Real Madrid 9
کاربر سایت
همون 7 رو براش نصب کن جواب میده.
اصلا جواب نمیده اصلا نمیزاره رانشه تا جواب بده اقا مسعود .
همون 7 رو براش نصب کن جواب میده.
Framworkاصلا جواب نمیده اصلا نمیزاره رانشه تا جواب بده اقا مسعود .
عکس نمیخواد تمام اتفاق انه من دو ساعت سر کامپیوتر میشینم میرم تو اسکایپ اسم و اسم اسکایپ و.... مینویسم عضو شدن رو میزنم بعد میره تو صفحه ی ساین این شدن من دقیقا همون رمز و اسم اسکاپ رو وارد میکنم (تو یه ورق نوشتم)بعد ورود رو میزنم اما اون میگه یکی از دوگزینه(اسم و رمز) اشتباه است چند بار اکانت ساختم اما همین ای و همین کاسه.اگه میتونی لطفا راهنماییم کن ممنون
سلام معین جانکدارو تا خر درست میزنم خوب تنکیو هم میگه و در اخر نمیدونم میگه گزینه 1 یا گزینه دو یه همچین چیزایی وقتی 1 میزنم سری اول کدو گفت ولی گند زدم نتونستم وارد کنم، الان یبار دیگه کل کدارو میزنم و بعد حرف میزنه یکو میزنم خداحافظی میکنه و میره چیکار کنم اره بار اول کدو گفت ولی.
سلام پسرسلام دوستان!
میگم یه product key جدید ندارید؟ من هر چی میزنم میگه که you might be a victim of piracy و از این چرت و پرتا!![]()
عکس باز نمیشه! پیوست کن.
شما فایل اجرایی اتورانتو از تو دیسک پیدا کن بعدش روش کلیک راست بکن properiets v رو بزن بعد برو قسمت compatibilty تیک run this program بزن بعد ویندوز 7 انتخاب بکن اوکی کن حالا اجراش کن بهتره تو همین صفحه تیک گزینه run this program administator هم بزنی:dبالاییو نصب میکنم ارور میده موندم چطوری نصبش کنم . اینم dvd مخصوص لپ تاپمه که میزارم نصب کنم این ارورو میده .