همه چیز درباره Windows 10

سلام
ببخشید من تازه ویندوز 10 دانلود کردم ولی خواستم نصب کنم تو پوشه efi رفتم و دیدم فایل bootx64 نیست، از نسخه 8.1 ام واردش کردم با باقی فایل هاش. بعد روی فلش زدمش. ویندوز الانم uefi هست ولی نمیدونم چرا از بوت که میرم نمیشناسه فلشم رو.
به نظرتون چیکار کنم؟

البته یکجا هم وقتی میزنم یک گزینه رو وارد میشه ولی درجا میره تو قسمت ریکاوری و میگه باید ویندوز رو ریپیر کنی. اصلا نمیدونم چیکار کنم، اگر گسی چنین مشکلی داشته و حل شده ممنون میشم بگه.
شما اول باید ببینید کامپیوترتون با چه مدی بوت میشده EFI بوده یا LEgacy برید توی ستاپ (با هرکلیدی که میشه رفت) اونجا در قسمت بوت ببینید چی فعاله ایا روی UEFI هست یا نیست اگه نیست بگید بهتون بگم چیکار کنید.

دوستان توی Task Manager یه ستون هست به نام Disk که مربوط به هارد دیسک میشه فکر کنم. نمیدونم چرا توی یکی دو تا از بازی ها همش صد در صد میشه و سیستم کند میشه. بعضی مواقع هم برای Firefox که خیلی صفحه باز کردم اینطور میشه. شنیده بودیم که رم یا CPU یا Vram گلوگاه بشن ولی آخه هارد گلوگاه شدن یعنی چی؟ مثلا رم روی 50 درصده و CPU روی 20 درصد ولی این Disk روی 99 درصد و سیستم کند میشه.این مشکل یعنی چی؟

؟؟؟؟؟؟

شما اول باید ببینید کامپیوترتون با چه مدی بوت میشده EFI بوده یا LEgacy برید توی ستاپ (با هرکلیدی که میشه رفت) اونجا در قسمت بوت ببینید چی فعاله ایا روی UEFI هست یا نیست اگه نیست بگید بهتون بگم چیکار کنید.

UEFI هست. بار قبل یک هارد 4 ترا خریدم، برای همین ویندوز که میخواستم نصب کنم UEFI زدمش.

سلام
ببخشید من تازه ویندوز 10 دانلود کردم ولی خواستم نصب کنم تو پوشه efi رفتم و دیدم فایل bootx64 نیست، از نسخه 8.1 ام واردش کردم با باقی فایل هاش. بعد روی فلش زدمش. ویندوز الانم uefi هست ولی نمیدونم چرا از بوت که میرم نمیشناسه فلشم رو.
به نظرتون چیکار کنم؟

البته یکجا هم وقتی میزنم یک گزینه رو وارد میشه ولی درجا میره تو قسمت ریکاوری و میگه باید ویندوز رو ریپیر کنی. اصلا نمیدونم چیکار کنم، اگر گسی چنین مشکلی داشته و حل شده ممنون میشم بگه.
با برنامه ی Rufus فایل ISO قابل بوت روی فلش رو بساز و Partition Scheme رو روی GPT تنظیم کن! نیازی به وارد کردن این فولدر ها نیست.

همین کار رو هم کردم ولی یک محیط داس مانند میاد که این ها رو نوشته:
efi shell version 2.31
current running mode 1.1.2
بعدش یه چند خط نوشته داره. خط پایینش هم این فایل رو انگار چک میکنه
startup.nsh

فکر کنم این کار رو باید بکنم، درسته؟ به نظرتون از این راه برم؟ اینجا

ویرایش:

یکم دستکاری کردم ایندفعه رسیدم یه یک جا که نوشته باید ویندوز رو ریکاوری کنید. بعد زیرش این بود:
“File: \Windows\System32\boot\winload.efi Status: 0xc0000359″

ممنون میشم یکی توضیح بده.

آخرین ویرایش:
دوستان من تا ایتجا تونستم اکثر بازیهای مجود رو تست و اجرا کنم ! تنها بازی که نتونستم اجرا کنم Bioshock 1 بوده !
و یه نکته ی دیگ نتونستم آپدیت های های بازی Assassins Creed 3 و Revelation رو روی این ویندوز نصب کنم !

«BioShock» رو من دیروز امتحان کردم اجرا شد.

بچه ها من نتم حجمیه از اون ور هم شنیدم تو ویندوز 10 بر عکس نسخه های قبلی نمیتونی بروز رسانی رو متوقف کنی و ویندوز به طور اتوماتیک در صورت نیاز به, به روز رسانی میشه. (فقط تو نسخه Pro مثل اینکه میتونی یه چند ماهی به عقب بندازی نهایتش ولی نمیتونی آپدیت رو به صورت دستی کنی و هر موقع دلت خواست انجام بدی یا ندی)

میخوام ببینم ترفندی هست بشه جلوش رو گرفت؟ (به غیر از برنامه ای که اون دوستمون بالاتر معرفی کرده) یا اصلا میشد واسه آپدیت زمان تعیین کرد تا مثلا تو ساعات ترافیک رایگان خود ویندوز شروع به آپدیت شدن بکنه ؟

دوستام من ویندوز 8.1 pro x64 داشتم نسخه قانونی که با اسکایپ اکتیو کرده بودم . بخاطر همین دنبال نسخه کرکی نرفتم
از دانلودها دانلود کردم ویندوز 10 رو و ویندوز رو با نگه داشتن تمام فایلها ، تنظیمات و نرم افزارها به 10 آپگرید کردم . خودشم تبدیل به Windows 10 pro شد
منتهی خیلی ویندوز سنگینه . بالا اومدن ویندوزم خیلی طولانی شده .
ویندوز 8.1 کمتر از 5 ثانیه آماده به کار میشد . اما این داره جون میکنه هی میچرخه تا لود بشه . وقتی هم میره رو دسکتاپ ، یه چند ثاینه آیکونها طول میکشه لود بشن .
تو بازیها حتی سبکهاشون و مرور کردن وب بعضا لگ دارم . گرافیک هم آپدیت شده
نمیدونم چرا اینجوریه . بخاطر آپگریده ؟ یه نسخه جدید و تازه باید بریزم یعنی ؟
واقعا سخته روز از نو بشه :(

- - -ویرایش - - -

؟؟؟؟؟؟

دو امکان وجود داره :
1. اینکه هاردت دیگه عمرشو کرده و اون راندمان لازم رو نداره . کم میاره و لودش میره بالا و قفل میکنه :d
2. مقدار رمت بری بازی ای که انجام میدی کمه میاد و سیستم از هارد برای جابجایی لحظه ای استفاده میکنه که لگ میزنه بازی در این مواقع

دوستام من ویندوز 8.1 pro x64 داشتم نسخه قانونی که با اسکایپ اکتیو کرده بودم . بخاطر همین دنبال نسخه کرکی نرفتم
از دانلودها دانلود کردم ویندوز 10 رو و ویندوز رو با نگه داشتن تمام فایلها ، تنظیمات و نرم افزارها به 10 آپگرید کردم . خودشم تبدیل به Windows 10 pro شد
ویندوز 8.1 کمتر از 5 ثانیه آماده به کار میشد . اما این داره جون میکنه هی میچرخه تا لود بشه . وقتی هم میره رو دسکتاپ ، یه چند ثاینه آیکونها طول میکشه لود بشن .

- - -ویرایش - - -

دو امکان وجود داره :
1. اینکه هاردت دیگه عمرشو کرده و اون راندمان لازم رو نداره . کم میاره و لودش میره بالا و قفل میکنه :d
2. مقدار رمت بری بازی ای که انجام میدی کمه میاد و سیستم از هارد برای جابجایی لحظه ای استفاده میکنه که لگ میزنه بازی در این مواقع
برو تو ستینگ ویندوز رو ریست کن، مثل ساعت کارمی کنه، منتها فایل هات هم پاک می شن اگه بخوای سر حال بیاری پی سی رو!

- - -ویرایش - - -

دوستان
شنیدم ویندوز۱۰ آپدیت اتوماتیک اجباری داره
درسته؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
می شه متوقفشون کرد، اما دیگه نه استور کار می کنه، نه کورتانا و نه بازی های متصل به لایو !

چند تا آپدیت براش اومده که ویندوز رو خیلی بهتر کرده. نصب کردی؟

دو امکان وجود داره :

از رم نیست چون فقط یه بازی اینطوریه و وقتی میرم توی Task manager نگاه میکنم میبینم رم 3 گیگ خالی داره و حدود 70 درصد پره. ولی هارد صد در صد شده. هاردم خیلی قدیمیه. مال زمانه دلار 800 تومنیه 8-|(یادش بخیر) میرم یه جدید میگیرم با یه SSD. باز ممنون که جواب دادی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or