از چه نظر اشتباهه؟؟
از دست دادن بازی انحصاری .. واگه شهرستان باشی خرید فروش بازی هاش راحتره
از چه نظر اشتباهه؟؟
یعنی بخاطر EA Acsesمی خوای oneبخری مگه فقط بازی هایeaبازی میکنی!!خسته نباشی.سرویس EA Acses هم نداری!گلد نداری!به نظرم هیلو ارزش نداره ولی بقیه دارن
- - -ویرایش - - -
نه لامصب نمیشه
حالا در کل ضرر که نمیکنم بفروشم؟؟
میخام یکم تنوع هم بشه
خب حالا انچاتد هم میتونم برم گیمنتی یا خونه دوستی بازی کنم!!از دست دادن بازی انحصاری .. واگه شهرستان باشی خرید فروش بازی هاش راحتره
به نظر من هم نفروش 4 رو اصلا 1 هم نخر هرچی تعداد فروش 1 کمتر باشه مایکرو افرای بهتری به ماها میده ! D:خب حالا انچاتد هم میتونم برم گیمنتی یا خونه دوستی بازی کنم!!
یهعنی چی شهرستان باشی
نگاه كن تصميم با خودته چون اين كار بيشتر مربوط به سليقست تا نظرات ماخب حالا انچاتد هم میتونم برم گیمنتی یا خونه دوستی بازی کنم!!
یهعنی چی شهرستان باشی
سلام دوستان عزیز
بنظرتون ایکس وان الایت ادیشن برای تنوع ارزش خرید داره ؟
کلا پشیمون نمیشم از خریدش
تقریبا ۴-۵ ماه هم هست که کلا هیچ کنسولی ندارم
البته دوباره قصد خرید هر دو کنسول رو دارم و موندم کدوم رو اول بگیرم
ایکس وان اون مشکل رزولیشنش بطور کلی برطرف شد ؟
دروداگه مشکل مالی نداری همون اِلایت رو بگیر ! یک ترابایت حافظه ی هیبریدی و دسته ی فوق العادش ...
درود
یک دنیا سپاس برای راهنماییتون
کلا خودمم خیلی خوشم امده از طراحی کنترلر چدید وان ( نمیشه ازش چشم پوشی کرد )
شما اطلاعی از رزولیشن وان نداری ؟ مشکل رزولشن در وان درست شد ؟
درود و سپاسخواهش میکنم
دوست عزیز چه مشکلی ؟ چشمت رو روی همه ی خوبی ها و مزیتای این کنسول بستی و گیر دادی به پایین بودن اندک رزولشن اونم توی یه سری موارد خاص ؟
شما کنسول رو بگیر و از دنیای بی نهایت لذت بخش لایو و ویندوز و عنوان های انحصاری استفاده کن
من خودم از توی این نسل از PS4 با XBOX ONE کوچ کردم با وجود همه ی چیزایی که علیه این کنسول میگفتن و حالا نه تنها پشیمون نیستم بلکه وابستگی خیلی شدیدی از همه لحاظ به کنسول پیدا کردم ..
من ظرفیت آفلاین رو نمیدونم ولی به صورت کلی شما اصلا هیچ وقت آنلاین نشی هم سیو بازیت پاک نمیشه اچیومنت ها هم بعد از آنلاین شدن آزاد میشن، البته یه سری بازی هستن که فقط در صورتی اچیومنتشون آزاد میشه که در حالت آنلاین وارد بازی بشیم که برای من فقط Assassin's Creed: Syndicate اینجوری بوده.دوستان یک سوال وقتی به اینترنت وصل نشی سیو بازیت بعد چند روز اگر بازی اجرا نکنی پاک میشه؟آیا درسته ؟برایه شما هم پیش اومده حقیقتش من چند تا بازیه ظرفیت آفلاین گرفتم میخواستم ببینم سیو بازیام که نمیپره مثلا گیرز من کامل کنم آچیومنتایه آفلاین بعد چند مدت دیگه وصل بشم به نت زحماتم به باد نره سیوش پاک بشه آچیومنتاش سوخت بشه!کسی امتحان کرده این موضوع؟