همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان یه توضیحی راجع به قسمت xboxlivereward میدین من توش هفت هزارو پونصد پوینت دارم تو ایران قابل استفاده هست؟

سلام، پوینت ها رو میتونید تبدیل به دلار کنید و به حسابتون واریز میشه و مثل گیفت کارت میتونید باهاش خرید کنید.
فقط کافیه بعد از ورود به سایت، برید تو قسمت مای ریواردز و تو قسمت مای کردیت گزینه ریکوست دپوزیت رو انتخاب کنید تا حداکثر 48 ساعت بعد تبدیل به پول تو حساب کاربریتون بشه

دوستان گلم

کلا چند تا بازی برای کینکت هستش
اگه اشتباه نکنم بازی هایی که مخصوص کینکت هستن 5 یا 6 تا هستن ولی خوب یه تعداد از بازی ها بتر ویت کینکت هستن که میشه از دستورات صوتی و حرکتی کینکت توی اون بازی ها استفاده کرد

شید یه سوال کلی در مورد بازی های انلاین xbox one داشتم . میشه از اینترنت 3g سیم کارت ایرانسل با استفاده از هات اسپات گوشی روی xbox one انلاین بازی کرد ؟ اگه میشه اونوقت من شنیدم از هدست صدات انتقال داده نمیشه یا یه همچین چیزی . ارور Nat type 3 چیه

این آداپتور 220 من امروز سوخت! مارکش AC ADABTOR بود و چیز مضخرفی بود گفتم کسی مدل بهتری رو سراغ نداره؟ خود اینو نمیشه درست کرد
واینکه من مال 360 رو دارم نمیشه سیم هاشون رو جابجا کرد؟

این آداپتور 220 من امروز سوخت! مارکش AC ADABTOR بود و چیز مضخرفی بود گفتم کسی مدل بهتری رو سراغ نداره؟ خود اینو نمیشه درست کرد
واینکه من مال 360 رو دارم نمیشه سیم هاشون رو جابجا کرد؟

اصلش توی ایران هست، از 220 به 110 استفاده کنید به جای استفاده از آداپتور فیک
نه نمی شه

سلام

دوستان اگر زحمتی نیست درباره اپلیکیشن اکس باکس اسمارت گلس و کاربردش یه توضیح مختصری بدید.

ممنون
یه نرم افزار رابط بین دستگاه و گوشیه که کارهای اصلی گوشی از قبیل خرید بازی و پیغام و ... رو میتونی باهاش انجام بدی

نه نمی شه

ممنون
سایتی فروشگاهی نمی شناسی اصلش رو داشته باشه
متسفانه اون 110 اصلیش رو ندارم که ترانس براش بگیرم

- - -ویرایش - - -

نه نمی شه

ممنون
سایتی فروشگاهی نمی شناسی اصلش رو داشته باشه
متسفانه اون 110 اصلیش رو ندارم که ترانس براش بگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند