مطمئنی کار میکنه؟! من که گذاشتم، دوستان گفتند کار نمیکنه که!دوستانی که اکتیو نکردن سریع برن اینجا و اکتیو کنن , سریالاش کار میکنه خودم الان اکتیو کردم ! Activate Windows 8 Via Phone - Windows 8 - 7pm Tech
شما Enterprise هستی دیگه، آره؟
مطمئنی کار میکنه؟! من که گذاشتم، دوستان گفتند کار نمیکنه که!دوستانی که اکتیو نکردن سریع برن اینجا و اکتیو کنن , سریالاش کار میکنه خودم الان اکتیو کردم ! Activate Windows 8 Via Phone - Windows 8 - 7pm Tech
نه من pro دارم . جدا جدا برای همه گذاشته سریالها رو فقط باید یادتون باشه که media center رو بیخیال شید ...مطمئنی کار میکنه؟! من که گذاشتم، دوستان گفتند کار نمیکنه که!
شما Enterprise هستی دیگه، آره؟
اون سیستمی که تو داری XP هم واسش زیاده، چه برسه به 8!:dما که ریختیم پشیمون شدیم دوباره 7 نصب کردیم:d !
مادر اسپم بود این حرکتت :d برای Enterprise هم کار کرد اونی که خارجیا گذاشته بودن ؟! بذارین پست اول اگه کار کرد و تاکید کنین ملت media center رو بیخیال شن (حالا کسی اصلا نمیدونه چی هست) :d خودم نصب کردم اکتیویشن پرید , نکنید ارزششو نداره :dاون سیستمی که تو داری XP هم واسش زیاده، چه برسه به 8!:d
دوتا دسته بهش وصل کن باهاش مصالح ساختمانی جا به جا کن:d
ما که ریختیم پشیمون شدیم دوباره 7 نصب کردیم:d !
تیکه نندازاون سیستمی که تو داری XP هم واسش زیاده، چه برسه به 8!:d
دوتا دسته بهش وصل کن باهاش مصالح ساختمانی جا به جا کن:d
کلا ویندوز 8 اصلا برا PC نیست آقا جانتو نظر سنجیم که گذاشته بودن یه سایت ایرانی گفته بود بیشتر از همه به ویندوز 7 رای دادن و اکثرا هرکی ریخته باز برگشته به 7 . میدونین چرا 1 کار کردن باهاش واقعا حوصله میخاد و اصلا خیلی چیزا روش نصب نمیشه خیلی ایرادا داره باید نسخه اصلی که ریلیز شد اصل اصلیو میگم بعد یه بنده خدایی بیاد اینو کرک کنه تا ملت راحت بتونن باهاش کار کنن همرو میگم و از طرفی بشه همه برنامه هارو روش نصب کرد من رو لپ تاپم ریختم مثلا اصلا هیچ کدوم از برنامه های کاربردی مثل wifi یا بلوتوسو نتونست نصب کنه خوب این یه فاجعه برا یه ویندوز بیرونم بردم اونایی که ادعا داشتن نتونستن نصب کنن و اخر پاک کردم و خودم همون 7 نصب کردم و زندگی زیباتر شد .
من Enterprise هستم دیگه.مادر اسپم بود این حرکتت :d برای Enterprise هم کار کرد اونی که خارجیا گذاشته بودن ؟! بذارین پست اول اگه کار کرد و تاکید کنین ملت media center رو بیخیال شن (حالا کسی اصلا نمیدونه چی هست) :d خودم نصب کردم اکتیویشن پرید , نکنید ارزششو نداره :d
عزیزم شما انتظار داشتی ویندوز 8 از 7 بیشتر رای بیاره؟!! مردم هنوز نمیتونن ویندوزى که فقط چند ماهه که عرضه شده رو بپذیرن و خودشون رو باهاش وفق بدن؛ باید صبر کرد و بعد قضاوت کرد؛ در ضمن، نظر مردم ایران آنچنان اهمیتی نداره به دلایلی از جمله اینکه هرچىزی که کرک شده باشه رو مىخوان!در ضمن، من الان هم دارم از بلوتوث استفاده میکنم و هم از wifi! آرزوی ما هم زیبا شدن زندگی دوستانمون هستش، اگه زندگی شما با 7 زیبا میشه، استفاده کنىد.تو نظر سنجیم که گذاشته بودن یه سایت ایرانی گفته بود بیشتر از همه به ویندوز 7 رای دادن و اکثرا هرکی ریخته باز برگشته به 7 . میدونین چرا 1 کار کردن باهاش واقعا حوصله میخاد و اصلا خیلی چیزا روش نصب نمیشه خیلی ایرادا داره باید نسخه اصلی که ریلیز شد اصل اصلیو میگم بعد یه بنده خدایی بیاد اینو کرک کنه تا ملت راحت بتونن باهاش کار کنن همرو میگم و از طرفی بشه همه برنامه هارو روش نصب کرد من رو لپ تاپم ریختم مثلا اصلا هیچ کدوم از برنامه های کاربردی مثل wifi یا بلوتوسو نتونست نصب کنه خوب این یه فاجعه برا یه ویندوز بیرونم بردم اونایی که ادعا داشتن نتونستن نصب کنن و اخر پاک کردم و خودم همون 7 نصب کردم و زندگی زیباتر شد .
به خدا قبل از عرضه ی 8 و حتی قبل از اینکه اسم 8 باشه، چندین بار گفته بودم که منوی استارت اون پایین اضافه هستش و همچنین لوگوی ویندوز زیبا نیست! واقعا با این دو حرکت مایکرو خیلی حال کردم.(شانس آوردی اون اسپویلر رو گذاشته بودی آخر پستت:d)تیکه ننداز! استارت نداره میام استارت بزنم مای کامپیوتر باز شه میبینم این مترو میاد :d)x !---------- نوشته در 01:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 AM ارسال شده بود ----------کلا ویندوز 8 اصلا برا PC نیست آقا جان
. فقط برا تبلت ! :d
این نظر شخصی من هست لطفا دعوا راه نندازین.
تیکه ننداز! استارت نداره میام استارت بزنم مای کامپیوتر باز شه میبینم این مترو میاد :d)x !
---------- نوشته در 01:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 AM ارسال شده بود ----------
کلا ویندوز 8 اصلا برا PC نیست آقا جان. فقط برا تبلت ! :d
این نظر شخصی من هست لطفا دعوا راه نندازین.
این دیگه از اون ایرادهای بنی اسرائیلی هستش که در موردش حرفی واسه گفتن نیست!ایشون داره داخل یه فروم به صورت صمیمی با دوستانش چت میکنه، داخل سازمان ملل سخنرانی نمی کنه که!دعوا داری. در ضمن اقا جان چه صیغه ای هستش بگین کاربر محترم همین نیازی به اقا یا عمو نیست . موفق باشین .