همه چیز درباره Windows 10

اخیرا یه آپدیت برای ویندوز اومده که بسیار سرعت رو بالا میبره ! من این آپدیت رو به صورت دستی دیروز ساعت 6 صبح آپدیت کردم ! واقعا تاثیر زیادی در بوت ویندوز داره !

بعضی از دوستان هم لینکشو گذاشتن ! اما بهترین حالت اینه به صورت دستی آپدیت بشه

من با بازی ویچر 3 تو وین 10 مشکل دارم بازی هنگ میکنه و برمی گرده تو ویندوز و این ارور رو میده.the display driver not responding.اخرین درایور ان ویدیا هم نصب کردم.میشه راهنمایی کنید.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

دوستان من این آپدیت آخر رو به صورت آفلاین از همین این تاپیک گرفتم
الان که میخوام نصب کنم میزنه Update for Windows Is Already installed on this computer !
در صورتی که من Auto update رو آف کرده بودم
مشکل از کجا میتونه باشه؟
چون ویندوز مال همون اولاست و میدونم که آپدیت نیست!

دوستان من این آپدیت آخر رو به صورت آفلاین از همین این تاپیک گرفتم
الان که میخوام نصب کنم میزنه Update for Windows Is Already installed on this computer !
در صورتی که من Auto update رو آف کرده بودم
مشکل از کجا میتونه باشه؟
چون ویندوز مال همون اولاست و میدونم که آپدیت نیست!
دوست عزیز اگه شما به صورت کامل اپدیت رو قطع کرده باشی برا نصب آپدیت بهتون ارور میده . شما با چه روشی اپدیت رو غیر فعال کردی ؟

من توي اجراي بازي dead rising 3 و the tals principle مشكل دارم
هر دو بعد از كليك روي ايكون
Fatal error cant set display moudle ميده
همه درايور ها اپديت بود و همچنين windows 10 رو هم كامللا اپديت كردم
از دوستان كسي راه حلي براي اين موضوع داره ؟

کسی از دوستان برنامه BlueStacks رو رو ویندوز 10 نصب کرده ؟ و اینکه بدون مشکل کار میکنه ؟ خیلی حیاتیه :d

بله دوست عزیز جواب میده

- - -ویرایش - - -

سلام از موقعی که وین 10 نصب کردم بعضی وقتها سیستم میهنگه تصویر میره فقط باید ریست کنم سیتم رو کسی میدونه مشکل چیه دراور هم آپدیته

الان 3 تا صفحه هست دارم این سوال رو میپرسم.
من نسخه فیزیکی ویندوز 7 ultimate دارم یعنی بخوام آپگرید کنم pro نصب میشه؟
و اینکه میخوام نسخه 10 رو بصورت دیجیتالی بخرم و مستقیما از سایت میکروسافت اما هرچی میگردم تو سایتش چیزی پیدا نمیکنم ....میشه لینک صفحه خرید رو بدید؟

الان 3 تا صفحه هست دارم این سوال رو میپرسم.
من نسخه فیزیکی ویندوز 7 ultimate دارم یعنی بخوام آپگرید کنم pro نصب میشه؟
و اینکه میخوام نسخه 10 رو بصورت دیجیتالی بخرم و مستقیما از سایت میکروسافت اما هرچی میگردم تو سایتش چیزی پیدا نمیکنم ....میشه لینک صفحه خرید رو بدید؟
بله نسخه pro نصب میشه.
اگه ویندوزتون اریجینال هست که نیازی به خرید ندارید می تونید رایگان به ویندوز 10 آپدیت کنید.

دوستان چرا gta v اجرا نمیشه ؟؟؟ بعد از باز کردن لانچر هیچ اتفاقی نمیوفته! نه اخطاری میده و نه وارد بازی میشه ؟؟؟ راه حل چیست ؟؟

اصلا کسی تونسته روی 10 اجراش کنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or