Real Madrid 9
کاربر سایت
بچه ها اوضاع کرک ها چه طوره ؟ :d
از همین کرک اقا پدرام استفاده کن راحت کرک میکنه :dمن کرک خوبی استفاده میکردم که بعد از آخرین آپدیت ویندوز از کار افتاد.
در نهایت این کرک رو تست کردم جواب داده تا این لحظه و خوبه : Download Windows_Loader_v.120810.1231_soft98.ir.zip
دستیم میام نصب کنم این ارورو میده موندم چیکار کنم خدایی رو مخمن این چنتا نرم افزار نه بلوتوسم روشن میشه نه وایرلسم . چون اصلا نصب نمیشن حی فیلد میشن تو نصب .
لپ تاپمم اسوس هستش و من تنها کاری که انجام دادم ویندوزو نصب کردم و اکتیوش کردم و نرم افزارای مخصوص لپ تاپو یسریو نصب کردم و چنتا دیگه مونده که اینا نصب نمیشن .
سلام دوست عزیز مشکل اینجاست که این درایور ها با وین 8 ناسازگار هستن. شما فایل ستاپ این برنامه هایی که میخواید نصب کنید و تو پروپرتیز در حالت win 7 compatibility mode قرار بدید. به احتمال زیاد درست میشه.
من میخام ویندوز 8 بریزم ولی میترسم بریزم تو درایوراش گیر کنم
لپتاپمم asus 1215b هست
تو سایتش فقط درایورایUSB Charge+ و bios رو گذاشتهASUS - Eee- ASUS Eee PC 1215B
به نظرتون چیکار کنم ؟
8 بریزم یا رو همین 7 بمونم
درایورای 8 براش میاد ؟
دوستان یه مشکلی من دارم نمیدونم چرا اینا اتفاق میفته .
من نرم افزارای مخصوص لپ تاپمو نصب کردم وقتی ویندوز میاد بالا این دو ارورو میده موندم چرا
و وقتی میخام usb 3 یا وایر لسمو نصب کنم مثل داخل عکس فیلد میده بقیرو نصب کرده فقط اینارو فیلد میده ( نرم افزارای مخصوص لپ تاپمو که تو دیسکش هستو من همیشه نصب میکردم رو 7 رو اینجام نصب کرده جز اینایی که تو عکس اخری هستش . من حالا از پایین دوتا پایینیو نصب نمیکنم اونا هیچ ولی بقیرو خودش نصب نمیکنه نمیدونم کجای کار میلنگه باید نرم افزار خاصی نصب کنم یا ... )
![]()
سلام دوست عزیز مشکل اینجاست که این درایور ها با وین 8 ناسازگار هستن. شما فایل ستاپ این برنامه هایی که میخواید نصب کنید و تو پروپرتیز در حالت win 7 compatibility mode قرار بدید. به احتمال زیاد درست میشه.
من میخام ویندوز 8 بریزم ولی میترسم بریزم تو درایوراش گیر کنم
لپتاپمم asus 1215b هست
تو سایتش فقط درایورایUSB Charge+ و bios رو گذاشتهASUS - Eee- ASUS Eee PC 1215B
به نظرتون چیکار کنم ؟
8 بریزم یا رو همین 7 بمونم
درایورای 8 براش میاد ؟
اول باید سایت ASUS رو چک کنی و درایورهای جدید مربوط به ویندوز 8 رو دانلود و نصب کنی
برای من که بازی میکنم ویندوز8 چطوره؟ برای گیمرها از 7 بهتره سیستم سنگین نمیکنه مشکلی با بازی ها نداره؟