همه چیز درباره Windows 8

من با کرک آفلاین مشکل دارم موقعی که رجیستری میکنه میگه ارور شماره 5 برای اطلاع بیشتر net helpmgc 3521 رو تایپ کنید بعد ریستارت میکنه
لطفا یکی کمک کنه

دوستان یه ادم خیری پیدا نمیشه یه activation code از اسکایپ برا من بگیره ؟ اخه اسکایپ نمیزاره اکانت بسازم .
خواهش میکنم دوستان کمک کنید

ویندوز enterprize نسخه n هم نیست
:((

هنوز یه کرک درست و درمون و بی دردسر مثل وین 7 نیومده ؟
احتمالا تا تاریخ انتشار نیاد:|
100 درصد کرک شده از طرف گروه های معتبر ولی بیرون نمیدن:d
دیگه ویندوزم شد مثل بازی ها که تا روز انتشار بازی کرک بیرون نمیدن به قول خودشون احترام به سازندس(خیلی جالبه کرک میکنن اونوقت احترامم میزارن):))

وقتی یکی میتونه خرکی با اسکایپ این کار رو بکنه صد در صد تا الان کرکش کردن !
فقط من جون به سر شدم ! منتظر کرکم تا نصب کنم ! حوصله دردسر های کرک رو ندارم :d

وقتی یکی میتونه خرکی با اسکایپ این کار رو بکنه صد در صد تا الان کرکش کردن !
فقط من جون به سر شدم ! منتظر کرکم تا نصب کنم ! حوصله دردسر های کرک رو ندارم :d
شما از اون دست ادما هستی که ویندوز دیر به دیر عوض میکنن;)
من از اون دستم که در ماه حداقل یک بار عوض میکنم:d (خیلی برنامه از این چیزا میریزم تست میکنم دیگه حالشو ندارم پاکشون کنم) برا همین کرک شدن نشدنش به حالم فرق نمیکنه(البته ارم اکتیو کردن ویندوز بسیار رو اعصابه.برای حل این مشکلم فعلا نسخه پرو ریختم که این ارمه لعنتی نمیاد)

رفع حفره خطرناک امنیتی در نرم‌افزار فلاش ویندوز 8

به گزارش فارس به نقل از پی سی ورلد، این وصله که مربوط به نرم افزار فلش است از کاربران مرورگر IE8 در برابر حملات مهاجمان حفاظت می کند، حملاتی که از حدود یک ماه قبل آغاز شده اند.
پیش از این مایکروسافت اعلام کرده بود برای رفع مشکل یاد شده در نرم افزار فلاش تا ماه اکتبر یعنی اوائل پاییز هیچ وصله ای عرضه نمی کند و در عوض وعده داده بود که به سرعت نرم افزار مدیا پلیر خود را به روز می کند اما ظاهراً این تصمیم خود را تغییر داده است.
مایکروسافت و نه ادوب مسئول به روزرسانی نرم افزار فلش در ویندوز 8 است، زیرا مایکروسافت به تقلید از گوگل، فلش را به طور پیش فرض در درون مرورگر IE10 گنجانده است.
با این کار مایکروسافت مسئول مستقیم به روزرسانی نرم افزار فلاش محسوب می شود.
نرم افزار فلاش محبوب ترین برنامه اینترنتی برای مشاهده محتوای چندرسانه ای در فضای سایبری محسوب می شود.

شما از اون دست ادما هستی که ویندوز دیر به دیر عوض میکنن;)
من از اون دستم که در ماه حداقل یک بار عوض میکنم:d (خیلی برنامه از این چیزا میریزم تست میکنم دیگه حالشو ندارم پاکشون کنم) برا همین کرک شدن نشدنش به حالم فرق نمیکنه(البته ارم اکتیو کردن ویندوز بسیار رو اعصابه.برای حل این مشکلم فعلا نسخه پرو ریختم که این ارمه لعنتی نمیاد)
منم مثل تو بودم! من 2تا نسخه ازمایشی وین 8 رو دانلود و نصب کردم ولی بعد که وین نصب کردم پشت سرش یه ESET NOD 32 هم نصب کردم (به خاطر پاک کردن کرکای نرم افزارام انتی ویروس نصب نمیکردم ) بعد دوستم تنظیماتش گفت چه جوریاس الان 4,5 ماهه ویندوز سالم مونده دلم نمیاد دیگه خرابش کنم ! وگرنه من هفته ای یه بار وین عوض میکردم :d
به همین دلیله که میخوام مطمئن بشم :d
الان دو نسخه رو دانلود کردم منتظر کرکم فقط !
مسعود IE10 ?

منم مثل تو بودم! من 2تا نسخه ازمایشی وین 8 رو دانلود و نصب کردم ولی بعد که وین نصب کردم پشت سرش یه ESET NOD 32 هم نصب کردم (به خاطر پاک کردن کرکای نرم افزارام انتی ویروس نصب نمیکردم ) بعد دوستم تنظیماتش گفت چه جوریاس الان 4,5 ماهه ویندوز سالم مونده دلم نمیاد دیگه خرابش کنم ! وگرنه من هفته ای یه بار وین عوض میکردم :d
به همین دلیله که میخوام مطمئن بشم :d
الان دو نسخه رو دانلود کردم منتظر کرکم فقط !
مسعود IE10 ?

ها! 10! :دی

attachment.php

Attachments

• rhrh.jpg
    rhrh.jpg
    47.6 KB · مشاهده: 84

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or