همه چیز درباره Windows 8

دوستان داخل همون فروم 7pmtech درخواست دادم یه کد معتبر بهم دادن! این کد رو داخل cmd وارد کنید:
slmgr.vbs /ipk 7JVN8-WVR92-87PVM-QM7P9-YDR92
و بعد از کلیک روی Activate via Phone و انتخاب UK، این کد رو به طور مستقیم وارد کنید:
218075-068594-422740-253760-145241-449850-009414-130744

اون سیستمی که تو داری XP هم واسش زیاده، چه برسه به 8!:d
دوتا دسته بهش وصل کن باهاش مصالح ساختمانی جا به جا کن:d
مادر اسپم بود این حرکتت :d برای Enterprise هم کار کرد اونی که خارجیا گذاشته بودن ؟! بذارین پست اول اگه کار کرد و تاکید کنین ملت media center رو بیخیال شن (حالا کسی اصلا نمیدونه چی هست) :d خودم نصب کردم اکتیویشن پرید , نکنید ارزششو نداره :d

ما که ریختیم پشیمون شدیم دوباره 7 نصب کردیم :| :d !

تو نظر سنجیم که گذاشته بودن یه سایت ایرانی گفته بود بیشتر از همه به ویندوز 7 رای دادن و اکثرا هرکی ریخته باز برگشته به 7 . میدونین چرا 1 کار کردن باهاش واقعا حوصله میخاد و اصلا خیلی چیزا روش نصب نمیشه خیلی ایرادا داره باید نسخه اصلی که ریلیز شد اصل اصلیو میگم بعد یه بنده خدایی بیاد اینو کرک کنه تا ملت راحت بتونن باهاش کار کنن همرو میگم و از طرفی بشه همه برنامه هارو روش نصب کرد من رو لپ تاپم ریختم مثلا اصلا هیچ کدوم از برنامه های کاربردی مثل wifi یا بلوتوسو نتونست نصب کنه خوب این یه فاجعه برا یه ویندوز بیرونم بردم اونایی که ادعا داشتن نتونستن نصب کنن و اخر پاک کردم و خودم همون 7 نصب کردم و زندگی زیباتر شد .

اون سیستمی که تو داری XP هم واسش زیاده، چه برسه به 8!:d
دوتا دسته بهش وصل کن باهاش مصالح ساختمانی جا به جا کن:d
تیکه ننداز :| ! استارت نداره میام استارت بزنم مای کامپیوتر باز شه میبینم این مترو میاد :d)x !

---------- نوشته در 01:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 AM ارسال شده بود ----------

تو نظر سنجیم که گذاشته بودن یه سایت ایرانی گفته بود بیشتر از همه به ویندوز 7 رای دادن و اکثرا هرکی ریخته باز برگشته به 7 . میدونین چرا 1 کار کردن باهاش واقعا حوصله میخاد و اصلا خیلی چیزا روش نصب نمیشه خیلی ایرادا داره باید نسخه اصلی که ریلیز شد اصل اصلیو میگم بعد یه بنده خدایی بیاد اینو کرک کنه تا ملت راحت بتونن باهاش کار کنن همرو میگم و از طرفی بشه همه برنامه هارو روش نصب کرد من رو لپ تاپم ریختم مثلا اصلا هیچ کدوم از برنامه های کاربردی مثل wifi یا بلوتوسو نتونست نصب کنه خوب این یه فاجعه برا یه ویندوز بیرونم بردم اونایی که ادعا داشتن نتونستن نصب کنن و اخر پاک کردم و خودم همون 7 نصب کردم و زندگی زیباتر شد .
کلا ویندوز 8 اصلا برا PC نیست آقا جان :| . فقط برا تبلت ! :d

این نظر شخصی من هست لطفا دعوا راه نندازین :| .

مادر اسپم بود این حرکتت :d برای Enterprise هم کار کرد اونی که خارجیا گذاشته بودن ؟! بذارین پست اول اگه کار کرد و تاکید کنین ملت media center رو بیخیال شن (حالا کسی اصلا نمیدونه چی هست) :d خودم نصب کردم اکتیویشن پرید , نکنید ارزششو نداره :d
من Enterprise هستم دیگه.
عزیزم شما انتظار داشتی ویندوز 8 از 7 بیشتر رای بیاره؟!! مردم هنوز نمیتونن ویندوزى که فقط چند ماهه که عرضه شده رو بپذیرن و خودشون رو باهاش وفق بدن؛ باید صبر کرد و بعد قضاوت کرد؛ در ضمن، نظر مردم ایران آنچنان اهمیتی نداره به دلایلی از جمله اینکه هرچىزی که کرک شده باشه رو مىخوان!در ضمن، من الان هم دارم از بلوتوث استفاده میکنم و هم از wifi! آرزوی ما هم زیبا شدن زندگی دوستانمون هستش، اگه زندگی شما با 7 زیبا میشه، استفاده کنىد.
تیکه ننداز :| ! استارت نداره میام استارت بزنم مای کامپیوتر باز شه میبینم این مترو میاد :d)x !---------- نوشته در 01:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 AM ارسال شده بود ----------کلا ویندوز 8 اصلا برا PC نیست آقا جان :| . فقط برا تبلت ! :d
به خدا قبل از عرضه ی 8 و حتی قبل از اینکه اسم 8 باشه، چندین بار گفته بودم که منوی استارت اون پایین اضافه هستش و همچنین لوگوی ویندوز زیبا نیست! واقعا با این دو حرکت مایکرو خیلی حال کردم.(شانس آوردی اون اسپویلر رو گذاشته بودی آخر پستت:d)

تیکه ننداز :| ! استارت نداره میام استارت بزنم مای کامپیوتر باز شه میبینم این مترو میاد :d)x !

---------- نوشته در 01:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 AM ارسال شده بود ----------

کلا ویندوز 8 اصلا برا PC نیست آقا جان :| . فقط برا تبلت ! :d

دعوا داری :)) . در ضمن اقا جان خوب اومدی . موفق باشین .

آخرین ویرایش:
دعوا داری :)) . در ضمن اقا جان چه صیغه ای هستش بگین کاربر محترم همین نیازی به اقا یا عمو نیست . موفق باشین .
این دیگه از اون ایرادهای بنی اسرائیلی هستش که در موردش حرفی واسه گفتن نیست!ایشون داره داخل یه فروم به صورت صمیمی با دوستانش چت میکنه، داخل سازمان ملل سخنرانی نمی کنه که!

دوستان من یه 2 ماهی مشه به خوشس و خرمی از ویندوز 8 بصورت اکتیو استفاده میکنم دیروز میخواستم رو لپ تاپ خونه هم نصب کنم نصب که شد خواستیم بریم برا اکتیو بعد که با همون اکانت قبلی وارد ویندوز شدم اول نوشته بود اکتیو نیست ام بعد یه نیم ساعتی در کمال تعجب دیدم ویندوز خودش اکتیو شده بود یه هنگ کردم الان این چجوری شده

بزرگترین مشکل فعلی کاربران ایرانی با ویندزو 8 اینه که هنوز کرک نشده، چیزای دیگه رو بهانه می کنن که اصل ماجرا پنهان بشه، چون عادت کردیم به ویندوز دزدی! ( هر چند که نمیشه عدم سازگاری ویندوز 8 با بعضی نرم افزارها و حتی کرک بعضی از اون نرم افزارها رو کتمان کرد!، برای نسخه های قبلی هم پیش اومده، توسعه دهندگان اون برنامه ها باید نرم افزارهاشون رو بروز رسانی کنند)

در مورد دستگاههای جانبی مثل Wi-Fi یا Bluetooth هم اگر کار نکنن مقصر اصلی شرکت سازنده ی قطعه و درایورهاش هستن که باید آپدیت بشن، در بیشتر مواقع خود کاربر هست که اونقدر فکر نمی کنه که باید درایور جدید رو از سایت سازندش دانلود و نصب کنه، مگر اینکه از این قطعات چینی بدون برند استفاده بشه که دیگه نمیشه انتظار سازگاری داشت.

چی میگین باو :d ! من میگم از ویندوز 8 خوشم نمیاد ! کسی نباید بیاد به من بگه باید از ویندوز 8 خوشت بیاد دیگه ! ..

مثل این میمونه که من بیام به تو زور کنم XP بریزی :| !
دعوا داری :)) . در ضمن اقا جان خوب اومدی . موفق باشین .

نه بابا جان دعوا چیه :d ! از دوستام بپرس میفهمی من چقد :| میدم :d !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or