همه چیز درباره Windows 10

آقا راهی هست کلا این سکیورتی ماکروسافت ! از بین بره دیگه هیچ وقت نیاد ! همه چیو پاک میکنه ! غیر فعالشم میکنی با یه ریستارت سیستم دباره فعال میشه

بچه ها من از قسمت service رفتم windows update رو غیرفعال کردم اما همچنان داره اپدیت میکنه پدر ترافیکمو در اورد

دیگه ت*م نمیکنم مودمو روشن کنم !

آقا راهی هست کلا این سکیورتی ماکروسافت ! از بین بره دیگه هیچ وقت نیاد ! همه چیو پاک میکنه ! غیر فعالشم میکنی با یه ریستارت سیستم دباره فعال میشه
http://forum.soft98.ir/attachments/8107d1434956036-nodefender-rar
اینو دانلود کن اجراش کن بعد بزن Open windows Defender بعد آفش کن برو مرحله بعدی ببندش میگن اوکی میشه!
مال خودم از زمانی که وینو اکتیو کردم آن نشده!
رمزش: soft98.ir

بچه ها من از قسمت service رفتم windows update رو غیرفعال کردم اما همچنان داره اپدیت میکنه پدر ترافیکمو در اورد

دیگه *** نمیکنم مودمو روشن کنم !

سرویس "ویندوز آپدیت" رو کلاً Dasible کن....
این سرویس Background Intelligent Transfer Service رو هم Dasible کن.

اگه بازم دیدی داره ترافیک خوری میکنه...تو Processes های Task Manager....بزار Sort بشه رو حالت Network .... بعد ببین چی داره اینترنت رو مصرف میکنه.

الان Kmspico ـو رو ریختم رو آیکونش کلیک کردم اکتیو شد درست مثل 8.1 :دی
فقط باز بعد از چند وقت نپوکه خوبه :دی
اینم لینکش:
دانلود فایل KMSpico_Install_(ali2fanshabha.ir).zip

من اکتیو کردیم با همین ولی وقتی می خوام ببینم اکتیو شده ویندوز میزنه باید برای اکتیو کردن به اینترنت وصل بشی ولی با kmsauto.net که اکتیو میزنم میگه اکتیو شد.

این نسخه از ویندوز زدمRTM!!که قبله این نسخه July 29 اومده بود!!! تا الا هم خیلی عالی و بدون ایراد کار کرده ولی انقدر نسخه اصل اصل کردید که منو هم به....:دی

حالا این نسخه که من دانلود کردم خیلی راحت هم اکتیو شد!! و اینقدر هم اپدیت کردم!!! اینم یه چنتا عکس!!

حالا اگه این نسخه کامل نیست یا ایراد داره و اپدیت نمیاد براش بگید تا یکی دیگه دانلود کنیم :)

دوستان تو استارت setting اونجا گزینه updates & security که میشه اپدیت هارو از حالت اتوماتیک دراورد که!!!:|:d
پ.ن:البته مثل اینکه گزینه دومش برای مدیریت اپدیت و رستارت کامپیوتره نه غیرفعال کردنش!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or