همه چیز درباره Windows 10

سلام دوستان
من یه لپتاپ دارم که اول خریدیم روش هیچ ویندوزی نصب نبود و یه 8.1 با کرک روش نصب کردم ولی برای من اون گوشه کنار ساعت رزرو ویندوز 10 اومد تا دیروز که روش کلیک کردم گفت آمادس برای نصب و الان هم نصبه و مثل اینکه مشکلی هم نداره
الان اینی که نصب شده اورجینال هست یت کرک شده ؟
تا کی می تونم ازش استفاده کنم ؟ بعد یه سال چی میشه ؟

اینو یکی از بچه ها نوشته. گفتن شاید مفید باشه. شایدم اشتباه میکنه.

با سپاس از قرار دادن پستم جهت تکمیلش این لینک به شکل جدول فرق بین نسخه ها رو نشون می ده

https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_10_editions

می شه گفت راجب این اپگرید شدن خیلی بحث شده باید کلید با نسخه pro جا به جا بشه تا اپدیت در store بیاد بعد از اپدیت مجدد باید کلید جا به جا بشه اما مشکل اینجاست این کلید ها به سرعت block می شه دیگه نمی شه اپدیت کرد خلاصه کلی داستان داره بهتره نسخه pro که برای کابران خانگی یا شرکت ها هستن نصب بشه که به شکل retail هم می فروشن این یعنی به هر زمان که بخواید 1 عدد سریال اصلی تهیه می کنید windows کاملا اصل می شه اگه همین الانم من نسخه pro داشتم می شد به راحتی به 10 مهاجرت کرد

قابلیت جدید و جالبی که همین جوری به صورت اتفاقی پیدا کردم . داخل هر بازی که هستیید با زدن win+G منوی بالا میاد .game bar که خیلی کاربردی هست و دیگه نیازی به نصب نرم افزار اضافی نیست

دوستان تو قسمت درایور گرافیک و مادربرد فقط تا 8.1 اومده...امکان نصب وین 10 نیست؟
امکان برگرداندن نرم افزار های روی ویندوز 7 بر بروی ویندوز 10 وجود داره؟
امکان نصب ویندوز 7 روی 10 وجود داره؟
ممنون از پاسخ:)
درایور مادر بورد رو نمیدونم ولی کارت گرافیک راحت رو 10 نصب شد (با اینکه مال 8 بود)
برگردوندن نرم افزار ؟ منظورت رو درست نفهمیدم ! اگه میخوای آپگرید کنی (از تو خود ویندوز) راحت میتونی تو تنظیمات نصب بزاری رو گزینه "نگه داشتن تمام فایل ها و تنظیمات" و با خیال راحت اپگرید کنی .
نصب وین 7 از تو خود وین 10 که نمیشه ولی از بوت راحت بوت میکنه دیگه .

- - -ویرایش - - -

سلام ، من فایل iso رو دارم دانلود می کنم نسخه pro فقط بریزم رو فلش یا دی وی دی نصب کنم حله دیگه ؟ product key اینا که نمی خواد ؟
نه موقع نصب چیزی نمیخواد راحت نصب میشه ...
آقا کدوم نسخه راحت کرک میشه؟ بگید همون رو دانلود کنم!
فرقی نداره الان راحت ویندوز کرک میشه من خودم با Microsoft Toolkit 2.5.3 که مال ویندوز هشته راحت کرکش کردم آنی بدونه اینکه بخوان ریستی چیزی بکنم

فرقی نداره الان راحت ویندوز کرک میشه من خودم با Microsoft Toolkit 2.5.3 که مال ویندوز هشته راحت کرکش کردم آنی بدونه اینکه بخوان ریستی چیزی بکنم

نه خب من دارم Enterprise دانلود می کنم، اکثر دوستانی هم که میگن کرک ـشون خیلی راحت بوده Pro داشتن، نمی خوام حال گیری بشه برام و مجبور شم دوباره یه نسخه دیگه دانلود کنم :d

دوستان یه سوال:
ایزو رو من بگیرم ویندوزم رو اپگرید کنم برنامه هام پاک میشن و از اول باید بریزم یا نه بدون تغییر میمونن؟
ممنون.
از تو خود ویندوز که میخوای نصب کنی (اپگرید در واقع) سه تا گزینه داره یکی پاک کامل درایو و از نو نصب کردن ویندوزه یکیش فقط نگه داشت اطلاعات اون یکی هم میشه تمام نرم افزارها و تنظیمات دقیقا عین چیزایی که رو ویندوزت هست منتقل بشه به ویندوز 10 (در واقع خاصیت اپگرید همینه) ...

- - -ویرایش - - -

نه خب من دارم Enterprise دانلود می کنم، اکثر دوستانی هم که میگن کرک ـشون خیلی راحت بوده Pro داشتن، نمی خوام حال گیری بشه برام و مجبور شم دوباره یه نسخه دیگه دانلود کنم :d
من خودم الان Enterprise دارم OK OK ـه :دی بعدشم اینا همشون از یـ نوع روش امنیتی استفاده میکنن پس فرقی به حال کرک نمیکنه چه نسخه ای رو میخواد کرک کنه ....

کسی فیفا 15ر رو روی Win10 تست کرده که اجرا میشه ؟! من به هزار زحمت بازیو راه انداختم روی 8.1 الان میترسم برم 10 اجرا نشه.
FIFA 15 Ultimate Team Edition با آپدیت ها و کرک ورژن 3 راحت اجرا میشه و مشکلی نیست
دوستان راهی هست بشه recent files رو تو qiuck access حذف کرد؟
توی صفحه فولدر برو روی wiew و قسمت folder option
توی سربرگ جنرال تیک shoe recently رو بردار

آخرین ویرایش:
دوستان با استور مشکل دارم یه بازی اپدیت جدید بار نشده ولی تو 8.1 مشکلی نداشت ؟
راهی هست استور ویندوز 8.1 داخل 10 ران کرد؟!
با این ماشین مجازی نمیشه خیلی بازی گیر داره .....
اجازه نصب 10 کنار 8.1 نمیده ..........

الان من تازه وین 10 نصب کردم!
چرا اینطوری شد؟ :|

من دوتا هارد دارم یک 500 با 1 ترا الان بصورت عادی بالا نمیاد هر دفعه باید F12 بزنم برم تو بوت منو بعد اون یکی هاردو انتخاب کنم تا بالا بیاد :| وگرنه ارور هارد دیسک میده:|
الانم درایو H ـم هیدن شده واردشم نمیشه :| زده نابودش کرده فک کنم! اینجوریش ندیده بود، چیکار کنم :((

پروفورمنس بازی ها هم اونقدری که هایپ کرده بودن افزایش خاصی نداشته!

سرعتش خوبه و خیلی ویندوز روون و خوبی شده فقط تا الان چیز خاصی توش ندیدم که آدمو خیلی جلب کنه مگه در آینده چیز جدیدی ببینم
مشکل با اد کردن اسم به پارتیشن حل شد :| :| :|
-----------
و اینکه Windows Defender چرا بصورت همیشگی اصلا آف نمیشه؟؟؟ این تو 8.1 ـم خیلی با کرکا مشکل داشت الانم داره فقط الان هر دفعه آفش میکنم و قرمز میشه باز سیستم که ریست میشه خودش روشن میشد، ویندوز 8.1 همون اول که ویندوز مینصبیدی خاموش میکردی تا آخر خاموش میموند، چیه قضیش؟

آخرین ویرایش:
دوستان من ایزو Enterprise LTSB رو از مایکرو با فلش Clean install کردم. بیلد : 10240
الان به هیچ روشی اکتیو نمیشه، این الان KMS Auto هستش:

پایین سمت راست هم نوشته valid for 90 days

چه کار کنم؟:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or