آقا دستم به دامنتون داشتم دانلود میکردم روی 90 لینک صفحه اول از کار افتاد ، چه کنم ؟
Windows 8 Enterprise RTM 64bit
از این استفاده کنه آخه رضا کلا لینک صفحه اول از کار افتاده
صفحه اول :dچرا هیچکس جواب نمیده؟؟؟
دوستان یک سوال دارم من> اون کد هایی که اسکایپ یا در بعضی سایت ها برای اکتیو ساختن ویندوز هست رو کجا باید وارد کنیم>؟
.NET 3. رو فعال کنسلام....بچه ها کسی تونسته Borderlands2 رو روی Win8 بازی کنه؟؟
من روی بازی کلیک مینکنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته![]()
احتمالا تا تاریخ انتشار نیادهنوز یه کرک درست و درمون و بی دردسر مثل وین 7 نیومده ؟
شما از اون دست ادما هستی که ویندوز دیر به دیر عوض میکننوقتی یکی میتونه خرکی با اسکایپ این کار رو بکنه صد در صد تا الان کرکش کردن !
فقط من جون به سر شدم ! منتظر کرکم تا نصب کنم ! حوصله دردسر های کرک رو ندارم :d
منم مثل تو بودم! من 2تا نسخه ازمایشی وین 8 رو دانلود و نصب کردم ولی بعد که وین نصب کردم پشت سرش یه ESET NOD 32 هم نصب کردم (به خاطر پاک کردن کرکای نرم افزارام انتی ویروس نصب نمیکردم ) بعد دوستم تنظیماتش گفت چه جوریاس الان 4,5 ماهه ویندوز سالم مونده دلم نمیاد دیگه خرابش کنم ! وگرنه من هفته ای یه بار وین عوض میکردم :dشما از اون دست ادما هستی که ویندوز دیر به دیر عوض میکنن
من از اون دستم که در ماه حداقل یک بار عوض میکنم:d (خیلی برنامه از این چیزا میریزم تست میکنم دیگه حالشو ندارم پاکشون کنم) برا همین کرک شدن نشدنش به حالم فرق نمیکنه(البته ارم اکتیو کردن ویندوز بسیار رو اعصابه.برای حل این مشکلم فعلا نسخه پرو ریختم که این ارمه لعنتی نمیاد)
منم مثل تو بودم! من 2تا نسخه ازمایشی وین 8 رو دانلود و نصب کردم ولی بعد که وین نصب کردم پشت سرش یه ESET NOD 32 هم نصب کردم (به خاطر پاک کردن کرکای نرم افزارام انتی ویروس نصب نمیکردم ) بعد دوستم تنظیماتش گفت چه جوریاس الان 4,5 ماهه ویندوز سالم مونده دلم نمیاد دیگه خرابش کنم ! وگرنه من هفته ای یه بار وین عوض میکردم :d
به همین دلیله که میخوام مطمئن بشم :d
الان دو نسخه رو دانلود کردم منتظر کرکم فقط !
مسعود IE10 ?