Dinosaur
Loyal Member
snake_pianist
Mohammad
Aurlito
به ترتیب

چاه رو هم میشه مثلآ گفت جیکوب هم به ننه کمک کرده
البته این طوری هم نمیشه چیزی رو توجیح کرد ! دو نفر (که یکی شون یه زن نسبتآ پیر هست) چطوری اون همه آدم که مجهز هم هستن رو از بین بردن !
ولی این دنیای جدیدی که توی این سیزن ساختن کلآ برزخ بود و وجود خارجی نداشت ! یعنی هرکی مرده (حالا چه توی جزیره , چه خارج از اون) به این دنیا وارد میشه و بعد که همگی جمع شدن , در رحمت توسط یه پدر دائم الخمر که دو تا زن داره باز میشه و میرن بهشت 
ولی بحثی که پیش میاد اینه که این چه جور برزخی هست که این شکلیه
اکو رو میخواستن توی اپیزود آخر بیارن ولی بازیگرش گویا دستمزد بیشتری میخواسته و نیومده ! lol
والت واقعآ معلوم نیست چی شد !!
مایکل هم احتمالآ به صورت روح توی جزیره موند
اون قسمتی که اومد پیش هوگو و گفت که انقدر کار بد کردم اینجا موندگار شدم
Mohammad
Aurlito
به ترتیب
راست میگی حواسم نبود !بابا اینا که ردیف جلو تو قسمت لوژ نشسته بودن که! یه بار دیگه به کلیسا یه سر بزن
![]()
اون هواپیما که مشخص نشد !آقا اون هواپیماهه که هر چند وقت یه بار آذوقه به اسم دارما مینداخت تو جزیره جریانش چی بود ؟ از کجای می اومد ، به کجا می رفت ؟
ننه جیکوب چطوری زد رفیقای میب رو نفله کرد ؟ چجوری چاه به اون بزرگی رو با خاک پر کرد ؟ از کجا آمده بود ، آمدنش بهر چه بود ؟![]()
چاه رو هم میشه مثلآ گفت جیکوب هم به ننه کمک کرده
جزیره و هرچیزی توش اتفاق افتاد کاملآ واقعی بود !آقا چی شد آخر من زیاد با دقت داستان رو دنبال نکردم، یعنی کردم ولی کلاً به هیچ چیز فکر نکردم! الان بخوام فکر کنم همه چی نامفهوم میشه برام :biggrin1:
فقط جهت سادگی میتونم اینجوری فکر کنم که همشون اول داستان مرده باشن هان؟ اگه اینجوری باشه که پس دیگه شماها دنبال چی دارین میگردین این وسط؟ :biggrin1: طبق این نظریه بسیار شاخ، دیگه همه چی در عالم اموات بوده و هیچ چیز لازم نیست دلیل قابل درکی داشته باشه چون مدارک اون دنیا موجود نیست و همه چی برداشت آزادی بوده از طرف سازنده :biggrin1:
ولی بحثی که پیش میاد اینه که این چه جور برزخی هست که این شکلیه
کاکا سیاها و کسایی که باهاشون ازدواج میکنن به بهشت نمیرن. اکو، والت، مایکل هم بهشت نبودن.
اکو رو میخواستن توی اپیزود آخر بیارن ولی بازیگرش گویا دستمزد بیشتری میخواسته و نیومده ! lol
والت واقعآ معلوم نیست چی شد !!
مایکل هم احتمالآ به صورت روح توی جزیره موند