با KMS Auto Net کرک کن.دوستان کرکی :d میشه بگید با چه برنامه ای رجیستر کردید؟ تو پست قبلم گفتم که با Microsoft Toolkit رجیستر میشه برام و بعد از چند دقیقه یا چند ساعت باز میپره
با KMS Auto Net کرک کن.دوستان کرکی :d میشه بگید با چه برنامه ای رجیستر کردید؟ تو پست قبلم گفتم که با Microsoft Toolkit رجیستر میشه برام و بعد از چند دقیقه یا چند ساعت باز میپره
سلام
دوستان راهی وجود نداره که DX12 رو فعال کرد ؟ تو برنامه GPUZ همچنان 11.2 نشون میده
درودمشخصات سیستم ـتون (باالاخص سی پی یو و پاور و گرافیک ـتون) ذکر کنید ، تاحالا با این BSOD در ویندوز 8 یا 8.1 مواجه نشده بودید؟
این مشکل دلایل بسیار متنوعی داره ، و سابقه ـش که قبلا هم داشتید یا خیر خیلی کمک میکنه به تشخیص مشکل ، ولتاژ سی پی یو ، کم آوردن پاور ، اختلال در پردازش گرافیکی و ... از دلایل شایع اون هست .
دوستان دوتا سؤال
یک اینکه من ویندوزم اورجینال هست ولی سرعت دانلود چون پایینه میخوام ویندوز ۱۰ رو از یه سرور داخلی دانلود کنم اگه دانلود کردم و برای نصب هم توی Boot گزینه Upgrade Windows رو بزنم میشه؟ اکتیو اورجینال میشه؟
دو اینکه میشه یکی لینک دانلود درایور های Win10 رو برای لپ تاپ Sony Vaio CW2GGX پ.خ کنه؟ ممنون ������
منم همین مشکلو دارم یکی راهنمایی کنه اگه ممکنه.اقا این اپدیت کردنشو چجوری ببندیم همینجوری واسه خودش اپدیت میکنه؟
مگه میشه؟ من دیروز با MediaCreation دانلود کردم موقع نصب گزینه skip داشت... چه نسخه و ورژنی رو دانلود کردی؟ مستقیم دانلود و نصب کردی یا ISOشو دانلود کردی بعد نصب کردی؟من از با مدیا تولز دانلود کردم. الان که می خواد نصب کنه یا آپدیت کنه Product key می خواد.هیچ گزینه اسکیپ هم نداره
چه کنم من
هنوز هیچ بازیی بر پایه DX12 عرضه نشده در نتیجه فعال کردنشم بی فایدس................ UP ...............
نسخه پرو 64منم همین مشکلو دارم یکی راهنمایی کنه اگه ممکنه.
مگه میشه؟ من دیروز با MediaCreation دانلود کردم موقع نصب گزینه skip داشت... چه نسخه و ورژنی رو دانلود کردی؟ مستقیم دانلود و نصب کردی یا ISOشو دانلود کردی بعد نصب کردی؟
هنوز هیچ بازیی بر پایه DX12 عرضه نشده در نتیجه فعال کردنشم بی فایدس.
و اینکه باید کارتتون ساپورت کنه و اگه میکنه و نیاورده باید لابد خودش آپدیت کنه یا شایدم با اولین درایور کارت گرافیکی که واسه وین 10 و DX12 دادن فعال بشه ولی در کل تا اولین بازیی DX12 نیاد هیچ خاصیتی پیدا نمیکنه که بخوای نصب کنی.
برای منم اینطوریه نمیدونم چی کار کنمنسخه پرو 64
مستقیم دانلود کردم
هیچ گزینه اسکیپی نداره