همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اقا يه توضيح در مورد اين ea access ميدين ؟ بازى رايگان ميده ؟ اگه اره چه بازى هايى ؟
http://forum.bazicenter.com/thread91245/page9/

بازی های مجانی تا این لحظه:
Titanfall
Plants vs. Zombies: Garden Warfare
Peggle 2
NHL 15
Need for Speed Rivals
NBA Live 15
Madden NFL 25
Madden NFL 15
FIFA 15
FIFA 14
EA Sports UFC
Dragon Age: Inquisition
Battlefield Hardline
Battlefield 4

سلام
سوال داشتم .
1نسخه جدید کنسول مات شده قسمت براقش؟(تولید 2015؟) عکس کنسول مات اگر بذارید ممنون میسشم
چون میخوام طی هفته دیگه کنسولو بخرم . ببینم اگر ماته که برچسب نخرم واسه قسمت براقش
2بازی فیزیکی بهتره یا دیجتالی ؟
3اپدیت اولیه لازمه؟
4بازی گرز 3 اورج 360 قدیم دارم میتونم بازی کنم رو ایکس وان؟ باید فایل خاصی دان کنم یا مستقیم اجرا میشه ؟
5این کد اکانت EA که میفروشن (یبار دیدم فروختن نمیدونم شاید اشتباه میکنم)هم تاریخ داره مثل گلد که تایم تموم شه باید دوباره بخرم که اون بازیهای فری اجرا شه یا نه؟
6من کلا نت حساب کنید ندارم !!! مشکلی هست ایا واسه بازی افلاین اینا ؟ یا کلا مشکله و نخرم!!!!!!!
7 راهنمای چیز دیگه اگر لازمه بگید ممنون میشم

سلام
سوال داشتم .
1نسخه جدید کنسول مات شده قسمت براقش؟(تولید 2015؟) عکس کنسول مات اگر بذارید ممنون میسشم
چون میخوام طی هفته دیگه کنسولو بخرم . ببینم اگر ماته که برچسب نخرم واسه قسمت براقش
2بازی فیزیکی بهتره یا دیجتالی ؟
3اپدیت اولیه لازمه؟
4بازی گرز 3 اورج 360 قدیم دارم میتونم بازی کنم رو ایکس وان؟ باید فایل خاصی دان کنم یا مستقیم اجرا میشه ؟
5این کد اکانت EA که میفروشن (یبار دیدم فروختن نمیدونم شاید اشتباه میکنم)هم تاریخ داره مثل گلد که تایم تموم شه باید دوباره بخرم که اون بازیهای فری اجرا شه یا نه؟
6من کلا نت حساب کنید ندارم !!! مشکلی هست ایا واسه بازی افلاین اینا ؟ یا کلا مشکله و نخرم!!!!!!!
7 راهنمای چیز دیگه اگر لازمه بگید ممنون میشم
1- نه خیر کنسول هیچ تفاوتی نکرده و مشابه همون مدل اولیه هستش
2- من خودم بازی دیجیتالی رو ترجیح میدم فیزیکی مزیتش اینه که یه حجمی رو دیگه نمیخواد دانلود کنی ولی مونداریش 100 درصد هست و خرابی نداره
3-بله ولی حجم چندان زیادی نداره نهایت شاید الان که nxoe اومده شده باشه 1 گیگ
4- بله قابل اجرا هست ولی باز باید بازی رو دانلود کنی چون توی دیتای بازی یه تغییراتی انجام شده
5- اون یه جور subscribe هستش شما مثلا 1 ساله میخری تا 1 سال میتونی از تمام امکاناتش اصتفاده کنی بعد 1 سال منقضی میشه و شما باید دوباره تهیه کنی
6- نه مشکلی نیست راحت هم بازی های دیجیتال و فیزیکی اجرا میشن ولی آیا دلت میاد به نت وصلش نکنی ! D:
7- نکته خاصی نداره xbone برخلاف ps خرابی نداره و تفاوتی نداره که مدل چه سالی رو بخری حتی به خاطر این که بحث ریجن بندی کلا نداره حتی فرقی نداره کدوم ریجن رو بخری توصیه میشه باندل شده هیلو یا سانست رو بخری چون بعضا دیدم که هم قیمت نسخه بدون باندل در میادش و یسری جاها هم دیدم که حتی تا 1 تومن هم میدن ولی فکر کنم اون ها رفرش باشه ( یا طرف داره خیلی ارزون میده ) از اون ور هم توصیه میشه که نسخه 1 ترابایت رو بخری چون در هر صورت نیاز به فضای زیادی برای بازی ها داری نسخه کینکت دار هم اصلا نیازی نداری بخریش
قمیت ها حدودا در این محدوده هست :
نسخه معمولی 500 گیگی 1250
1 ترابایتی 1400
500 گیگی باندل شده 1270-1280
کینکت دار 1450
نسخه الیت 2000
نسخه های ویزه هم داره که هم باندل بازی هست هم طرح ویژه بدنه و کنترلر که قیمتش از حدود 1700 شروع میشه
قیمت کنترلر ساده هم از 160 تومن شروع میشه و مدل های طرح دار حدود 210 و مدل های ویژ] بازی هم 250-260

آخرین ویرایش:
1- نه خیر کنسول هیچ تفاوتی نکرده و مشابه همون مدل اولیه هستش
2- من خودم بازی دیجیتالی رو ترجیح میدم فیزیکی مزیتش اینه که یه حجمی رو دیگه نمیخواد دانلود کنی ولی مونداریش 100 درصد هست و خرابی نداره
3-بله ولی حجم چندان زیادی نداره نهایت شاید الان که nxoe اومده شده باشه 1 گیگ
4- بله قابل اجرا هست ولی باز باید بازی رو دانلود کنی چون توی دیتای بازی یه تغییراتی انجام شده
5- اون یه جور subscribe هستش شما مثلا 1 ساله میخری تا 1 سال میتونی از تمام امکاناتش اصتفاده کنی بعد 1 سال منقضی میشه و شما باید دوباره تهیه کنی
6- نه مشکلی نیست راحت هم بازی های دیجیتال و فیزیکی اجرا میشن ولی آیا دلت میاد به نت وصلش نکنی ! D:
7- نکته خاصی نداره xbone برخلاف ps خرابی نداره و تفاوتی نداره که مدل چه سالی رو بخری حتی به خاطر این که بحث ریجن بندی کلا نداره حتی فرقی نداره کدوم ریجن رو بخری توصیه میشه باندل شده هیلو یا سانست رو بخری چون بعضا دیدم که هم قیمت نسخه بدون باندل در میادش و یسری جاها هم دیدم که حتی تا 1 تومن هم میدن ولی فکر کنم اون ها رفرش باشه ( یا طرف داره خیلی ارزون میده ) از اون ور هم توصیه میشه که نسخه 1 ترابایت رو بخری چون در هر صورت نیاز به فضای زیادی برای بازی ها داری نسخه کینکت دار هم اصلا نیازی نداری بخریش
قمیت ها حدودا در این محدوده هست :
نسخه معمولی 500 گیگی 1250
1 ترابایتی 1400
500 گیگی باندل شده 1270-1280
کینکت دار 1450
نسخه الیت 2000
نسخه های ویزه هم داره که هم باندل بازی هست هم طرح ویژه بدنه و کنترلر که قیمتش از حدود 1700 شروع میشه
قیمت کنترلر ساده هم از 160 تومن شروع میشه و مدل های طرح دار حدود 210 و مدل های ویژ] بازی هم 250-260
ممنون بابت پاسخگویت
حقیقتش با این نتی که داریم همون بهتر که انلاین نزنیم بهتره تا تو بازی باشیم بعد اعصابمون خورد بشه حی لگ داشته باشه اینا
حجم اون گرز3 360 چقدر باید دانلود کنم نمیدونی ؟تا اجرا کنم بازیرو
یه چیزی بازی ایکس وان تو زوق میزنه اونم اینه که دیسکاش نمیدونم چرا خیلی زود خش میخورن!!نسبت به پلی. عجیبه
الان من 1199 سراغ دارم اینترنتی البته بدون بازی اینا
نسخه ریفر شده هم تو بازار اومد که یه روبان مشکی بالای کارتون هست که روش نوشته ریفر که دوستان اگر خرید کردن حواسشون باشه سرشون کلاه نذارن ملت سو استفاده چی
c700x420-500x500.jpg

ممنون بابت پاسخگویت
حقیقتش با این نتی که داریم همون بهتر که انلاین نزنیم بهتره تا تو بازی باشیم بعد اعصابمون خورد بشه حی لگ داشته باشه اینا
حجم اون گرز3 360 چقدر باید دانلود کنم نمیدونی ؟تا اجرا کنم بازیرو
یه چیزی بازی ایکس وان تو زوق میزنه اونم اینه که دیسکاش نمیدونم چرا خیلی زود خش میخورن!!نسبت به پلی. عجیبه
الان من 1199 سراغ دارم اینترنتی البته بدون بازی اینا
نسخه ریفر شده هم تو بازار اومد که یه روبان مشکی بالای کارتون هست که روش نوشته ریفر که دوستان اگر خرید کردن حواسشون باشه سرشون کلاه نذارن ملت سو استفاده چی
c700x420-500x500.jpg

گیرز 3 همون حدود حجم نسخه 360 دانلود می کنه نهایت 500 600 مگ بیشتر
والا من که دیسکام کلا خش برنداشته نیمدونم چطور این رو می گید . موقع اجرای بازی اصلا از دیسک استفاده نمیشه چون بازی از روی هارد اجرا میشه
اون هم کلا یه جعبس میدن چاپ خونه دونه ای 5 تومن در میاد دستگاه ریفر رو فرو میکنن فقط از ادم قابل اعتماد خرید کنین
بله نسخه معمولی 1200 هم پیدا میشه ولی میری 50 60 بیشتر میدی بازی باندل میخری ولی بازیش دیجیتاله دیگه !!!

گیرز 3 همون حدود حجم نسخه 360 دانلود می کنه نهایت 500 600 مگ بیشتر
والا من که دیسکام کلا خش برنداشته نیمدونم چطور این رو می گید . موقع اجرای بازی اصلا از دیسک استفاده نمیشه چون بازی از روی هارد اجرا میشه
اون هم کلا یه جعبس میدن چاپ خونه دونه ای 5 تومن در میاد دستگاه ریفر رو فرو میکنن فقط از ادم قابل اعتماد خرید کنین
بله نسخه معمولی 1200 هم پیدا میشه ولی میری 50 60 بیشتر میدی بازی باندل میخری ولی بازیش دیجیتاله دیگه !!!
اها خوبه پس این حجم
حقیقتش چند دوست داشتم که دیسکاشون پر خش بود . منم چند وقت پیش یه بازی ایکس وان خریدم !خش زیاد داشت
جدا دیسک لازم نداره ؟!وقتی نصب میکنه دیگه لازم نیست مثل پلی ؟
فرو میکنن رو خوب اومدی !!!
اره طرف اطمینانیه .
دمت گرم ببخشید وقتتو گرفتم

اها خوبه پس این حجم
حقیقتش چند دوست داشتم که دیسکاشون پر خش بود . منم چند وقت پیش یه بازی ایکس وان خریدم !خش زیاد داشت
جدا دیسک لازم نداره ؟!وقتی نصب میکنه دیگه لازم نیست مثل پلی ؟
فرو میکنن رو خوب اومدی !!!
اره طرف اطمینانیه .
دمت گرم ببخشید وقتتو گرفتم
نه دیسک باید توی دستگاه بمونه ولی بازی از روی اون اجرا نمیشه دیگه . نمیدونم هم چرا دیسک اون خش دار شده بود در هر صورت که بز هم میخونتش ولی من به شخصه یادم میره دیسک رو در بیارم دیسک میمنونه توی دستگاه یکی دو هفته چون بیشتر بازی هام هم دیجیتال هستش مزید بر علت شده

- - -ویرایش - - -

حالا جدا از تمام مسائل و مشکلات نت ایران این الان وضعیت نت ایرانه با استیم
steamshit.jpg
اصلا xbone مذخرف ترین کنسول تمام نسل ها حداقل هیچ وقت این بلا رو سر من نیاوردش !!! تازه سرعتش بالا هم رفته بود که عکس انداختم !

آخرین ویرایش:
سلام دوستان راهنمایی کنید برای خرید
الان من PS4 دارم به نظرتون بفروشم ایکس باکس بخرم یا نه پول جم کنم در کنارش ایکس باکس بخرم؟؟
ایا این سرویس EA Acssec خوبه؟؟به چه درد میخوره؟؟برا ایران خوبه؟؟
کلا انلاین بازی کردنش خوبه؟؟
از اون نظر نمیخوام انچارتد رو از دست بدم!!!

سلام دوستان راهنمایی کنید برای خرید
الان من PS4 دارم به نظرتون بفروشم ایکس باکس بخرم یا نه پول جم کنم در کنارش ایکس باکس بخرم؟؟
ایا این سرویس EA Acssec خوبه؟؟به چه درد میخوره؟؟برا ایران خوبه؟؟
کلا انلاین بازی کردنش خوبه؟؟
از اون نظر نمیخوام انچارتد رو از دست بدم!!!
سلام،به نظرم نفروش که بخوای وان بگیری!پولت جمع کن بخر در کناره 4.آنلاین بازی کردن تجربه شخصی خودم دقیقا مثله 4 بازی میکنم بدونه هیچ مشکلی تا الانم از هیچ هیلتر شکنی استفاده نکردم کلیم بازی دیجیتالی گرفتم،سرویس ea هم خدمات خوبی میده کلی بازی شرکت eaمیزاره یکسال مجانی بازی کنی بازیایه بتل 4 و هاردلاینم جزشونه
یدونه وان بگیر برایه بازیا اختصاصیش که دیجیتالی بخری،من خودم چون علاقه زیادی به ایکس باکس داشتم از زمانی که راحت دیتارو انتقال داد به دستگاه دوباره کوچ کردم به ایکسباکس بازیا مولتی با وان بازی میکنم.

سلام دوستان من از دیروز بتل بازی میکنم انلاین بعضی وقتا سرعت کند میشه یعنی میره رو حرکت اهسته چرا اینجوری شده ؟ مشکل از کنسوله ؟
دو حالت داره یکی اینکه فریم میادش روی 30 40 که اون عادی هستش یکی این که میادش روی 5 6 فریم که اون به خاطر نت ایران هستش

سلام دوستان من میخوام یه دسته xboxone بگیرم واسه کامپیوترم از
159 تومن قیمت دارم تا 200 تومن البته منظورم سادس نه طرحدار
موندم چرا سایتا اینقدر اختلاف قیمت دارن ایا دسته تقلبی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or