نقد و بررسی "ویندوز 10،تجربه ی جدید Xbox One" | لباسی جدید برای پادشاه.

R3D_R4N9ER

کاربر سایت
Aug 11, 2014
791
نام
امیرحسین
vrtibm1cys7z5bgqwqdl.jpg


نقد و بررسی "ویندوز 10،تجربه ی جدید Xbox One" | لباسی جدید برای پادشاه.

0s3x0zlvnnkumw6nseyh.jpg



مقدمه | رویایی بزرگ.
در سال 2001 میلادی بود که بیل گیتس این نابغه ی برنامه نویسی و موسس شرکت مایکروسافت،لباسی جدید بر تن "ویندوز" کرد و آن لباسی نبود جز "Xbox"،دستگاهی که برای آوردن ویندوز به قلب خانه ها طراحی شده بود تا مایکروسافت پس از تصرف PCهای کاربران و روی میز های آنها،اتاق نشیمن آنها را نیز تصرف کند.
ولی تا قبل از عرضه ی "Xbox One"،گویی آرزوی دیرین بیل گیتس سرابی بیش نبوده است.
اولین Xbox عرضه شد و توانست لقب اولین کنسول غربی رو به خود اختصاص دهد.به لطف شبکه ی "Xbox Live" و "Halo" (که فیل اسپنسر از آن به عنوان ناجی برند Xbox یاد میکند) توانست دل مردم رو بدست آورد.Xbox 360 نیز آمد و توانست موفقیت غیر منتظره ای برای مایکروسافت رقم بزند.ولی هنوز یک مشکل اساسی وجود داشت،هنوز رویای دیرین بیل گیتس محقق نشده بود.
ولی سر انجام اهالی ردموند در بهار سال 2013 با معرفی اکس باکس وان این رویای دیرین رو محقق کردند.Marc Whitten اکس باکس وان رو کنسولی با 3 سیستم عامل قلمداد کرد که علاوه بر Xbox OS و سیستم عامل تعاملی،از ویندوز 8(که وظیفه ی اجرای برنامه های مختلف مولتی مدیایی رو در اکس باکس به عهده داشت)بهره میبرد و می گوید :"فقط مایکروسافت و اکس باکس هستند که میتوانند چنین قدرتی را به نشیمن ها بیاورند". با اینکه رویا محقق شده بود،ولی ایده آل نبود.
اما اکنون پس از عرضه ی ویندوز 10 به رهبری ساتیا نادلا،اکوسیستم مایکروسافت یک پارچه شده و اکنون نوبت به آخرین حلقه ی این اکوسیستم یعنی اکس باکس است.فکر کنم حالا دیگه رویای دیرین پادشاه محقق شده باشد.
sshpomn1rjx2h9f3rn8a.jpg


tteyk3tpwbyu7ktde68e.jpg



بررسی رابط کاربری | ماجراجویی در دنیا Xbox با طعم ردموند.
اگر از کاربران 360 Xbox باشید،میدانید که در سال 2011،مایکروسافت اکس باکس لایو رو با رابط کاربری آن زمان اکس باکس 360 (که الهام گرفته از ویندوزفون 7 بود) یک پارچه کرد.این یک پارچگی در اکس باکس وان به اوج خودش رسید،دست چینی از محتوای اکس باکس لایودر مقابل چشمان شما قرار می گرفت که شاهد پویایی بی نظیر این رابط کاربری بودیم.
اکنون مایکروسافت پا را فرار گذاشته و بیش از پیش یک پارچگی و پویایی اکس باکس و اکس باکس لایو رو به نمایش گذاشته است.
در گذشته شاهد وجود المان هایی از ویندوز 8 و ویندوزفون 8 بودیم که شما با انتخاب رنگی دلخواه،کاشی های سیستم عامل را تزیین میکردید ولی اکنون کاشی ها نقشی کمرنگ تر دارند و رنگ دلخواه شما در جایی دیگر خود را بروز میدهد.
بگزارید برویم به اصل مطلب،داستان از جایی شروع میشود که کینکت صدا و چهره ی شما رو میشناسد و یک مستطیل با انیمیشنی کوتاه با نام بردن شما،به شما خوش آمد میگویید.
در بالا و در سمت چپ،گیمر پیک و امتیاز شما نمایش داده میشود که طی یک افکت محو و نام شما نقش مییندد،در سمت راست نیز شاهد میزان شارژ کنترلر و ساعت هستیم.
رابط کاربری جدید از 2 منوی ناوبری استفاده می کند،یک منوی ناوبری افقی و در بالای صفحه و یک منوی عمودی دیگر در سمت چپ صفحه.
برای گشت و گذار در دنیا اکس باکس از منوی افقی استفاده می کنید.این نوار از 4 تب "Home"،"Community"،"OneGuide"و"Store"تشکیل شده است که با رفتن به روی هرکدام تب هایی جدید ظاهر می شود.
تب Home که در واقع منوی استارت شماست.این تب از چند بخش تشکیل شده است.یک بخش که در واقع بزرگ ترین پنجره ی این تب است،به شما بازی یا اپلیکیشن در حال اجرا رو نشان میدهد.
بخش دیگری که زیر این پنجره ی بزرگ قرار گرفته است از چند پنجره تشکیل شده است که در واقع Recent App های شما را نشان می دهد که بازی ها یا برنامه های اخیر شما رو نشان می دهد و در هر یک از این پنجره ها می توان دوستان در حال استفاده از این محتوا رو دید و یا وارد بخش هاب این بازی در اکس باکس لایو شد.
دو بخش دیگر می ماند که یکی بخش پین های شماست و شما می توانید محتوای مختلفی رو در آن پین کنید تا دسترسی سریعی به آن داشته باشید و بخش دیگر و آخرین بخش،قسمت تبلیغات و Trend اکس باکس لایو است که از 3 پنجره تشکیل شده.
pkrixw9acjv1omab3nn9.jpg


در تب Community شما شاهد آخرین فعالیت دوستانتان و یا بازی های مورد علاقه تان خواهید بود اعم از اسکرین شات ها،ویدیو های ضبط شده از بازی یا تولید شده توسط کینکت،آخرین ایچیومنت ها و دستاورد های دوستانتان و یا اطلاع از دوستی های جدید در شبکه اکس باکس لایو،و در آخر هم آخرین اخبار از بازی های مورد علاقه تان،البته در این بخش همانند شبکه های اجتماعی نظیر توییتر شما می توانید این رویداد ها را لایک کنید،کامنت بدید و یا به اشتراک بزارید و یکی از قابلیت های جالب این بخش اینست که شما می توانید همانند توییتر،نوشته ی کوتاهی را ارسال کنید.البته این بخش جدید نیست و در قبل در قسمت People شما به این محتوا دسترسی داشتید،اما اکنون این قسمت تحت عنوان بخش Community با رابط کاربری یک پارچه شده و تجربه ی بهتری رو ارایه می دهد.

qxc2rjvkis20q6nqxa87.jpg


هم چنین ما در این آپدیت شاهد پویایی بیش از پیش Game Hub هستیم که در واقع صفحه ی رسمی بازی ها در اکس باکس لایو می باشد که همواره با آخرین اخبار بازی ها به استقبال شما می رود.

o6duy96x17nois9on66k.jpg


تب OneGuide هم اطلاعاتی از آخرین برنامه های شبکه های کابلی نظیر Hulu Plus،Netflix،Microsoft Movies & TV رو به نمایش میگذارد.اطلاعاتی نظیر جدول پخش برنامه های شبکه های تلویزیونی همانند CBS،ABC و یا لیستی از سریال ها و فیلم های در حال پخش از کانال ها و شبکه های تلویزیونی.

288jhayhadgz9apbpx07.jpg


در آخر هم میرسیم به تب هیجان انگیز Store که ویترینی است از صنعت سرگرمی.هنگامی که وارد این تب میشوید به ناگاه 4 تب دیگر ظاهر می شود که شامل Games،Apps،Movies & TV و Music.و این تب ها جایی است که شما از آخرین دستاورد های صنعت سرگرمی مطلع می شوید و در صورت نیاز اقدام به خرید آنها می کنید.

3ymg1eupo22z7vx1p0ml.jpg


خوب این همه از ماجراجویی در اکس باکس لایو گفتیم بد نیست که حالا بد نیست سری به اتاق فرمان بزنیم.
محل فرمان روایی شما بر اکس باکس تان در واقع همان منوی ناوبری سمت چپ صفحه است.
با دوبار زدن کلید هوم بر روی کنترلر اکس باکس و یا اسکرول به سمت چپ در تب Home،شاهد منویی خواهید بود که یادآور کاپکیت هواپیماها است.این منوی ناوبری دارای دسته بندی ها کاربردی است که در دل هر یک بخش های مهمی نهفته است.از ویژگی های بسیار مهم و فوق العاده این بخش،دسترسی به آن در حین بازی است.

fuhxb5gwdtqebh3koswi.jpg


این منوی ناوبری شامل 7 تب می شود.در تب اول شما می توانید اکانت ها و پروفایل ها مختلف را مدیریت نمایید.در تب بعدی که Friends نام دارد شما شاهد لیست دوستانتان خواهید بود و مدیریت آنها،که از ویژگی ها جدید این بخش ایجاد پارتی و یا دعوت تنها از طریق فشردن یک دکمه است.پس از عبور از این قسمت وارد تب Parties می شوید که محلی است برای گفتگو با دوستان تان.در ادامه شما شاهد تبی هستید که محلی است برای دریافت و ارسال مسیج ها در شبکه اکس باکس لایو که از قضا نام آن Messages است. یکی از نکات قوت این بخش پشتیبانی از زبان فارسی و شکلک های ایموجی است که می توانید از طریق اپلیکیشین Xbox از ویندوز 10 و یا اپلیکیشن Smart Glass در سیستم عامل های iOS و اندروید،آنها را ارسال نمایید.
در نسل حاضر مرتبا اعلامیه ها و پیام های جورواجوری از سیستم و یا از اکس باکس لایو دریافت میکنید که بلا شک نیاز به مدیریت دارند.به همین منظور مایکروسافت Action Center ویندوز 10 رو قرض گرفته و به اکس باکس آورده است که نام آن را در این قلمرو Notification نهاده.در قدیم هم شاهد بخشی با کارایی مشابه بودیم ولی به واقع تغییرات مهمی رو این بخش به خود دیده که می توان از جمله ی آن دسته بندی نوتیفیکیشن ها نامید.

rmann53049aa8zxqaw7k.jpg


حال 2 بخش جذاب مانده.
اول بگزارید کمی از اسنپ برایتان بگوییم.اکس باکس وان از همان ابتدای عرضه قابلیت اجرا و نمایش همزمان 2 نرم افزار در کنار یک دیگر رو داشت.به عنوان مثال شما می توانید در هنگام بازی،اپلیکیشن ایچیومنت رو در سمت راست اسنپ کرده و از وضعیت و نحوه ی آنلاک کردن ایچیومنت های عنوان در حال بازی مطلع شوید.این قسمت در گذشته نیز همان طور که اشاره کردیم وجود داشت ولی از مشکل مدیریت رنج میبرد،حال در تجربه ی جدید این بخش بهبود هایی مهم دیده که مدیریت پنجره ی اسنپ رو بسیار بسیار راحت کرده.

wx8i6bvuxea0168pdiyk.jpg


خوب حالا میرسیم به تب Settings محلی که حکم قلب سیستم اکس باکس شما را دارد.در نگاه اول با 4 قسمت مواجه می شویم،All Settings(درست حدس زدید،ویندوز10!)،گزینه ی Kinect mic for chat و دو گزینه ی Turn off console و Restart console.
هنگامی که وارد قسمت تمام تنظیمات می شوید،گویی قرار است یک ناو جنگی رو تنظیم نمایید!این قسمت از 11 بخش تشکیل شده از شخصی سازی کنترلر گرفته تا تنظیماتی نتورکی و شبکه ای کنسولتان و طرح پس زمینه کنسول!از مهم ترین بخش های اضافه شده،Controller Remapping است که می توایند کنترلر رو شخصی سازی کنید.

zejfxgb18cey0k53lobt.jpg


در آخر هم اشاره ای داشته باشیم به بخش Social که به شدت بهبود یافته و دیگر مثل گذشته بی روح نیست.
در این بخش می توانید خودتان را شخصی سازی کنید (!) و از وضعیت ایچیومنت ها و کپچر هاتون و ... مطلع شوید.

8n67krom0n3qlbu6guug.jpg



ft14z4v3yismoc8wz9gf.jpg


ikxzoxvzyqg8zj80d3b2.jpg



پرفورمنس و عملکرد | رهایی Xbox از محدودیت.
در گذشته شاهد عملکرد نسبتا کند سیستم عامل اکس باکس بودیم که چندان شایسته ردموند نبود ولی به لطف ویندوز 10،اکس باکس وان دیگر در بند ضعف سیستم عامل قبلی خود نیست.
عملکرد کلی بسیار روان است و یادآور روانی عملکرد ویندوز فون و ویندوز 10 است.اکنون ما شاهد گشت و گذار در سیستم عامل و منوها بدون هیچ اختلال و کندی ای هستیم.
البته این سیتم عامل جدید،باعث افزایش 50 درصدی عملکرد و سرعت اکس باکس وان در اجرای دستورات،در بوت و در اجرای بازی ها و برنامه های مختلف شده که عملکرد بی نظیری رو به نمایش می گذارد.
در چارت زیر شاهد تغییرات سرعت در پردازش هستیم:
2vl22s76zxroidtf1uy8.png

اجرای فرامین مختلف 2 برابر سریع تر از گذشته.

در کل،با عرضه ی ویندوز 10 شاهد قدرت نرم افزاری ای هستیم که قدرت سخت افزاری رو به سرحد کمال رسانده.
یک از خصوصیت های بسیار خوب این آپدیت افزایش دقت و شناسایی دستورات صوتی کینکت است که دیگر مانند گذشته شاهد فریاد بر سر کینکت نخواهیم بود.البته به لطف کورتانا.
البته کماکان مثل گذشته نیز شاهد پشتیبانی از فضای ذخیره سازی خارجی هستیم که به شما امکان می دهد که هارد کنسولتان را به راحتی افزایش دهید و مجبور نباشید برای نصب بازی های بیشتر و جدید تر بازی های قبلی تان را پاک کنید.
در قدیم یکی از ویژگی های خوب هم Smart Matchmaking نام داشت در این نسخه بهبود های جزیی یافته و عملکرد بهتری دارد.این قابلیت به شما اجازه میدهد در حین بازی کردن بصورت آنلاین در بین مچ ها مجبور نباشید در بازی باشید و بتوایند کار های دیگر را نیز انجام دهید و با دادن یک نوتیفیکیشن شما را از شروع مچ مطلع می کند.

6w008a5hpm57vfuq25i0.jpg


xfk7neuy7sypx5b3rgao.jpg



نگاهی به موارد جدید | پیش به سوی کمال.
وقت آن رسیده تا کمی هم یادی از گذشته کنیم.بله درست حدس زدید،مایکروسافت از بازی های اکس باکس 360 در اکس باکس وان تحت عنوان Backward Compatibility پشتیبانی میکند.در واقع شما دیسک بازی اکس باکس 360 تان را که در دستگاه میگزارید،بازی شروع به دانلود از اکس باکس لایو میشود به علاوه آرشیو دیجیتالی شما از نسل 7 هم قابل دانلود است.از مزایای این کار می توان هزینه ی کمتر لذت بردن از نسل گذشته در نسل حاظر نسبت به روش ریمستر نام برد و دیگری اینکه مایکروسافت عملا ماهی 4 بازی برای اعضای طلایی اکس باکس لایو مجانی میکند که 2 بازی نسل هشتمی است و 2 بازی هم مربوط به گذشته.
هنگامی هم که از این بازی ها استفاده می کنید تمامی ویژگی های اکس باکس وان در آن ها قابل استفادست از جمله اسکرین شات کردن ، ضبط ویدیو از بازی و یا اسنپ کردن.یکی از مزیت های این طرح علاوه بر هزاران مزیت آن،گسترش یافتن آرشیو بازی های اکس باکس وان می باشد که شما را از تجربه ی عنواین خاطره انگیز قدیمی محروم نمی کند و آنها را در کنار عناوین روز قرار می دهد.
خوب می رسیم به بخش جذاب ماجرا،اکنون زمان ملاقات با کورتاناست،همان بانوی افسانه ای که همه ی اکس باکس بازان و گیمر ها و افراد غلاقع مند به فرنچایز Halo آن را میشناسند (این بخش هنوز در دست ساخت است و در سال 2016 عرضه می شود ولی دسترسی به آن تا قبل از بیلد 10.0010567.1004 بصورت پنهانی محیا بود و توانستیم نگاهی به آن داشته باشیم).
طی تجربه ای که در استفاده از کورتانای اکس باکس وان داشتیم و تجربه ای که پیش تر از آن در ویندوزفون و ویندوز 10 داشتیم،تفاوتی بین آنها ندیدیم و همان کورتانای دوست داشتنی خودمان بود.به واقع شاهد یک ورژن تقلیل یافته نبودیم.

cddrsqq5t4cl0qyqybaz.jpg


می توانیم با هوش کورتانا (که از قضا بسیار باهوش است چرا که زبان موجودات Star Trek را هم میداند!) تعامل داشته باشیم،می تواینم از آن درخواست ارسال مسیج به کاربران تنها با صدا داشته باشیم و شاهد آن باشیم که گفته ما بصورت حروف نقش میبندد و ارسال می شود،یا ایجاد پارتی یا تماس اسکایپ یا پخش موسیقی در بازی باشیم بدون آنکه وقفه ای در بازی کردن اتفاق بیوفتد،که تجربه ای شیرین و بسیار لذت بخش تر از انجام این کارها بصورت سنتی و دستی است.تمام این دستورات تنها با گفتن جمله ی "Hey Cortana" اتفاق می افتد.جا دارد در اینجا از کینکت متشکر باشیم که بواسطه ی سنسور های متنوع خود زمینه ساز حضور کورتانا در اکس باکس وان است.البته گویا استفاده از کورتانا بدون کینکت هم موثر است ولی طرز کار آن را ما حداقل بدون کینکت نمی دانیم.بهتر است بگوییم وقت آن رسیده که کینکت هم نقشی بیشتری در تعامل با اکس باکس ایفا کند و نقش گوش و چشم کورتانا و اکس باکس باشد.
البته در کار های پیش پا افتاده ای مثل کنترل پخش فیلم یا موزیک هم می توانید از کورتانا بهره بگیرید.

tymqks49h8khkd95875v.jpg


از جمله موارد جدید و جذاب برای اهالی تکنولوژی هم می توان از راه رسیدن Universal App ها اشاره کرد.بصور کلی یونیورسال اپ ها به اپلیکیشن هایی گفته می شود که در چهار قلمرو ویندوز یعنی دسکتاپ ، موبایل ، واقعیت افزوده و نشیمن حضور دارند و تجربه ی یکسانی دارند.
اپلیکیشین هایی همانند Groove Music،Movies & TV یا Microsoft Edge از مایکروسافت و یا اپلیکیشن های شخص ثالثی همانند بازی Frozen Free Fall از شرکت دیزنی (که به واقع همان بازی موبایل است که به اکس باکس پورت شده!) از جمله اپلیکیشن های یونیورسال هستند.برای مثال Groove Music دقیقا همان اپلیکیشن ویندوز 10 است که آرشیو ابری و موسیقی های خریداری شده شما رو به اکس باکس می آورد و یا Microsoft Edge که همان مرورگر اینترنت ویندوز 10 است و به واسطه آن می توانید از مرور اینترنت بر روی تلویزیون استفاده کنید مانند دیدن ویدیو یا برنامه های پخش زنده.در واقع پروژه ی اپلیکیشن های مشترک تازه ابتدای کار است و در آینده شاهد Fable Legends با قابلیت کراس پلی بین ویندوز 10 و اکس باکس خواهیم بود.
در این حین شاهد بازگشت آواتار ها به اکس باکس وان بیش از پیش هستیم که بطور کلی اپلیکیشن آن بازطراحی شده است و از المان های ویندوز 10 بهره میبرد که این هم یک یونورسال اپ است که در ویندوز هم حضور دارد.

yg4ak70mzovdcg6kn1fp.jpg


هم چنین 2 اپلیکیشن جدید مرتبط با گیم هم سر از استور درآورده اند که یکی Xbox Accessories است که می توانید لوازم جانبی رو شخصی سازی کنید و دیگری Community Calendar است که به واقع تقویمی گیمینگ است و می توان گفت واجب برای هر گیمر.

vsle1c0lb1nvtkj8yuv1.jpg


علاوه و بر این ها،اکس باکس استور پر است از اپلیکیشن های شخص ثالث همانند iHeart Radio ، Vevo و بسیاری از اپلیکشین های شبکه های تلویزیونی و مولتی مدیایی.دیگر خیلی راجع اپلیکیشن های شخص ثالث حرفی نمی زنیم چرا که در گذشته نیز شاهد آنها بودیم و دسترسی به آنها آسان.
یک اپلیکیشن جذاب هم Wireless Display است که به واقع نقش Microsoft Wireless Display و یا Apple TV رو ایفا می کند که به واسطه آن می توان تصویر دیوایس های ویندوزی و دیوایس های اندرویدی (دیوایس هایی که از استاندارد های ردموند و مایکروسافت مانند dLNA تبعیت کنند) رو بر روی تلویزیون انداخت و از صفحه بزرگ تر لذت برد(دیوایس های ساخت اپل پشتیبانی نمی شوند چرا که اپل از چنین استانداردهایی استفاده نمی کند و استاندارد خود را دارد).
البته کماکان مثل گذشته می توان بدون این اپلیکیشن هم ویدیو ها و موسیقی رو بر روی اکس باکس وان استریم کرد.

jhqmo7m2hwq1h1ekzk4w.jpg


xqaynrp0vobsgzdcs1g6.jpg



کلام آخر | تحقق یک رویا.
تجربه ی جدید اکس باکس وان،در واقع همان همان رویا و آرزوی دیرین بیل گیتس است.اکنون مایکروسافت ویندوز را به قلب میلیون ها خانه روانه ساخته است.دیگر مرزی بین محصولات غول ساکن ردموند وجود ندارد و همگی بطور پیوسته با یکدیگر و به مانند چرخ دنده هایی یکی از بزرگ ترین اکوسیستم های جهان تکنولوژی را تشکیل می دهند.
اکنون دیگر وقت آن رسیده تا روزهای خوش برای اکس باکس شروع شود و مایکروسافت نیز با عرضه ی عناوینی بزرگ همانند Forza Motor Sport 6،Rise of Tomb Raider و پنجمین سری از فرنچایز عظیم Halo و پشتیبانی از بازی های نسل قبل به استقبال لباس جدید پادشاه می رود و قرار است تعطیلات آخر سال نو میلادی به یادماندنی را برای دوست دارانش و گیمر ها و کاربرانش رقم بزند.
فرآیند عرضه ی این آپدیت بزرگ از روز پنج شنبه 12 نوامبر - 21 آبان آغاز می شود.

mhc4bcbmsj79baa723nw.jpg


گردآورندگان.
کاری از @R3D_R4N9ER .
طراح @ DANTE-TURBO .
این نقد و بررسی بر اساس آخرین بیلد ویندوز 10 بر روی اکس باکس وان با ورژن 10.0.10586.1006 انجام گرفته شده است.

rl1fibgllkpo6m1ppf57.jpg



evlnd5bczk96wivbybmx.jpg



گالری تصاویر


[URL=http://8pic.ir/viewer.php?file=yc7em78v1u7s696kpiyx.jpg] [/URL]
 
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: a.messi10

cpt mc t4vish

کاربر سایت
Feb 27, 2013
535
نام
محمد صادق
ممنون بابت توزیحات مفصل فقط این داشبورد جدید یه مشکل داره با اینترنت ایران خیلی سازگاری نداره تمام عکس ها و صفحات برای من یکی که محو شده است توی بیشتر روزهای هفته و لیدربرد 30 روز قبل اچیمنت ها هم حذف شده که یه کم انگیزه های آدم رو برای اچیمنت گرفتن پایین میاره:d
 

idden]-[

کاربر سایت
Oct 5, 2012
457
نام
KA3R4
تو اولین نسخه از این آپدیت ک برا کاربرای preview عرضه شد، بی شک میتونم بگم سبک ترین و سریع ترین دشبوردی بود ک مایکرو برا کنسولش عرضه کرده بود! (سازگاری عالی داشت با نت ایران!)
ک رفته رفته با آپدیت های سنگین و رفع باگ های متداول سنگین و سنگینترش کرد تا رسیدیم ب دشبوردی سنگین بهمراه ناسازگاری های شدید با نت ایران! که خب بدیهی و یه مسئله ساده ست ، ب فکر من و شمایی ک تو ایران هستیم نیسن که :|
 

R3D_R4N9ER

کاربر سایت
Aug 11, 2014
791
نام
امیرحسین
دوستاني كه با سيستم عامل جديد مشكل دارن مثل لود نشدن عكس ها،بهشون پيشنهاد ميكنم در چنين مواقعي كنسول رو يك دور ريست كنن،سپس وقتي كامل كنسول بالا اومد (يعني تمامي عكس ها لود شدن) Sign In كنن.بازم نشد در در اين حالت كنسول رو روشن خاموش كنن.باز هم اگر نشد،كنسول رو كلاً آفلاين مد كنن و برق رو بكشن و چند دقيقه ي بعد امتحان كنن.مشكلي بازم بود اين روش ها رو تركيب كنن. :D
 

MEHRAN ARBABI

کاربر سایت
Aug 20, 2011
1,767
نام
mehran
من این آپدین تو خونه ی یکی از دوستان امتحان کردم :d
هیچ مشکلی از لحاظ لود نشدن من ندیدم همه چی فوق العاده بهتر شده
البته تو ایران نتی که دوتا کوچه بقل هم دارن ر حتی نمیشه مقایسه کرد
پارس آنلاین هم داشت :d
 

Smaug

کاربر سایت
Feb 20, 2015
12
نام
سیاوش
سپاس بابت این تحلیل کامل و بدون نقص
من تا الان مشکل خاصی با این بروزرسانی نداشتم، حداقل مشکلی که به نت ایران ربطی نداشته باشه
:d، وگرنه هنوزم موقع باز کردن اچیومنت ها و مرورگر Edge خیلی کند عمل میکنه.
راستی تاریخ دقیق عرضه کورتانا اعلام نشده؟
 

Ali Venom

کاربر سایت
Jul 2, 2013
6,703
نام
ali
سرعت و روونی خیلی خیلی بالاتر رفته واقعا فکر نمیکردم تا این حد تاثیر داشته باشه بی دلیل نبوده اینقدر روی این اپدیت مانورو میدادند.علارقم سرعت تو خوده سیستم سرعت لود تصاویر استور و بخش اچیومنت ها کلا بخش هایی که با اینترنت کار میکنه هم خیلی بالاتر رفته واقعا.
البته نکته منفی که به نظرم داره حذف لیبرد 30 روز گذشته هست به نظرم باید تو اپدیت بعدی یکجایی اون کنار مناره ها جاش بدند.
 

کاربرانی که این قسمت را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
or ثبت‌نام سریع از طریق سرویس‌های زیر