همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
آخرش فقط اینو گفتن که جزیره دنیای واقعی بود و لس آنجلس برزخ. اونا هم همه مرده بودن یا قبل از جک یا بعد از جک ( به گفته پدر جک).

بقیه سئوالهام که جواب ندادن :biggrin1:
من نديدم جايي بگه جزيره دنياي واقعي بود. به نظرم اينا همون موقعي كه هواپيما سقوط كرد مردن....

من از دو جهت به اپیزود آخر نگاه میکنم. یکی از نظر تآثیرگذاری و دادن جو که خیلی عالی عمل کرد ! البته از قبل هم مطمئن بودم اپیزود آخر این طوری هست و با تعدادی صحنه زیبا و آهنگهای فوق العاده یه کاری میکنه که جوگیر بشیم :دی (که شدم !)
ولی از جهت دیگه که بهش نگاه میکنم , مصداق کامل عبارت "فیلم هندی" بود ! بدون اینکه نصف سوالها رو جواب بگیریم , همه چی به خوبی و خوشی تموم شد و بروبچ به وصال هم رسیدن و رفتن بهشت ! :دی مثل سریالهای ایرانی با یه مشت پیام و نصیحت ...
کلآ به جای اینکه اون همه رمز و راز سیزن های قبلی رو جواب بدن , توی سیزن 6 اومدن یه دنیای جدید ساختن (یعنی رسمآ گفتن 5 سیزن قبلی به جهنم !) و حالا هم توی اپیزود آخر گفتن این دنیای جدید چی هست ! یعنی رسمآ 17 اپیزود فصل 6 رو داشتیم توی یه دنیای برزخ مانند میگذروندیم و سر کار بودیم ! نصف تایم هر اپیزود صرف چیزهایی میشد که کلآ وجود نداشت و به هیچ دردی هم نمیخورد !!
انتظارم از نحوه مرگ دود هم خیلی بیشتر از اینا بود ! کسی که از اولین اپیزود و 6 سال پیش دیدیمش , خیلی ساده پرت شد پایین و مُرد :دی
از همه جالب تر اینه که نویسنده ها دقیقآ چیزی رو که بیننده ها همون فصل های اول بهش اشاره کرده بودن , بر ضد بیننده به کار بردن ! توی یکی از جلسات گفتگو با نویسنده ها , یکی میپرسه آیا اینها توی برزخ هستن ؟ و نویسنده میگه خیر ! ولی حالا توی فصل 6 خود نویسنده یه برزخ جدید درست کرد و بقیه چیزها فراموش شد !

صحنه برگزیده اپیزود :
02941IMMlost.s06e17-e18.720p.hdtv.x264-ctu[%28078719%2916-10-56].JPG

یه لحظه فکر کردم از این فیلم رزمی های کره ای هست که طرف 5 متر میپره هوا و پرواز میکنه :دی

1-
در کل نفهمیدم اخرش جز پایان های شاد بود یا غم انگیز:دی
ولی پایان خوبی بود، در کل چون وقت گذاشتیم دیدیم قشنگ بود

اون اخرش هم تو مکالمه بین جک و پدرش،باباش گفت اینجا ما همدیگرو پیدا میکنیم0پ-به عبارتی منظورش بوده ما LOST هستیم -!!!!!!

نقطه شروع و پایان داستان رو خیلی قشنگ بهم وصل کردن،از پلک بسته شروع و ه همونجا ختمه داده شد:smile:

سوال ها هم اصلا بی خیال دو روز دیگه یادمون میره،اینا هم جزو باگ های زندگیه دیگه!چی میشه کرد؟؟؟؟؟؟؟;)

در کل خوش گذشت:love:

------------------------------
پ.ن:
راستی ،اونجا که رفت اون سوپاپ جزیره رو کشید:دی من با خودم گفتم اونو گزاشتن اب تو جزیره نیاد و اگه بکشن جزیره غرق میشه!!!:دی بعد دیدم سوپاپ رو کشید بخار کرد!نگو جزیره زودپز بوده:دی

2-
02941IMMlost.s06e17-e18.720p.hdtv.x264-ctu%5B%28078719%2916-10-56%5D.JPG

کاری به تخیلی بودن صحنه ندارم! ولی تو جاده شمال رفقیم یه باغ دارن یه همچین شیبی داره پایینش گودال ابه(رودخونه عمیق،اب جمع میشه!)،اونجا رو که بپری قشنگ همین اندازه از زمین بلند میشیم میپریم تو این رودخونهه :دی تهه حاله!

جهت شفاف سازی گفتم همچین چیزی میتونه اتفاق بیفته!

آخرین ویرایش:
من دقیقا نگرفتم چی شد!:biggrin1: یکی منو تفهیم کنه؟؟ !! .. :confused:

شماها چقدر IQ تون پایینه :دی تفهیم نمیخواد دیگه !

جزیره با تمام رازهایی که پاسخ داده نشد ، دنیای واقعی بودن ! لس انجلس و اتفاقاتی که توش میفتاد یه قول گفتنی برزخ بود ! مذهبی یا میگن وقتی می میری ، میری توی یه دنیایی که واسط این دنیا و آخرت یا همون بهشت و جهنمه ! آدمایی که توی سیزن 6 میدیدم و همگی سر جاشون بودن و جزیره ای وجود نداشت و زیر آب بود ، همگی توی برزخ داشتن زندگی شونو میکردن تا اینکه یه چیزی به نام عشق :biggrin1: زندگی دنیوی شونو به یادشون میاورد :دی

توی دنیای واقعی ام ، جک ، جیکوب شد و دزموند رو فرستادن اون پایین تا جادو و طلسم جزیره رو یه صحنه غیر فعال کنه ! وقتی غیر فعال شد ، طلسم دود شکست و کیت و جک تونستن بکشنش ! آخرش ام ملت رفتن سوار هواپیما شدن و جزیره رو ترک کردن ! جک ام رفت پایین دزموند رو بست به طناب ،‌ خودش چوپ پنبه ، طلسم جزیره رو گذشت سر جاش و از شدت امواج الکترو مغناطیس یونیزه شد و مُرد :دی هارلی شد جیکوب سوم و بن ام شد ریچارد دوم :دی ! اینا همینجوری زندگی شونو ادامه میدن و می میرن !

افتاد الان ؟ :دی

آریا :

البته راست میگفتن ، جزیره برزخ نبود ولی بعدش واسه اینکه همه چی ماس مالی شه و ملت دنبال جواب سوالاشون نگردن و فحش رو نکشن به نویسنده ها ، اومدن سرمونو گول مالیدن :دی یه دنیایی توی سیزن 6 درست کردن گفتن اینجا برزخه ، جزیره و معماهاش و دکون دستگاهشم ، همه کشک ! برین خودتون جواباشو واسه خودتون بسازین :دی

آخرین ویرایش:
یه چند تا سوال:
1-پسر مایکل چی شد؟چرا در صحنه اخر فیلم دیده نشد... یه جای سریال اشاره شده بود اوون پسره خاصه... اصلا دلیل اصلی این که اولای سریال دزدیدنش چی بود؟ اصلا اونایی که دزدیدنش دقیقا کی بودن؟
2-چرا مثلا میگفتن زنان حامله تو جزیره مشکل دارن باید ازشون مراقبت بشه.... ؟
3-دلیل اصلی این که باید از جزیره مراقبت کنن چی بود؟ مثلا چی میشد اصلا کاری به کار جزیره نداشته باشن؟:biggrin1:
4-جیکوب چه جور فردی بود یعنی چطور قدرتی داشت که همه این ادمهارو بکشونه جزیره؟؟
اصلا جواب داره اینا؟؟ :biggrin1: مرسی

یه چند تا سوال:
1-پسر مایکل چی شد؟چرا در صحنه اخر فیلم دیده نشد... یه جای سریال اشاره شده بود اوون پسره خاصه... اصلا دلیل اصلی این که اولای سریال دزدیدنش چی بود؟ اصلا اونایی که دزدیدنش دقیقا کی بودن؟
2-چرا مثلا میگفتن زنان حامله تو جزیره مشکل دارن باید ازشون مراقبت بشه.... ؟
3-دلیل اصلی این که باید از جزیره مراقبت کنن چی بود؟ مثلا چی میشد اصلا کاری به کار جزیره نداشته باشن؟:biggrin1:
4-جیکوب چه جور فردی بود یعنی چطور قدرتی داشت که همه این ادمهارو بکشونه جزیره؟؟
اصلا جواب داره اینا؟؟ :biggrin1: مرسی

1. معلوم نشد ! خود مایکل که فکر میکنم انقدر خطاکار بوده روحش توی همون جزیره موند :دی ولی پسرش نمیدونم چی شد ! البته خیلی های دیگه هم بودن که توی جزیره بودن ولی اونجا نیومدن. احتمالآ آماده نبودن هنوز :دی
دلیل دزدیدنش هم یادم نیست ! ولی همون Others بودن دیگه :دی که رییسشون بن بود !
2. معلوم نشد !
3. معلوم نشد !
4. معلوم نشد !

کلآ همون طور که گفتم به جای جواب دادن به این جور سوالها , ورداشتن توی سیزن 6 یه بحث جدید راه انداختن و آخرش هم فقط به همون بحث جدید جواب دادن !
هر چند همین جا هم دوباره خیلی سوالهای جدید به وجود میاد :
1. این برزخ , فقط برای اهل جزیره برزخ بوده یا کلآ همه جهان اونجا توی برزخ بودن ؟! یعنی توی خیابون که 100 نفر کنار جک راه میرفتن , اونا هم توی برزخ بودن ؟
2. قضیه پسر جک چی بود ؟! اصلآ هدف از آوردنش توی سریال چی بود ؟!!
3. این چه جور برزخی بود که توش بچه به دنیا می اومد ؟! یا توش آدم کشته میشد ؟!!
4. مادر فارادی این وسط چیکاره بود ؟! توی یه اپیزود الکی حالت مرموز به خودش گرفت و یه چیزایی گفت ولی بعدش معلوم نشد چیکار کرد !
5. کلآ قلب جزیره رو کی ساخته بود ؟! چون کاملآ مشخص بود که یه بنای ساخته شده هست نه طبیعی.

راستی :
شاید دقت نکردم ولی مگه جان لاک به صورت خاصی جراحی شد ؟ مگه جک پاهاش رو معمولی جراحی نکرد تا دوباره راه بره ؟ چرا توی این صحنه پاهاش این شکلیه ؟!! :دی
02955IMMlost.s06e17-e18.720p.hdtv.x264-ctu[%28126243%2922-17-46].JPG

کلآ همون طور که گفتم به جای جواب دادن به این جور سوالها , ورداشتن توی سیزن 6 یه بحث جدید راه انداختن و آخرش هم فقط به همون بحث جدید جواب دادن !
هر چند همین جا هم دوباره خیلی سوالهای جدید به وجود میاد :
1. این برزخ , فقط برای اهل جزیره برزخ بوده یا کلآ همه جهان اونجا توی برزخ بودن ؟! یعنی توی خیابون که 100 نفر کنار جک راه میرفتن , اونا هم توی برزخ بودن ؟
2. قضیه پسر جک چی بود ؟! اصلآ هدف از آوردنش توی سریال چی بود ؟!!
3. این چه جور برزخی بود که توش بچه به دنیا می اومد ؟! یا توش آدم کشته میشد ؟!!
4. مادر فارادی این وسط چیکاره بود ؟! توی یه اپیزود الکی حالت مرموز به خودش گرفت و یه چیزایی گفت ولی بعدش معلوم نشد چیکار کرد !
5. کلآ قلب جزیره رو کی ساخته بود ؟! چون کاملآ مشخص بود که یه بنای ساخته شده هست نه طبیعی.

راستی :
شاید دقت نکردم ولی مگه جان لاک به صورت خاصی جراحی شد ؟ مگه جک پاهاش رو معمولی جراحی نکرد تا دوباره راه بره ؟ چرا توی این صحنه پاهاش این شکلیه ؟!! :دی
02955IMMlost.s06e17-e18.720p.hdtv.x264-ctu%5B%28126243%2922-17-46%5D.JPG
در مورد عکس که منم دیدم خندم گرفت!2 تا احتمال وجود داره:
1- شلوارش چینی بوده و سر زانو انداخته!
2- اینقدر ضایع چیز تو پاچش کردن که اینجوری شده:biggrin1:

--------------------------
دقیقا برای بهم پیوند دادن سریال از فصله 4 مسخره بازی رو شروع کردن!

حالا جوابات
1-دنیا که فانتزی بوده!حتما ادم هاش هم فانتزی بودن:دی مثل پسره جک!جک که پسر نداشت:biggrin1:
2-به همون دلیل فانتزی:دی اصلا اگه جک پیشه زن سابقش هم برمیگشت اون کسه دیگه ای بود!و جولیت نبود!:biggrin1:
3-یه قضیس جدیدن کشف شده به نامه برزخه فانتزی:biggrin1:
4-دقیقا!منم برام سواله!گفت پسره منو با خودت میبری؟؟؟دزموند هم گفت اگه تو با ما باشی نه!ولی اخر سر فکر کنم این قسمت رو تو تدوین نهایی دیدن ضایعست حذفش کردن!lol
5-دقیقا منم همین رو میخواستم بپرسم. اگه اشتباه نکنم 2-3 تا جنازه هم اون توو بودن!!!اونا هم خاصیت دزموندی داشتن؟یعنی این که این جزیره سریال شکل هی ماجرا اتفاق میفته!؟؟؟؟
خدایش همه سوالاش رو ادم یا با مسخره بازی یا با یه سوال جدید باید جواب بگیره!

-------------
-حالا اسم داداشه جیکوب چی شد اخرش؟
-اونایی که داداشه جیکوب پیششون کار میکرد و رفته بود پیششون از کجا اومده بودن؟
-قضیه اون مجسمه گنده ها که یعد از برخورد کشتیه black rock ،قط پاش مونده بود، چی بود؟
-این دوده سیاه چجوری از بین رفت که ما ندیدیم و نفهمیدیم؟؟؟؟
-ریچارد و جیمز و بقیشون چی شدن؟سوار هواپیما شدن و رفتن و بای بای؟ اونا مگه کل زندگیشون فقط اون جزیره بود؟

-این سعید هم اخر سر بعده 3 سال تونست یه k-i-s-sاز شنون بگیره و حسرت به دل نمونه:دی
-میگم خبری هم از وینسنت نبود !!!اونو نمیبرن بهشت:cheesygri

و هزار تا سواله ساده و پیچیده و مسخره دیگه!

راستی یه چرخ دنده بود که بن چرخوند و باهاش تو زمان سفر کرد و اومد به کره زمین:biggrin1:اون چی شد؟
-اون بمبی که انداختن تو جزیره هم سره کاری بود؟:confused:

راستی مهم ترین سواله مردم رو پاسخ دادن:
این بود کهسویر و جک و جولیت و کیت!در نهایت کدوم به کدوم میرسن؟؟؟؟؟:biggrin1:

-حالا اسم داداشه جیکوب چی شد اخرش؟
-اونایی که داداشه جیکوب پیششون کار میکرد و رفته بود پیششون از کجا اومده بودن؟
-قضیه اون مجسمه گنده ها که یعد از برخورد کشتیه black rock ،قط پاش مونده بود، چی بود؟
-این دوده سیاه چجوری از بین رفت که ما ندیدیم و نفهمیدیم؟؟؟؟
-ریچارد و جیمز و بقیشون چی شدن؟سوار هواپیما شدن و رفتن و بای بای؟ اونا مگه کل زندگیشون فقط اون جزیره بود؟

-این سعید هم اخر سر بعده 3 سال تونست یه k-i-s-sاز شنون بگیره و حسرت به دل نمونه:دی
-میگم خبری هم از وینسنت نبود !!!اونو نمیبرن بهشت:cheesygri

و هزار تا سواله ساده و پیچیده و مسخره دیگه!

راستی یه چرخ دنده بود که بن چرخوند و باهاش تو زمان سفر کرد و اومد به کره زمین:biggrin1:اون چی شد؟
-اون بمبی که انداختن تو جزیره هم سره کاری بود؟:confused:
راستی مهم ترین سواله مردم رو پاسخ دادن:
این بود کهسویر و جک و جولیت و کیت!در نهایت کدوم به کدوم میرسن؟؟؟؟؟:biggrin1:

-این داداش جیکوب که بنده خدا از نوزادی در حقش جفا شد ! همون لحظه که به دنیا اومد میچوندنش توی پارچه سیاه :دی بعد هم بزرگ شد ننه هه به جیکوب میگفت جیکوب و به داداشه میگفت عزیزم ! گلم ! کلآ بی نام و نشان به دنیا آمد و بی نام و نشان از میان ما رفت ... :دی
-اونا فکر کنم با همون کشتی ای که مادر جیکوب اینا باهاش اومد به جزیره وارد شدن !
- اون مجسمه هم جزو اسرار الهی بود :دی یه آدم تنها مثل جیکوب با مصالح محدودی که توی جزیره وجود داره , مجسمه ای میسازه که توی تهران خودمون 5,6 سال ساختنش طول میکشه :دی
- خب وقتی قلب جزیره (!) رو ترکوندن , خاصیت ضد ضربه بودن جک و دود از بین رفت دیگه ! بعد هم که بنده خدا رو پرت کردن پایین :دی ولی در مورد دود و اینکه اصلآ چی بود و چطوری رفت توی بدن داداش جیکوب و چرا بقیه که رفتن توی چشمه دودی نشدن چیزی گفته نشد !
- چرخ دنده هم معلوم نشد :دی
قضیه وصال اینها هم پیچیده هست ! کلآ توی لاست هر دو نفر که تنها میمونن عاشق هم میشن و به وصال هم میرسن. وقتی جک و جولیت تنها هستن , عاشق میشن. وقتی سویر و کیت تنها هستن , استغفرالله ! وقتی جک و کیت تنها هستن , به فکر ازدواج می افتن ! وقتی هم سویر و جولیت تنها هستن , با هم زندگی میکنن توی کلبه محقرشون :دی
حالا مهم نیست دیگه ! همگی با هم رفتن بهشت و اونجا دیگه این مسائل مهم نیست :دی

خدایی شاید سریال جالبی باشه ولی خیلی احمقانه و زیرکانه بود... :biggrin1:چون اکثر این سوالات رو صرفا برای جذابیت سریال ایجاد کرده بودن... اخرشم هیچ و پوچ.. :biggrin1:
راستی اوون اول ها.. پدر جان لاک رو برا چی و چطوری اوردن جزیره؟

خدایی شاید سریال جالبی باشه ولی خیلی احمقانه و زیرکانه بود... :biggrin1:چون اکثر این سوالات رو صرفا برای جذابیت سریال ایجاد کرده بودن... اخرشم هیچ و پوچ.. :biggrin1:
راستی اوون اول ها.. پدر جان لاک رو برا چی و چطوری اوردن جزیره؟

پدر جان لاک رو که Others آوردن. اونها راحت از جزیره خارج میشدن :دی
دلیلش رو هم یادم نیست ! شاید میخواستن کاری کنن که جان لاک فکر کنه جزیره یه جای عجیب و غریبی هست ! چون یادمه به جان گفتن به هرچیزی که فکر کنی توی این اتاق هست , اونم به پدرش فکر کرد و توی اتاق هم پدرش بود :دی

آریا:
قضیه وصال اینها هم پیچیده هست ! کلآ توی لاست هر دو نفر که تنها میمونن عاشق هم میشن و به وصال هم میرسن. وقتی جک و جولیت تنها هستن , عاشق میشن. وقتی سویر و کیت تنها هستن , استغفرالله ! وقتی جک و کیت تنها هستن , به فکر ازدواج می افتن ! وقتی هم سویر و جولیت تنها هستن , با هم زندگی میکنن توی کلبه محقرشون :دی
حالا مهم نیست دیگه ! همگی با هم رفتن بهشت و اونجا دیگه این مسائل مهم نیست :دی
فقط سره بن این وسط کلاه رفت ، بن نتونست وارد بهشت بشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or