منم همین مشکل رو دارمیکی میگه من چه جوری عضو اسکایپ شم؟ ( عضو که میشم رمز و اسم رو که وارد کنم میگه اشتباه در صورتی که درسته)
یا امام !ها! 10!
![]()
یا امام !
من IE9 رو روی 7 نصب کردم (IE9 چندوقت نیست که اومده اخه !! )
سر همین IE9 من دوباره وین 7 دانلود کردم تا با اون IE9 رو داشته باشم (چون خیلی سریعه) :d
الان هم فکر میکردم برا وین 8 هم IE9 باشه !
الان تو کف نصب کردن ویندزم :d
یکی کمک کنه (فقط چند روز مونده تا 30 روزش تموم شه!)یکی میگه من چه جوری عضو اسکایپ شم؟ ( عضو که میشم رمز و اسم رو که وارد کنم میگه اشتباه در صورتی که درسته)
چی گفتی !؟!؟!؟؟ )x :d نه راس میگی اونا یکم سریعترن ولی خب این از نظر امنیت و راحتی استفاده و ... حرف نداره ! سرعتشم خیلی کمتر نیست که تابلو باشه ! خلاصه مایکرو IE رو خیلی خوب کار کرده . فقط کاش برای ما ایرانیا یه کاری میکردن بتونیم اریج بگیریم یه طوری ! پدرمون در اومد ! با این اسکایپم هر کار کردم قطع میشه مدامواقعا هم این IE10 سریع هست! حالا میترسم بگم ولی از فایر و کروم به نظرم سریعتره!کسی نبینه این جمله رو!
![]()
![]()
![]()
من سر IE9 جنگ کردم که بگم این لامصب تو سرعت نظیر نداره ! هیچکس درک نکرد :dواقعا هم این IE10 سریع هست! حالا میترسم بگم ولی از فایر و کروم به نظرم سریعتره!کسی نبینه این جمله رو!
![]()
![]()
![]()
دوستان لطفا کمک کنن چند روز دیگه ویندوز با یه لگد کات دار پرتمون میکنه بیرون.کمککککککککککککککککککککککککککککککککککک!یکی کمک کنه (فقط چند روز مونده تا 30 روزش تموم شه!)
من میگم مشکلتون چیه گه نمیتونید توی اسکایپ اکانت بسازید؟
جوابتون اینه که مشکل داریم! خب بگید ببینم چیه! یه عکسی چیزی!
واقعا هم این IE10 سریع هست! حالا میترسم بگم ولی از فایر و کروم به نظرم سریعتره!کسی نبینه این جمله رو!
![]()
![]()
![]()
دوستان من لپ تاپ اسوس دارم مدلشم n61jq هستش و الان میخام ویندوز 8 نصب کنم ولی وقتی میرم سایت اسوس چیزی به نام این ویندوز نمیشناسه و وقتیم درایو خود ویندوزو میزارم خوب فقط ویندوز 7 و ویستارو ساپورت میکنه . خوب الان تکلیف ما چیه ما نمیتونیم این درایوامونو از جایی دانلود کنیم مخصوص اسوس باشه مثلا کارت گرافیک - وای فای - یو اس بی 3 و .... چون اونیکه تو دی وی دی لپ تاپ هستشو ساپورت نمیکنه چون میگه برا 7 و ویستا هستش .