mehdi88
کاربر سایت
این خوبه کلا 3kb :dاقایون روش قطعی برای غیر فعال کردن اپدیت اتوماتیک هست؟
Auto-Update-Enable_Disable-Win10
این خوبه کلا 3kb :dاقایون روش قطعی برای غیر فعال کردن اپدیت اتوماتیک هست؟
شما اول باید ببینید کامپیوترتون با چه مدی بوت میشده EFI بوده یا LEgacy برید توی ستاپ (با هرکلیدی که میشه رفت) اونجا در قسمت بوت ببینید چی فعاله ایا روی UEFI هست یا نیست اگه نیست بگید بهتون بگم چیکار کنید.سلام
ببخشید من تازه ویندوز 10 دانلود کردم ولی خواستم نصب کنم تو پوشه efi رفتم و دیدم فایل bootx64 نیست، از نسخه 8.1 ام واردش کردم با باقی فایل هاش. بعد روی فلش زدمش. ویندوز الانم uefi هست ولی نمیدونم چرا از بوت که میرم نمیشناسه فلشم رو.
به نظرتون چیکار کنم؟
البته یکجا هم وقتی میزنم یک گزینه رو وارد میشه ولی درجا میره تو قسمت ریکاوری و میگه باید ویندوز رو ریپیر کنی. اصلا نمیدونم چیکار کنم، اگر گسی چنین مشکلی داشته و حل شده ممنون میشم بگه.
دوستان توی Task Manager یه ستون هست به نام Disk که مربوط به هارد دیسک میشه فکر کنم. نمیدونم چرا توی یکی دو تا از بازی ها همش صد در صد میشه و سیستم کند میشه. بعضی مواقع هم برای Firefox که خیلی صفحه باز کردم اینطور میشه. شنیده بودیم که رم یا CPU یا Vram گلوگاه بشن ولی آخه هارد گلوگاه شدن یعنی چی؟ مثلا رم روی 50 درصده و CPU روی 20 درصد ولی این Disk روی 99 درصد و سیستم کند میشه.این مشکل یعنی چی؟
شما اول باید ببینید کامپیوترتون با چه مدی بوت میشده EFI بوده یا LEgacy برید توی ستاپ (با هرکلیدی که میشه رفت) اونجا در قسمت بوت ببینید چی فعاله ایا روی UEFI هست یا نیست اگه نیست بگید بهتون بگم چیکار کنید.
با برنامه ی Rufus فایل ISO قابل بوت روی فلش رو بساز و Partition Scheme رو روی GPT تنظیم کن! نیازی به وارد کردن این فولدر ها نیست.سلام
ببخشید من تازه ویندوز 10 دانلود کردم ولی خواستم نصب کنم تو پوشه efi رفتم و دیدم فایل bootx64 نیست، از نسخه 8.1 ام واردش کردم با باقی فایل هاش. بعد روی فلش زدمش. ویندوز الانم uefi هست ولی نمیدونم چرا از بوت که میرم نمیشناسه فلشم رو.
به نظرتون چیکار کنم؟
البته یکجا هم وقتی میزنم یک گزینه رو وارد میشه ولی درجا میره تو قسمت ریکاوری و میگه باید ویندوز رو ریپیر کنی. اصلا نمیدونم چیکار کنم، اگر گسی چنین مشکلی داشته و حل شده ممنون میشم بگه.
؟؟؟؟؟؟
دوستان من تا ایتجا تونستم اکثر بازیهای مجود رو تست و اجرا کنم ! تنها بازی که نتونستم اجرا کنم Bioshock 1 بوده !
و یه نکته ی دیگ نتونستم آپدیت های های بازی Assassins Creed 3 و Revelation رو روی این ویندوز نصب کنم !
؟؟؟؟؟؟
دوستان
شنیدم ویندوز۱۰ آپدیت اتوماتیک اجباری داره
درسته؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان
درسته؟
برو تو ستینگ ویندوز رو ریست کن، مثل ساعت کارمی کنه، منتها فایل هات هم پاک می شن اگه بخوای سر حال بیاری پی سی رو!دوستام من ویندوز 8.1 pro x64 داشتم نسخه قانونی که با اسکایپ اکتیو کرده بودم . بخاطر همین دنبال نسخه کرکی نرفتم
از دانلودها دانلود کردم ویندوز 10 رو و ویندوز رو با نگه داشتن تمام فایلها ، تنظیمات و نرم افزارها به 10 آپگرید کردم . خودشم تبدیل به Windows 10 pro شد
منتهی خیلی ویندوز سنگینه . بالا اومدن ویندوزم خیلی طولانی شده .
ویندوز 8.1 کمتر از 5 ثانیه آماده به کار میشد . اما این داره جون میکنه هی میچرخه تا لود بشه . وقتی هم میره رو دسکتاپ ، یه چند ثاینه آیکونها طول میکشه لود بشن .
تو بازیها حتی سبکهاشون و مرور کردن وب بعضا لگ دارم . گرافیک هم آپدیت شده
نمیدونم چرا اینجوریه . بخاطر آپگریده ؟ یه نسخه جدید و تازه باید بریزم یعنی ؟
واقعا سخته روز از نو بشه
- - -ویرایش - - -
دو امکان وجود داره :
1. اینکه هاردت دیگه عمرشو کرده و اون راندمان لازم رو نداره . کم میاره و لودش میره بالا و قفل میکنه :d
2. مقدار رمت بری بازی ای که انجام میدی کمه میاد و سیستم از هارد برای جابجایی لحظه ای استفاده میکنه که لگ میزنه بازی در این مواقع
می شه متوقفشون کرد، اما دیگه نه استور کار می کنه، نه کورتانا و نه بازی های متصل به لایو !دوستان
درسته؟
چند تا آپدیت براش اومده که ویندوز رو خیلی بهتر کرده. نصب کردی؟دوستام من ویندوز 8.1 pro x64 داشتم نسخه قانونی که با اسکایپ اکتیو کرده بودم . بخاطر همین دنبال نسخه کرکی نرفتم
از دانلودها دانلود کردم ویندوز 10 رو و ویندوز رو با نگه داشتن تمام فایلها ، تنظیمات و نرم افزارها به 10 آپگرید کردم . خودشم تبدیل به Windows 10 pro شد
منتهی خیلی ویندوز سنگینه . بالا اومدن ویندوزم خیلی طولانی شده .
ویندوز 8.1 کمتر از 5 ثانیه آماده به کار میشد . اما این داره جون میکنه هی میچرخه تا لود بشه . وقتی هم میره رو دسکتاپ ، یه چند ثاینه آیکونها طول میکشه لود بشن .
تو بازیها حتی سبکهاشون و مرور کردن وب بعضا لگ دارم . گرافیک هم آپدیت شده
نمیدونم چرا اینجوریه . بخاطر آپگریده ؟ یه نسخه جدید و تازه باید بریزم یعنی ؟
واقعا سخته روز از نو بشه
دو امکان وجود داره :
1. اینکه هاردت دیگه عمرشو کرده و اون راندمان لازم رو نداره . کم میاره و لودش میره بالا و قفل میکنه :d
2. مقدار رمت بری بازی ای که انجام میدی کمه میاد و سیستم از هارد برای جابجایی لحظه ای استفاده میکنه که لگ میزنه بازی در این مواقع