همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان من میخوام یه دسته xboxone بگیرم واسه کامپیوترم از
159 تومن قیمت دارم تا 200 تومن البته منظورم سادس نه طرحدار
موندم چرا سایتا اینقدر اختلاف قیمت دارن ایا دسته تقلبی داره
نه همون 160 هست قیمتش ولی پیشنهاد می کنم حظوری بری بخری از توپخونه

سلام دوستان من میخوام یه دسته xboxone بگیرم واسه کامپیوترم از
159 تومن قیمت دارم تا 200 تومن البته منظورم سادس نه طرحدار
موندم چرا سایتا اینقدر اختلاف قیمت دارن ایا دسته تقلبی داره

همون 159 تومنی رو بگیر ، هیچ فرقی ندارن

چطور می‌شه پورت‌ها را باز کرد؟

ببین من واقعا از نظر فنی نمیدونم مشکل چیه. ولی اکثر کاربرهای این فروم همه راهی رفتن تا تونستن بازی کنن. یه عده آی اس پی پارس آنلاین دارن و مشکلی ندارن یه عده هم از سرویس‌های کاهش پینگ یا شیر کردن کر....یو استفاده کردن. من خودم پارس آنلاین دارم ولی نتونستم بازی کنم و هنوز هم روش دوم رو امتحان نکردم.

سلام
آقا الان میشه دیجیتالی بازیو مستقیم از کنسول خرید یا نه باز vp-n میخواد ؟
سلام داش من 4 دارم میخام بفروشم وان بخرم ارزش داره؟؟شما کئوم رو میپسندی
از اون نظر انچارتد هم از دست میدم.به نظرت بخرم ارزش داره؟؟؟با پشتیابنی نسل قبل و ویندوز 10 و سرویس ea acsesc ارزش داره؟؟

از اون نظر انچارتد هم از دست میدم.به نظرت بخرم ارزش داره؟؟؟با پشتیابنی نسل قبل و ویندوز 10 و سرویس ea acsesc ارزش داره؟؟
سلام البته شما از ايشون پرسيديد اما چون من هر دو رو دارم گفتم جواب بدم
من حدود سال پيش تو تير ps4 خريدم و فقط ٢٤ تا بازى فيزيكى براش خريدم كه يعنى تجربه كامل دارم و همينطور حدود ٢ هفته پيش Xbox one خريدم و براش ٢ تا بازى ديجيتالى خريدم و دو تا بازى هم رايگان گرفتم از gold ولى براى اين بازى فيزيكى نميخرم (در ادامه ميگم چرا )
قطعا با ps4 اشنايى كامل دارى پس توضيحى نميدم مستقيم ميرم سر Xbox one
برترى هاى Xbox one نسبت به ps4
١-كيفيت ساخت بهتر هم در دسته هم در خود كنسول
٢-بازى هاى انحصارى بيشتر (از نظر تعداد و تنوع )(در مورد برتريش صحبت نميكنم چون سطح انحصارى هاى هر دو خوبه )
٣-سرعت و شبكه ى همگانى (Xbox live)بهتر
٤-راحتهم بيشتر دسته و حالت بهتر به طورى كه دست ها دقيقا جايى كه دكمه ها هستند قرار ميگيرند
من تا دوماه پيش حتى دلم نميخواست Xbox بخرم ولى يه روز نشستم انحصارى هاى هر كدوم رو بررسى كردم و نقاط ضعف و قوت هر كدوم رو سنجيدم تصميم به خريد Xbox گرفتم
از اونجايى كه سرعت اينترنت Xbox بهتره (توساعت هاى دانلود رايگان ١تا ٨ صبح حدود ١٠ گيگ دانلود ميشه:-o) تصميم گرفتم بازى هامو ديجيتالى بگيرم كه موقع تخفيفات هم ارزون تره و هم راحت تره ولى بازى هاى كه حجمشون بيش از ٢٠ گيگ رو ميدم جايى كه ازش خريدم برام تو هارد اكسترنال ميريزه بعد ميام نصبش ميكنم تو كنسول
كنسولى كه من خريدم xbox one halo 5 bundle (طرح دار ) هست كه كد دانلود هيلو خودش ٦٠ گيگ كه خود فروشنده برام ريخت و ١٥ هزار تومان پول گرفت
اين رو هم بگم من تا حالا Xbox نداشتم و اين اوليش بود كلا قبلش با ps بودم
اين ارزش نداره كه ps رو بفروشى و Xbox بگيرى يا برعكس بهتره پول جمع كنى و دوتاشو بخرى و گرنه حسرت اونيكى رو هميشه خواهى داشت
اين هم بگم به نظر من Xbox بهتر از ps
موفق باشى

3ماه پیش xbox oneخریدم یه بازی براش خریدم نصفه کاره ولش کردم الانم بیشتر از 2ماه میگذره دیگه روشنش نکردم :))
ولی هر روز 4تا8ساعت Ps4بازی میکنم

3ماه پیش xbox oneخریدم یه بازی براش خریدم نصفه کاره ولش کردم الانم بیشتر از 2ماه میگذره دیگه روشنش نکردم :))
ولی هر روز 4تا8ساعت Ps4بازی میکنم
بستگی به نوع استفادت داشته دیجیتالی خریدی یا فیزیکی خریدی!؟؟

- - -ویرایش - - -

سلام البته شما از ايشون پرسيديد اما چون من هر دو رو دارم گفتم جواب بدم
من حدود سال پيش تو تير ps4 خريدم و فقط ٢٤ تا بازى فيزيكى براش خريدم كه يعنى تجربه كامل دارم و همينطور حدود ٢ هفته پيش Xbox one خريدم و براش ٢ تا بازى ديجيتالى خريدم و دو تا بازى هم رايگان گرفتم از gold ولى براى اين بازى فيزيكى نميخرم (در ادامه ميگم چرا )
قطعا با ps4 اشنايى كامل دارى پس توضيحى نميدم مستقيم ميرم سر Xbox one
برترى هاى Xbox one نسبت به ps4
١-كيفيت ساخت بهتر هم در دسته هم در خود كنسول
٢-بازى هاى انحصارى بيشتر (از نظر تعداد و تنوع )(در مورد برتريش صحبت نميكنم چون سطح انحصارى هاى هر دو خوبه )
٣-سرعت و شبكه ى همگانى (Xbox live)بهتر
٤-راحتهم بيشتر دسته و حالت بهتر به طورى كه دست ها دقيقا جايى كه دكمه ها هستند قرار ميگيرند
من تا دوماه پيش حتى دلم نميخواست Xbox بخرم ولى يه روز نشستم انحصارى هاى هر كدوم رو بررسى كردم و نقاط ضعف و قوت هر كدوم رو سنجيدم تصميم به خريد Xbox گرفتم
از اونجايى كه سرعت اينترنت Xbox بهتره (توساعت هاى دانلود رايگان ١تا ٨ صبح حدود ١٠ گيگ دانلود ميشه:-o) تصميم گرفتم بازى هامو ديجيتالى بگيرم كه موقع تخفيفات هم ارزون تره و هم راحت تره ولى بازى هاى كه حجمشون بيش از ٢٠ گيگ رو ميدم جايى كه ازش خريدم برام تو هارد اكسترنال ميريزه بعد ميام نصبش ميكنم تو كنسول
كنسولى كه من خريدم xbox one halo 5 bundle (طرح دار ) هست كه كد دانلود هيلو خودش ٦٠ گيگ كه خود فروشنده برام ريخت و ١٥ هزار تومان پول گرفت
اين رو هم بگم من تا حالا Xbox نداشتم و اين اوليش بود كلا قبلش با ps بودم
اين ارزش نداره كه ps رو بفروشى و Xbox بگيرى يا برعكس بهتره پول جمع كنى و دوتاشو بخرى و گرنه حسرت اونيكى رو هميشه خواهى داشت
اين هم بگم به نظر من Xbox بهتر از ps
موفق باشى
خب پولشم ندارم دوتا رو برخم باهم!!
اگه دیجیتالی رو خودت بخری باز میشه فروخت؟؟

- - -ویرایش - - -

فیزیکی خریدمdishonoredالانم دارمش :Dاین وسط هیلو ارزش خرید داره بقیه بازیاش بددر لای جرز میخورند کینکت هم دارم :D

- - -ویرایش - - -

نميتونى صبر كنى هر دو رو باهم داشته باشى ؟ اگه نميتونى تصميم با خودته
نه نميشه مگه اينكه اكانتتو بفروشى

فیزیکی خریدمdishonoredالانم دارمش :Dاین وسط هیلو ارزش خرید داره بقیه بازیاش بددر لای جرز میخورند کینکت هم دارم :D
خسته نباشی.سرویس EA Acses هم نداری!گلد نداری!به نظرم هیلو ارزش نداره ولی بقیه دارن

- - -ویرایش - - -

نميتونى صبر كنى هر دو رو باهم داشته باشى ؟ اگه نميتونى تصميم با خودته
نه نميشه مگه اينكه اكانتتو بفروشى
نه لامصب نمیشه
حالا در کل ضرر که نمیکنم بفروشم؟؟
میخام یکم تنوع هم بشه

خسته نباشی.سرویس EA Acses هم نداری!گلد نداری!به نظرم هیلو ارزش نداره ولی بقیه دارن

- - -ویرایش - - -

نه لامصب نمیشه
میخام یکم تنوع هم بشه

حقیقتا من 2سال پیش ps4رو خریدم چون به کنسولpsبیشتر حال میکنم همین چند هفته پیش xbox1خریدم واقعا شوکه شدم برای اولین بار روشن کردم به چند دلیل واقعا از لحاظ مقایسته سرور XBlخیلی بهتر از psnهست این رو بدون تعصب میگم سیستم عامل W10که نصبه واقعا سیستم کامل کرده ولی من از کنترلر ps4بیشتر خوشم میاد ولی کیفیت ساخت xbox1خیلی بهتره

در اخر فروشps4برا خرید این کنسول اشتباهه ولی میتونی مدتی بگیری تست کنی اگه خوشت اومد تصمیم بگیر راجبع فروش ps4

حقیقتا من 2سال پیش ps4رو خریدم چون به کنسولpsبیشتر حال میکنم همین چند هفته پیش xbox1خریدم واقعا شوکه شدم برای اولین بار روشن کردم به چند دلیل واقعا از لحاظ مقایسته سرور XBlخیلی بهتر از psnهست این رو بدون تعصب میگم سیستم عامل W10که نصبه واقعا سیستم کامل کرده ولی من از کنترلر ps4بیشتر خوشم میاد ولی کیفیت ساخت xbox1خیلی بهتره

در اخر فروشps4برا خرید این کنسول اشتباهه ولی میتونی مدتی بگیری تست کنی اگه خوشت اومد تصمیم بگیر راجبع فروش ps4
از چه نظر اشتباهه؟؟

- - -ویرایش - - -

نه لامصب نمیشه
میخام یکم تنوع هم بشه

واقعاً هالو ارزش خرید داره ولی اگه ps بازی سعی کن هردورو داشته باشی تا انحصاریای جفتشون رو تجربه کنی من نسل پیش فقط بخاطر متالگیر یه ps3 هم خریدم و بقیه انحصاریشم از دوستام قرض گرفتم ولی متال گیر این نسل از انحصار دراومد خیالم راحته سراغ ps نرفتم چون با بقیه بازیای انحصاریش زیاد حال نمیکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or