همه چیز درباره Windows 8

مرسی دوست عزیز دستتون درد نکنه این درست شد الان فرم ورک چطوری نصب کنم ایا نسخه خاصی باید دانلود کنم و نصب کنم تا تو نصب ارور بالارو نده کشت مارو این .

دوستان من برا نصب کارت گرافیک این گزینه دومی این لینکو دانلود کردم ولی درست نصب شد ولی اخر یه ارور داد چون وقتی کارت گرافیکو نصب میکنی اگه درست نصب شده باشه اخر خودش میگه ریستارت کن ولی این همچین چیزی نخواست چیکار کنم همینو نصب کنم با این وجود یا نه برا منکه 64 بیت باید از ورژن خاصی دانلود کنم . اگه اره ممنون میشم لینک 64 ATI بهم بدین برا دانلود تشکر . 32 بدین داشته باشم شاید به درد کسی خور بدم بهش .

---------- نوشته در 03:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:56 PM ارسال شده بود ----------

اینم بگم من برا لپ تاپ میخام نسخه لپ تاپ .

مرسی دوست عزیز دستتون درد نکنه این درست شد الان فرم ورک چطوری نصب کنم ایا نسخه خاصی باید دانلود کنم و نصب کنم تا تو نصب ارور بالارو نده کشت مارو این .
خواهش میکنم
برای نصب فرم ورک اگه نسخه غیر N داری از داخل سی دی با این دستور میتونی نصب کنی
Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:X:\sources\sxs /LimitAccess
x نام درایو فلش یا سی دی یا ایمیج شما هست
cmd در حالت ادمین اجرا کنید
اگر نسخه N داریدنسخه های کنونی فرم ورک روی این ویندوز اجرا نمیشه و فقط راهش اینه:
k69tn4ed33p8mvmsq598.jpg

تیک گزینه framwork 3.5 بزنید اوکی بکنید سپس صفحه نصب و اپدیتش میاد نزدیک 50 مگ باید دانلود و اپدیت بکنه بقیش هم تو ویندوز هستش بعدش خودش نصب و فعالش میکنه
اپدیت ویندوز تک کانکشنه موقع که نتت بهتر تک کامکشن میشه بزن دان کنه که راحت باشی

دوستان من برا نصب کارت گرافیک این گزینه دومی این لینکو دانلود کردم ولی درست نصب شد ولی اخر یه ارور داد چون وقتی کارت گرافیکو نصب میکنی اگه درست نصب شده باشه اخر خودش میگه ریستارت کن ولی این همچین چیزی نخواست چیکار کنم همینو نصب کنم با این وجود یا نه برا منکه 64 بیت باید از ورژن خاصی دانلود کنم . اگه اره ممنون میشم لینک 64 ATI بهم بدین برا دانلود تشکر . 32 بدین داشته باشم شاید به درد کسی خور بدم بهش .

---------- نوشته در 03:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:56 PM ارسال شده بود ----------

اینم بگم من برا لپ تاپ میخام نسخه لپ تاپ .
http://support.amd.com/us/Pages/AMDSupportHub.aspx
این ادرس رسمی خود AMD برای دانلود درایور گوشه سمت راست بالا صفحه مدل کارت و نوع ویندوز مشخص کنید تا در صفحه جدید لینک دانلود بیاره

آخرین ویرایش:
آقا من بساط دارم با این Windows 8 سر این کارت گرافیک !
درایور اشو نصب میکنم اصلا نصب نمیشه ولی میگه با موفقیت نصب شد ! ریستارت هم نمیشه !
اصلا کارت گرافیک رو ازش استفاده نمیکنه
Framework 3.5 هم نصب کردم روش . اما همش از این کارت گرافیک اینتل ام استفاده میکنه :|
نمیدونم چیکار کنم :|
Ati Mobility Radeon 5470
واسه لپ تاپ هم هست

خواهش میکنم
برای نصب فرم ورک اگه نسخه غیر N داری از داخل سی دی با این دستور میتونی نصب کنی
Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:X:\sources\sxs /LimitAccess
x نام درایو فلش یا سی دی یا ایمیج شما هست
cmd در حالت ادمین اجرا کنید
اگر نسخه N داریدنسخه های کنونی فرم ورک روی این ویندوز اجرا نمیشه و فقط راهش اینه:
k69tn4ed33p8mvmsq598.jpg

تیک گزینه framwork 3.5 بزنید اوکی بکنید سپس صفحه نصب و اپدیتش میاد نزدیک 50 مگ باید دانلود و اپدیت بکنه بقیش هم تو ویندوز هستش بعدش خودش نصب و فعالش میکنه
یعنی چی ؟ :|
یعنی به صورت معمول نمیشه اینا رو نصب کرد ؟
اینا خیلی مهمن تو خیلی از گیما و خیلی هم مورد استفاده قرار میگیرن تو نرم افزارا یعنی میخوای بگی به صورت معمول نصب نمیشن ؟

یعنی چی ؟ :|
یعنی به صورت معمول نمیشه اینا رو نصب کرد ؟
اینا خیلی مهمن تو خیلی از گیما و خیلی هم مورد استفاده قرار میگیرن تو نرم افزارا یعنی میخوای بگی به صورت معمول نصب نمیشن ؟
بله:|متاستفانه تنها راهش فعلا همینه:d
ولی احتمال خیلی زیاد تا چند وقت دیگه یه نصب افلاین براش بزارن البته اگه نسخه غیر N داشته باشید که راحت با همون دستور بالا نصب میشه

آقا من بساط دارم با این Windows 8 سر این کارت گرافیک !
درایور اشو نصب میکنم اصلا نصب نمیشه ولی میگه با موفقیت نصب شد ! ریستارت هم نمیشه !
اصلا کارت گرافیک رو ازش استفاده نمیکنه
Framework 3.5 هم نصب کردم روش . اما همش از این کارت گرافیک اینتل ام استفاده میکنه :|
نمیدونم چیکار کنم :|
Ati Mobility Radeon 5470
واسه لپ تاپ هم هست

باید ستاپ catalyst control center رو بزاری رو windows 7 compatibility mode بعد نصب کنی.درست میشه.

اون درست شد ولی مثل اینکه کدهایی که میزنم از کار افتاده بعد از اینکه 9 تا کادر رو بهش میدم میگه نمیتونه کد بده.اینو چیکار کنم؟

خوب اگه یبار کدارو بگه سوخته و باید یه کد دیگه بزنین کد جدید و باز از اول انجام بدین اگه یبار کدو خونده باشه و شما نتونسته باشین بزنین . ولی اینکه نمیتونین کدارو بگیرین یچی دیگست . وقتی برداشت خوش امد گفت 1 بزن و حرف میزنه و میگه گروه اولو بزن و حواستون باشه بعد زدن میگه تنکیو درست زدین و در اخر باز 1 بزنین دقیق میگه کادر A فلان عدد وارد کنین و تموم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or