ممنوندرایور مادر بورد رو نمیدونم ولی کارت گرافیک راحت رو 10 نصب شد (با اینکه مال 8 بود)
برگردوندن نرم افزار ؟ منظورت رو درست نفهمیدم ! اگه میخوای آپگرید کنی (از تو خود ویندوز) راحت میتونی تو تنظیمات نصب بزاری رو گزینه "نگه داشتن تمام فایل ها و تنظیمات" و با خیال راحت اپگرید کنی .
نصب وین 7 از تو خود وین 10 که نمیشه ولی از بوت راحت بوت میکنه دیگه .
خب واسه این کار گفتم که باید از تو خود ویندوز آپگرید کنی تمام تنظیمات نرم افزارا و کلا همه دست نخورده باقی میمونه ...ممنون
منظورم این بود که نرم افزار های که الان روی وین 7 دارم روی ویندوز 10 هم همون نرم افزار ها با همون تنظیمات داشته باشم...
مثال:کروم با بوکمارک ها و یوزر پسووردها
انتی ویروس با ابدیتش
امید باید فایروال آنتی ویروست رو بزاری رو حالت دستی هرچی فایل سیستمی هست رو بلاک کن ی ذره هم دیگه ترافیک مصرف نمیکنه . من خود با سکوریتی نود این کارو کردم ...آقا این آپدیت کردن ویندوز 10 بعد از نصبش اجباریه ؟
چجوری میشه کلا گزینه اپدیت اتوماتیک رو غیرفعال کرد
میشه ولی بهتره که از نو نصب کنی ...ویندوز 10 میشه روی ویندوز 7 اپگرید کرد؟ بعدا مشکلی پیش نمیاد؟ بعد cdkey نیاز نداره؟
اجباری هست. ولی از قسمت servises windows میشه غیر فعالش کرد.آقا این آپدیت کردن ویندوز 10 بعد از نصبش اجباریه ؟
تو RUN عبارت services.msc رو تایپ کنید تا صفحه سرویس باز بشه. بعد تو پروسس ها دنباله windows update بگردید و کلیک کنید. و سپس stopش کنید و startup type رو هم disable کنید.آنتی ویروس ندارم احمد جان از طریق خود ویندوز نمیشه ؟
اگه اجباریه که پس باید مرتب بذارم آپدیت شه
حدودا نمیدونید حجم هر بار آپدیت حدودا چقدره ؟
این KMSAuto Net که تازه اومدرو تست کنید. کارش خوبه!این کرک Microsoft toolkit جواب نمیده کرک دیگه ای نیست؟
از طریق services بخش windows update رو stop و disable کنید .آنتی ویروس ندارم احمد جان از طریق خود ویندوز نمیشه ؟
اگه اجباریه که پس باید مرتب بذارم آپدیت شه
حدودا نمیدونید حجم هر بار آپدیت حدودا چقدره ؟
آقا این آپدیت کردن ویندوز 10 بعد از نصبش اجباریه ؟
bro i have already installed windows 10 and gane is working fineall you have to do is go to search and type windows store
you will two type of windows on is
windows store beta
and another one is normal windows store
click on normal windows store and you will be able to download the game and play as normal
on windows BETA store you cant downlod the game
again on windows 10 Gmae is running fine without any problems
از 45Tbps پهنای باند هم که ذخیره کرده بودن برای آپدیت فعلا 15 تاش گرفته شده که همینم دوبرابر موفق ترین os اپل میشه