هر سال خوده اپل مقایسه میکنهیه نگاه به تعداد دیوایسهایی که ویندوز روشون قابل نصب هست بکن و با اونهایی که OS X روشون نصبه مقایسه کن؛ دو برابر کم هم هست. خواستم بگم کلا این دو تا OS رو با هم نمیشه مقایسه کرد از این لحاظ، خیلی وضعیت و هدفشون فرق میکنه.
آقایون این Store برای شما هم کار نمیکنه؟ هیچی نمیشه دانلود کرد ازش، فریز میکنه.
از نظر سرعت میتونم بگم حداقل 2-3 برابر سریعتر از فایرفاکس روی PC کار میکنه. نسخه ی موبایلشم تو این بیلد آخری خیلی خوبه, انصافا IE که رو ویندوزفون بودم خوب بود ولی این دیگه حرف نداره. البته هنوز جای کار داره. چه شود ویندوز 10 و ویندوز 10 موبایل کنار هم. چن تا اسکرین شاتم برای یکی از دوستان گرفته بودم اینجام میذارم کسی خواست ببینه نزدیکی ویندوز 10 و ویندوز 10 موبایل رو بد نیست :dچقدر این مایکروسافت اج خوبه ! دارم بهش عادت میکنم . روی گوشی هم که نصب کردم خیلی سریع و خوب بود .
منتظر نسخه رسمی ویندوز موبایل 10 هم هستیم .
هر سال خوده اپل مقایسه میکنه![]()
بالاخره نصبش کردم...ویندوز خیلی خوبیه و نسبت به 8.1 بهتره.
فقط دوستان دو تا سوال:
اپدیت های ویندوز اتوماتیک نصب میشن؟راهی برای این که خودت انتخاب کنی چی نصب بشه کی نصب بشه وجود نداره؟
این کورتانا چطوری نتیجه مسابقات فوتبال رو پیش بینی میکرد؟هرچی میزنم چیزی نمیگه...:d
پ.ن: با یه معضل رو به رو شدم!!! تو سیستم گلستان نمیتونم برم!!!![]()
نه حل شد من اشتباهی با edge میرفتم الان با اکسپلورر رفتم میاد!:d
اون حرفها برای کسی هست که اطلاع نداره (بازارگرمی). مقایسه میکنه برای این که فروش فوقالعادهای داشته. وگرنه هم من و هم شما میدونیم که سیاستهای این دو شرکت با هم فرق میکنن. اپل سودش تو انحصاری بودن OS Xشه. اگه میخواست میتونست از انحصار درش بیاره، ولی چون خودش سختافزار رو تولید میکنه این کار رو نمیکنه.