همه چیز درباره Windows 10

اینو یکی از بچه ها نوشته. گفتن شاید مفید باشه. شایدم اشتباه میکنه.
دقت کنید فقط نسخه pro نصب کنید نسخه ی enterprise or eduction به شکل volume license فروخته می شه این یعنی در اینده خبری از اپدیت به نسخه 10.1 یا چیزی شبیه این برای شما نیست قابلیتهای enterprise هم به درد شرکت های بزرگ می خوره امکانات سروری داره به جز windows to go که می شه باهاش wi داخل فلش ریخت هر جایی بردش که روش هک این کارم برای pro users اومده با این حساب حتما نسخه pro بریزید که عین 8 من نتونستم به 8.1 ارتقاش بدم نشید

دوستان يه asus n53s موجوده وين ٧ هوم پرميوم اويجينال داره
تا خرخره اپديته و اون دوتا اپديت معروف رو هم نصب شده و با cmd هم چك كردم وجود دارن.
با وجود اينا ناتيفيكشن وين ١٠ پايين صفحه سمت راست نمياد.
راه حلي هست؟توي نت به هيچي نرسيدم.گفتم شايد كسي تجربي تونسته باشه حلش كنه.
با استفاده از این برنامه میتونی آپگرید رو انجام بدی.
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
ی سوال الان این دانلود کنیم نصبش و راه اندازیش داستان داره؟؟؟

Sent from my SM-N910H using Tapatalk
مراحل نصبش عینا مثل ویندوز ۸ هست و تفاوت خاصی نداره.

درود
تا حالا اینطوری نشده بود.تا به ویندوز 10 آپدیت شد اینطوری شد.
من اینو از آمازون Usa خریدم.لپتاپ 4K هستش با 16 گیگابایت رم.
مدل TOSHIBA SATELLITE P50T-B.
اینم آدرس آمازون با مشخصات؛
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00KQ...=Laptop+4k&dpPl=1&dpID=417PEK50CjL&ref=plSrch

XPERIA Z3+

احتمالا اختلالی در فرکانس رم هاتون با این OS بوجود اومده ، به نظر من بهتره فعلا 8.1 بریزید تا آپدیت های استیبل 10 بیاد

الان من تازه وین 10 نصب کردم!
چرا اینطوری شد؟ :|

من دوتا هارد دارم یک 500 با 1 ترا الان بصورت عادی بالا نمیاد هر دفعه باید F12 بزنم برم تو بوت منو بعد اون یکی هاردو انتخاب کنم تا بالا بیاد :| وگرنه ارور هارد دیسک میده:|
الانم درایو H ـم هیدن شده واردشم نمیشه :| زده نابودش کرده فک کنم! اینجوریش ندیده بود، چیکار کنم :((

پروفورمنس بازی ها هم اونقدری که هایپ کرده بودن افزایش خاصی نداشته!

سرعتش خوبه و خیلی ویندوز روون و خوبی شده فقط تا الان چیز خاصی توش ندیدم که آدمو خیلی جلب کنه مگه در آینده چیز جدیدی ببینم

آخرین ویرایش:
من از با مدیا تولز دانلود کردم. الان که می خواد نصب کنه یا آپدیت کنه Product key می خواد.هیچ گزینه اسکیپ هم نداره :(
چه کنم من

Code:
Windows 10 Professional:               W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
Windows 10 Enterprise:                 NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43
Windows 10 Education:                  NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2
Windows 10 Enterprise 2015 LTSB:       WNMTR-4C88C-JK8YV-HQ7T2-76DF9
Windows 10 Home:                       TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99

از اینها استفاده کن....فک کنم باید به اینترنت وصل باشی تا گزینه ی Next فعال بشه.

دوستان تو قسمت درایور گرافیک و مادربرد فقط تا 8.1 اومده...امکان نصب وین 10 نیست؟
امکان برگرداندن نرم افزار های روی ویندوز 7 بر بروی ویندوز 10 وجود داره؟
امکان نصب ویندوز 7 روی 10 وجود داره؟
ممنون از پاسخ:)

آخرین ویرایش:
Code:
Windows 10 Professional:               W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
Windows 10 Enterprise:                 NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43
Windows 10 Education:                  NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2
Windows 10 Enterprise 2015 LTSB:       WNMTR-4C88C-JK8YV-HQ7T2-76DF9
Windows 10 Home:                       TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99

از اینها استفاده کن....فک کنم باید به اینترنت وصل باشی تا گزینه ی Next فعال بشه.
باز هم بی فایده بود. مجبورم فایل ایزو رو دانلود کنم از یه سایتی.

من نسخه enterprise windows 8.1 رو دارم به صورت اوریج.به نظر میرسه شامل اپدیت مجانی نمیشه.تو خود سایت ماکروسافت هم گفته شده.الان من جچوری میتونم مجانی داشته باشمش؟

ماکروسافت قول داده بود WDDM ویندوز ورژن 2 باشه اما الان که نسخه نهایی نصب دارم رو 1.3 ثابت با اینکه درایور اخر انودیا نصب کردم !؟

دوستان من نسخه نهایی این ویندوز رو نصب کردم رو لپ تاپم طبق معمول مثل ویندوز 8.1 ، مشکل داشت با کارت گرافیک و درایور هم نصب نمیشد !:|
قضیه چیه ؟کارتم هم intel hd 4000 هست

اصلا فکر نمیکردم انقدر راحت آپدیت بشه ، خیلی راحت وین 10 + درایور انویدیا مخصوص وین 10 رو از سایت ایرانی گرفتم و با فلش نصب کردم
ویندوز pro که با KMS اکتیو شده بود بدون نیاز به اکتیو کردن دوباره کرک شد :d
با محیط جدید شدیدا حال کردم ، یک مدت طول میکشه تا دوباره معتاد استفاده از منوی استارت بشم ، یادمه از 7 که رفتم 8 همیشه اون استارت رو اشتب میزدم و خیلی رو مخ بود :d الان برعکس شده و هی نمیزنمش :> ;;)
روی بازی ها تاثیر خیلی شدیدی نگرفتم اما خوب انتظاری هم نیست باید یک کمی بگذره و روی بازی های جدید تست بشه
طریقه نشون دادن نوتیفیکیشن ها و صدا و ... خیلی خوب شده و میتونم بگم عالی و کاربردیه و خیلی چشم نواز شده
ترجیح میدادم منوی بالای پوشه ها و برنامه ها هم حالت شیشه ای میداشت ، خیلی خوب میشد
آیکون فولدر و ... یک مقداری مکانیزه شده و اون حس خوب وین 8 رو نداره و خیلی اتو کشیده شده و اون حالت 3D رو القا نمیکنه
اولین چیزی که خیلی روی مخ بود اون منوی سرچ بود که خیلی راحت از توی تنظیمات ( کلیک راست روی منوی استارت ) تبدیلش کردم به یک دکمه و بعد از اینکه فهمیدم وقتی استارت رو بزنی و بنویسی خودش سرچ میکنه( گفتم شاید نمیکنه که باکس سرچ رو آوردن روی منوی استارت ) دیگه اون دکمه رو هم حذف کردم ، کلا اضافی بود :)
task viwe خیلی خوبه و اگر چنتا پوشه با هم باز کنید خیلی به کار میاد و خوبیش هم اینه که میتونید با کلیک وسط موس ( درست مثل قبل ) پوشه های اضافی رو ببندید
خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم ( کلیک راست روی منوی استارت ) دقیقا شبیه وین 8 مونده ، واقعا کاربردیه و حیفه حذف بشه
حضور دسکتاپ مجازی همراه دکمه task viwe هم که دیگه از اون کارای خیلی خوب بود که میتونید با Windows key + Ctrl + D دسکتاب جدید بسازید یا با Windows key + Ctrl + F4 دسکتاپ فعلی رو ببندید یا با Windows key + Ctrl + Left or Right بینشون سوئیچ کنید
دیگه حتما دیدید که میتونید منوی استارت رو فول اسکرین کنید تا مثل 8 بیاد بالا ، اما شخصا از همین استارت بیشتر خوشم میاد
دقیقا یادم نیست اما یک جا خونده بودم قراره توی منوی کناری ( موقع کار با file explorer ) زیر شاخه this pc درایوهای C , D , ... بیان بالا تر اما همچنان افتادن بعد از دسکتاپ و ... که مجبورم کرد براشون quick access بسازم و بیخیال منوی آبشاریش بشم

خلاصه همه چیز خوبه و امیدوارم همینطوری خوب بمونه مخصوصا میخوام ببینم توی بازی ها کرش میکنه یا نه
روی GTA و فوتبال و اینا که خبری از ارور نبود

ویرایش : رفتم زبان فارسی رو گذاشتم دیفالت کلا همه چیز فارسی شد :d قبلا باید فارسی ساز نصب میکردی
جالبه منوی استارت هم میاد راست و همه چی دگرگون میشه

شدیدا توصیه میکنم Groove Music رو استفاده کنید راحت میتونید MP3 ها رو مدیریت کنید و سرچ کنید و ...

الان من تازه وین 10 نصب کردم!
پروفورمنس بازی ها هم اونقدری که هایپ کرده بودن افزایش خاصی نداشته و تمش هم رو اعصابه خیلی سیاهه دیگه:|

سرعتش خوبه فقط تا الان چیز خاصی توش ندیدم که آدمو جلب کنه.
color رو سرچ کن برو توی color setting اونجا sho color on start رو روشن کن میشه مثل سابق ;) ولی من با همون تم مشکیش خیلی حال میکنم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or