سلام داش من 4 دارم میخام بفروشم وان بخرم ارزش داره؟؟شما کئوم رو میپسندی
از اون نظر انچارتد هم از دست میدم.به نظرت بخرم ارزش داره؟؟؟با پشتیابنی نسل قبل و ویندوز 10 و سرویس ea acsesc ارزش داره؟؟
سلام البته شما از ايشون پرسيديد اما چون من هر دو رو دارم گفتم جواب بدم
من حدود سال پيش تو تير ps4 خريدم و فقط ٢٤ تا بازى فيزيكى براش خريدم كه يعنى تجربه كامل دارم و همينطور حدود ٢ هفته پيش Xbox one خريدم و براش ٢ تا بازى ديجيتالى خريدم و دو تا بازى هم رايگان گرفتم از gold ولى براى اين بازى فيزيكى نميخرم (در ادامه ميگم چرا )
قطعا با ps4 اشنايى كامل دارى پس توضيحى نميدم مستقيم ميرم سر Xbox one
برترى هاى Xbox one نسبت به ps4
١-كيفيت ساخت بهتر هم در دسته هم در خود كنسول
٢-بازى هاى انحصارى بيشتر (از نظر تعداد و تنوع )(در مورد برتريش صحبت نميكنم چون سطح انحصارى هاى هر دو خوبه )
٣-سرعت و شبكه ى همگانى (Xbox live)بهتر
٤-راحتهم بيشتر دسته و حالت بهتر به طورى كه دست ها دقيقا جايى كه دكمه ها هستند قرار ميگيرند
من تا دوماه پيش حتى دلم نميخواست Xbox بخرم ولى يه روز نشستم انحصارى هاى هر كدوم رو بررسى كردم و نقاط ضعف و قوت هر كدوم رو سنجيدم تصميم به خريد Xbox گرفتم
از اونجايى كه سرعت اينترنت Xbox بهتره (توساعت هاى دانلود رايگان ١تا ٨ صبح حدود ١٠ گيگ دانلود ميشه:-o) تصميم گرفتم بازى هامو ديجيتالى بگيرم كه موقع تخفيفات هم ارزون تره و هم راحت تره ولى بازى هاى كه حجمشون بيش از ٢٠ گيگ رو ميدم جايى كه ازش خريدم برام تو هارد اكسترنال ميريزه بعد ميام نصبش ميكنم تو كنسول
كنسولى كه من خريدم xbox one halo 5 bundle (طرح دار ) هست كه كد دانلود هيلو خودش ٦٠ گيگ كه خود فروشنده برام ريخت و ١٥ هزار تومان پول گرفت
اين رو هم بگم من تا حالا Xbox نداشتم و اين اوليش بود كلا قبلش با ps بودم
اين ارزش نداره كه ps رو بفروشى و Xbox بگيرى يا برعكس بهتره پول جمع كنى و دوتاشو بخرى و گرنه حسرت اونيكى رو هميشه خواهى داشت
اين هم بگم به نظر من Xbox بهتر از ps
موفق باشى