همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان برای اپدیت بازی ها هم کوه شکن میخواد یا کار خاصی باید کرد؟ موقع ایپدیت fallout روی همون 0% ارور stop install رو میزنه و متوقف میشه؟

سلام دوستان برای اپدیت بازی ها هم کوه شکن میخواد یا کار خاصی باید کرد؟ موقع ایپدیت fallout روی همون 0% ارور stop install رو میزنه و متوقف میشه؟
نه اصلا نیازی به چیز شکن نیستش و راحتبا نت ما بازیا آپ میشن . شما اینترنتت مشکل داره یه 3 4 بار خاموش روشن بککن ببین درست میشه . اگه نشد شب یه بسته اینترنت بگیر 2 تا 8 بزن ببین میشه . اگه بازم نشد ببر با یه isp دیگه اپش کن . حالا حجم آپدیت چقدره ؟؟

من ps4 دارم میخوام ی xo هم بخرم در کنارش
از همه چی پلی۴ راضیم بجز انلاینش که توی این یک سالی که خریدمش نتوسنتم ی دس انلاین درست و حسابی باهاش بزنم
پس در نتیجه ایکس باکس رو فقط برای بازی انلاین میخرم
حالا ی سری سوال دارم
این قضیه شریتگی که سایت گیم شرینگ داره میفروشه چیه؟؟؟(من خودم همین الان با ۲۰ تومن بازی جاست کاز ۳ رو روی پلی ۴ ریختم منظورم اینه که قوانین شرینگ رو میدونم )شما قوانین xo رو توضیح بدین
یکی از دوستان داشت ی نرم افزار شبیه psx میساخت خواستم ببینم ساختش تموم شد؟

سوال زیر را هم جواب بدین ممنونم
Ps4 با تبليغات و رزولوشن مردم رو جذب كرد كه الان همون اختلاف رزولوشن هم از بين رفته با اپديت جديد جورى كه الان Xbox ٥٠ درصد سريعتره نسبت به 4
کجاش سریع تره؟ میشه توضیح بدی
مثلا من بازی جاست کاز رو روی دوتا کنسول اپدیت اوردم بالا پلی ۴ خیلی سریع تر لود میکرد!

من ps4 دارم میخوام ی xo هم بخرم در کنارش
از همه چی پلی۴ راضیم بجز انلاینش که توی این یک سالی که خریدمش نتوسنتم ی دس انلاین درست و حسابی باهاش بزنم
پس در نتیجه ایکس باکس رو فقط برای بازی انلاین میخرم
حالا ی سری سوال دارم
این قضیه شریتگی که سایت گیم شرینگ داره میفروشه چیه؟؟؟(من خودم همین الان با ۲۰ تومن بازی جاست کاز ۳ رو روی پلی ۴ ریختم منظورم اینه که قوانین شرینگ رو میدونم )شما قوانین xo رو توضیح بدین
یکی از دوستان داشت ی نرم افزار شبیه psx میساخت خواستم ببینم ساختش تموم شد؟

سوال زیر را هم جواب بدین ممنونم

کجاش سریع تره؟ میشه توضیح بدی
مثلا من بازی جاست کاز رو روی دوتا کنسول اپدیت اوردم بالا پلی ۴ خیلی سریع تر لود میکرد!
شما يه نگاه به اين بنداز http://forum.bazicenter.com/thread98479/
تو جاست كاز هم براى xb پورت بدى منتشر شده بود و مشكلات زيادى داشت كه يكى لودينگ طولانى بود
تو منو اصلى كنسول هم در حال حاضر سريعتر از ps4
من كه هردو رو دارم Xbox سريعتر و روون تر بود اما يكسرى باگ نرم افزارى داره
در مورد شيرينگ هم اطلاع خاصى ندارم و مال ps4 رو ميدونم به اين سايت يه سر بزن gamesharing.ir
بله ساخته شده http://forum.bazicenter.com/thread98789/

سلام دوستان
من قبلا همیشه با فیل شکن وارد استور سایت مایکروسافت می شدم و مثل اینکه بدون فیل شکن نمی شد وارد قسمت استور شد و حالا تونستم تا مرحله ی خرید بدون فیل شکن برم جلو می خواستم بدونم از قبل فیل نبوده این قسمت یا چون تحریما لغو شده اینجوری شده ؟ ( چون بخشی از مواردی که لغو شده , تحریمات نرم افزاری بوده )/:)

سلام دوستان
من قبلا همیشه با فیل شکن وارد استور سایت مایکروسافت می شدم و مثل اینکه بدون فیل شکن نمی شد وارد قسمت استور شد و حالا تونستم تا مرحله ی خرید بدون فیل شکن برم جلو می خواستم بدونم از قبل فیل نبوده این قسمت یا چون تحریما لغو شده اینجوری شده ؟ ( چون بخشی از مواردی که لغو شده , تحریمات نرم افزاری بوده )/:)

دو سال هست بدون قند شكن وارد استور ميشه شد و مشكلى نداشته جز خريد ديجيتالى. فعلا خريد رو تست نكردم ولى وارد استور ربطى به تحريم ها نداشت چون از اول باز بود

Sent from my iPhone using Tapatalk

دو سال هست بدون قند شكن وارد استور ميشه شد و مشكلى نداشته جز خريد ديجيتالى. فعلا خريد رو تست نكردم ولى وارد استور ربطى به تحريم ها نداشت چون از اول باز بود

Sent from my iPhone using Tapatalk

پس قبلا هم می شد وارد شد,ولی قبلا نمی دونم چرا احساس می کردم یه پیام برای دیدن صفحه که به خاطر کشور نمی شد وارد شد میداد .

سلام :d

27 گیگ Killer Instinct رو اومدیم رایگان بگیریم و حالش رو ببریم، بعد 69 درصد نصب و دانلود گفت به علت طولانی شدن زمان نصب و این حرفا، بهتون اعلام می‌کنیم کی می‌تونید بازی رو نصب کنید که دیدم کلا از لیست بازی هام خازج شد و باید از اول دانلود کنم :bighug:)x.

دیگه نمی‌تونم از ادامه 69 درصد دانلود کنم؟ :(

سلام :d

27 گیگ Killer Instinct رو اومدیم رایگان بگیریم و حالش رو ببریم، بعد 69 درصد نصب و دانلود گفت به علت طولانی شدن زمان نصب و این حرفا، بهتون اعلام می‌کنیم کی می‌تونید بازی رو نصب کنید که دیدم کلا از لیست بازی هام خازج شد و باید از اول دانلود کنم :bighug:)x.

دیگه نمی‌تونم از ادامه 69 درصد دانلود کنم؟ :(
نه....

FK.TI
BAY
LIFE

سلام من از تو سایت ایکس باکس میخوام مپ مجانی بتل و بگیرم وقتی روی خرید مپ میزنم این میاد چکارکنم ؟
2aj6ldenrpq1eh8ii1v4.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or