به خدا تا به حال 7، 8 بار توضیح داده شده! نمیشه که هر بار یه نفر بیاد بگه توضیح بدید دوباره یه رمان بنویسیم واسش! با این حال من یه بار دیگه به خاطر امضات واست توضیح میدم:dبچه ها تو رو خدا بگید چجوری فعال کنم با اسکایپ
تو رو خدا نگید به پست اول مراجعه کنید
بعدش بگید کد هارو کجا وارد کنم
Command رو به عنوان Administrator اجرا کن و این کد رو وارد کن (هیچ تضمینی وجود نداره که این کد کار بکنه، اما جدیدترین کد هستش):
slmgr.vbs /ipk CNVTB-YK4RV- M8C92-H633M-R6V3P
باید اعلان بکنه Key Installed Successfully. بعد از این کار، ارتباط رو با اینترنت قطع بکن و از قسمت Activation منوی PC Settings گزینه ی Activate و سپس Activate via Phone رو بزن.
در کادری که نشون داده میشه کشور UK رو انتخاب کن و از صفحه ی بعدی که باز میشه توسط Skype شماره ی موجود رو شماره گیری بکن.
وقتی به Micro وصل شدی ابتدا 1 رو بزن؛ بعد از چند ثانیه گروه اول کدی رو که داخل همون کادری که شماره تلفن داخلش بود رو وارد کن، وقتی گفت Thank You، گروه دوم رو وارد کن و به همین ترتیب تا آخرین گروه ادامه بده، اما اگه گفت We didn't Receive ... و این چرت و پرتا دوباره همون گروه رو وارد کن.
در نهایت وقتی همه ی گرو ها رو وارد کردی، اگه کد از طرف Micro پذیرفته نشه میگه، We were unable to ... و اگه پذیرفته بشه میگه که این کد رو میخواید برای چند کامپیوتر استفاده کنید که باید 1 رو بزنید.
سپس، کد ها رو بلاک بلاک بهت اعلام میکنه و باید وارد بکنی و در نهایت ویندوز Activate میشه.