amirarsenal
کاربر سایت
دوستان این ویندوز رو میشه راحت آپدیت کرد؟
یعنی کرکش نمیپره؟روش خاصی که نداره؟
هیچ کدوم از آپدیت ها کرک رو غیر فعال نمیکنهدوستان ميگن بعد از نصب ويندوز بايد يكسري اپديت نصب كنيم كه تو سرعت ويندوز تاثير داره
الان اگه كرك كنم اون اپديت ها رو ميتونم بريزم ؟
كركش نميپره ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
خوب منم ویندوز رو نصب کردم ، Enterprise ، سوال دوم و اول رو حل کردم ، سوال سوم رو هم به وسیله نرم افزار BWMeter در کنترل گرفتم مونده سوال چهارم ، که تا الان مشکلی نداشتم فقط یه BSOD داشتم اونم به خاطر اختلال با یکی از درایور ها برای شناختن کنترلر ... مشکلی نبوده .1- توی Windows 8 و 8.1 قسمت Framework ویندوز به سختی فعال میشد و یه مقدار داستان داشت آیا این مشکل در ویندوز 10 رفع شده ؟
2- من RTM رو قبلا نصب کردم دیگه Windows Photo Viewer نداشت و برنامه Photos فقط عکس نشون میداد ، راه حلی براش هست که عین 8.1 یا ویندوز های قبلی Windows Photo Viewer داشته باشه ؟
3- راه حل قطعی ای برای قطع کردن به طور کامل آپدیت ویندوز وجود داره ؟ که هر زمان بخوایم وصل کنیم آپدیت کنیم بعد دوباره قطع کنیم ؟
4- آیا Stable شده به طور کامل ، هیچ مشکل و باگی پیدا نکردید ؟
هر نسخه ای ک ویندوزت باشه ب همون ورژن ارتقاع پیدا میکنه ب ویندوز ۱۰
اخرین بروز رسانی ویندوز 10 نسخه KB3081424
خیلی از باگها اصلاح شده سرعت بوت ویندوز افزایش یافته .
لینک مستقیم
KB3081424 x64
KB3081424 x32
یکی هم عکسای آیفون رو که با USB وصل میکنم دیر لود میکنه!!!همچنین وقتی برنامه ای رو باز میکنیم که توی تسکبار پین شده ، اون انیمیشن که اون برنامه رو توی تسکبار روشن میکنه یه کوچولو لگ داره که امیدوارم برطرف بشه !
ممنون.
پیشنیازی نداره که دانلود کنیم ؟
من الان 2 تا مشکل دارم یکی :
یکی هم عکسای آیفون رو که با USB وصل میکنم دیر لود میکنه!!!
اخرین بروز رسانی ویندوز 10 نسخه KB3081424
خیلی از باگها اصلاح شده سرعت بوت ویندوز افزایش یافته .
لینک مستقیم
KB3081424 x64
KB3081424 x32