من از دو جهت به اپیزود آخر نگاه میکنم. یکی از نظر تآثیرگذاری و دادن جو که خیلی عالی عمل کرد ! البته از قبل هم مطمئن بودم اپیزود آخر این طوری هست و با تعدادی صحنه زیبا و آهنگهای فوق العاده یه کاری میکنه که جوگیر بشیم

(که شدم !)
ولی از جهت دیگه که بهش نگاه میکنم , مصداق کامل عبارت "فیلم هندی" بود ! بدون اینکه نصف سوالها رو جواب بگیریم , همه چی به خوبی و خوشی تموم شد و بروبچ به وصال هم رسیدن و رفتن بهشت !

مثل سریالهای ایرانی با یه مشت پیام و نصیحت ...
کلآ به جای اینکه اون همه رمز و راز سیزن های قبلی رو جواب بدن , توی سیزن 6 اومدن یه دنیای جدید ساختن (یعنی رسمآ گفتن 5 سیزن قبلی به جهنم !) و حالا هم توی اپیزود آخر گفتن این دنیای جدید چی هست ! یعنی رسمآ 17 اپیزود فصل 6 رو داشتیم توی یه دنیای برزخ مانند میگذروندیم و سر کار بودیم ! نصف تایم هر اپیزود صرف چیزهایی میشد که کلآ وجود نداشت و به هیچ دردی هم نمیخورد !!
انتظارم از نحوه مرگ دود هم خیلی بیشتر از اینا بود ! کسی که از اولین اپیزود و 6 سال پیش دیدیمش , خیلی ساده پرت شد پایین و مُرد

از همه جالب تر اینه که نویسنده ها دقیقآ چیزی رو که بیننده ها همون فصل های اول بهش اشاره کرده بودن , بر ضد بیننده به کار بردن ! توی یکی از جلسات گفتگو با نویسنده ها , یکی میپرسه آیا اینها توی برزخ هستن ؟ و نویسنده میگه خیر ! ولی حالا توی فصل 6 خود نویسنده یه برزخ جدید درست کرد و بقیه چیزها فراموش شد !