چی میگین باو :d ! من میگم از ویندوز 8 خوشم نمیاد ! کسی نباید بیاد به من بگه باید از ویندوز 8 خوشت بیاد دیگه ! ..
مثل این میمونه که من بیام به تو زور کنم XP بریزی!
!
دوستان من یه 2 ماهی مشه به خوشس و خرمی از ویندوز 8 بصورت اکتیو استفاده میکنم دیروز میخواستم رو لپ تاپ خونه هم نصب کنم نصب که شد خواستیم بریم برا اکتیو بعد که با همون اکانت قبلی وارد ویندوز شدم اول نوشته بود اکتیو نیست ام بعد یه نیم ساعتی در کمال تعجب دیدم ویندوز خودش اکتیو شده بود یه هنگ کردم الان این چجوری شده کسی همچین موردی دیده ؟
کد باطل شد بگرد دنبال یکی دیگه.این کدی که من می زنم در آخر اپراتور می گه unverify!!
من لپ تاپ و اکتیو نکردم خودش اکتیو شد کدهاشم فکر نکنم یکی شده باشهکد اکتیو ویندوز قبلی داخل سرورهای ماکروسافت هست .تقریبا حکم این رو داره شما سیستم دیگه ایی بستی ولی کدی که از اپراتور گرفتی رو داری پس این کد مال شماست ولی اگر جفت کامپیوترها با کد اپراتوری که الان داشتی اکتیو کردی رو همزمان به نت وصل کنی شاید ماکرو اکتیو ویندوز رو از کار بندازه البته یه احتماله.
کد باطل شد بگرد دنبال یکی دیگه.
کد جدید اومد معطل نکن چون سریع بخاطر استفاده زیاد از کار می افته.
من لپ تاپ و اکتیو نکردم خودش اکتیو شد کدهاشم فکر نکنم یکی شده باشه
عزیزان داخل صفحه های قبل کد رو نوشتم که! همون کد رو به طور مستقیم وارد کنید! ببینید میشه یا نه:dاین کدی که من می زنم در آخر اپراتور می گه unverify!!
عزیزان داخل صفحه های قبل کد رو نوشتم که! همون کد رو به طور مستقیم وارد کنید! ببینید میشه یا نه:d
The upgrade package lets you move from an existing installation of Windows XP, Windows Vista, or Windows 7, to the new OS. The Windows 8 Pro Upgrade is listed at an introductory price of US $69.99. For the same price, you get Windows 8 Pro Pack, which is a card with a software key to Windows 8 Pro (any architecture), no installation media. The OEM (builder) packages of Windows 8 (standard), which includes a key and installation media is sold in 64-bit and 32-bit variants, each priced at $99.99. Lastly, there are similar 64-bit and 32-bit packages for Windows 8 Pro, each priced at $139.99. Newegg.com is accepting pre-orders.