همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

مرسى از كمكت:x
يعنى الان من هيلو رو دارم با اينترنت واردش بشم مثلا ميزنه ٤ گيگ اپديت بعد اگه من نخوام اپديت كنم ميتونى كنسلش كنم ؟ بعدش بهم اجازه ى بازى ميده يا ميگه كه حتما بايد اپديت شه؟
منم چون ديدم ١٥ دلار تخفيف خورده گفتم اونو بگيرم كه ديگه با راهنمايى شما تكميل شد
اگه باترن تو دسته نباشه و من با كابل به xbox وصل كنم مشكلى نداره ؟ يعنى دسترو خراب نميكنه ؟

اره ميتوني كنسل كني ولي ديگه وارد بازي نميشه تا وقتي آپديت نكني مگر اينكه آفلاين بري توش كه خب بخش انلاين بازي رو نميتوني بازي كني
نه خراب نميكنه همين دسته به پي سي هم وصل ميشه با كابل بي مشكل

Sent from my iPhone using Tapatalk

مرسی از کمکت .یه مشکل برخوردم که اکانتم x1 اسمشو عوض کردم و اواتارمو عوض کردم ولی روی برنامه گوشی اعمال نمیشه وقتیم که کنسول روشنه میکه کنسول وصل نیست در صورتی که وصل . اینم میدونی چرا انجوریه ؟؟؟؟؟

مرسی از کمکت .یه مشکل برخوردم که اکانتم x1 اسمشو عوض کردم و اواتارمو عوض کردم ولی روی برنامه گوشی اعمال نمیشه وقتیم که کنسول روشنه میکه کنسول وصل نیست در صورتی که وصل . اینم میدونی چرا انجوریه ؟؟؟؟؟

با يك روتر و آيپي وصلي؟ بايد با همون آيپي و روتري كه كنسول وصله گوشي هم متصل باشه. چيز شكن روشن نباشه. محض اطمينان اپ گوشي رو آپديت كن يا پاك كن دوباره بريز. بعضي وقتا هم مشكل از لايوه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

اقایون داداشام میگم کنسول من که شب میزارم دانلود بشه ابدیت بازی بعد از یه مدتی خود به خود خاموش میشه پاورش هم حالتش energy saveingهست مگه xbox بعد از به مدتی کار نکردن خودش خاموش میشه ؟

اقایون داداشام میگم کنسول من که شب میزارم دانلود بشه ابدیت بازی بعد از یه مدتی خود به خود خاموش میشه پاورش هم حالتش energy saveingهست مگه xbox بعد از به مدتی کار نکردن خودش خاموش میشه ؟
بله قابل تعریف هست که بعد از چندساعت دست نزدن به کنسول خاموش بشه به طور پیش فرض فکرکنم رو 1 ساعت هست . کنسول رو بزارید حالت instant on دانلود رو شروع کنید و کنسول رو خاموش .خودش دانلود میکنه (البته فقط برای اپدیت بازی هست )

بله قابل تعریف هست که بعد از چندساعت دست نزدن به کنسول خاموش بشه به طور پیش فرض فکرکنم رو 1 ساعت هست . کنسول رو بزارید حالت instant on دانلود رو شروع کنید و کنسول رو خاموش .خودش دانلود میکنه (البته فقط برای اپدیت بازی هست )
ميشه بگين چه جورى ميشه اين قابليتو خاموش كرد چون ديشب همين اتفاق برام افتاد و دانلود نكرد؟
چجورى ميشه كنسولو كامل خاموش كرد؟
اين حالت هاى instant-on و power saving رو توضيح بدين ؟ و هركدوم براى چه كاراين؟

ميشه بگين چه جورى ميشه اين قابليتو خاموش كرد چون ديشب همين اتفاق برام افتاد و دانلود نكرد؟
چجورى ميشه كنسولو كامل خاموش كرد؟
اين حالت هاى instant-on و power saving رو توضيح بدين ؟ و هركدوم براى چه كاراين؟
از Settings - power & startup ميتونيد بين اين دو حالت سوييچ كنيد .
در حالت Power saving كنسول به صورت كامل خاموش ميشه ميشه گفت كنسول shutdown ميشه حالت instant on هم تقريبا مثل hibernate هست كه دانلود ها ادامه داره و كنسول تقريبا نيمه خاموش ميشه اگه دقت كنيد اداپتور تو اين حالت چراغش سفيده و كنسول برق مصرف ميكنه .

مرسی دوستان من از سایت باندا دو دسته گرفتم الان رسیده به دستم ولی یه دسته جدا همراهش فرستاده بودن و تو کارتن هم یه دسته بود مشکلی نیست ؟ مگه دست دوم نباید تو جعبه خود ایکس باکس باشه ؟

سلام دوستان.
اقا یه سوال؟ من چرا نمیتونم نصف بازی هایی که قبلا free شده رو بازی کنم؟ مثلا MGS Gz, rayman یا chilf of light رو نمی تونم بازی کنم ولی بازی های چرتی مثه volgarr رو میشه:|
مشکل چیه؟ یکی میشه لینک یه جارو بده که مشکلاتمون رو به مایکرو مسیح کنیم؟

سلام دوستان.
اقا یه سوال؟ من چرا نمیتونم نصف بازی هایی که قبلا free شده رو بازی کنم؟ مثلا MGS Gz, rayman یا chilf of light رو نمی تونم بازی کنم ولی بازی های چرتی مثه volgarr رو میشه:|
مشکل چیه؟ یکی میشه لینک یه جارو بده که مشکلاتمون رو به مایکرو مسیح کنیم؟
گلدت تموم شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or