دوستان من تا ایتجا تونستم اکثر بازیهای مجود رو تست و اجرا کنم ! تنها بازی که نتونستم اجرا کنم Bioshock 1 بوده !
و یه نکته ی دیگ نتونستم آپدیت های های بازی Assassins Creed 3 و Revelation رو روی این ویندوز نصب کنم !
سلام من میخوام ویندوز 10 رو رو لب تابم نصب کنم می خواستم بدونم مشکلی از بابت درایوراش پیش نمیاد؟ برای ویندوز 8.1 هم به 10 می خوره؟ کسی نصب کرده بدون مشکل؟ لب تابم Lenovo g500 هستش
سلام من میخوام ویندوز 10 رو رو لب تابم نصب کنم می خواستم بدونم مشکلی از بابت درایوراش پیش نمیاد؟ برای ویندوز 8.1 هم به 10 می خوره؟ کسی نصب کرده بدون مشکل؟ لب تابم Lenovo g500 هستش
دوستان توی Task Manager یه ستون هست به نام Disk که مربوط به هارد دیسک میشه فکر کنم. نمیدونم چرا توی یکی دو تا از بازی ها همش صد در صد میشه و سیستم کند میشه. بعضی مواقع هم برای Firefox که خیلی صفحه باز کردم اینطور میشه. شنیده بودیم که رم یا CPU یا Vram گلوگاه بشن ولی آخه هارد گلوگاه شدن یعنی چی؟ مثلا رم روی 50 درصده و CPU روی 20 درصد ولی این Disk روی 99 درصد و سیستم کند میشه.این مشکل یعنی چی؟
سلام
ببخشید من تازه ویندوز 10 دانلود کردم ولی خواستم نصب کنم تو پوشه efi رفتم و دیدم فایل bootx64 نیست، از نسخه 8.1 ام واردش کردم با باقی فایل هاش. بعد روی فلش زدمش. ویندوز الانم uefi هست ولی نمیدونم چرا از بوت که میرم نمیشناسه فلشم رو.
به نظرتون چیکار کنم؟
البته یکجا هم وقتی میزنم یک گزینه رو وارد میشه ولی درجا میره تو قسمت ریکاوری و میگه باید ویندوز رو ریپیر کنی. اصلا نمیدونم چیکار کنم، اگر گسی چنین مشکلی داشته و حل شده ممنون میشم بگه.