همه چیز درباره Windows 10

درایور مادر بورد رو نمیدونم ولی کارت گرافیک راحت رو 10 نصب شد (با اینکه مال 8 بود)
برگردوندن نرم افزار ؟ منظورت رو درست نفهمیدم ! اگه میخوای آپگرید کنی (از تو خود ویندوز) راحت میتونی تو تنظیمات نصب بزاری رو گزینه "نگه داشتن تمام فایل ها و تنظیمات" و با خیال راحت اپگرید کنی .
نصب وین 7 از تو خود وین 10 که نمیشه ولی از بوت راحت بوت میکنه دیگه .
ممنون
منظورم این بود که نرم افزار های که الان روی وین 7 دارم روی ویندوز 10 هم همون نرم افزار ها با همون تنظیمات داشته باشم...
مثال:کروم با بوکمارک ها و یوزر پسووردها
انتی ویروس با ابدیتش

خیلی خوبه این ویندوز 10 :دی
شدیدا حال کردم. نرم روون سری شیک
خدایی هم این اِج خیلی خوبه
==
مشکلم فقط اینه که آپدیت رو 93 درصد مونده
آپدیت 1.203.928.0
باید با این مشکل چه کرد؟ :دی

ممنون
منظورم این بود که نرم افزار های که الان روی وین 7 دارم روی ویندوز 10 هم همون نرم افزار ها با همون تنظیمات داشته باشم...
مثال:کروم با بوکمارک ها و یوزر پسووردها
انتی ویروس با ابدیتش
خب واسه این کار گفتم که باید از تو خود ویندوز آپگرید کنی تمام تنظیمات نرم افزارا و کلا همه دست نخورده باقی میمونه ...
آقا این آپدیت کردن ویندوز 10 بعد از نصبش اجباریه ؟
چجوری میشه کلا گزینه اپدیت اتوماتیک رو غیرفعال کرد
امید باید فایروال آنتی ویروست رو بزاری رو حالت دستی هرچی فایل سیستمی هست رو بلاک کن ی ذره هم دیگه ترافیک مصرف نمیکنه . من خود با سکوریتی نود این کارو کردم ...
ویندوز 10 میشه روی ویندوز 7 اپگرید کرد؟ بعدا مشکلی پیش نمیاد؟ بعد cdkey نیاز نداره؟
میشه ولی بهتره که از نو نصب کنی ...

آنتی ویروس ندارم احمد جان از طریق خود ویندوز نمیشه ؟

اگه اجباریه که پس باید مرتب بذارم آپدیت شه :|

حدودا نمیدونید حجم هر بار آپدیت حدودا چقدره ؟

تو RUN عبارت services.msc رو تایپ کنید تا صفحه سرویس باز بشه. بعد تو پروسس ها دنباله windows update بگردید و کلیک کنید. و سپس stopش کنید و startup type رو هم disable کنید.
حجم اپدیت ها متغیره. یکی مثلا چند کیلو بایته یکی میاد چند صد مگابایت.

این کرک Microsoft toolkit جواب نمیده کرک دیگه ای نیست؟
این KMSAuto Net که تازه اومدرو تست کنید. کارش خوبه!

از طریق services بخش windows update رو stop و disable کنید .

آقا این آپدیت کردن ویندوز 10 بعد از نصبش اجباریه ؟
چجوری میشه کلا گزینه اپدیت اتوماتیک رو غیرفعال کرد
آره مال منم همینطوریه!
دفعه اول یک بار کار کرد فک کنم بعد از 1 ساعت دوباره از کار افتاد دیگه هم کار نکرد :| فقط تونستم تمو عوض کنم و دیگه بستش :دی

الان بهترین کرک چیه بالاخره :| یکی راهنمایی کنه دائمی کرک کنیم.

الان Kmspico ـو رو ریختم رو آیکونش کلیک کردم اکتیو شد درست مثل 8.1 :دی
فقط باز بعد از چند وقت نپوکه خوبه :دی
اینم لینکش:
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=2c515ac7fb3fa5a30c8c4dbbb637e668

آخرین ویرایش:
کسی راه حلی برای Store نداره چون نسخه بتا هست ، بعضی از Game اپدیت جدید لود نمیشه مثلا نسخه 1.8.1 اومده ولی نسخه 1.8.0 اجرا میشه !
به نظرتون چی کار میشه کردن چون تو ویندوز 8 مشکلی نیست !

این متن کسی متوجه میشه چی میگه ؟!
bro i have already installed windows 10 and gane is working fineall you have to do is go to search and type windows store
you will two type of windows on is
windows store beta
and another one is normal windows store

click on normal windows store and you will be able to download the game and play as normal

on windows BETA store you cant downlod the game

again on windows 10 Gmae is running fine without any problems

Windows 10 is said to be running on 67 million PCs already

رسید به 67 میلیون ! رکورده قشنگ ! تازه باید اینجوری حساب کرد که اینا باحداکثر ظرفیت و محدود شده دارن آپدیت میکنن. یعنی اگه بدون محدودیت بود الآن خیلی بیشتر بود عدد !

از 45Tbps پهنای باند هم که ذخیره کرده بودن برای آپدیت فعلا 15 تاش گرفته شده که همینم دوبرابر موفق ترین os اپل میشه

از 45Tbps پهنای باند هم که ذخیره کرده بودن برای آپدیت فعلا 15 تاش گرفته شده که همینم دوبرابر موفق ترین os اپل میشه

یه نگاه به تعداد دیوایس‌هایی که ویندوز روشون قابل نصب هست بکن و با اون‌هایی که OS X روشون نصبه مقایسه کن؛ دو برابر کم هم هست. خواستم بگم کلا این دو تا OS رو با هم نمی‌شه مقایسه کرد از این لحاظ، خیلی وضعیت و هدف‌شون فرق می‌کنه.

آقایون این Store برای شما هم کار نمی‌کنه؟ هیچی نمی‌شه دانلود کرد ازش، فریز می‌کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or