همه چیز درباره Windows 10

من به دلیل مشکلاتی که بابت نت دارم متاسفانه نمیتونم ویندوز 10 رو دان کنم و مجبورم از بیرون تهیه کنم (وای خدا شرکتی هارو :|)حالا واسه من که فقط واسه گیم میخوام از 7 به 10 کوچ کنم بعداز نصب ویندوز بدون آپدیت چه توصیه هایی دارید

تا بازی ها بدون مشکل و با بهترین پروفمنس که 10 توانایی داره اجرا کنم ممنون:d

من به دلیل مشکلاتی که بابت نت دارم متاسفانه نمیتونم ویندوز 10 رو دان کنم و مجبورم از بیرون تهیه کنم (وای خدا شرکتی هارو :|)حالا واسه من که فقط واسه گیم میخوام از 7 به 10 کوچ کنم بعداز نصب ویندوز بدون آپدیت چه توصیه هایی دارید

تا بازی ها بدون مشکل و با بهترین پروفمنس که 10 توانایی داره اجرا کنم ممنون:d
توصیه می‌کنم اصلا نصب نکنی، :d
چون آپدیت های ویندوز مخصوصا Cumulative Update هاش خیلی روونی، پرفورمنس، رفع باگ و ... تاثییر داره، اگه الان با 7 مشکلی نداری همین 7 بمون.

توصیه می‌کنم اصلا نصب نکنی، :d
چون آپدیت های ویندوز مخصوصا Cumulative Update هاش خیلی روونی، پرفورمنس، رفع باگ و ... تاثییر داره، اگه الان با 7 مشکلی نداری همین 7 بمون.

جدی گفتی؟:d خب مگه به صورت آفلاین و دستی نمیشه آپدیت کرد؟ پس این پست بالاتر چی میگه؟:d آپدیت ها رو قرار داده

جدی گفتی؟:d خب مگه به صورت آفلاین و دستی نمیشه آپدیت کرد؟ پس این پست بالاتر چی میگه؟:d آپدیت ها رو قرار داده
تو پست قبلت گفتی "مشکل نت" و "بدون آپدیت" منم فکر کردم نمیتونی کلا آپدیت کنی :d
اگه به هر روشی میتونی آپدیت کنی که okـه

یا خدا [۲] :|:دی
چرا همچین کردی حتما برو پارتیشن بندی کن
شما دو راه داری راه اول که نیازی به پارتیشن بندی نیست وقتی ویندوز رو میخوای از رو بوت نصب کنی (حتما از رو بوت) هنگام نصب فقط بعدی رو بزنی هیچ چیزی رو دست نزن ویندوز جدید بدون هیچ کم و کاستیه نصب میشه ویندوز قبلیت هم میره تو پوشه ای به نام Windows Old اونجا میتونی فایلای ویتدوز قبلیت رو خودت پاک کنی و تنظیمات نرم افزارا یا سیو بازی ها رو از تو پوشه ی user انتقال بدی راه دوم اینکه پارتیشن بندی کنی برا پارتیشن بندی هم میتونی یا همین الان از رو همین درایوت پارتیشن بندی کنی با نرم افزار مخصوص پارتیشن بندی که از بوت اقدام به پارتیشن بندی میکنه انجام میشه یا اینکه تمام فایلات رو بریزی رو ی هارد دیگه و هنگام نصب بزنی درایوت رو پاک کنی و حداقل تبدیلش کنی به دو تا پارتیشن بعد هم ویندوزت رو باخیال راحت تو یکی از درایو ها (حداکثر 60 گیگ باشه) نصب کنی .
در کل میگم اگه میخوای فرمت نکنی درایوت رو مشکلی نداری میتونی راحت ویندوزت رو نصب کنی ولی حتما بعدا برو پارتیشن بندی کن ...

چه جوری پارتیشن بندی کنم؟:d

درود
الان بهترین نسخه واسه دانلود کدومه ؟ کرک درس حسابی اومده ؟ حجم ابدیت هاش چقدره حدودا؟ چند وقت یکبار ابدیت میدن؟
کاملترین نسخه Enterprise هست که یه سری امکانات اضافه نسبت به Pro داره که البته به درد ما نمیخوره ، بله کرک کامل اومده ، هفته ای 2 تا تقریبا فعلا .
چه جوری پارتیشن بندی کنم؟:d
بهترین روش استفاده از Disk Management خود ویندوز هست اما برنامه های بسیار برای پارتیشن بندی هست
دوستان بازی های کرک شده بدون مشکل اجرا میشن؟
مثل فیفا 15 و جی تی ای 5
من فیفا 15 رو بدون مشکل بازی میکنم کرک شده ، GTA V رو اورجینال دارم که خوب قاعدتا مشکلی نداره، اما بقیه بازی های کرک شده ـم هیچ مشکلی نداشتند

سلام یک مشکلی هست اونم تو ویندوز ده
گرافیک رو نمی شناسه و اخطار زرد داده اپدیت مخصوص ویندوز 10 رو هم نصب کردم بازم همینطوریه؟؟؟

خوب من که دارم دوباره امشب آخرین ورژن 8.1 رو دانلود میکنم برگردم ، به نظرم هنوز خیلی جای کار داره و باگ زیاد داره...!

برای اینکه جلوی اپدیت اتوماتیک رو بگیرین این کار رو بکنین:
Network Settings => Advanced options => set as metered connection
اینجوری ازتون میپرسه که اپدیتارو دانلود کنه یا نه.

این خبر هم می تونه برای اشخاصی که میخوان Windows 10 نصب کنن تامل برانگیز باشه:

Windows 10 Updates Could Block You from Playing Pirated Games

Code:
http://news.softpedia.com/news/windows-10-updates-could-block-you-from-playing-pirated-games-488997.shtml

این خبر هم می تونه برای اشخاصی که میخوان Windows 10 نصب کنن تامل برانگیز باشه:

Windows 10 Updates Could Block You from Playing Pirated Games

Code:
http://news.softpedia.com/news/windows-10-updates-could-block-you-from-playing-pirated-games-488997.shtml

قید ویندوز 10 رو که نمیشه زد برای بازی جدیدا ، اما مث اینکه دیگه نباید آپدیت کرد ویندوز رو خطری میشه

کاملترین نسخه Enterprise هست که یه سری امکانات اضافه نسبت به Pro داره که البته به درد ما نمیخوره ، بله کرک کامل اومده ، هفته ای 2 تا تقریبا فعلا .

بهترین روش استفاده از Disk Management خود ویندوز هست اما برنامه های بسیار برای پارتیشن بندی هست

من فیفا 15 رو بدون مشکل بازی میکنم کرک شده ، GTA V رو اورجینال دارم که خوب قاعدتا مشکلی نداره، اما بقیه بازی های کرک شده ـم هیچ مشکلی نداشتند
یک آموزش خوب برای پارتیشن بندی معرفی میکنید؟
هرچی دیدم ناقص بودن

- - -ویرایش - - -

یک آموزش خوب برای پارتیشن بندی معرفی میکنید؟
هرچی دیدم ناقص بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or