همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

آقایون یه سوال فنی، تخصصی
من الان یه گلد یک ساله دارم اگه از فسمت Manage payment options گلدم رو کنسل کنم، کلا کنسل میشه یا مثلا 2 ماه دیگه میتونم مجدد فعالش کنم همین گلد رو
ممنون میشم راهنمایی کنید
نه کلا کنسل میشه . میپره نکنی این کارو !!

بچه ها احتیاجه که داخل کنسول گرد گیری بشه؟! من که تا حالا کنسول رو باز نکردم ولی خب اگه برا تمیز کردن لازمه ببرم پیش تعمیرکاری تا باز کنه و من داخلش رو تمیز کنم!
سوال دیگه هم اینکه چرا نمیشه با دسته دیسک رو اجکت کرد؟! تنها راهش همون دکمه رو کنسوله؟!

سلام دوستان.
چند روزی هست که برنامه twitch رو نمیتونم رو x1 باز کنم و مدام یه اروری میده و میگه برنامه باید بسته بشه و دیگه نمیتونم واردش بشم.با وجود اینکه یه بار کامل خود برنامه رو پاک کردم(سیو رو پاک نکردم)بازم مشکل داره.البته روی ps4 و pc امتحان کردم و مشکلی نداشت.کسی هست که مشکل منو داشته باشه؟

الان the witcher 2 با استفاده از backward complitability اومده روى xone و تا ٥ فبريه رايگان شده اما وقتى ميخوام بگيرمش ميگه add credit card چجورى بگيرمش؟ با *****شكن هم امتحان كردم حدود ٥ دلار هم تو حسابم دارم

الان the witcher 2 با استفاده از backward complitability اومده روى xone و تا ٥ فبريه رايگان شده اما وقتى ميخوام بگيرمش ميگه add credit card چجورى بگيرمش؟ با *****شكن هم امتحان كردم حدود ٥ دلار هم تو حسابم دارم
اولا خیلی ممنون که گفتی الان گرفتمش
ثانیا هیچ راهی نداره یا باید از x360 بگیریش یا این که یه کارت اعتباری اضافه کنی

اولا خیلی ممنون که گفتی الان گرفتمش
ثانیا هیچ راهی نداره یا باید از x360 بگیریش یا این که یه کارت اعتباری اضافه کنی
نمیذاره... میگه مناطق خاص رایگانه. کسی میدونه کدوم آدرس رو باید بدیم که بتونیم بگیریم رایگان؟

نمیذاره... میگه مناطق خاص رایگانه. کسی میدونه کدوم آدرس رو باید بدیم که بتونیم بگیریم رایگان؟
امریکل کانادا انگلیس فرانسه آلمان . فکر کنم همین ها بود . در واقع همون ریجن هایی که 99 درصد ما ها اکانتمون رو روش انتخاب می کنیم اگه نشد با چیز شکن آمریکا مثل همین هات اسقات امتحان کن

امریکل کانادا انگلیس فرانسه آلمان . فکر کنم همین ها بود . در واقع همون ریجن هایی که 99 درصد ما ها اکانتمون رو روش انتخاب می کنیم اگه نشد با چیز شکن آمریکا مثل همین هات اسقات امتحان کن

ظاهرا در حال حاضر فقط ژاپنی‌ها نمی‌تونن بگیرنش، البته برای ما این شکل همیشه هست و ب ---شکن حل میشه ولی مشکل Change payment options پا بر جاست. اگر از سایت‌های ایرانی کارت اعتباری بگیرم مشکل حل میشه؟ چون می‌خوام بعدا Gears of wars ها رو بخرم.

آخرین ویرایش:
ظاهرا در حال حاضر فقط ژاپنی‌ها نمی‌تونن بگیرنش، البته برای ما این شکل همیشه هست و ب ---شکن حل میشه ولی مشکل Change payment options پا بر جاست. اگر از سایت‌های ایرانی کارت اعتباری بگیرم مشکل حل میشه؟ چون می‌خوام بعدا Gears of wars ها رو بخرم.
بله مشکل با کارت اعتباری حل میشه

دوستان توی تنظیمات display&soundبرای ایکس باکس وان اون قسمت colour spaceرارو کدوم گزینه بزارم بهتره؟همینطور colour depth؟در کل بهترین تنظیمات برا تصویر چیه؟
یه سوال دیگه هم دارم میخاسم ببینم زمانی که دستگاه را خاموش میکنیم مشکلی نداره دیسک بازی توی دستگاه بمونه یا بهتره درش بیارم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or