی ولی نمیدونم چرا توی کلیسا نبود ! گویا این کلیسا مخصوص بروبچ Oceanic 815 بود و بقیه ملت توی کلیساهای دیگه به سمت بهشت حرکت میکنن :دی

خوب آخه تعجبیش این بود که چرا اونجا توی کلیسا بقیه Oceanic 815 نبودن ؟ مثل MR.T یا اون لب شتری و اینا ؟ :دی هرچند که لب شتری رو نشونش دادند اما توی کلیسا نبود !
یا مثلا شارلوت هم یادش نیومد خاطرات جزیره رو !!

منم این قسمت رو دیدمبه نظرم تا پنج دقیقه پایانی بسیار عالی پیش رفت ولی قسمت اخر میتونست بهتر باشه یکم توضیح بیشتر میتونست کاملترش کنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or