همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خسته نباشی.سرویس EA Acses هم نداری!گلد نداری!به نظرم هیلو ارزش نداره ولی بقیه دارن

- - -ویرایش - - -

نه لامصب نمیشه
حالا در کل ضرر که نمیکنم بفروشم؟؟
میخام یکم تنوع هم بشه
یعنی بخاطر EA Acsesمی خوای oneبخری مگه فقط بازی هایeaبازی میکنی!!
گلد دارم 14روزه کدشو نزدم فعلا نیاز ندارم

خب حالا انچاتد هم میتونم برم گیمنتی یا خونه دوستی بازی کنم!!
یهعنی چی شهرستان باشی
به نظر من هم نفروش 4 رو اصلا 1 هم نخر هرچی تعداد فروش 1 کمتر باشه مایکرو افرای بهتری به ماها میده ! D:
ولی جدی اگه فقط برای تنوع میخوای نه به نظر من . اگه برای بازی انلاین روی 4 مشکل داری ، این دلیل منطقی ای برای مهاجرت هستش چون مخصوصا الان با اپدیت جدید واقعا شده مثل Pc هیچی دیگه قطعی و وصل نشدن نداره . سرعت سرور ها هم از استیم و اریجین و هر سرویس دیگه ای رو Pc بهتره
من خودم به شخصه زیاد بازی های انحصاری ps رو بازی نکردم و نظر خاصی راجع بهشون ندارم . من سلیقم بیشتر روی شوتر هست به همین خاطر فقط 1 رو انتخاب می کنم

خب حالا انچاتد هم میتونم برم گیمنتی یا خونه دوستی بازی کنم!!
یهعنی چی شهرستان باشی
نگاه كن تصميم با خودته چون اين كار بيشتر مربوط به سليقست تا نظرات ما
اگه ميتونى صبر كنى هردو رو بخر اگه نه خودت ببين با كدوم بيشتر حال ميكنى
اگه ميتونى از انچارتد و هورايزن و ... بگذرى Xbox بخر اونو بفروش
اما در كل بهت بگم Xbox بهتر از ps4 برعكس فروششون
Ps4 با تبليغات و رزولوشن مردم رو جذب كرد كه الان همون اختلاف رزولوشن هم از بين رفته با اپديت جديد جورى كه الان Xbox ٥٠ درصد سريعتره نسبت به 4
اما در اونطرف مايكرو با بازى هاى انحصارى و xbl امكانات بيشترى رو فراهم كرده
كمن نميتونم هيچوقت يكى رو بفروشم و اونيكى رو بخرم چون مطمئنم حسرت اونيكى ميمونه تو دلم

سلام دوستان عزیز
بنظرتون ایکس وان الایت ادیشن برای تنوع ارزش خرید داره ؟
کلا پشیمون نمیشم از خریدش
تقریبا ۴-۵ ماه هم هست که کلا هیچ کنسولی ندارم
البته دوباره قصد خرید هر دو کنسول رو دارم و موندم کدوم رو اول بگیرم
ایکس وان اون مشکل رزولیشنش بطور کلی برطرف شد ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز
بنظرتون ایکس وان الایت ادیشن برای تنوع ارزش خرید داره ؟
کلا پشیمون نمیشم از خریدش
تقریبا ۴-۵ ماه هم هست که کلا هیچ کنسولی ندارم
البته دوباره قصد خرید هر دو کنسول رو دارم و موندم کدوم رو اول بگیرم
ایکس وان اون مشکل رزولیشنش بطور کلی برطرف شد ؟

اگه مشکل مالی نداری همون اِلایت رو بگیر ! یک ترابایت حافظه ی هیبریدی و دسته ی فوق العادش ...

اگه مشکل مالی نداری همون اِلایت رو بگیر ! یک ترابایت حافظه ی هیبریدی و دسته ی فوق العادش ...
درود
یک دنیا سپاس برای راهنماییتون
کلا خودمم خیلی خوشم امده از طراحی کنترلر چدید وان ( نمیشه ازش چشم پوشی کرد )
شما اطلاعی از رزولیشن وان نداری ؟ مشکل رزولشن در وان درست شد ؟

درود
یک دنیا سپاس برای راهنماییتون
کلا خودمم خیلی خوشم امده از طراحی کنترلر چدید وان ( نمیشه ازش چشم پوشی کرد )
شما اطلاعی از رزولیشن وان نداری ؟ مشکل رزولشن در وان درست شد ؟

خواهش میکنم

دوست عزیز چه مشکلی ؟ چشمت رو روی همه ی خوبی ها و مزیتای این کنسول بستی و گیر دادی به پایین بودن اندک رزولشن اونم توی یه سری موارد خاص ؟

شما کنسول رو بگیر و از دنیای بی نهایت لذت بخش لایو و ویندوز و عنوان های انحصاری استفاده کن :)

من خودم از توی این نسل از PS4 با XBOX ONE کوچ کردم با وجود همه ی چیزایی که علیه این کنسول میگفتن و حالا نه تنها پشیمون نیستم بلکه وابستگی خیلی شدیدی از همه لحاظ به کنسول پیدا کردم ..

خواهش میکنم

دوست عزیز چه مشکلی ؟ چشمت رو روی همه ی خوبی ها و مزیتای این کنسول بستی و گیر دادی به پایین بودن اندک رزولشن اونم توی یه سری موارد خاص ؟

شما کنسول رو بگیر و از دنیای بی نهایت لذت بخش لایو و ویندوز و عنوان های انحصاری استفاده کن :)

من خودم از توی این نسل از PS4 با XBOX ONE کوچ کردم با وجود همه ی چیزایی که علیه این کنسول میگفتن و حالا نه تنها پشیمون نیستم بلکه وابستگی خیلی شدیدی از همه لحاظ به کنسول پیدا کردم ..
درود و سپاس
باور کن اصلا تعصبی نیستم که بگم به این دلیل ۴ از وان برتره اما بدمم نمیاد وان هم از نظر رزولیشن کامل باشه
هردو کنسول رو هم دارم اما متاسفانه درحال حاضر در دسترس نیست و باید دوباره بگیرم
الان هم که اومدم اینجا راهنمایی خواستم فقط بدلیل اینه که چند ماه که هیچ اطلاعی از تغییرات و اپدیت های نرم افزاری هردو کنسول ندارم

دوستان یک سوال وقتی به اینترنت وصل نشی سیو بازیت بعد چند روز اگر بازی اجرا نکنی پاک میشه؟آیا درسته ؟برایه شما هم پیش اومده حقیقتش من چند تا بازیه ظرفیت آفلاین گرفتم میخواستم ببینم سیو بازیام که نمیپره مثلا گیرز من کامل کنم آچیومنتایه آفلاین بعد چند مدت دیگه وصل بشم به نت زحماتم به باد نره سیوش پاک بشه آچیومنتاش سوخت بشه!کسی امتحان کرده این موضوع؟

دوستان یک سوال وقتی به اینترنت وصل نشی سیو بازیت بعد چند روز اگر بازی اجرا نکنی پاک میشه؟آیا درسته ؟برایه شما هم پیش اومده حقیقتش من چند تا بازیه ظرفیت آفلاین گرفتم میخواستم ببینم سیو بازیام که نمیپره مثلا گیرز من کامل کنم آچیومنتایه آفلاین بعد چند مدت دیگه وصل بشم به نت زحماتم به باد نره سیوش پاک بشه آچیومنتاش سوخت بشه!کسی امتحان کرده این موضوع؟
من ظرفیت آفلاین رو نمیدونم ولی به صورت کلی شما اصلا هیچ وقت آنلاین نشی هم سیو بازیت پاک نمیشه :دی اچیومنت ها هم بعد از آنلاین شدن آزاد میشن، البته یه سری بازی هستن که فقط در صورتی اچیومنتشون آزاد میشه که در حالت آنلاین وارد بازی بشیم که برای من فقط Assassin's Creed: Syndicate اینجوری بوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or